The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Minden bizonnyal. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a világ szabályokból áll, nem csak leáldozott topikon nevelkedtem hanem bgn meg ad&dn meg hasonlókon és bocs hogy nem veszi be a gyomrom, fõleg hogy az elõzõ részek azért "merevebbek" voltak
nah a hozzád hasonlókra szokták rásózni a lopáncélt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

jarlaxxe
Ezt most kérded vagy állitod?
Nekem a Expert Robes van most de már nagyon rég voltam a kollégiumban lehet, hogy van ennél is jobb akkor azt meg is veszem.

BEAST
"az hogy nincsen negatív szorzó a nehéz páncélban lopakodásra az én faszságom"

Félrebeszélni nagyon tudsz, látszik, hogy a pécés leáldozós topicon nevelkedtél. Nem az a te hülyeséged, hogy nincs negatív szorzó, hanem hogy egyáltalán eszedbe jut heavy armorban sneakre gyúrni és mivel engedélyezett még sírsz is miatta. Ez egy szerepjáték, ha nem akarod nem használod... nincs belõle hátrányod.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mit nem sikerült felfognom beasty? segíts embertársadon 😛

BEAST
Szörnyen tudatlannak érzem most magam. De nem baj, a szövegértelmezést még úgy is gyakorolnod kell. 😊

Sir Quno Jedi
Sima master ruci is ad 150%-os regent?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

az hogy nincsen negatív szorzó a nehéz páncélban lopakodásra az én faszságom, hagyjad már magad, egyébként meg elfelejtettél válaszolni a mondat elsõ felére, ez már a te tudatlanságod lesz 😛

Freddy > #12072

tudom hogy rossz mondatra reagáltam de nekem inkább játékmechanikai problémáim vannak mint "történelmi" 😛

de ha ennyire vágod a dolgokat válaszolhatsz te is

BEAST
Ez csak a te "orbitális faszságod". Én light armorban gyúrok sneakre, mert eszembe sem jutna heavy armorban próbálkozni. Viszont ha valaki minmaxolni akar hogy lvl100-as harcos-mage-thief legyen egy karakterben akkor õ is megteheti.

Az, hogy valami engedélyezett, vagy elérhetõ még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kötelezõ.

Ez nem megmagyarázás. Benne van a loreban, a játékban elolvashatod, vagy uesp.neten. Nem elírás, vagy hiba.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A felesegnek lehet valahogy uj ruhat adni? Elvettem egy banyasz csajszit de nagyon "furan" mutat banyaszruhaba es egy csakannyal az oldalan.
De legalabb szep az arca. :-)
nem erre gondoltam, engem absz nem zavar, megmagyarázni egyébként mindent meglehet, nézd az indexes parlamenti közvetítést 😄

PiszkosFred
Bovebb es reszletesebb tornelme van a jateknak, mint barmelyik mas szerepjateknak, termszetesen kivetel az a 2-3 hagyomanyos fantasy vilag. Az, hogy nem ismered, a tobb szaz konyvet nem olvasod el, csak eladod a sarki abc-ben, az nem a fejleszto hibaja. "Tele van obitalis faszsaggal" - ez teged minosit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Let me begin by correcting a common misconception. The proper term to use when referencing the ancient lost race of Tamriel is "Dwemer." It is a word whose meaning is roughly translated to "people of the deep" in the common tongue, and whose use has been widely replaced by the more ubiquitous nomenclature, "dwarves."

Dwarves - The Lost Race of Tamriel
by Calcelmo, Scholar of Markarth

Utána kéne nézni a dolgoknak mielõtt faszságokat fröcsögünk 😛

cska a nevesített ellen respawnt magyarázd meg, de ha akarod írok még, most épp sneakre gyúrok heavy armorban

jarlaxxe
lv37-es a karim innen már nem váltok másra.

a végén majd nehogy te is 2 kardal szaladgáljál mint sqj lol

BEAST
ez igen csak erõs túlzás

sajnos a játék tele van orbitális faszságokkal 😄

A 'dwarves'-t dwemerre használják, ami egy föld alatt élõ elf faj volt. (Dunmer, Altmer, Dwemer...) De viszont szakálluk legalább volt 😄

Lunki88
Na jól van, azért még lehet érteni mire gondoltam. 😄
BEAST
Érdekes lenne, hisz tudjuk, hogy a törpök élete nem csak játék és mese... :d

ha már nem dwemer akkor legyen törpe :p

jarlaxxe
A TES világában nincsenek törpök.

Lunki88
Errõl jutott eszembe jó lenne egy olyan "story dlc" ami a törpök fénykorában játszódna. 😊
xXtamasXx
Ezt énis akartam kéredzni, szerintem kicsit röhej, hogy a Companions vezetõjeként elküldenek egyetled darab farkast egy házban megölni. A másik, hogy Farkas (mármint az ember) azt mondja még nem látott sárkányt, mondom gyere öljünk meg egyett, úgylesz...5 perc múlva: hallod, szerinted léteznek sárkányok? Derítsük ki!-legalább azt mondaná, hogy jó volt a harc verjünk le még párat <#falbav>
Az elrablós küldik még elmennek.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Molnibalage
Ne mert a deadra a kiálló szarjaival az mi? A törpe pácél sokkal közelebb van egy igatihoz. A deadra max díszpáncél, de ezzel csatába senki nem menne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jarlaxxe
Hasonló buildem van most nekem is csak a Sanguine Roset használom meg a Wabbajacket fegyvernek és a mass paralyzet meg a mayhemet varázslatnak meg persze megy conjuration is ezerrel.
125% manna reges robe, Morokei maszk 100% manna reggel meg egy 30% manna reges cipö.

PiszkosFred
Felolem hivhatod akar kaktusznak is oket, embere valogatja 😊

PiszkosFred
A jatekban egy papiron talalhato egy Dwemer leghajo skicce is, egy korabeli zeppelin 😊

Akkor mivel én ember vagyok, hívhatom õket törpének ugye? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Jaja, már ismerték a giroszkópot, a különbözõ lencséket és kutatták az eget is. Biztos, hogy ha hagyják õket, egy idõ után meghódítják a világûrt is. Akkor most a Skyrim egy igencsak steampunk világban játszódna... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Jo, akkor ugy fogalmazok, hogy a magiat a gepeikhez hasznaltak, nem arra, amire a hagyomanyos ertelemben hasznalja minden mas faj.

wedge31
Csak mágikus védelmem van plusz a lord stone amit mindenkinek csak ajánlani tudok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PiszkosFred
Mert az emberek es elfek hivjak igy a dwemereket Tamriel szerte, akik az eletben nem lattak egyet sem, es a teves infoknak es legendak koszonhetoen torpnek hivjak a nepet.

Sir Quno Jedi
De éppenhogy profin értettek pl. a lélekkövek tisztításához stb. Csak õk afféle technomágusok voltak. Ötvözték a mágiát és a technológiát (gõzgépekkel elsõsorban), így építettek mágia+gõz által hajtott gépeket, katonákat.

<#eljen> De miért Dwarven a páncél és miért nem Dwemer?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Lord stone-nal tolod gondolom.

Fpocok
Broken Steel Sword Handle mire jó?
Companionok most már az idpk végezetéig azt a 4 qstet fogják csak adni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Mert az elnevezes nem az emberektol szarmazik, hanem az oriasoktol es a sarkanyoktol, akik kis embereknek, torpeknek hivtak oket, a meretbeli kulonbseg miatt. Leven mind az oriasok es a sarkanyok is a hegyek kornyeken laknak, mint a Dwemer nep, sok a kozos multjaikban.

Az emberek pedig atvettek az elnevezest, mert evszazadok ota nem lattak elo Dwemert. Addig kisertettek a sorsukat, es akartak sajat istent gyartani, amig hirtelen egesz fajuk eltunt, es senki sem tudja, hova. A kepek amit fennmaradtak, mutatjak, hogy elfek ok is, magasak es technokratak, magiat es az isteneket elutasitottak, es csak a sajat eszkozeikben biztak es kerestek az az isteni erot, amellyel sajat istent tudnak teremteni.

Ez vótmá'? <#vigyor>

Érdekes, hogy a Dwemereknek miért volt Dwarven páncélja? Ezt elcseszerintették a készítõk? Miért nem Dwemer a páncélzat neve?

De a páncél Dwarven, az meg biza törpét jelent.

kösz, ismerõs 😊)😛

úgyhallottam, konkrétan van ilyen NPC, vki lõhetne képet, meg infot😊 bar a dal is elarul egy s mást 😉

wedge31
Ezt sajnos kevesen tudják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

dwemer az meg nem törpe de sebaj

Speciel a Dwarventõl hányingerem van? Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy ilyen giccses szarban jártak a törpék?

Steelek tényleg jók, de nekem a sárkány is tetszik (habár nordom van, illik hozzá, de egy nem emberen nem tudnám elképzelni.... röhejes lenne egy Khajiton vagy egy Argonian-en szerintem).

Sir Quno Jedi
Mármeg miért ne lehetne engemet megsebezni?!?!? Minden rezkónak és páncélnak és nyavalyának van határa, ami felett nem véd már. Viszont így ha csökkentik is a rezkót, vagy az armort (esetleg nem számít annyit, mint a mace-es perknél), akkor sem tudnak csak úgy lazán elpicsázni.

Calver
80% sebzést nyel el max páncélzat, ez ha mind a négy darab rajtad van 567-nél következik be, afelett már jelentéktelen... szóval SQJ-t is meg tudják azért karcolgatni, csak nem nagyon <#fogmosas>

"The trees move. Do you not see it?"

Molnibalage
Nem közel, nagyobbat...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM