The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

francois
Végülis igaz, bár nem mondanám, hogy Logrulf ártatlan lenne, a gonoszt imádja😊

😊 értem, köszi - Ebony swordet talaltam, probaltam azzal is, nemsokkal volt jobb a sebzés - de arra csak 6x-os szorzo volt, tõrre is kiirta a szorzot, 15x-et,
"bónusz egykezest sebzésbõl tudtommal nem kapnak (vagy csak enchant-nál nem?), ami miatt hátbaszúrásra a kardok jóval táposabbak szoktak lenni."

itt nem fogalmaztál el valamit, nem nagyon értem mit mondassz - jaaa vagy mégis, összeraktam😊 ott nincs megkülönböztetés a perkbe, 15x tõr, 6x-os kard ha jol emlékszem - tõr mindig 1kezes, ami van kard az is, 2kezessel meg nem igen fogok hatbaszurkalni 😊 nem is használok olyanokat

Batmanci
Nem mintha kötekedni akarnék, de az Azura csillaga is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
daedra küldi volt, mégsem kellett ártatlan papokat lemészárolnom. Igaz, itt sem mondták meg, hogy ez daedra küldetés.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Ha tolvaj akarok lenni,akkor hol kel jelentkeznem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

francois
ez nem az amikor a kövek mögött van a szimbólum és azoknak megfelelõen kirakni?

wedge31
A középsöt meghagyva probáltad már a két szélsöt megcserélni?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát köszi de ott pont így van azért nem értem a dolgot.Onnan vettem az ötletet de nem nyílik a franc esne bele.Kigyó bal, delfin közép, madár jobb.
wedge31
A jobb oldali szoba szerint állitsd be öket és jó lesz.

A one-handed 73 pont ,de jelenleg piros színû és 15-ön áll... Az aktiv magicnál nem jelzi,hogy bármilyen effect hatna rám... Mi lehet a baj?
A Forbidden legends küldetésben tudna esetleg valaki segíteni? El jutok addig, hogy a padlón van egy lezárt lejárat és van két trónszék.A baloldali kart lenyomva bejutok egy szobába ahol van három forgatható kõ.Elvileg kígyó, delfin madár sorrendbe kéne állítani szerintem, majd kint meghúzni egy láncot ami a lejárat mellett van.Az istennek sem akar mûködni, pedig angol fórumon is ilyesmit bogoztam ki, amit itt leírtam.Ha valaki emlékszik esetleg mit kell csinálni, válaszoljon létszi.
Calver
az eredeti Calver Az Élõhalott Balladájának a fõhõse, akinek van egy olyan rossz szokása, hogy haszonszerzés céljából pengéket mélyeszt kétlábúak hátába (majd a biztonság kedvéért a torkukat is átvágja), ezzel lépten-nyomon olyan események láncolatát elindítva... amik nem érnek jó véget <#vigyor1>

Muffle egy illusion varázslat, ellövöd és lenémítja/valamennyire tompítja lépéseid zaját a körülötted állók számára - te nem fogod hallani, mert a lépéshang neked ugyanúgy ott lesz.

sebzésnél meg arra figyelj, h tõrök sebzése kicsit bugos - bónusz egykezest sebzésbõl tudtommal nem kapnak (vagy csak enchant-nál nem?), ami miatt hátbaszúrásra a kardok jóval táposabbak szoktak lenni.

"The trees move. Do you not see it?"

"Followers in Skyrim spawn at the player's level when the game first loads them, aka the first time the follower is in the same chunk as the player. They do not increase in level, either with the player or otherwise"

ez jo, - bár volt h késöbb quest miatt ujra fel kellett vennem Lydiat, dehat akkor is, sokkal taposabbak vannak nala

Amúgy jóhogy eszembe jutott, irtak itt többen is, úgyhogy most tenlyeg rakeresek a segitökre, remelem lesz wikin valami jó lista, leirasokkal
Lydia se rossz, jol tankol és elvonaj rolam a figyelmet, van hogy nem is ütnek engem, s csak ö vele foglalkoznak...
Dehát jöhetne vmi ujabb, jobb segitenö, aki mégjobban osztja nekik az ívet😊

miért mit is jelent a nicked?😊 mi a muffle ?😊
nekem igazabol a damage-el jobban van bajom, mondjuk annyira nem tesztelgettem még csak ezeken

kéne mar egy fasza szúrótõr, megy egy jó egykezes kard, de inkább tõr - szar skyforge van csak, javitott verzios, de xart se sebzett ezeken, 15x szorzoval

Calver
használj muffle-t, ilyenekre jó, bár a kopogó hangot úgy is hallani fogod, csak más nem.
de azoknak az õröknek sasszemük van - engem 60-as sneak-el, muffle + invisibility kombó mellett folyamatosan kiszúrtak, és kerestek... balszerencséjükre, mert erre válaszul "predatorként" egyesével levadásztam õket, de hát... méltónak kell lenni a nicknevemhez. <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

jarlaxxe
Én pl az enchantot teljesen hanyagolom viszonylag gyorsan és egyszerüen félistent tudsz csinálni a kariból vele.

francois
vigyázni kell, elkezded hip-hop éjfél😊

ps: megnéztem wikin az unusual gemet- hat elég haszontalansagnak érzem ami jar érte, mind a 24 darab után - azt irja plusszba, h a legtöbbje thieves extra küldetéseknél van, de helyszínileg, eléggé mindenfelé vannak Skyrimbe

Carmang
majd most kelle mennem a 2. emeltre, megcsinalom az Optional feladatokat mindig, jóaz 😊 megszerzem a széf kulcsat es csoki, de a picsaba is h mar negyed 8 és még nem jatszottam még mindig 😊

francois
biztos fasza lesz, hajrá <#worship>

PiszkosFred
A heten es a jovo heten eselyes valamikor, de csak motor hibait javitja majd (fagyasok, lassulasok, rosszul mozgo, eltuno szereplok, texture hibak, stb), kuldetesek fixei es skillek/perkek balanszai - es egyeb mas - majd januarban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

francois
én is ugyanígy voltam annál a küldetésnél, pillanatok alatt meghallanak, lehet script, aztán utána meg sem próbáltam sunnyogni, végighenteltem a házon és kész. nem volt olyan feelinges, de mindegy

Direkt, majd csinálok másfajtát is természetesen. Már kitaláltam hogyan lehet hátra is tenni kardhüvelyt, ne csak "lebegjenek" a kardok a hátom.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

francois
jól néz ki. a keresztvas az nem ugyanolyan mint a korábbiaknál? vagy direkt ugyanolyan?

#12261 (még a lap alján van) erre vmi vélemény, tanacs?

francois
Skyrim világa kegyetlen😊

mike01010101, Batmanci: értem 😉

Batmanci
Mindegy megpróbáltam.
Vissza nem töltöm, a rengeteg csatangolás miatt.
Azért próbálok, csak önvédelembõl ölni.
Van ez így! Egy háborúban a jók is meghalhatnak.

thieves elsö küldetés: nem ölheted meg max csak a zsoldosokat😊

Na még két kép - ha nem gond - a készülõ weapon mod-omból.
witcher kard
kep2

francois
Én úgy vagyok vele, ha küldetésben kell ölni az nem számít "rossz cselekedetnek", városban nyilván nem állok neki gyilkolászni, arra ott a GTA 😄 Egyébként egyik küldetésben sem nagyon közlik, hogy kell-e ölni vagy sem.

Batmanci
Persze, így van.
Egy muki leszólított, de azt nem közölte senki, hogy rossznak kell lennem majd úgy öt órányi kolbászolás után.

OFF: Érdekes a párbeszédetek, én életkorban kb köztetek vagyok féluton, de én egész életemben játszottam, amióta kaptam egy commodor64 kb 15 évesen. Azóta csak játékkal és informatikával foglalkozom, (programozó, rendszergazda,3d grafikus, ilyesmik) de tényleg azt gondolom, hogy ez nem életkor függõ onnantól hogy gyerekként belekóstol az ember és aki most 35 körül van az öregnek tûnhet de az is már tizenévesen bõven játszhatott, szóval nem meglepõ hogy vágja a rpg-t vagy ilyesmit. Az angoltanárom már gyerek koromban is öreg volt (most legalább 75 lehet) tehát egy idõsebb is beszélhet angolul.

Batmanci
Mire gondolsz?
Bár ez nem cset, de amit leírtam, igaz.
Ugyan, itt senki nem ismeri a másikat személyesen - kis kivétellel -, de én sosem hazudom, csak azért, hogy jobb színben tûnjek fel mások szemében.
Autóztam, ameddig nem jött egy pillanat, hogy többé nem veszélyeztethetek másokat. Ezért, abbahagytam, majd roki.
Ennyi.

mousee
Tudom, nem is használom ki õket, ezt már le is írtam párszor 😊 De ettõl függetlenül picit zavarnak 😊

De sajna sok olyan dolog van, ami miatt már unalmas a game, legnehezebb szinten lazán aprítok már, sima hack&slash, pedig már a 3. karimat csinálom, direkt szívatom magam h csak cloth, alteration, és speech, meg illusionra gyúrok, egyelõre így élvezhetõ, de én kihívást szeretnék a harcos karimmal is 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

francois
Mármint hogy találtad a küldetést? Ha jól emlékszem ahogy Markarthban az Abandoned House elõtt tanakodik pár fickó, hogy valami gyanús a házban és ha kíváncsi típus vagy akkor velük tartasz és akkor ott történtek fura dolgok, a csávó akivel bementél megbolondul és rád támad és akkor adja a daedra herceg ezt a feladatot, részletekre már nem emlékszem.

öööÖÖöö szeretnéd, hogy ezt elhidjem ?😊 figyelem amugy azota azt is, hogy ki,hogy milyen stílusban ir, néha meglepöen jol lehet parositani az életkorral 😊

ps: ha igaz is amit leirtal, eleg gaz 😊

wedge31
Többnyire magadnak kreált problémáid vannak, senki se kényszerit, hogy nehéz páncélban sunnyogjál vagy, hogy kihasználd az exploitokat, stb...

Ha rp felfogásban játszol master szinten nem lesz hack&slash ezt tapasztalatból mondom.

Batmanci
Oké, köszi, de hogy kerültem ilyen szituba?

Batmanci
Off:
Csak magamról tudok nyilatkozni, bár okok máshol is számtalan változatát tudom elképzelni.
A sajátom, prózaian egyszerû. Rokkant nyugis vagyok, családom nincs.
A magányt kifejezetten szeretem. Ha már így alakult.
Másnál...?
Pl. Felnõttek a gyerekek, munka vagy van, vagy nincs. Nyugi is van már. Az asszony, vagy már elment, vagy nem foglalkozik azzal, mit csinálsz. Õ neki is megvan a maga sorozata 😊.
Valahogy így...

francois
Ha szimplán kimész, akkor valószínû ottmarad míg le nem rendezed. De sztem a legjobb megoldás a load lenne.

mármint, abba nem kételkedem, hogy "keni-vágja" az RPGt, úgyértem, hogy az is megdöbbentett most igy

Batmanci
És akkor az a szerencsétlen ott marad örökre?
Addig nem derült ki számomra, hogy daedra, amíg azzal a fütyivel be nem mentem az elhagyatott házba. Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, de már bent nem sok választásom maradt.

re, en 23, de semmit nem jelent, csak a szam növekszik:d

de azért ez nekem akkor is durva, nem kicsit 😊 autos jateknal persze azt mondom ok

MEG ha konzolrol lenne szó az is ok, mert ott elég sokan vannak 30-40 körüliek is, magyarok közt is

de igy itt Skyrim, PC nem semmi 😊 bocsánat elõre is, csak nehezen tudom elkepzelni 50+ emberke hogy keni-vágja az RPG-s szakzsargont, angolt meg ilyesmi, és azt is feltételezem, hogy nem falusi - pl akik itt is beirtak úgyszürtem le, hogy azért elég sok idejük van - érdekes ez az egész téma, s persze nem rossz, csak levagyok kicsit döbbenve 😊 - az elözöhöz hozzátéve még: csalad? csaladi körülmenyek ? az összességet nézve - meg most fõként csak a Skyrimre, meg az ilyen tipusú játékokat nézve, az eletkorral

😊

francois
Ha fenntartásaid vannak a gyilkolással kapcsolatban, miért kezdesz daedra küldetésekbe?

Vagy load vagy ha eltudod hagyni a barlangot akkor úgy.

Batmanci
A Markarth-i House of Horror-al kapcsolatban.

Nem akarom megölni Logrulfot a kocsog Molag Bal parancsára, de már ott vagyok, hogy bezárta az oltárba. Hogy kerülhetõ el? Vagy nagyon vissza kéne menni az idõben? Vazze, tiszta Vissza a jövõbe érzés.

mousee
Én is most azon filózok, hogy hazamegyek, felteszem az obliviont, és elszüttyögök vele pár hónapot, hátha addig a skyrim is olyan állapotba kerül a modok által, hogy kihívás legyen játszani, ne pedig hack&slash módban kelljen darabolni 😊

várom a fõzõmodokat, a normális lovat, normálisan rendezhetõ inventory-t, a perk fák picit átgondolását (legyen értelme minden fának, alkemi legyen izmos, zárnyitás, lopakodás hasonlóképp, nehogymár nehéz páncélban sunnyogjak 2 centire az ellentõl), az atomizmos sárkányokat, a küldiért perkeket resetelõ, vagy -1 perk potit eladó NPC-t, valami szekér modot, társokosítót (tudjon lovagolni, és ugrani), a taníts, majd add ide a pénzem expolit gyógyítását, a kiskést csinálok, és én vagyok a föld legjobb kovácsa üzemmódot javító modot... stb-stb-stb 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Molnibalage
Az új patchrõl van valami hír?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én mindig master-en játszok encsi meg smithing nélkül. 😊
Most a warrior-ommal néha kalapálok.