The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"bónusz egykezest sebzésbõl tudtommal nem kapnak (vagy csak enchant-nál nem?), ami miatt hátbaszúrásra a kardok jóval táposabbak szoktak lenni."
itt nem fogalmaztál el valamit, nem nagyon értem mit mondassz - jaaa vagy mégis, összeraktam😊 ott nincs megkülönböztetés a perkbe, 15x tõr, 6x-os kard ha jol emlékszem - tõr mindig 1kezes, ami van kard az is, 2kezessel meg nem igen fogok hatbaszurkalni 😊 nem is használok olyanokat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Muffle egy illusion varázslat, ellövöd és lenémítja/valamennyire tompítja lépéseid zaját a körülötted állók számára - te nem fogod hallani, mert a lépéshang neked ugyanúgy ott lesz.
sebzésnél meg arra figyelj, h tõrök sebzése kicsit bugos - bónusz egykezest sebzésbõl tudtommal nem kapnak (vagy csak enchant-nál nem?), ami miatt hátbaszúrásra a kardok jóval táposabbak szoktak lenni.
"The trees move. Do you not see it?"
ez jo, - bár volt h késöbb quest miatt ujra fel kellett vennem Lydiat, dehat akkor is, sokkal taposabbak vannak nala
Lydia se rossz, jol tankol és elvonaj rolam a figyelmet, van hogy nem is ütnek engem, s csak ö vele foglalkoznak...
Dehát jöhetne vmi ujabb, jobb segitenö, aki mégjobban osztja nekik az ívet😊
nekem igazabol a damage-el jobban van bajom, mondjuk annyira nem tesztelgettem még csak ezeken
kéne mar egy fasza szúrótõr, megy egy jó egykezes kard, de inkább tõr - szar skyforge van csak, javitott verzios, de xart se sebzett ezeken, 15x szorzoval
de azoknak az õröknek sasszemük van - engem 60-as sneak-el, muffle + invisibility kombó mellett folyamatosan kiszúrtak, és kerestek... balszerencséjükre, mert erre válaszul "predatorként" egyesével levadásztam õket, de hát... méltónak kell lenni a nicknevemhez. <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Vissza nem töltöm, a rengeteg csatangolás miatt.
Azért próbálok, csak önvédelembõl ölni.
Van ez így! Egy háborúban a jók is meghalhatnak.
Egy muki leszólított, de azt nem közölte senki, hogy rossznak kell lennem majd úgy öt órányi kolbászolás után.
Bár ez nem cset, de amit leírtam, igaz.
Ugyan, itt senki nem ismeri a másikat személyesen - kis kivétellel -, de én sosem hazudom, csak azért, hogy jobb színben tûnjek fel mások szemében.
Autóztam, ameddig nem jött egy pillanat, hogy többé nem veszélyeztethetek másokat. Ezért, abbahagytam, majd roki.
Ennyi.
De sajna sok olyan dolog van, ami miatt már unalmas a game, legnehezebb szinten lazán aprítok már, sima hack&slash, pedig már a 3. karimat csinálom, direkt szívatom magam h csak cloth, alteration, és speech, meg illusionra gyúrok, egyelõre így élvezhetõ, de én kihívást szeretnék a harcos karimmal is 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
ps: ha igaz is amit leirtal, eleg gaz 😊
Ha rp felfogásban játszol master szinten nem lesz hack&slash ezt tapasztalatból mondom.
Csak magamról tudok nyilatkozni, bár okok máshol is számtalan változatát tudom elképzelni.
A sajátom, prózaian egyszerû. Rokkant nyugis vagyok, családom nincs.
A magányt kifejezetten szeretem. Ha már így alakult.
Másnál...?
Pl. Felnõttek a gyerekek, munka vagy van, vagy nincs. Nyugi is van már. Az asszony, vagy már elment, vagy nem foglalkozik azzal, mit csinálsz. Õ neki is megvan a maga sorozata 😊.
Valahogy így...
Addig nem derült ki számomra, hogy daedra, amíg azzal a fütyivel be nem mentem az elhagyatott házba. Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, de már bent nem sok választásom maradt.
de azért ez nekem akkor is durva, nem kicsit 😊 autos jateknal persze azt mondom ok
MEG ha konzolrol lenne szó az is ok, mert ott elég sokan vannak 30-40 körüliek is, magyarok közt is
de igy itt Skyrim, PC nem semmi 😊 bocsánat elõre is, csak nehezen tudom elkepzelni 50+ emberke hogy keni-vágja az RPG-s szakzsargont, angolt meg ilyesmi, és azt is feltételezem, hogy nem falusi - pl akik itt is beirtak úgyszürtem le, hogy azért elég sok idejük van - érdekes ez az egész téma, s persze nem rossz, csak levagyok kicsit döbbenve 😊 - az elözöhöz hozzátéve még: csalad? csaladi körülmenyek ? az összességet nézve - meg most fõként csak a Skyrimre, meg az ilyen tipusú játékokat nézve, az eletkorral
😊
Vagy load vagy ha eltudod hagyni a barlangot akkor úgy.
várom a fõzõmodokat, a normális lovat, normálisan rendezhetõ inventory-t, a perk fák picit átgondolását (legyen értelme minden fának, alkemi legyen izmos, zárnyitás, lopakodás hasonlóképp, nehogymár nehéz páncélban sunnyogjak 2 centire az ellentõl), az atomizmos sárkányokat, a küldiért perkeket resetelõ, vagy -1 perk potit eladó NPC-t, valami szekér modot, társokosítót (tudjon lovagolni, és ugrani), a taníts, majd add ide a pénzem expolit gyógyítását, a kiskést csinálok, és én vagyok a föld legjobb kovácsa üzemmódot javító modot... stb-stb-stb 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most a warrior-ommal néha kalapálok.