The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
csak mutatnák képekett azoknak akik még mindig rondának találják a játékot 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fantusz
fotoalbum.hu

wesker24
imagerz.com egyszerre 6 képet is felrakhatsz !
Fpocok
noob.hu

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tatyla
mondjatok már egy jó képfeltöltõ oldalt,ahova egyszerre több kép is mehet mert az iaro szívat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Annyira nem vagyok ügyes, mert meghalok.
Ezek a dreadlordok kemények már ilyen szinten. Elfújnak és általában meg is ölnek, amíg próbálok feltápászkodni 😄

Fantusz
Bound Bow expert szintû conjuration spell, nem a meglévõ íjra tesz buffot.
Idézett fegyverekre perkkel lehet tenni soultrap és elûzés varázslatot.
Idézett kard, csatabárd használható a "semmibõl" az idézett íjhoz gondolom kell nyílvesszõ is (nem próbáltam, de így logikus)

Ez te vagy? 😊 Mi ez a szívatós hely?? Látom, a technika minden csodáját beveted, ügyes vagy, bámulatom. Bírom, hogy még virágot is szedsz közben.

xblades
Kösz

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

kár hogy csak spell/buff a mar meglévõ íjjra

mi baja is van neki?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

na egyébként a bound bow-ra gondoltam, lentebb, megtalaltam utubeon

értem.

Én olyat sehol nem írtam hogy, csak 6 sárkányt öltem meg összesen valamelyik karakteremmel. Olyat írtam, hogy egy bizonyos helyen leölhetõ 6 sárkány is. Mondjuk jobban belegondolva, a játékhoz elengedhetetlenül fontos kiáltásokat ölés nélkül is megkapja a játékos. Összesen három sárkány van akit le kell ölni az egész játékban és mivel a legerõsebb kiáltásokat megkapja ingyen a játékos, így tulajdonképpen felesleges is a sárkányölés. Kihagyhatatlan kiáltások úgyis ingyé' jönnek.

Az achievement-ek engem hidegen hagynak. De szerintem egy shout akkor lesz beszámítva, ha mind a három fokozata megvan (a játékban lévõ, a karakter teljesítményét ismertetõ összegzésben is külön számítja a szavakat, külön a megnyitott kiáltásokat és a master-ed kiáltásokat amik a teljesen elsajátítottakat jelenti).

A sárkányok meg nem támadnak mindenképpen. Ha elég közel vannak és úgy gondolják akkor támadnak. Miért lenne kötelességük mindenképpen támadni a karaktert? Sõt van, hogy mindenki mással foglalkoznak csak veled nem. Saját tapasztaltból legalább 8 olyan helyzetet fel tudnék sorolni, ahol a sárkány vígan röpködött fel és alá, de nem foglalkozott az alant lévõkkel, pedig még meg is sebezték. Sõt kõrözgetett egy város felett amit kintrõl látni lehetett de nem támadott senkire.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

francois
Egyébként hiába adtam neki másik ruhát, nem veszi fel.

francois
uesp-rõl keresd ki a tárgy kódját, amit el akarsz tüntetni, én pl a csáklyát vettem el, aminek E3C16 a kódja, konzol fel, katt az egyénre, hogy megjelenjen a hivatkozási ID és akkor "removeitem e3c16 1" ennyi.

figyelmesne elovlastad a hsz-t?😄D nemtudtma pickpoketelni, leölni is csak MAX akkor tudnam ha kilockoltam volna a cuccaimat a ladabol
de mi értelme lett volna megölni h kapjak mégtöbb bountyt, de nem szamit, ez csak ilyen kis mellek dolog volt, nem ezt a mentest viszem

xblades
Azt megírod hogy milyen konzol paranccsal csináltad a tárgy, ruha cserét?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

berlinboy6329
Vége van haszna pár ratyi tárgynak amirõl az ember aszitte a kutyának nem kell..Atronach forge..

Találtam pár receptet,amihez kell üres boros üveg,meg seprû.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

francois
lehet😊 azért konzolparanccsal megoldottam, most félmeztelenül mászkál, otthonosabb sokkal😄

Calver
ne feltörni próbáld a ládákat, lopd el az õrtõl a kulcsot, vagy szimplán öld meg.

"The trees move. Do you not see it?"

rossz volt a választás😊

guideba olvastam h milyen konnyu megszökni a börtönböl, hat en most szivtam vele, mar kicsit idegesitett is, kilockoltam a cellaajtot, de nem metettem igy parszor az örök miatt visszatöltöttem, figyelemeltereleskent hasznaltam a a Throw Voicet

mind2 ládába amibe cuccok vannak Expertes és most vhogy unlocky voltam velük, de nagyon, aztan 1 lockpickem van, a kijarati ajto is expertes, de feltölrtem én a sajat ladamat, volt is abba sok lockpick, csak aztan jöttek az örök vissza es eszrevettek, nem mentettem, aztan utanna mar nemtudtam feltörni a ládámat, mondom, megyek az ajtora, ugyis csak az acsi miatt jöttem be a börtönbe,- ezzel az ajtoval meg mégtöbbet szívtem, pfff, loading loading és csak loadingolas, körbenéztem még1x, de sehol nemvolt kulcs, az õrt meg nemlehetett pickpoketolni, egyszerüen nem volt rá opció

mind1, aztan sikerült nagy nehezen, ki is mentem, de INSTANT kaptam parszáz bountyt, de hogy hogy...akkor igy megszökni börtönböl, hogy is?😊 (ez Riftenbe volt)

francois
Azért elég lehangoló mikor elvettem egy bányászlányt, megengedtem, hogy a solitude-i villámban éljen, erre nemhogy normális ruhát nem vett fel, de csákánnyal az oldalán flangált. Ja és pénzért árulta nekem a cuccait...
Nem tudom miért nincs tárgycsere opció, mint a kísérõknél.

#11831 #11820

nemtom mi a gondod velük, neked mindig van valami😊

Molnibalage
Amíg a rezisztancia bugos, addig nem kérdés.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ettõl még ez is jobb ..

Fpocok
Ehh... leadtam a nyolc maszkot, azt hittem kapok valami jót, de elég gagyi a reward.
Annyira utálom, amikor belemelegedek a harcba, hogy elfelejtek menteni... és mindig jöhetek az elejétõl :S

Kopiati
Én számomra a tolvaj céh elnevezés már ott megborult, hogy ezek nem "lopnak", hanem egy afféle multi-kulti maffia a Black-Briar család ""vezetésével"" szvsz ez semmiképp sem tolvaj céh, fõleg annyira nyíltan mûködik😊 és ha az arányokat megnézzük, kb. riften lakóinak fele a tolvajcéhben melózik, a másik felének meg jó része õr😊

Nekem Gothicból van referencián tolvaj céhre (ott szintén kalandos a kapcsolatfelvétel velük), és hát ott legalább ki lehet irtani õket, ha nem tetszenek, itt az esély sincs meg rá (küldetés szinten persze)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Az is játékos, sõt karakterfüggõ, hogy kell-e kisérõ, vagy sem.
Igen, gondolkodtam hogyha majd kezdek egy wizard típusú karaktert akkor amellé talán jóljön (bár ott a területre ható varázslatok miatt lenne gond) Meg íjász mellé mindenképp jó lenne, csak ott meg a sneak attackokat rontaná el...

elég sok cuccot tud cipelni
Emiatt viszont lehet hogy lecserélem a lovat egy kísérõre 😄
Molnibalage
Engem észrevettek. Persze harcos vagyok. Azt hittem, hogy kell a fõszálhoz. Aztán esett le, hogy ez TG. Hagytam is a francba ezt a vonalat. A DB kiirtása is a listán van már. Nem bírom az ilyen sunyi bandát no. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fpocok
Nézd meg virágbolti verzióval.

Erre mit mondanátok? Bnõmnek nagyon megtetszett, mondta, hogy õ is szeretne vele játszani, de hát az a videokártya szerintem eléggé gáz. Vagy van esély low grafikával?
Carmang
Nem tudom észre vettétek-e, de van a játékban "lapozgatós" játékkönyv 😄
A whiterun-i Jarl székhelyén az egyik polcon van: Kolb and the Dragon 😊

volt egy íj, föleg a jatek kijövetelekor volt sokat emlegetve, ilyen kicsit, hogy is mondjuam szellemes designja van - fehér vagy kék aurából áll az egész
mint az immortals filmbe, bar ott egy kicsit mas azert

Fantusz
Daedrák tudnak meglepõ kérésekkel elõállni.
Az Oblivionban Molag Bal azzal a negy hézköznapi kéréssel lepte meg a hõsünket, hogy ölesse meg magát, mégpedig az õ buzogányával, s a kiszemelt gyilkos egyolyan NPC, aki fogadalmat tett, hogy soha többé nem fog fegyvert a kezébe.
A Shivering Isles története pedig az õrület hercegének birodalmába kalauzolt el bennünket :-)

Fpocok
Lefagytam, annyira meglepõdtem, amikor repülök felfelé 😄

grat, nyomjad még:d

vao, jo kis vid, felvehetted volna, ahogy felrepülsz, meg ahogy le 😊 btw tök kicsinek tünik fentröl skyrim😊 vna egy híd, ott elég nagy, jol latszik, azt nem is "vágom" hmm

Túlléptem a 90 órát. Még soha (a next-gen korszakra gondolok, úgy 2004 óta, amióta figyelem a játék mentési idõt) nem játszottam egy játékkal, egy végigjátszásra, dlc-k nélkül ennyit. A "rekorder" a New vegas volt 86 órás elsõ végigjátszással.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fantusz
Az is játékos, sõt karakterfüggõ, hogy kell-e kisérõ, vagy sem.
Kézségetelenül azok is tudnak hülyén viselkedni, de szerintem a lovaknál lényegesen hasznosabbak, fõleg, ha az illetõ mellékesen még tréner is.
El lehet szórakozni a kisérõ tápolásával is(fegyver, páncél), megy veled a dungeonokba, elég sok cuccot tud cipelni, s legalább a "várj itt" opciót megérti, ha nem a csata mellett várakoztatod (akkor õ is automatikusan harcol)
A ló meg Skyrimben egy kihalófélben lévõ ritkaság :-)

Fpocok
Amúgy itt az a csillagokba visz- quest... elõször azt hittem, hogy valami bug, azért csináltam a videót 😄

Víz túl átlátszósággal találkozott már valaki? Nem az alt-tabos, ez mindig megvan nálam, akármilyen grafikán, és egy fokkal kevésbé átlászó az alt tabos bughoz képest.
http://photos-3.dropbox.com/i/o/lvaJZCVoiZa0dvA1Y3fMaF5X5FGbfIXCMmTzI7mQ0uI/5862163/1323097200/6e182a8/ScreenShot172.jpg
http://photos-5.dropbox.com/i/o/0CPzET7rU59MenBOGimBJ3Bznq9CpH56CSpvIlhOhcA/5862163/1323097200/803a714/ScreenShot30.jpg
http://photos-6.dropbox.com/i/o/LMA_M7bGEf9ROpDCOGYVg5xhHQLmNH7a4I5TJi0KY8k/5862163/1323097200/01d14c6/ScreenShot169.jpg
(azért nem linkeltem mert linkben úgy is 404-ezne)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Hát, gondolom a készítõk reálisra akarták venni hogy megvédi magát a ló hogyha kell, csak kicsit eltúlozták ezt hogy 50 méterre lévõ ellenséghez odamegy megtámadni
Ami elég hülyén jön ki hogy direkt lerakom messzebb, és a ló elõbb odaér nélkülem az ellenséghez 😄

Kísérõvel különösen macerás a lovaglás, hisz a segéd nem lovagolhat.
igen, emiatt direkt elõre le is mondtam a kísérõkrõl, hogy csak gyalogolni tudnak a ló után, ráadásul ök is még elég idegesítõek tudnak lenni

Kösz, végül sikerült megtalálnom (eddig csak retexture modokat találtam)
( link, ha érdekel valakit esetleg )
Fantusz
Az északi vidék zordságával ellentétben Riften környéke kimondottan hangulatos.
A városka sem csúnya csak elõjön egy kellemetlenség az oda látogatóval, ami engem idegesít, amikor nem tolvaj karakterrel megyek oda.
A sorozat elõzõ részeiben a tolvoajok rejtõzködtem, már az is egy feladat volt, hogy felvedd velük a kapcsolatat, ha szerettél volna hozzájuk csatlakozni.
Riftenben ellenben bombáznak a különbözõ lopós-csenõs küldetésekkel, akkor is, ha semmi tehetséged nincs a lopáshoz, nem tolvaj beállítottságú a hõsöd.
Mondjuk a Dark Brootherhood "nyitó" küldetésés is elég pofátlanul, nyíltan vágják hozzánk.

hát mondom szerintem elég zavaró volt, vagy 30x visszatöltöttem, es valami bug az tuti, marmint, h nem támad meg, mintha vak lenne...

acsivmenthez is kell 20 dragon soul szal nem haszontalan azért, shout kinyitasahoz is stb.

nem te irtad lentebb, hogy összesen csak HAT SARKNAYT öltél meg, irni is akartam rá neked, csak valhogy kimaradt

a 20különbözö shoutos acsi mennyire nehéz, en eddig annak tartom - meg nemtom miért, lehet olvastam, (tan 1 guideba), hogy akkor számolja csak shoutnak, ha 3. szinten van - de remélem nem😊

még mindig nem értelek 😊
nekem semmi poti nem kellett, ja te a invisibily gondolsz, azt csak ugy proba szinten ittam meg, de a még a VITRINT is kilehetett nyitni a pult mögül, gugolva - de mivel nem a vitrin kellett igy potit se kellett innom - hirtelen azt hittem amugy h a lockpickes potira gondolsz, mert olyan nekem nem kell(max biz. esetekben) siman kinyitok mindent :p

viszont alul a rácsoshoz semmi kell kell mert ott nem vesznek észre😊

tehát tudom a megoldást, csak leirtam amik megtörténtek velem😊

arra vagyok kivancsi, hogyha elcseszném a feladatot, akkor a faszi mitfog szólni, hogy lesz a továbbiakban ?!

Hát, akkor inkább hagyom hogy elszaladjon a fenébe (pont ott quicksaveltem mikor egy tolvajbanda megtámad egy óriást , és jó lett volna 1-2-t lootolni mielõtt az óriás elüti õket a francba - viszont ehhez a lovat meg gyorsan le kéne rakni valahova, dehát így...)

De felesleges velük veszõdni. Nem gyorsítják meg annyira az utazást hogy érdemes legyen velük foglalkozni.

Hát, párszor már én is elindultam nélküle csak úgy, viszont nekem az Oblivion kimaradt, és Morrowindhez képest elég nagy pozitívum hogy nem kell mindehova gyalog menni
Ami zavaró még hogy minden egyes patkánynál vagy farkasnál le kéne szállni harcolni (mostmár inkább kikerülöm ezeket) egy minimális szintû mounted combatot tehettek volna bele azért