30713
TES
  • DarkSector
    Gondolom pár napba beletelt mire kiokoskodták... (mármint beletenni a fejlesztőknek, gondolom 1 hétig tarthatott)
  • IXEMGabeo
    http://www.youtube.com/watch?v=y6OcERXTwRI

hogy ez milyen undorító puzzle az ilyenektől falra mászom:S
  • Maximus4
    LOL
    Köszi,pont azt nem néztem,pedig már odébb is húztam,hátha rajta fekszik:P
  • Hrisskar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ajtóban fekvő hullánál van a feljegyzés azt olvasd el
  • Maximus4
    Én most csak könyvekért rohangálok 3 napja és az egyik itt van benn,de a pillarokról nem találok semmi jelet,hogy mi is lehet a sorrend:(
  • Jagi
    Pedig jópofák voltak :)
  • IXEMGabeo
    óó az nagyon sima térkép északkeleti fele Windhelm mellett, hoppá micsoda memóriám van:D:D

semmi ellenféle nincs csak a végén;)
  • Maximus4
    Yngol Barrow.
  • IXEMGabeo
    Maximus ez melyik sírhely?
  • Maximus4
    Akkor jó,csak egy kicsit kezdenek idegesíteni,mert nem tudom a kombinációt az ajtóhoz és rohangálok,mint pók a falon és ezek meg ott ugrálnak körülöttem:)
  • IXEMGabeo
    wispek:)

wispmotherek szokták kilövelni engem volt már, hogy megtámadtak
  • JethroHUN
    Nincs jelentőségük. Nem tudom már melyik quest de én is csináltam.
  • JethroHUN
    De hidd el, egy jó idő múlva már az expert is könnyű lesz :D
    Én legelejétől expertem kezdem, kb lv40 utén tettem fel masterra.
    Sztem lv20og adept, utána 40ig expert aztán master, ha enchantolsz/kovácsolsz akkor így korrekt szerintem :D
  • Maximus4
    Ezek micsodák?

• Czdano
    Észre se vettem hogy majdnem experten toltam eddig :DDDDD Örök hála! :D
  • JethroHUN
    ESC->gamepaly->Difficulty->Novice Vagy ne level 5 legyen a karid
  • Czdano
    Valaki árulja már el hogy a francba kell kinyírni egy sárkányt ha betámad...eléggé idegesítő hogy random megjelennek és minden save után ugyanott megjelenik és megdöglök. Olvastam más fórumokat, ott azt írták hogy bújjak kövek meg fák mögé de ez elég szar taktikának tűnt
  • bega82
    Nem. A betöltőképernyőig eljut, ahol a sárkányt mutatja, ami ilyen deltoid alakban zárja össze a szárnyait, és pár másodperc múlva kidob a desktopra.
  • JethroHUN
    Kiír valamilyen hibát? nekem se azonnal indult, volt 2x is hiba üzenet.
  • JethroHUN
    Markarthban a Forsworn conspiracy küldetés sorozat alatt vált számomra világossá, hogy semmi, nuku, zéró befolyása van a játékosnak a küldetések kimenetele felett. Mész amerre a készítők megálmodták.
  • bega82
    Igen, megtörtént, nagynehezen megtaláltuk a megfelelő peccset, és végre el is indult a 2 fájl bemásolása után... viszont utána kifagy egyből. :( A boost fájlok nélkül megy szépen.
  • Lunki88
    Gondoltam ezt megosztom veletek. :D
  • JethroHUN
    Dehogy, bármilyen verzióval megy, csak fel kell patchelni 1.3.10re (legújabb) (update 4 - RELOADED ha így könnyebb) Csak be kell másolni a 2 fájlt a játék főkönyvtárába (exe is ott van)
  • bega82
    Olvastad, amiket irkáltam korábban? Ez egy ilyen speciális eset volt... :) Bnőmnek tetszett meg nagyon a játék, és ilyen régi alkatrészekből összedobált configon próbáltuk ki, hogy hátha... de hát sajna ez jött össze, néhol 11-13 fps, néhol meg 5-7. :DDDD Szóval gáz. Mondtam neki vegyen egy használt xboxot vagy ps3-at, oszt jónapot! :D
  • enlightened
    Én nem vettem észre egy apró szaggatást sem. Pedig nagyon ki vagyok élezve rájuk, mióta a Batman arkham cityt megvettem és jóval az ajéánlott követelmény fölött vok és szaggat a városban. Szal manapság már nem számít mi van a dobozra írva. Van akinek a követelmény alatt jól megy és van aki fölötte meg szarul. Most ennél a skyrimnél az 5770-es radeonom meg a quad core proci szaggatás nélkül viszi. Arkham city meg szaggat, La Noire most egy kicsit jobb lett, mert patchelték.
  • IXEMGabeo
    neked a nagyvárosokban szokott szaggatni? nekem néhol igen, de csak apró akadás
  • enlightened
    Ne csináld már hogy 10 fps-el fogsz játszani vele? Vedd lejjebb a grafikai beállításokat amennyire csak tudod. 10 fps-en nem lehet játszani :S Nekem 60 az átlag ebben a játékban és mindent felmaxoltam és elég régi gépem van. Szal annyira nem gépigényes a játék. Az már más dolog, hogy hamar kijátszható, bár volt aki 400 órát már beleölt, ő nem tudom hány karaktert indított.
  • bega82
    Ne máááár... ez a Skyboost csak steam-es verzióval megy? :S Ezért szenvedtem vele ennyit?! Basszus, így akkor marad a képregény. :D
  • Hrisskar
    Az ABSORB az elszívja, a DAMAGE az csak X ponttal csökkenti az ellenfét.
  • xido
    kérdés..mert angolul azért értem..de mi a különbség 2 cucc között
    az egyik ABSORB stamina pontokat
    a másik DAMAGE stamina pontokat

mindkettő az ellentől szívja el,nem?
  • enlightened
    Na ez a másik. "amelyik nem bugos" Ki jött egy teljes játék, és nem lehet benne a küldetések egy részét teljesíteni. Mindenki azzal jön, hogy ez így jó, mert hogy ez egy alap csak amit majd szétmoddolnak. Ne vicceljünk már, ezért az alapért egy csomó pénzt fizettem, legalább, azt ki lehessen játszani ami benne van.

Vagy az a normális, hogy kidobok valamit félkészen kifizeti mindenki és majd maguknak a gamerek rendbe hozzák? Ne szórakozzunk. Aki készítette a játékot, legalább azt tegye rendbe amit beletett küldetéseket.
  • bega82
    Srácok, bocsi, hogy még mindig ezzel vegzállak titeket, de fejlemény van! :)
    Képzeljétek, a tegnapi szarakodás után tesómmal úgy döntöttünk, hogy legyaluljuk az XP-t, és felteszünk egy Win7-et... EGYBŐL elindult a Skyrim! ;)
    Az más kérdés, hogy - mint ahogy arra számítani lehetett - képregény, 10 fps körül maszatol, most még forceware drivert cserélünk, meg azt a modot kipróbálnám, amelyikről írtátok, hogy lehet vele hozni pár fps gyorsulást. Melyik is volt, mert nem nagyon találom?

Illetve linkeltetek korábban egy ilyet, ez lenne az?
  • Jossua
    ahhoz h egy játékot te teljesen megérts angolul.. ahhoz asszem elég sok idő kell addigra már kijön a 10 rész :D
  • IXEMGabeo
    én felfedezem a térképet teljesen és minden küldetést, ami nem bugos szépen meg fogok csinálni:) az teljesen mind1 már, hogy a közelharcban a nehéz páncélzatban mindent kimaxoltam...illusion spellsre próbálok most így gyúrni, mert tetszenek aztán használgatom:)
  • IXEMGabeo
    jaja jóféle:)

ennél a résznél pl nagyon adta magát, hogy vérfarkas legyek lesd meg a saját készítésű videot
  • enlightened
    Most szépen félreteszem. 1 év múlva előveszem, leszedem hozzá, az összes modot, és 100%-osra kijátszom, úgy hogy még az 500-dik kis cave-ben is vért kell izzadni, hogy végigmenjek.

Én azt szeretem, ha van kihívás egy játékban, ha a tökéletesség csak egy út, de nem érheted el soha a játékban. Itt sajnos lvl 35 fölött eléred és utána teheted le.
  • tobias88
    Én direkt varázslok/egykezesezek/íjazok egyszerre. 37es szinten vagyok és elég nehéz még.
  • enlightened
    Nem fogok ilyesmiket csinálni, csak mert a készítők úgy gondolták, konzolharcosoknak jobb ha könnyű a játék.
  • Hoz_Hun
    Kezdj el varázsolni, vagy valami tök hozzád nem illő dolgokkal foglalkozni. Szerintem azzal még tudsz fejlődni.
  • enlightened
    Megint csalódtam a játékban. Már kezdtem élvezni. Mondom tök jó, van még a fele térkép felfedeznivaló, 4 városban nem voltam, halom küldetés elleszek még egy ideig. Csak, hogy közben elértem a 40-es szintet, és mindenki meghal ha rájuk nézek. A Giant 2 puszta kezes ütésből fekszik. Jól hallottad, puszta kezes karit indítottam, hogy tovább tartson a játék, de így se sikerült kihúzni. Egyszerűen a játék nem támogatja, hogy 100%-ra kijátszd, mert a felénél iszonyat könnyű, így meg nem poén felfedezni, hogy mindenkit lezúzok simán :S.

Nem tudja valami mikor jön a nehezítő mod a játékhoz, ami felviszi az ellenfelek szintjét, olyan 60-ra?