30713
TES
-
#15687 Menni megy, csak utána ne akard azzal a jtákállással újra használni azokat a modokat, mert elveszik minden ami vele kapcsolatos. -
#15686 Rengeteg dwemer romban jártam már, de amiről te meséltél, az a főküldetésben érhető el, azzal meg nem sietek :-)
Az Oblivionban el kellett lopni az Elder Scrolls-t, ott nem voltak ilyen "mellékhatásai" az ősi tekercs elolvasásának, mint Skyrimben. :-) -
#15685 Hát, az Oblivion simán ment, Ha kivettem belőle valamit. Akár egy egész országot, akár ha csak egy rucit.
Itt a Skyrimben is cseréltem 10-20 alkalommal, és nem volt gond.
De semmit nem zárnék ki. Attól mert valamiről nem tudok, az még létezhet.
@Az f12-őt be lehet állítani. A printscreent nyomtam egyébként, és nem volt képmentés. Csak miután átírtam az iniket.
De ez is lehet másképp. Bánom én. -
#15684 Nem vagyok hajlandó azt a küldetést megcsinálni - ennyi :-)
Egy totálisan gonosz cselekedet, ami az én karimhoz nem illik.
Akkor lenne érdekes az a küldetés, ha a játék generálná, nevesíteni a feláldozandó NPC-ket:-)
Mérlegelhetné, hogy X játékos melyik követővel ment a legtöbbet, és azt kérné a hercegecske, hogy őt áldozd fel, ne egy jelentéktelen senkit hozz ide.
A másik kitéltel meg lehetne valami negítív hatás veszélye is, így nagyon könnyen ugranak bele olyan kartakterek is, akikhez nem illő volna a cselekedet.
Tudom, hogy sokak számára hülyeség amit írok, az egésszel az a bajom, hogy rengetegen természetesnek veszik, hogy a herceg kérését azért teljesítik, mert az ad valami vackot, nem azért mert az a hősükhöz illő cselekedet (gazember minden további gondolkozás nélkül áldozza fel a kedvenc kisérőjét)
-
#15683 Destrution Dual Casting perk. -
Namees #15682 hogy lehet azt meg csinálni, hogy amikor mind a kettő kezembe ugyanaz a varázslat van pl firebolt, és megnyomom hogy lője el őket akkor ne külön-külön lője el őket hanem egy nagy gömböt mint a vidikben és ha jól tudom ez erősebb, és hogy lehet elforgatni a tárgyakat az inventoryban? -
#15681 Tengernyi npc van a játékban, mit számít ha eltűnik egy... :) -
IXEMGabeo #15680 te voltál ezekben a titkos Dwemer helyeken?:) -
#15679 Az ilyet büntetni kellene :-)
Remélem a következő patchban lesz egy "javítás", és a feláldozottak szelleme random kisérteni fog, felruházza a hőst 100% weaknes to magic képességekkel, amit csak az összes oltár végiglátogatásával tud lemosni magáról :-D
Egy dadra herceg kedvéért nem viszek vágóhídra egy ártatlant, dugja fel magának az artifactját :-D -
IXEMGabeo #15678 én szegény Stenvart felbéreltem aztán feláldoztam őt egy bizonyos helyen:D:D:D -
IXEMGabeo #15677 még mindig tud újat mutatni a játék:)
voltam fent a Fellglow keep közelében egy hegyen ahol egyszerre kellett megölni egy sárkányt és egy Dragon Priestet nem mondom meg melyik hely, de elképesztő volt, hogy egyszerre támadtak ketten is:D, betoltam egy storm call-t az sokat segített aztán potikkal segítve levágtam őket 3 db voice-ot kaptam egyszerre:)
Azután lementem egy Dwemer féle épületbe valami Raldbtharba vagy mi a neve, aztán ott voltak eksönök rendesen, ami a lényeg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legvégén meg kellett ölni egy óriás gépezetet, azután pedig a Dwemer mechanicsot megnyitottam a golyómmal, amit ugyebár Septimustól kaptam így egy titkos átjáró nyílt meg elém és lám ott voltam hirtelen Blackreachben. Valami fantasztikus látvány tárult elém tele Falmerekkel trollokkal, zöld színekkel és még egy küldetést is kaptam, utána kell nézzek ennek a Vörös Nirnroot rejtélynek:), nem tudom jártatok e már ott lent...és wesker egykori kérdésére is megvan a válasz a mechanicsot csak akkor lehet megnyitni, ha Septimussal beszéltetek (a legészakibb barlangban található fent a sarkon túl). Most itt tartok, de ez annyira szép, hogy Frapssal is fel fogom venni:D -
xido #15676 sajna..ha már ki tudod fosztani,akkor annyi,vehetsz fel másikat:) -
Beni521 #15675 ha meghalt a követőm akkor meghalt? azaz nem fog respawnolni valahol? -
#15674 "Mentésekbe a modok nem kavarnak be, csak abban az esetben történhet ilyen, ha rossz az útvonal, nem MM használsz, vagy gagyi a játék."
Na ez nagyon nem igaz... Max a mostani modok nem nagyon kavarnak be. Bár előfordult már jó sok emberkénél ennek ellenére a jelenlegi szépítészeti/grafikai modokkal is.
Majd ha jönnek a szerkesztővel készült komoly modok (nem ezek az egyszerűek), na akkor lesz nemulass, ha hiányzik egy mod. -
Probatbicol #15673 Örülök, hogy sikerült megoldani, de egy kis zavart érzek az erőben: a screenshot-ot alapból a PrintScr gomb csinálja, nem az F12. A szöveg is azt írja amit beidéztél: "ellenőrizd az F12-től jobbra lévő gombot". -
#15672 Itt a betöltendő cella mennyiségéről van szó, és semmiféle gondot nem okoz, ha vissza akarod állítani.
A cella mennyiség megváltoztatása után, csak úgy tudod visszaállítani - egyébként én nem szaroznék vele -, ha betöltöd a jelenlegi beállítással, pl: 7. Majd a konzolban beírod a következőket:
"setini "ugridstoload:general" 5" enter /ezzel vissza az alaphoz (a belső idézőjel szükséges)
"saveini" enter /tehát, konzolból mentesz init
"refreshini" enter /lefrissíti az ini fájlt. Ettől kezdve, kutya kötelessége minden előbbi mentést betölteni. Persze, nem árt egy mentés a mentésekről, mielőtt egy inibe kezdesz turkálni. Az embert mindig érhetik meglepik. -
#15671 Számodra, akad olyan játék, amiben nem találsz hibát?
Filmet kell nézni, 'monjuk Az Utolsó Akcióhőst, ha már Arnold Braumschweigernél tartottunk. :)
Egyébként, állóképeket látsz. Mozgásban már közel sem olyan plasztikusak.
A többi hasonló játékhoz képest, minden városban felismerhetőek az emberek. (Legalábbis a legtöbbje)
@Xido!
Iszonyatos poligon igénye van a szörzetnek. Nemtom, játszani jobb, mint szépen megrajzolt képregényt lapozgatni. :)
Origi játékom van. 120 moddal, ha kiveszek belőle valamit, akkor csak azt írja ki a mentésnél, hogy "egyes összetevők hiányoznak. Ennek ellenére folytatja a betöltést?". Még jó, és gond nélkül betölti.
Mentésekbe a modok nem kavarnak be, csak abban az esetben történhet ilyen, ha rossz az útvonal, nem MM használsz, vagy gagyi a játék.
@Lunki88!
Meg fogsz lepődni a dolgozó nők és férfiak koszosak, ha leharcoltak, akkor csúnyácskák is - pl koldusok -. A jó karban lévő férfiak is szépek. (Hetero vagyok) -
#15670 sminko --> smink -
#15669 Sminko mod? :D -
#15668 Mert udvari ork lettél oszt kinéznek, de nem is lehetsz más, mert a vadonban élő orkok szociálian "nem érzékenyek". Relatíve tuskó és ösztönös. A Dragonborn nem lehet holmi írás tudatlan csak 10 szavas szókinccsel rendelkező büdös, de a mamutot puszta kézzel megfojtó nomád senkiházi csöves. (de mégis beszélnek mert az angol felirat mégis beszédkészségről árulkodik, bár 10 szónál sosem több^^) Szemükben te vagy a nyálgép. Shyguys Kozsó és Justin Bieber 1 szeményben. xD
Én ezért kultuáltam 2 war axe-t adtam az enyémnek, oszt ha valakinek nem tetszik valami beledobom az egyiket, utána meg a másikat. De ha az sem elég leordítom a picsába. Csicskázni meg senkinek nem fogok xD -
#15667 Igen ezt én is olvastam és kipróbáltam. Az a fura, hogy nálam nem csinálja. Gond nélkül változtatgathatom. Semmiféle hiba nem jelentkezik soha. -
#15666 Azok nem, viszont néhány ini fájl módosítás miatt korruptá is válhatnak a mentések. Pl. az "ugridstoload" érték változtatásánál vigyázni kell, mert ha módosítod és úgy mented el, majd valamiért vissza akarod állítani, akkor a régi mentést már nem fogja betölteni (kidob az asztalra). -
xido #15665 egyébként néhány kozmetikai mod nem kavar bele a meglévő mentésbe? -
#15664 ezek az arcok igy szörnyüek tisztára mintha valami plasztik bevonatot öntöttek volna a karakterekre. -
xido #15663 californiában játszódik na..ott minden nő úgy néz ki,mint egy modell,megmondta már Arnold Braumschweiger is annak idején:) -
xido #15662 csak a haj meg a szőr nézne ki úgy végre,mint a haj meg a szőr:) -
#15661 Hátránya, hogy még a bányában dolgozó nők is úgy néznek ki mint egy modell. :D -
#15660 Ultra Smooth Females Deluxe mod ha jól sejtem? :) Mert én azt használom és nekem is így néznek ki. -
#15659 Köszi.
Ismerem, és egy időben futam összefoglalókat is készítettem vele, nem csak állóképet, de nagyon nem szeretem. Olyan eszközöket zavar, amik kellenek a munkámhoz. -
#15658 Nem csodálom, mivel akkor visszaáll alapra.
Viszont, megtaláltam a megoldást. (Igen, én, Spock, a logikus vulkáni)
A graf és egyéb változtatásokkal az iniket is át kellett írni, sőt volt olyan, hogy több sort helyeztem be egyszerre.
Nos, olybá tűnik érzékeny az ismétlésre, mert csak egyszer hagytam benn - ez a skyrim.ini. a prefben nem is szabad benn lennie -, és ettől már meg is gyógyult.
Csak, hogy 'tuggyam; nálatok is így néznek ki a lányok?
IXEMGabeo kedvence (amiért nem vette komolyan az oboát):
[IMG][/IMG]
Egy solitudi nemesasszony:
[IMG][/IMG]
Egy szintén solitudi szépség:
[IMG][/IMG]
Végül a vámpír feleségem:
[IMG][/IMG]
Kovácsoltam neki tűzellenálló szir-szarokat, így jól érzi magát a napon is. Bár egy-két szeplő kijön tőle a karján.
A permanens FOV kérdésre is megtaláltam a választ (ezt kivételesen nem én találtam ki), és ha valakit érdekel, akkor leírom, a mikéntjét.
Remélem megjelennek a képek... -
#15657 A kép készitésre a leg egyszerübb mod a Fraps annyit képet csinálsz amennyit csak akarsz ! -
#15656 Nekem úgy sikerült működésre bírni a print screen gombot,hogy kitöröltem a két ini fájlt.Azóta gond nélkül csinálja a képeket. -
steeldriver #15655 Istenem mennyit logikáztam ennél a résznél, vagy másfél órán keresztül próbáltam kitalálni, gondoltam a kövek eredeti állása alapján kell kitalálni a kombinációt, rengeteg módon végigpróbálgattam
aztán mondom mostmár megnézem uespen is miféle módon lehet továbbjutni
hát meglepödtem hogy egyszerűen ottvan a kövek mögött
(lehet többet gondoltam erröl a játékról mint ami...) -
#15654 Nem olvastad eddig, ugye?
Azért nyafogtam, mert nem csinál screenshotot!
@Amiről nemrég beszéltem:
"A Microsoft és a Bethesda felfedték előttünk, hogy november 11-től elérhető lesz az Elder Scrolls V: Skyrim első kiegészítője kizárólag Xbox 360 platformra. Arról, hogy mit tartalmaz majd a csomag egyelőre még nincs információnk."
A dátum, valszeg elírás lehet. Vagy valóban 2012, de akkor meglesz az pécén is. -
Probatbicol #15653 Ja, csak vigyázni kell vele, mert 10 vagy 12-ig sorszámozza a screenshotokat, azután elkezdi felülírni az 1-estől. -
#15652 1. It’s easy to take screenshots in Skyrim. All you have to do is hit the key PrtScn (check key to the right of F12) -
#15651 Elég, ha levered. -
xido #15650 Aztán szerezz nekik ezt azt,hogy a góré beengedjen,mi?:) -
IXEMGabeo #15649 ja van egy pár orc tábor Lorgashbur, Narzulbur és a Dusnikh Yal ugrik be hirtelen:) -
#15648 Na teljesen véletlenül találtam egy ork erődöt, egyből örültem is hogy végre van hova hazatérjen az ork harcosom, erre teljesen kívülállóként kezelnek. Azt hittem majd örülnek hogy láthatnak valakit a saját fajtájukból. :D Mondjuk könyvekből utánaolvastam hogy az orkok ősidők óta ilyen erődökben élnek, és csak azok kerülnek ki városokba akiket száműznek onnan. Általában azok jutnak erre a sorsra akik nem értenek egyet a vezérükkel. Na meg a vezérnek jó dolga van mert egyedül övé a több feleség és a gyerekcsinálás joga. :)