30713
TES
-
#15767 A TES játékokban az a "katasztrófa", hogy nem lehet végigrohanni a küldetéseken, és "kijátszott" nem lesz.
Anno az Oblivion fórumban voltak, akik azért örjöngtek, mert nem akarták elfogadni, hogy a főküldetés teljesítésével nincs Game Ower. -
kozi001 #15766 Ha tehetem mágussal játszok! Számomra az a legérdekesebb! De ha nincs időm és mégis kiváncsi vok, akkor csak végigrohanok rajta egy melee karakterrel, mert azon nem kell sokat vacakolni!
Nos ez túl hosszú h ne így tegyek! :) -
#15765 Haha! xD -
IXEMGabeo #15764 én kétkezes, nehézpáncélzatú karakterrel vagyok, de tudok íjászkodni 4/5, csomó varázslatot megtanultam, de azok közül is max az illusionra adtam perkeket, enchant, speech az abszolút harcos karakter az enyém, nem hagyok életben sok mindenkit, aki az utamba kerül, minden küldetést, ami létezik megcsinálok:) -
Hoz_Hun #15763 De nem kapod meg a gyűrűt, csak pénzt ad hálából a barát. -
#15762 Hát, akkor belenézek!
Kösz.
(Mondtam, hogy 'hüje vagyok hozzá!)
-
#15761 Hát ennek a rengeteg (vonalakban tökömtuggyahánymillió), 50 éves újszülöttnek, akik még csak 25 éve erpégéznek, könnyen lehet, hogy a klasszikus Dragon Age-el kellett volna kezdeni, és akkor biztos nem fogyott volna el ennyi a Skyrim-ből, hiába hypolták volna szarrá.
Persze, nem magamról beszélek, mert hülye vagyok a játékhoz is, meg az angolhoz is, hogy ne legyek hülye a játékhoz is.
Teljesen egyetértek veled. 'Mingyá ki is dobom a lemezt tokkal cd-vel.
Nekünk ugyanis nem volt annyi eszünk, hogy ne dőljünk be a hypolásnak, és ostoba módon megvettük, és több mint 400 órája nyomjuk.
Nem, most, hogy 'megvilágítottad előttünk az alagút végét, belátjuk, nagy marhák vagyunk. A piáros rafináció áldozatai.
Köszönjük neked. (Az írásjelek helyes elhelyezése, megváltoztathatja egyes mondatok értelmét! Ezt most gugliztam. Sirály! Zsír!) -
bega82 #15760 -
Hoz_Hun #15759 Kannibálos:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De van rá lehetőséged. Odaviszed a tagot aztán megkiméled, de akkor ki kell nyírni az összes kanibált (a csókának meg túl kell élnie, különben mission fail). Többek között az egyik boltost, meg azt is akitől kutyát vehetsz. A questen bellüli objectives, még így is fail, de az kit érdekel. -
Hoz_Hun #15758 Viszont még egyik karakteremmel sem álltam sem az Iperialok, sem a Stormcloak-ok közé. Melyiket érdemes választani? Van előnye, hátránya? -
#15757 Elég prózai a magyarázat: a randa embereket szeretem!
Így nyugodtabban nyírom ki. :)
@Akkor harapnék rá, ha érdekelne mások véleménye, hogy én itthon, mivel játszom. De nem érdekel. Az sem, hogy más mivel teszi.
Az olyan önző, egocentrikus emberekre harapok, akik azt képzelik, minden értük van, és olyan szavakat is használnak, amik jelentésével nincsenek tisztában. (Persze, ez adódhat "aggastyán" (12) mivoltukból is)
Ez az ízlés dolog, igen szubjektív, és aki ezt nem látja be... Nos, azzal nekem nincs mit beszélni.
Az, hogy Ti elpoénkodtok vele, nagyon rendben van, mert tisztában vagytok vele, hogy ezzel nem engem minősítetek. Ezért jót röhögtem rajta.
Kösz, így "kora reggel" jólesett.
@Fantusz!
Büdös, 'kanniláb ribancot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!otthagytam a kriptában, hagy várjon. Gondoltam rá, hogy odaviszem a barátot, és kinyírom az összes dögöt, de félek erre nem lenne már lehetőségem, és elszórni rá x időt sajnálok. (Mintha nem elég időt szórtam volna már szana-szét) -
Hoz_Hun #15756 Érdekes én sosem játszom mágust. Egy rpg-ben sem. Általában egy harcos (lovag) karakter a pozitív vonal fele (férfi). És egy íjász orvgyílkos, lopakodós karakter (nő) a (nem túl) negatív vonalban (amolyan kaotikus irányvonal). -
Hoz_Hun #15755 Megszereztem a farkasos átkozott gyűrűt. Sikerült leszedetnem róla az átkot, így aztán annyiszor változhattam farkassá amennyiszer akartam. Igazándiból, csak egy plusz átváltozást engedélyezett, de ha le-fel vettem akkor lehet többször is használni.
Aztán sikeresen kigyógyítottam magam a farkas kórból. Azt hittem a gyűrű miatt továbbra is átváltozhatok, de mint késöbb kiderült; nem. Úgy tűnik az csak akkor működik, ha eleve farkasemberek vagyunk. -
Paladin #15754 Javaslok egy nyelvtankönyvet a mondatvégi írásjelekkel kapcsolatban. Kitárul a világ, ha megismered a többit is. :) -
unusual #15753 Az első karim WoodElf /ijász,tőrös,lopos,lopakodos/
A második karim Breton /mágus/
Majd tervezek valamikor egy harmadik karit is,de az még odébb lesz. ;) -
Hoz_Hun #15752 Annak idején én is módoltam az Obliviont. Igaz, hogy aztán később már nem tudtam, mi milyen módot, hogy raktam fel és összekeveredtek a mentéseim, meg eldeformálódtak a karaktereim. :)
De szerintem nincs ezzel gond, ez nem csíít, a lényeg hogy neki tetszedjen. -
bega82 #15751 Nem feltétlenül, ahogy figyelem itt a hozzászólásokat nagyjából rendszeresen, rengeteg mágus karakter is van, íjász is marha sok, meg hát közelharcosként is ugyebár többféle lehetőség van, megvan az előnye a dual wield-nek is, a pajzsos karakternek is stb. stb. :) -
kozi001 #15750 Most belenéztem a skyrimbe! Értsd elcsesztem a hétvégém miatta! :)
Nem rossz, de kicsit túl nagy a hype körülötte, kb úgy, mint anno diablo-nál...! Szerintem sok újszülöttnek ez az első rpg-je vagy ilyesmit tudok elképzelni...!
Asszem azért mégis a klasszikusabb rpg-ket tartom többre sztorival, taktikával! Nwn, Dragon Age stb!
Az unalmas mászkálás is elég sok!
Arra mondjuk kiváncsi lennék h egy jó mage build-et lehet-e csinálni ami megállná a helyét!
Gondolom az emberek 70%-a one-handed nord warrior build-el nyomja...! :) -
steeldriver #15749 Hát, most hogy mondod, impact-ot nem is figyeltem, de lehet hogy azzal már megérné, következö szintlépéskor kiprobálom (persze mentéssel bebiztosítva, ha mégse lenne jó)
Manát enchanttal nem sikerült úgy megoldani ahogy terveztem, még korábban csináltam egy +20-as amulettet (ahelyett már savos aren féle van) illetve egy +20 gloves-t - black soul gemekkel, ilyen eredmények után azóta fel is hagytam az enchanttal egy idöre
Bár nincs is jelentős probléma a manával
-
#15748 Köszi a tippet, nem bántam meg :D -
#15747 Hát pedig elég ocsmányak, műanyagok, viaszbabák :)
De hát kinek milyen az ízlése :D :D -
IXEMGabeo #15746 SASADASA vigyázz, mert erre harapós:D:D -
Ironman2 #15745 Miért ilyen csúnyák nálad az arcok? -
#15744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hagyd nyugodtan elfogatni magad, egy "vicces" küldetés jön utána. -
#15743 Markathban összecsuktam az őröket mert nem tetszett nekik hogy kutatok és körbevettek. Mostantól oda nem is érdemes mennem mert betámadnak majd mindig igaz? :/ -
#15742 A kérdésedre a válasz: igen.
Riftenben a 8000 aranyért megvásárolható házikóhoz már enchant asztal is vásárolható, Soltitudeban pedig egy komoly kiállítótermet lehet berendezni a házadban, ha kifizeted a 25ezer aranyat, és megvásárolod hozzá a berendezést.
Részleteket nem tudok, nem vásárolom össze az ingatlanokat, több okból kifolyólag sem.
Whiterun nekem egy szimpatikus város, Soltitude ellenben nem tetszik.
Kívülről szép, de belülről nagyon "császári", Windhelm meg kívül-belül rideg-ronda.
Riften és Markarth féreeső városok, oda nem akartam költözni:-)
Aki szereti szépen, látványosan berendezni a házát, annak Soltitude lesz a kedvenc, amíg nem lesznek jó modok, vagy DLC-k.
Ennek egyébként már hagyománya van a TES sorozatnál, Oblivionban a legolcsóbb házikó egy szó szerinti kalyiba volt 2ezer aranyért, s minden városban lehetett házast vásárolni.
Skingradban 25ezer septimért egy többszintes, vitrinekkel teli épületet vásárolhattunk, s még házvezetőnő is dukált a gazdag kalandoroknak.
Ez volt a csúcs, amíg meg nem jelent a Battlehorn Castle DLC - a kieg egy egész kasélyt adott az örökösnek, ahol külön örség vigyázott a rendre, s egy elég komoly létszámú személyzet fölött rendelkezett a hősünk.
Volt ott partner a fegyveres edzéshez, a kovácsolásra bónuszt adó kohó, borász, preparátor, szobalány -
xido #15741 ja hogy úgy persze...azt hittem saját házba lehet venni:) -
unusual #15740 Erre esetleg valaki? :) -
#15739 Farengar bármikor átengedi az enchant asztalt, területi átlagban pedig Whiterun van a legjobban ellátva kereskedőkkel - kedvenc városom lett, kár, hogy a házikó megvásárlása fő küldetéshez kötött. -
xido #15738 városonként változik a berendezés is?:)
mert whiterunban nincs enchant:) -
#15737 Saját házadban nagyon sok hasznos dolgot lehet csinálni :-)
Aludni, lerakni a fölös cuccaidat, alkímiázni, enchantolni, asszonykáddal kereskedni, rendezgetni az emléktárgyaidat - kártyázni sajnos nem tudnak a menyecskék:-) -
#15736 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lentebb felsoroltam a sárkánypapokat, akiknél a maszkok vannak.A kannibálos küldetés mi is lehetne más, mint az egyik dremora herceg (Namira) szórakozása. Én nem foglakozom azzal, hogy X küldetés nincsen befejezve, ha azt nem a karakteremhez illőnek találom, nem csinálom meg, egye a fene ott a listában. Sok küldetést különben is nagyon nehéz elkerülni, kéretlenül is vágnak hozzánk különböző céhekhez csatlakozási felkéréseket, Riften meg természetesnek veszik, hogy mindenki lop-csal-hazudik, s adják is a megbízásokat.
Daedra küldetéseknél meg nem nagyon tudjuk mire is akarnak rávenni bennünket a hercegecskék - kisebb csínyekben benne vagyok, de sokszor sajnálom, hogy sérthetetlenek:-)
Namira küldetését csak úgy tudod sikeresként elkönyveltetni, ha kannibál leszel. Megölheted a nőt (Eola), de akkor sikertelen lesz a küldetés - no és akkor mi van?
Kár, hogy Namirát nem lehet feletetni a követőivel:-) -
#15735 Na megvettem Markarthban is a házat, de semmi különöset nem lehet benn csinálni, azt hittem majd lesz valami mini game, hogy lehet kártyázni a housecarllal, de semmit nem lehet vele, csak ül egy széken :S -
ratgab #15734 Hetente. -
Beni521 #15733 bányák milyen sűrűn resetelnek? -
#15732 Fantusz!
Úgy tűnik, nem bug.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem minden Sárkánypapnál van maszk, mert ez nem tartozik a nyolc közé.
Ez a múmia a kannibálos küldinél van. De én ezt nem akarom megcsinálni.
Amikor a nyakamba varta az ribanc, nem gondoltam, hogy ez lesz a vége.
Már elvágtam a nyakát, de értelemszerűen kiírta, hogy failed a küldi. Viszont a papot sem akarom oda csábítani. Mit csináljak? Hagyjam azt a ringyót ott ácsorogni a barlangba? De akkor mindig ott rondul a küldik között, egy befejezetlen. -
xido #15731 nyugtasd lelked youtube videóval vagy wikipédiával,hátha hiába keresed a bugot:) -
#15730 Ja, lehet!
De visszatöltöttem. Még egyszer nekifutottam, és így sincs sehol.
Se nála, sem pedig a ládikójában.
Ilyenkor mi van? -
xido #15729 az a peacemaker-e volt:)) -
#15728 Valszeg, az, mert amikor feldobta a rohanóját, mintha hallottam volna egy olyan hangot, hogy egy fém valami gurul el a hátam mögé. De utána hiába keresgéltem magelight-al, kontakt lencsével, nem találtam meg. :)