The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként, amit hiányosságként felróhatnék a játéknak az az, hogy nem lehet megrendelésre enchantoltatni, illetve kovácsoltatni (úgy gondolnám, hogy valami bazi drágán, de jó lenne ha lenne rá lehetõség).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fegyverekben is teljesen egyetértünk: Skyforge greatsword közel akkorát üt, mint egy ebony greatsword! Persze 200%-os smithinggel és enchanttal növelhetõ a különbség, de szerintem ennek már csak masteren van igazán jelentõssége (én még experten sem érzem, hogy ilyen jellegû elõnyre kéne szert tennem).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kincses térkép arra jó, hogy elvezessen a kincshez természetesen.<#smile>#smile>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kovácsoknál lehet venni ércet, és fémet is.
Nagyobb tételben dwemer épületekbõl lehet szerezni alapanyagot (természetesen dwemer), mindegyiket nem lehet beolvasztani, nézz utána melyek az alapanyagnak való darabok.
Az a baj azokkal a fémekkel, hogy böhöm nehezek, és a kovácsoktól kényelmesebb megvenni, de ha neked mégis az a vágyad, hogy gyûjtöd a rezet, vigyél magaddal egy kisérõt.
A bányászat sem elhanyagolandó mennyiségû ércet ad, sok helyen lehet bányászni, de igazán nagy mennyiségû érc szinte sehol nincs - viszont, ha van nálad csákány a sokszor kevés mennyiség igen sok lehet.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A ragnar a rõt kicsit furán hangzik 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Lefordítottam.)
Volt egyszer egy hõs, neve Ragnar, a Rõt,
ki jõ lovagolván Rorikstead felõl,
és nagy garral lengetve kardját a hõs,
õ hirdette fennen, mily gazdag s erõs!
De elnémul õ, a hõs Ragnar, a Rõt,
amint páncélos Matilda szólítja õt:
"Ó, csak hencegsz és borunkat így iszod el,
itt az idõ, hogy szavadért lakolnod kell!"
És csengett és zengett a fényes acél,
bátor Matildán úrrá lõn a szenvedély,
És Ragnar, a Rõt már nem henceg továááább...
mert rút feje nem vöröslik már nyakán.
És mielõtt megkérdezitek, igen, a Bard College-ban képeztek.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
kompatibilitással és optimalizációval bezárólag.
You can use the showquesttargets command in the console. You might need to scroll up with page-up. This will tell you the quest Id's for all active quests. (see here: Skyrim Wiki)
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez az Avilsund meg bitang kemény volt, a végén a varázsló csajt valami Ku' Ze volt a neve odamentem és rögtön lecsaptam a fejét mielõtt elkezdett volna varázsolni😄😄, mert, ha az elkezdte volna nyomatni a conjurationt akkor feltámasztotta volna Holgeiréket és 2 másik csontit, akik simán levernek plusz még õ is zúdít rám jégcsákányt😄 egyszerûbb megoldás az volt rögtön odafutottam és paff lecsaptam a fejét amig pofázott😄😄😄😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Más: elkeserítõ, mennyi hiba van a magyar nyelvû kézikönyvben!Eszerint pl.
F-el a Favoritok listát lehet felhozni, holott az a külsõ/belsõ nézet váltója.A disenchantoláshoz pedig el kell mennünk egy enchanterhez(legalábbis a kézikönyv szerint), holott mi magunk is megtehetjük ezt egy enchanter munkaasztalnál.
Más: a Vérfarkas forma felvétele tényleg csak konzolparanccsal lehetséges?Elég "érdekes", hogy erre nincs egy külön billentyû.
Amúgy tegnap Windheim közelében kalandoztam belebotlottam 2 jegesmedvébe alig bírtam õket lecsapni😄😄, jó erõsek ezek
Egyébként gyak. minden logikai feladvány fent van a youtubon qest névvel...
viszont érdekes, mert nem tettek emlitést a sztorijukba, hogy maga a bázis körül miért vannak ellenségek, rögtön a kocsma mellett van egy ajtó valamilyen Vault, mondom benézek erre hülye elllenfelekbe futok - és tényleg az a vicc, hogy csak egy köpésre van a klán székhelyétöl
erre valaki vmit ?😊
Meg lehet tudni, h konkrétan mi az a "átok" - a master sneak trainer(nevét még nemtom) faszául elmondta a dolgokat, de KONKRÉT ESEMÉNYT, nem emlitett, csak hogy van átok és kész, amiböl igy és igy meg úgy ezért és ezért lenne jo kitörni