The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez az enchant-olt cucc szétbontása hogy mûködik?
Kesztyûbe,csizmába szeretnék rakni manna csökkentõ cuccokat és már nem is kell más a varázslómnak egyenlõre!
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az enchantolásról a GyiK-ben olvashatsz fent.
Semmilyen jelölés nincs, jegyezd meg hogy melyik a fõszál küldetés.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
- Kb. bármit lehet enchantolni, amin még NINCS enchant.
- Semmi sem jelöli.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az mitõl függ hogy mit lehet enchantolni?
Azt honnan tudom hogy mi a fõküldetés küldi mi jelöli?
91 óra után most jutottam el a tolvaj céh-hez és talán ez a legjobb szál eddig.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Amúgy hidd el, vannak közel 600manás varázslatok is, na azokat nehéz kikasztolni, ha nincs elég manád és/vagy varázslatköltségcsökkentõ cumód. Pláne dualban...
Félretettem a Skyrimet, míg kijönnek rá értelmes modok, és visszaraktam az Obliviont a CUO modkészlettel. Mivel ennek alapvetõ része az Origin of the Mages Guild, így breton mágust indítottam, Atronach jeggyel. Itt teljesen leállítja a mana regent az Atronach, de ez kivédhetõ létyókkal (így van értelme az alchimiának a pénzcsináláson kívül is) és a mágiaelnyeléssel. Eleinte, míg alacson szintû a mágus, figyelni kell, nem kell belegyalogolni közvetlen pofozkodésokba, be kell gyüjteni 1-2 jó mágusbotot, pár lélekkövet és hajrá. Aztán magasabb szinten egyre kevesebb manába kerül 1-1 spell, így nem fogy ki, illetve egy-egy lötty idõbeni elfogyasztásával visszatöltõdik...
Járt már valaki így?
Esetleg valakinek ötlete vagy megoldása?<#fejvakaras>#fejvakaras>
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
1) az, h mennyi magicka-d van, hatással van arra, h milyen gyorsan regenerálódik - alacsonyabb szinteket simán kiegyensúlyozza +50 magicka a visszatöltõdésen esett csorbát
2) enchant szempontjából magicka regen és magicka "ugyanannyit" ér
3) magas szinten úgyis enchant mellett úgyis ingyenesek a varázslataid, legalábbis a fontosabbak
szóval... jó az az Atronach mágusnak is, és -50% regen szinte semmi - viszont már absorb miatt is megéri. ez nem Oblivion, ahol ha felvetted, kb kukázhattad is azt a karaktert, akkora szemét volt Atronach.
"The trees move. Do you not see it?"
Nekem most 300% a manna reg és csak 350 a mannám és nincs is szükségem többre.
A videóban kiirtotta mágiával az egész várost a manna szintje alig csökkent le 😄
na meg enchantal ez a kettõ stat "felcserélhetõ", sõt - magas enchantnál szvsz kifejezetten elõnyös is lehet Atronach használata.
grebber: olyasmi. egyszerre egy kõ lehet aktív, de amíg le nem cseréled, addig kapod az bónuszait.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem a páncél lebontásáról volt szó, hanem az azokhoz való alapanyag megszerzésérõl - dwemer fémeket lehet "lebontani" pontosabban beolvasztani, és a kapott ignotból páncélokat, fegyvereket kovácsolhatsz, vagy feljavíthatod azokat.
mint mondtam nem vagyok profi én erre álltam rá és kaszabolok is rendesen
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
lap alja korul
PC-n meg azt teszek ingyen a háttérbe, amit akarok 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
yuppe, most veszem meg, kemeny 10 fontert vettem 1200mspt (magyar "boltos" tag mara mar bezart)
240 pontba kerül a téma, de szerintem elég jól néz ki, föleg nagyba, tv-n, v a video fullscreenbe
vannak faszás avatar cuccok is - persze eleg dragak, meg lehuzas, dehat ami nagyon teccik azt megveszi az ember(/nevet)
pl Dark B. avatar gear 400 pont asszem, van Mage Robe, Dragonarmor propsok: elder scroll, dragon, mage bot, meg ilyesmi
El kell menned egy romos erõdítménybe, leverni néhány necromantát, és a lényeit. Végül egy trónon ülõ csontvázat találsz (Malyn Varen), közelében, a padlón kell lenni a törött Azura Star-nak.
Használhatatlan, el kell vinni valamyelyik megbízónak, aki megjavítja, s a döntésedtõl függõen Azura Star, vagy Black Star lesz.
A block perkjeinek többsége pajzshoz kötött, a Quick Reflexes mondjuk nem egyértelmû, hogy mûködik-e pajzs nélkül, de az összes többi perk pajzs-függõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szokásos sárkányölés, bounty gyûjtés óriások ölésével, Rocci pajzsát visszaszereztem szóval van történés rendesen😊
vérfarkas vadászos küldetésnél visszatértünk Aolával a Gallows rockhoz azt újra kipucoltuk közben Skjaer meghalt
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
de magyarázd el nekem a nevesített npc respawnt is, mert kurvára lehangoló hogy kitakarítok egy helyet és az még ok hogy késõbb visszafoglalják de hogy a vezérük is ott figyel akit porrá égettem az már nonsense
vagy ez csak pcs szopás ? 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"