30713
TES
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudtátok, hogy Blackreachben elő lehet csalogatni egy sárkányt?:)
  • tobias88
    neked is bal oldalt jelennek meg a quick magic menüben a varázslatok képei?
  • Batmanci
    Hú, csajok, az új SkyUI valami atom lett.
    Jó, tudtuk, hogy ebből csak jót lehet csinálni, na, de mégis...
    Ezek is UFO-k.
    Ha valakit érdekel:
    SkyUI 2.0
  • tobias88
    Amúgy Cicero miért jó Assasines skillekkel? Komolyan mondom a kísérő nem tud lopakodni, nincs meg rá normálisan megírva a program. Szóval teljesen hasznavehetetlen.
  • bega82
    Oks, köszi, kipróbálom majd.
  • bega82
    Mágussal ti szoktatok settenkedni? Vagy nem nagyon éri meg? Az a baj, hogy gondolom kéne hozzá a quiet casting, ahhoz viszont kell az 50-es illusion... de akkor aki nem használ illusion-t, azt gondolom mindig észreveszik majd, amint elnyom valami varázslatot. :)
  • mike01010101
    A life detect-tel nagyon gyorsan fejlődik. Csak használni kell a városokban és villámgyorsan nő.
  • bega82
    Az alteration-t hogy lehet húzni? Most kezdtem egy új mágus karit, és alteration-re is akarok gyúrni, egyelőre csak egy spellem van, ami 60 másodpercig növeli 40-el az armor szintet, de nem túl gyors a fejlődés. Meg nem is nagyon értem, hogy mitől fejlődik, mert ahogy figyeltem, attól, hogy magamra rakom, attól nem nagyon. Ehhez is sebzés kell?

Meg egyáltalán: érdemes fejleszteni? Hasznosak a perkjei?
  • Molnibalage
    Nem. Azt sem tudom, hogy kik azok a sárkány papok.
  • xido
    jó,hogy eszembe juttattad ezt..akartam már kérdezni..kísérők teherbírási pontját nem lehet tudni valahonnan?
  • Fantusz
    Kisérők max statjai
  • Kallahiosz
    ELnézést az előző kicsit gyengén megfogalmazott többszörössen összetett mondatért de kicsit piás vagyok
  • Kallahiosz
    Köszi megoldottam.

Férfi karin mondjuk kicsit gázúl néz ki de elővetten AN AQwalion Ano'Kre Krakatum nevű karakterem és elég faszán ál neki. Sajnos nem lehet kovácsolni... Valakinek ötlete?
  • Batmanci
    ...és mitől ilyen rondák a képek?
    :)
    (csak gonoszkodom)
  • Batmanci
    Vazze', nem láttam, hogy Calver három szóban megválaszolta.
    Most már mindegy.
    Mi ez a fotó kiállítás? Még senki nem látta a Skyrimet?
  • Batmanci
    Már, hogyne lenne!
    Bemész az inventoridba ráhelyezed az egérmutatót a kívánt cucc-bűvésztrükkre, és nyomsz egy F betűt, majd elhagyod az inventorit, és nyomsz egy Q betűt. Ekkor megáll a Föld mozgása. A listában az egémutató felette tartása közben, a kívánt cucc-bűvésztrükk fehérebb lesz a többinél. Ekkor megnyomod azt a számot 1-9 ig, amelyik helyre be akarod tenni, majd nyomsz egy Q betűt.
    Ettől fogva, a csatában csak megnyomod két saller között a kívánt cucc-bűvésztrükk gyorsgombját, és hopp máris az lesz a kezedben.
    Puff. Ez a sárkány volt.

@Öcsém, hogy ezek mekkorát tudnak perecelni!
    Fenn állok a fészke előtt, benne van már pár nyilam-bulam, ettől - vagy a torony rossz légifolyosót adott meg neki -, elkezd zuhanni, de felém a gecó, és puff, olyan 15 méterrel lejjebb bele a hegyoldalba.
    Hogy mennyire fos ez a játék, a hegytetőn kábé öt méterrel megemelkedett a talajszint, ahogy feltúrta a sziklákat. 'Aszittem besza-behu!
  • Batmanci
    Hogy a NMM miért nem megy nálad, magadnak kell rájönni.
    A mod leírásában benne van a használati utasítás.
    Ha nem értenéd:
    1. mindenképpen szükséges a NMM, mert az index, az az a szám, ahányadikként szerepel az esp. Enélkül lehetetlen felrakni, mert a tex megvan, de nem tudod előcsalogatni. Plusz, ha beszélsz a modderrel, üzenem neki, hogy MM-re készített modhoz normális elérési utat kell írni.
    Ez, így a Skyrimbe teszi a meshes és textures fájlokat. A ...Skyrim\data nevű mappába kell tenni.
    2. Ha ez megvan, akkor megjegyzed, hogy hanyadik, majd indítod a játékot.
    Levetkőzöl, és a konzolba beírod:
    player.additem xx0999aa 1 (ez a Robe, és az xx jelöli hányadik a NMM-ben az esp. Ha 'monnyuk a 9., akkor:
    player.additem 090999aa 1
    és így tovább.

Gloves xx0999ab
    Boots xx0999ac
    Light Armor xx0999ad
    Light Gloves xx0999af
    Light Boots xx0999ae

Ha mind megvan - azaz 3, mert vagy nehéz, vagy könnyű.
    Akkor Miss Merigold abban az öltözékban fog pompázni.
  • IXEMGabeo
    ja tudom ne lőjük le a poént...
    gondolom majd a bizonyos sárkány papos maszkok után nyílik meg ez az átjáró
  • IXEMGabeo
    nem volt kedvem elmenni Riftenbe Bjyrnholffal dumálni...oda utoljára fogok menni kb...
  • Molnibalage
    Nem toltad még végig? A főszál vége, Sovengard. :)
  • IXEMGabeo
    mi a fene? hol van ez a csontos híd?
  • Molnibalage
    Az első a kevencem. Solitude csak a látótáv korlátozás miatt nem látszik. Pedig mekkora lenne. :)
  • Molnibalage

• IXEMGabeo
    tyíííí Markarth city látom az neked is bejön
  • IXEMGabeo
    épp most voltam én is Mzulftban:) megkaptam a küldit oda végre:)
  • Molnibalage

• Molnibalage
    Képek. Csak úgy.

• Kallahiosz
    A lényeg, hogy a youtube-n minden fentvan
  • Ironman2
    A skilleknél megtudod nézni alul sorban hogy mik fejlődnek folyamatosan
  • Ironman2
    De nagyon sok tulajdonság interaktivan fejlődik,de most az akrobatikát kihagyták belőle
  • do2
    Lenne egy olyan kérdésem hogy itt nem kell fejleszteni a mozgásomat, pl oblivionba ha folyamatosan ugráltam akkor egyre magasabbra tudtam ugrani. Ha valamelyik varázslatot folyamatosan nyomtam akkor az fejlődött
    itt is kellenek ezek ?
  • Ironman2
    Ez a video,nem jó hozzá,de ez viszont igen:

• Kallahiosz
    A probléma megoldva....

Ha kihozod a gyorsmenut és nyomsz Kontról X et akkor x el lehet aktiválni

De tessék barátom EZ a neked való mód
  • Calver
    de. favoritoknál válaszd ki a amit hotkeyelni akarsz, majd nyomj rá 1-8-ig számodra szimpatikus gombot, és ollé.
  • do2
    itt ilyen nincs hogy megnyomom az egyes gombot és adja a kardot, aztán 2-s gomb adja az íjat. Csak ez a favorit dolog hogy pillanatra megszakítom a játékot ? Másik kérdésem fáklya itt nincs ? Olyan sötét egy csomó helyen éjszakánkét.
  • Kallahiosz
    Valaki esetleg vágja a TRIS armor mod ot????
  • Ironman2
    Köszi
  • IXEMGabeo
    le kell menni egy csapóajtón bemész a koleszba és balra mész meg fogod találni a lejáratot

valami M betűs a neve
  • Kallahiosz
    Én is szenvedtem vele de a kedves yoútúb mindent tud.
    EZ
  • Ironman2
    Elakadtam a Winterhold college egyik küldetésésnél:
    Good Intentions
    -Find the Augur of Dunlain

Ezt nem jelzi nálam sehol se a térkép,pedig ki van választva a quest,még nyilak sincsenek.Mit kel csinálni?