30713
TES
  • Batmanci
    Úgy tűnik nekem van a leggyengébb kártyám közületek (tudjátok, akiket kiszolgálnak). Ez egy 5570, és a blur kivételével minden hájon van, 8x-os antialising, 16x-os anizotróp szűréssel, minden távolság maxon, valamint a 120 mod egy része HD mod, és megy, mint a szél.
  • xblades
    Nekem most az 1.3.1-es verzió van fent (a 4Gb memoria javitó patch-et tetem fel)
    És most nem tudok sárkány üvöltést produkálni, ez a patcnek a hibája, másnál is elő fordult már?
  • IXEMGabeo
    néha a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldásokat bonyolítja túl az ember...
  • JethroHUN
    Én is mennyit szenvedtem vele, firebolt/ice spikeal lövöldöztem, azt mondta az npc h reagál a hőre, vagy vmi hasonló. De persze h CSAK a novice spellekkel működik Nem jutott volna eszem h elővegyem azokat.
  • IXEMGabeo
    ja ezt én is meglestem youtube-on... utána már nem volt gáz vele...
  • Ironman2
    Köszi mester!
  • Maximus4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Frostbite.Ha nincs meg akkor fönn megtalálod az asztalon egy könyvbe.
  • Ironman2
    Kösz megpróbálom,bár nem tudom milyen varázslat kell a lencsék forgatásához
  • Maximus4
  • Ironman2
    Mzuft végén mi a fenét kell csinálni azzal a forgatható szarral? Amikor az observatóriumba kerülök.
    Revealing the Unseen küldetés

hiába forgatom a falakat,nem történik semmi.bemegyek középre a gömb alá,és akkor se
  • Laza
    Nem lehetne ezt a sok képet inkább linkként? aztán megnézi aki akarja ... főleg a spoilereseket.
  • Jagi
    a rájöttem hogy lesz életképes a destro mage/battle mage.
    nincs bound weapon, sőt egyáltalán semmien weapon még bot sem. "Jobb kéz pezsgő balkéz mikrofon" (fire + healing/healing hand) a flame-t kéme fehúzni úgy hogy ütős legyen... dualcasting meg stormcloak armor xD + 100-as enchant :) meglátjuk meddig jutok, "Claire Bennett vagyok ez a 4. próbálkozásom" - Claire Bennett, Heroes.
    Meglátjuk meddig jutok vele, egyenlőre büntet
  • Jagi
    be kell másolni a Skyrim mappába. readme-ben le van írva a location
  • Animefox
    Most vagyok a katakombákban az óriás pók után... már egész pöpec a hangulat, kezdek fosni, éreztem hogy nem lehet szar a játék csak nehezen indul... amúgy is a legjobb zenék is elsőre nehezen emészthetők... ez az fps növelő dolgot kicsomagoltam de nem tudom hogyan kell telepíteni :(
  • Calver
    próbáld ki ezt
  • Animefox
    Nekem se igazán jön már be.. meguntam... régen jobbak voltak az fps-ek... most az ilyenre vagyok rákattanva mint az AC, meg Fable, de ez a játék nekem fura... ezt a javító programot hogyan tudom telepíteni? Nem azért mondom de a HD5670-vel az AC mérföldekkel szebb játék... tartalmilag lehet ez több, de egyenlőre fura..
  • Carmang
    HD5770-en ultrán simán megy. Az AA-t, meg az anizotropikus izét visszább vettem, de csak megszokásból. Közeli cuccok szépek, a (nem is annyira) távoli tájon viszont nagyon látszik a gagyi textúra. Illetve ha az egész jelenet árnyékban van (pl tető alatt), akkor nekem furcsa az egész látvány. Szerintem a valóságban nem úgy nézne ki.
  • JethroHUN
    Nekem vhogy a BF3ról ugyan ez a véleményem... az h ugyan az a 0 gameplay mint a BC2ben h a csapat 80% noob és gl vagy rakéta, esetleg csipa, már elég unalmas. Ha fps kedvelő vagy akkor nem valószínű h elsőre tetszeni fog egy rpg, mondjuk a Skyrim inkább akció orientáltabb.
  • Jagi
    jaja xDD
    A 100 Herz-es CRT beszarik akkor veszek 24-es laposvékonyat falraszerelve :) mer'azmenő.

A Skyrim nem sivár csak a kártya nem vagy későn tölti a tereptárgyakat.
    No. #15858
  • Animefox
    Nekem így elsőre sivár... nem jelenti hogy az is, csak úgy első benyomásra... ez a HD5670 meg csodákat csinált eddig az erősebb játékoknál, itt érdekes nem villogtat... miért van nálam ez a játék? Mert az év játéka lett több oldalon és ezt a díjat nem véletlenül nyerte... ezért vetettem bele a bizalmam...
  • tobias88
    Nálam médiumon megy jobb vga-val de gondolom felbontásbeli különbségeink vannak...
  • Animefox
    High már jó?
  • Batmanci
    Szivat a csávó, vénember!
    Rém uncsi, csúnya...
    A Skyrim sok minden, de nem ezek a jellemzői.
    A rém uncsira, mit tanácsolsz neki, mert én azt, kapcsolja ki a gépet, és menjen focizni, röpizni, frizbizni, stb... a gyerekeivel. Törődjön egy kicsit a családjával.
    Meg akkor minek vette meg? Azt hitte nem lesz rém uncsi, meg ronda?
    Az agyon hypolás után?
    Mi miért tudunk, 2-300 órát eljátszani vele? Mert, ilyen szar játékkal még sosem játszottunk, és reméljük, egyszer csak jobb lesz?
    Komolyan, ha valaki érti az embereket...
    Battlefieldről pedig annyit. Az NFS Runnal együtt idáig 3 játék jelent meg, kizárólagos platformra. A Halo 2. bele is pusztult.
    A számteches közösség nagyon is tisztában van azzal, mely operációs rendszer éri meg az öt évet. A win7 nem tartozik közéjük. Ha valaki egy hangyányit ért a géphez, tudja, egy-két irányvonal nem irányvonal egy exponenciálisan fejlődő iparban. Majd lesz OS. Egyszecsak! Mint, ahogyan majd megjelenítő is lesz, az már beláthatóbb időn belül. Neked elárulom, fedőneve: CoLed.
    Addig, plazma, LCD, LCD-LED-el kábítják a népeket. Az igényesebbje, ilyet nem vesz, csak ha bedöglik a CRT moncsija-tévéje. Nem mondom, van már olyan is amin meg lehet nézni komolyabb hányinger nélkül is egy filmet, de a java, népámítás. A nagyobb baj, hogy a rengeteg birka eszi, mint a savanyúcukrot. Gondoljunk csak a HD-Ready kifejezésre, vagy kedvenc reklámomra a Dimarson DVD-Player-re, amely még - mindenki hatalmas ámulatára, még DVD lemezt (ebbe ugye kétszer is benne van, hogy lemez) is képes volt lejátszani!
    Pfú, ez kijött, úgy egy lyukon (és nem a folyóra gondoltam)
    Eksön!
  • tobias88
    5670el te nem fogsz ultrán játszani...
  • Jagi
    Tegyed fel Ezt Egy kicsit javít az fps-en. Így jónak kell lennie.
  • Animefox
    Ultrán mintha picit darabos lenne... belső nézetben... külsőben semmi gond... próbálgatom...
  • Jagi
    Nincs neki pedig nagy gépigénye. Próbáld meg a settinsbe fehúzni mindent maxra.
  • Animefox
    Az hogy lehet hogy a battlefield3 gyönyörűen megy, az assasins creed is, csak ez ilyen ronda, a videókon látom tud szebben is kinézni, ennyire megköveteli a bivaly erős gépet?
  • Jagi
    Vagy akkor ne játszál vele. Flém off.
  • Jagi
    Ne 486-oson játszál...
  • Animefox
    Ma kezdtem el játszani a játékot és azt kell mondanom hogy rém uncsi és monoton... nyugtassatok meg hogy csak a játék eleje ilyen... grafika is harmat gyenge, a környezet gyér, ...stb.
  • Jagi
    A varázslóm kb a 35-40-eséveiben járhat kb. és a fura, nem akarok fiatalabbat, mert látom benne az erőt :)
  • Jagi
    xD

A Dragon Age nekem a "látammárilyet" kategória volt, viszonylag lineálisnak is tűnt, úgyhogy becseréltem egy Assasins Creed-re. Annak legalább nem ismerem előre a Story-ját^^
    Tényleg rengeteg RPG szakértő van aki kb 3 éves volt mikor kijött a Diablo 1. De kicsit úgy érzem magam, mint mostanában a 3. x felett a szórakozóhelyeken. Rendesen én vagyok a "vénfasz" :D!

Szóval szerintem bújjunk el együtt hasonló korú honfitársaim, mert véletlenül sokat játszottunk a Fallout 2-vel az Icewind Dale-lel, a Baldur's Gate-tel, esetleg még az Arena és a Daggerfall is meg volt a Morrowind előtt, vagy utána csak az íze kedvéért, mert meguntad a 6. NWN karidat is mind a 2 kiegészítőjével szarrájátszva.^^ Szóval üljünk csak le az eredeti lemezeink mellé, fogjuk kezünkbe a Sacred Plust tegyük fel azt, mert a Skyrim túl van hype-olva és ezért szar. xD
    A most majdnem 3 hónapos kisfiam már szemétnek fogja gondolni a Gothic sorozatot, mondván, hogy apa ezért pénzt is adtál? Háth nah, ez a világ rendje, dögöljünk meg a véleményünkkel! xDDD
  • IXEMGabeo

:D:D
  • Batmanci
    Hol? A SkyUI-ban? Ott jobb oldal. A vanillában bal.
    Az a mod ütközik a SkyUI-val, de nem emlékszem a nevére. Ha eszembe jut, megírom.

@Kallahiosz!
    Kemotox? :)
    Nekem nincsenek ilyenek, és még soha nem találkoztam vele.
    Olyan, hogy harc nyomát látom, és szarvas, troll, stb... hulla röhög, vértócsákban, olyat már láttam.
    Már bocs a szakképzetlen kérdésért, de mikor volt az 'uccsó frissítés?
    No, meg, eredeti?
  • Maximus4
    Nálam is vannak ilyenek :P
  • Molnibalage
    Bár már nem játszok vele, de a legutolsó frissítés során randomra megjelentek sárkányhullák fast travel után...
  • Lacc 88
    Nálam a mágusoknál folyamatosan ott hevert egy sárkány hullája, bármikor mentem arra. Mikor eltűnt akkor jött helyette egy élő, amit megint le kellett nyomnom. Ezt elég sokszor eljátszotta már.
  • Kallahiosz
    Üdvözlet.
    Egy olyan bug al találoztam hogy halott sárkányok jelennek meg a pályán randomra.

Először gondoltam biztos harcba keveredett és bénázott.

De manapság minden városban van egy hulla. és volt már hogy 4-5 hula is fetrengett a fő téren.

Látott már valaki ilyet??? esetleg ötlet vagy megoldás?
  • tobias88
    Amúgy meg nem tudjátok mi annak a modnak a neve ami rendezettebbé teszi az item listát? Amiben az itemek nevei a tulajdonságukkal kezdődnek, pl nem Iron arrow és Steel arrow -ként írja, hanem Arrow - Steel és Arrow - Iron ként, múltkor láttam, de most nem találom.