The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kifogy, egy másik, töltött kõvel ismét feltöltheted.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hobbibol csinaljuk az oldalt, csalad, melo es egyeb irl dolgok mellett, minimalis segitseggel, de haladunk, haladunk...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mert a házak, bajtársak rész is elég hiányos.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Next PC upgrade: 2022
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Az de király volt, mint egy rakétavetõ<#nevetes1>#nevetes1>
vagy simán rakj egy "kicsi" enchantot fegyverre - én 1 sec paralyze és 1 pont tûz/villám sebzéssel nyomtam (utóbbi csak effekt miatt, fegyver alapsebzése 376 volt), 520+ ütés után ürült ki... szóval nyugodtan rakj rá 1 sec paralyze-t, az hasznos is, és sokáig is bírja - idõtartam kb lényegtelen, mivel ellenfél felállása veszi el a legtöbb idõt.
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy meg: igen. a mágiával töltött fegyver arra való, hogy a különösen kemény ellenfeleket csapkodd vele, ne a nyulakra vadássz.
Ha enchantra gondolsz, akkor kell egy soultrapos tárgy (én valami õrt találtam ilyet), szétszeded, és ráteszed egy másikra. Soultrap-et csak fegyverre tehetsz, értelemszerûen.
Inkább a simákkal, és alkalomadtán váltani?
de amúgy cooldown tényleg nem ártana, h legyen is értelme magas szintû piákat a karakternek magával cipelnie (ne tudja ugyanazt elérni egy tucat minor pia leöntésével), és gondolkoznia rajta h mikor használja... bár azt hiszem én az egész játékom alatt 10 potiont jó ha megittam összesen, szóval... <#idiota>#idiota>
Azért lenne ez jó, mert akkor már nem "agyatlan" hent lenne, hanem meg gondolná mindenki mikor és hogyan lõdõzi el a brutál spelleket.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
persze, biztos lehet így is játszani, csak nem túl kifizetõdõ - én megkattantam volna, ha minden teljes manát felzabáló 2 perces gyorsítóvarázslatomat (+athletics/speed/feather) le kellett volna öblítenem egy rakás magicka potion-nel.
de itt van az ízlések és pofonok része a dolognak - nekem Atronach nagyon távol áll játékstílusomtól, de ha valakinek az jön be, lelke rajta. viszont azon én is filózok így Skyrim után, h lehet kéne szórakozni kicsit Oblivion-nal <#bohoc>#bohoc>
Új lovat kell venned, mert a régi nem fut el.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Markarthban a bányával szemben lévõ "menhelyen" kicsontozott egy lopakodást expert-en tanító csóka. Megvolt a kecóra a lóvé. Most már nincs. Majd csak összegyûjtöm!
Cowardly Horses a mod neve.
@Piszkos Fred!
Bocs, de tegnap már Skyrim volt, így nem láttam a hsz-ed.
Az átnevezés a mentés mappában volt az elsõ ötletem, és nem használt.
Valahogy kibírom, de kurva idegesítõ.
@SaGa!
Gondolom, azért nem kapok ötletet tõled, mert Te sem tudsz.
Azért kösz mindenkinek.
Most csak txt-be gyûjtögetem a tapasztalatokat és ha lesz hozzá magyarítás na akkor majd játszani is fogom!
Jelenleg 19-es szinten szüttyögök.
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
390mannám és most 320% manna reggem van ezekhez mindent vagy a guildbe vettem vagy találtam és nincs semmi problémám a harcokban.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezzel elérheted, hogy pl. 0 legyen a mágiaköltséges a destruction spell-eknek és emellett minden elemre legyen tûrhetõ védelmed is (bár ehhez egy könnyû két elem ellen védõ pajzs sem árt akkor, mert fejfedõbe nem megy elemi védelem, ha meg olyat használsz amiben van, mert artifact, akkor mágiaköltség csökkentés nem lesz benne).
Elég könnyen lehet húzni a mágikus tárgyak lebontásával, és jelentéktelen cuccok készítésével (ennyi hasznuk van a kicsi lélekköveknek), de a lényeg, hogy nem egy azonnal bevethetõ képesség - ne lepõdj meg, ha kezdetben hasztalan vackokat tudsz készíteni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Minden enchantnak meg van határozva, hogy mibe tehetõ. Encsantoláskor kiválasztod magát az enchant-ot és akkor látni fogod az itemeknél, hogy melyek választhatóak, azaz mibe tehetõ. Nem árt ezeket megjegyezni ilyenkor.