30713
TES
-
#15727 Engem feszélyezett a környezete. De volt hangulata ez tény. -
IXEMGabeo #15726 szerintem is cheat
várjál van egy videoja a srácnak, ahol lvl 111-es...majd lesd meg azt is -
#15725 Szerintem cheat, meg csak a videó kedvéért idétlenkedik, gyakorlatilag semmi értelme annak, amit csinál. -
#15724 Na ez a meg szánalmas... Most teljes életed frusztrációját az én számlámra írod? grat Azok a fejek, az a mod undorító számomra, mert nem vagyok hentai fanboy. Az h ez tény és ezt téged mélyen érint, arról nem én tehetek. -
#15723 Én inkább fogalmaznék úgy, hogy érdemes több karaktert indítani, mint egyel bíbelődni (de ezt majd mások vitatják).
A játék kb 40-45-ös szintig tartogat kihívásokat, küldetés, feledat viszont kismillió van, ha egyetlen karakterrel csinálod mindet, unalomba fulladhat a játék a jelzett szint elérése után.
Lehetséges életutak:
1 mágus
2 harcos
3 tolvaj
4 bérgyilkos
5 bárd
6 főküldetés
7 szabad kalandor
Ez nem azt jelenti, hogy legalébb 7 karakterrel kell játszani, de valami rendszerbe fogni a hőseidet, mágusnak pl. semmi kersnivalója nincs a Comapnions céhben, ő oda nem illik (bár semmi akadálya sincs, hogy az ottani küldetéseket is elvállald), de egy köztiszteletben álló Sárkányvérűhöz sem illik a tolvajlás, bérgyilkosság ( s majd jönnek, akik cáfolják)
-
#15722 lvl 52-es, a pickpocket meg csak 17-es, és így tud lopni vele??
Ehhez elvileg perk kell, ha jól láttam a skill fáját.
Vagy cheat? :) -
xido #15721 amennyit csak akarsz,persze külön mentésekkel..csak tartsd észben kivel hol tartasz:) -
Smokk #15720 Udv!
Most fogom kezdeni a jatekot es azt a lama kerdest szeretnem feltenni,h lehet tobb karaktert is inditani,v csakis 1-el lehet bibelodni? -
#15719 Ezért kell újabb karit csinálni, akivel majd azokba a városokba mész. Legalábbis Én ezt teszem :) -
#15718 1 - Hevnoraak
2 - Konahrik
3 - Krosis
4 - Morokei
5 - Nahkriin
6 - Otar
7 - Rahgot
8 - Vokun
9 - Volsung
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Konahrik maszk megszerzéshez szükséges a többi nyolc, s azokat az állványra kell helyezni -
xido #15717 ja..engem csak az lepett meg,hogy sima sisak és van azon is vagy 3 bónusz és valami fő akárkitől esett valahol úgy rémlik dungeonban talán.. -
#15716 A szarvas, az sisak. Először én is azt hittem, hogy két maszkom van, de nem. Csak egy. Mindegy, egyszer csak meglesznek. -
IXEMGabeo #15715 pff:S:S az ott bug lehet minden sárkánypapnál kell lennie maszknak
Hevnoraak, Rahgot, Otar, Volsung és egyebek...ha jól tudom nekem 5 van meg -
xido #15714 nem tudni..eleddig nekem is csak 2 van..egyik Kronos maszkja 20% íjászat,zárfeltörés és alkímia..meg a szarvas sisak,ami meg nem mondom miket ad.. -
#15713 Vagy csak nem járok arra, amerre Ők? -
#15712 Kinyírtam egy Sárkánypapot, de nem volt nála maszk, éa még csak egy maszkom van, mert a második az inkább sisak.
Létezhet, hogy a papoknál nincs maszk, vagy olyan sok van belőlük, de én nem találtam 400 óra alatt csak kettőt? -
IXEMGabeo #15711
a kis perverz:D -
#15710 Nekem meg ez az első, ami eszembe jut, amikor elolvasom a hozzászólásodat.
Bántott valaki, vagy most is bántanak.
Vagy gyerekkorodban tették, és ez maradt vissza. Ettől lehetsz ilyen negatív?
Hidd el nem akarunk kényszeríteni, hogy akár egyetlen modot is feltegyél.
Sőt a Skyrimet, de tovább megyek, oprendszert sem kötelező feltenni. Minden csak lehetőség, és nem kötelező.
Annyira sajnálunk. Főleg én, mivel mindig engem találsz meg.
Nem kellenek a negatív szövegeid, sem nekem - és nem akarok más nevében nyilatkozni -, de talán másnak sem.
Megkérlek, amennyiben csak erre futja, a jövőben a háésszeimet kíméld meg a vélemény nyilvánításodtól.
Hetente egyszer, idejössz fikázni valamit. Már megbocsáss, de valami nem egészen gömbölyű nálad.
Végtelenül leköteleznél, ha ezt a hangulatromboló tevékenységedet valahol máshol élnéd ki.
Ez volt az utolsó reakcióm a hülye beszólásaidra, mert hidd el, a kutyát nem érdekled, ahogy 'valszeg én sem. (Biztos neked görcsöl rá az ujjad a minuszgombra is. Persze, ez csak következtetés.)
További kellemesen szar érzést, ha a jó, neked nem felel meg. -
IXEMGabeo #15709 abból kb 40-50 biztos elment arra, hogy lebasznak a spoiler miatt -
#15708 Undorító... ez az első ami eszembe jut erről a képről.
120 mod van fent?! Ha ilyenek akkor inkább nem akarom tudni. -
#15707 Nem erről volt szó. Az volt az aggodalom oka, hogy "megromlik" a korábbi mentés.
Nyilván, ha kiveszel egy karaktert a játékból, a későbbiekben nehéz lesz vele kommunikálni. Szerinted, létezik akkora ász, aki ezt nem képes felfogni? ('monnyuk, ebben a világban, igen sok mindent elhiszek) -
unusual #15706 Kérdés : Van valami end movie,vagy valami hasonló,vagy ha megvan a főszál akkor csináljam a többit,és never ending story? :)))) 105órá-nál tartok jelenleg. Tudom nem sok,csak szeretném tudni. ;) -
#15705 Hát szerintem meg musthave, mert az impact perk csak dual castoknal működik, folyamatosan "megtántorítva" lehet vele tartani egy ellenfelet:) Manaköltség megy egy célirányosan gearelt mage nem téma, ha jól rakod össze majdnem folyamatosan lehet szórni a destro dualcastolt spelleket:) -
#15704 Megjelent a játék :D -
#15703 Húh! 4729 új hozzászólás! Történ valami? :D -
#15702 Választás előtt állok, segítenétek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fő küldiben vagyok, mikor Septimusnak visszavittem a Runed Lexikont, utána mennék ki, de a Wretched Abyss választás elé állít, hogy követem vagy sem, milyen hatással van, ha követem és milyennel, ha nem (röviden vázolva).
A segítséget előre is köszönöm.
-
steeldriver #15701 ahogy a #15682-ban is emlitve van Destrution Dual Casting perk
de szerintem nem éri meg kifejleszteni, csak ha már ugy érzed több magicka van mint ami elég lenne, mert csak +20% sebzésért +80%-al több spellpoint-ot használ az adott varázslat, ami elég rossz arány -
#15700 nem őt keresed valójában, vele csak beszélned kell, de ez már részlet kérdés - a felsorolt főküldetéseket sikerült átugranod:-) -
IXEMGabeo #15699 Cornered Rat azaz ott tartok:) csak a faszit Bjyrnholfnak hívják nálam:) -
#15698 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főküldetés:
- Cornered Rat (Riftenben találd meg Esbern-t, és menjetek Riverwoodba)
- Alduin's Wall (megkeresitek a Pengék ősi fészkét, ahol Alduin fala található)
- The Throat of the World ( vissza a szakállasokhoz majd találkozás Paarthurnax-al)
- Elder knowledge (Pengék főhadiszállása után irány a mágusokhoz, onnan tovább a hómezőre az őrült varázslóhoz)
-
IXEMGabeo #15697 nem is tudom már éppen arra fele találtam egy félkörív alakú helyet és megláttam a fekete barlang jelet északon, na mondom arra fele veszem az irányt gondoltam valami jégbarlang féle erre kiírva látom, hogy Septimus barlangja:) Ez ott nincs messze amúgy a Winterholdi akadémiától, tehát sztem nem nehéz megtalálni...
Septimuson mosolyogtam egyet, mert nem rég ment a Csillagpor c film és abban is volt egy Septimus:D:D -
#15696 aaaaa, hogy sikerült azt a helyet megtalálnod ott a semmi közepén? :D -
IXEMGabeo #15695 ja értem, na akkor gyorsan feljövök onnen valamelyik lifttel... -
IXEMGabeo #15694 igen, de elméletileg nem az a főküldetés, hiszen a Thalmor Embassys vonal az nem? miután Bjyrnholf kiszabadult őt kell megkeresnem Riftenben...szándékosan be is jelöltem magamnak, hogy az a főküldetés.
Septimus féle pedig egy sima Side Quest, hisz oda önszántamból mentem senki nem igazított oda útba... -
#15693 Ha szerencséd van, nem bugosodik be a főküldetés :-P
A vén mágus kint él a hómezőn, hozzá a főküldetés során lehet eljutni, de talán te véletelnül találtál rá.
A fő feladat az Elder Scrolls megtalálása lesz, de a mágus ad egy mellékküldetést, amihez egy segédeszközt (kulcsot) is ad, s megkér, hogy tölsd le a dwemer könyvtárakból, amit találsz.
Most úgy tűnik a főküldetésből hiányzik 4-5 rész, s hamarabb meglesz az Elder Scrolls, mint ahogy az kellene :-) -
#15692 Szerintem oda csak a Septimus által adott cuccal lehet lemenni, anélkül nemhiszem. -
IXEMGabeo #15691 ja mostmár vágom, tehát ez a Blackreach kb az összes Dwemer mechanics titkos lejárati helye...úgymond egy központ csak én épp másutt mentem le... -
IXEMGabeo #15690 nem mondod? én meg már előre lementem oda:D:D -
#15689 Főküldetés :)
Onnan szerzed majd meg az Elder Scrollt. Egyébként szerintem halál unalmas (és iszonyat nagy) hely Blackreach. Alig vártam, hogy szabaduljak onnan. -
IXEMGabeo #15688 tévedés asszem ez nem főküldetés, mert a főküldi nálam a Bjyrnholm megtalálása Riftenben:) ez teljesen különálló