The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy, ha nem megy akkor ott a Youtube.
Tegnap Avilsundban rájöttem a 4 szimbólum miképp jött össze😊 elolvastam a Frija és a Holgeir regényét és ott voltak benne az állatnevek😊 eagle, snake, fish, snake...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
SQJ: Thief guildet miért nem lehet befejzni?
btw van náluk egy quest, hogy becomme a full member of the thieves guild
MIND A 24 UNSUAL GEMET MEGKELL TALALNI H ELTÜNJÜN na nemáááár 😄D
eddig nekem van 4 darab - ad majd ez valamit, v csak bestuckolt vmi a quest listán, ez a válj teljes tagúvá a tolvbajok klánjában dolog, ez milesz, ad valamit érte?
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292131626&no=5290
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha eldöntötted nagyjából mit szeretnél és mennyit akarsz rá költeni, akkor körül kell nézni hogy az adott árban milyen kártyák vannak amik együtt használhatóak a konfigurációddal és elolvasgatni a használók véleményeit, összehasonlítgatásokat (mikor összevetnek két vagy több kártyát) olvasgatni és a leírtak alapján dönteni. Mind angol mind magyar nyelvû oldalakon találni kismillió leírást, ismertetõt, összehasonlítást.
Én speciel mostanság váltottam a jó öreg, megbízható GF8600GT-rõl (256 giga gddr3 memória) egy ATi HD6670-re (1 giga gddr5 ram) és kifejezetten elégedett vagyok a váltással (ami nem következett volna be meg jó ideig ha teszemazt 512-es a kártya memóriamennyisége).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De akar atnevezheted az osszes 243 utani mentesben szereplo osszes szamot, es a legnagyobbtol folytatja elvileg. Oblivionban mukodott, Skyrimben nem probaltam, de mivel ugyanaz a rendszer, szerintem itt is mukodik.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
véletlenszerû, h van-e náluk.
"The trees move. Do you not see it?"
Hol lehet venni illetve mik az összetevõk? elõre is köszi.
ATi RadeOn HD5450 chipsettel, 1GB DDR3 memóriával, DVI/HDMI kimenettel?
grafikabuzi vagyok, ultrán szeretném túrni. 😊
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Az arnyekok sajnos gyatrak (ultran mar nem annyira), de csak azok, amelyeket "flame" tipusu fenyforras ad ki. Majd egy modder gondolom javitja ezeket Szerkeszto megjelenese utan.
Elég gyakran elõfordul nálam, hogy egy pillanatra megakad a játék, olyan mintha lefagyna, majd megy tovább. Van úgy, hogy percekig semmi, majd egymás után 3szor, 4szer is megtörténik. Amúgy meg tök simán fut a játék, csak ez már kezd idegesítõ lenni. Tudja valaki mitõl lehet ez?
A másik dolog: az árnyékok borzalmasak. Ha low-ra teszem törvényszerû, hogy ilyen borzasztó kockás legyen?
Így csak súrolgatom a 900-as armort, meg 112 fizikai alapsebzésûek a kardjaim külön-külön (zéró perk a one handed-en, meg úgy 50 körül van amúgyis, végülis mágus vagyok, vagy mi).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mentem, aztán véletlen megtaláltam annak az Ancient változatát is,
utána Endgame-ig az volt és kész. Light-on volt 3 pont hogy 0
legyen a súlya.<#whatever>#whatever>
Ugyan így Rifteni, "Distrupt the skooma operation" mit kell csinálni<#fejvakaras>#fejvakaras> elmentem a megjelölt barlangba (már 1x voltam bent szal csak 3 ellenfél volt) levágtam õket, de még mindig ez a feladat, már senki nincs barlangban az nem vet véget a drog gyártásnak??? A feladatot adó jarlj szövegében is az volt h nem elég kinyírni a dealereket meg is kell semmisíteni a skoomat, én ár mindent csináltam, felgyújtottam, lefagyasztottam, megittam mindet, semmi nem történ. <#help>#help>
Igaz experten igy mar alig akad kihivas(lvl42),de elsore megfelelo.A kovetkezo karakterem biztosan varazslo lesz.
élvezetes volt.
Kezdtem egy 1 handed + shield + heavy armor
Ork-ot.
Arra leszek majd kíváncsi hogy kovácsolás nélkül
mennyire lesz életképes - mert úgy döntöttem csak
Enchant-ot húzom fel neki maxra.
Egyenlõre elég nyögvenyelõsen indul a dolog
(Lv10).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3