30713
TES
  • Jagi
    Engem feszélyezett a környezete. De volt hangulata ez tény.
  • IXEMGabeo
    szerintem is cheat

várjál van egy videoja a srácnak, ahol lvl 111-es...majd lesd meg azt is
  • Fantusz
    Szerintem cheat, meg csak a videó kedvéért idétlenkedik, gyakorlatilag semmi értelme annak, amit csinál.
  • JethroHUN
    Na ez a meg szánalmas... Most teljes életed frusztrációját az én számlámra írod? grat Azok a fejek, az a mod undorító számomra, mert nem vagyok hentai fanboy. Az h ez tény és ezt téged mélyen érint, arról nem én tehetek.
  • Fantusz
    Én inkább fogalmaznék úgy, hogy érdemes több karaktert indítani, mint egyel bíbelődni (de ezt majd mások vitatják).
    A játék kb 40-45-ös szintig tartogat kihívásokat, küldetés, feledat viszont kismillió van, ha egyetlen karakterrel csinálod mindet, unalomba fulladhat a játék a jelzett szint elérése után.

Lehetséges életutak:
    1 mágus
    2 harcos
    3 tolvaj
    4 bérgyilkos
    5 bárd
    6 főküldetés
    7 szabad kalandor

Ez nem azt jelenti, hogy legalébb 7 karakterrel kell játszani, de valami rendszerbe fogni a hőseidet, mágusnak pl. semmi kersnivalója nincs a Comapnions céhben, ő oda nem illik (bár semmi akadálya sincs, hogy az ottani küldetéseket is elvállald), de egy köztiszteletben álló Sárkányvérűhöz sem illik a tolvajlás, bérgyilkosság ( s majd jönnek, akik cáfolják)
  • Laza
    lvl 52-es, a pickpocket meg csak 17-es, és így tud lopni vele??
    Ehhez elvileg perk kell, ha jól láttam a skill fáját.
    Vagy cheat? :)
  • xido
    amennyit csak akarsz,persze külön mentésekkel..csak tartsd észben kivel hol tartasz:)
  • Smokk
    Udv!
    Most fogom kezdeni a jatekot es azt a lama kerdest szeretnem feltenni,h lehet tobb karaktert is inditani,v csakis 1-el lehet bibelodni?
  • Laza
    Ezért kell újabb karit csinálni, akivel majd azokba a városokba mész. Legalábbis Én ezt teszem :)
  • Fantusz
    1 - Hevnoraak
    2 - Konahrik
    3 - Krosis
    4 - Morokei
    5 - Nahkriin
    6 - Otar
    7 - Rahgot
    8 - Vokun
    9 - Volsung

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Konahrik maszk megszerzéshez szükséges a többi nyolc, s azokat az állványra kell helyezni
  • xido
    ja..engem csak az lepett meg,hogy sima sisak és van azon is vagy 3 bónusz és valami fő akárkitől esett valahol úgy rémlik dungeonban talán..
  • Batmanci
    A szarvas, az sisak. Először én is azt hittem, hogy két maszkom van, de nem. Csak egy. Mindegy, egyszer csak meglesznek.
  • IXEMGabeo
    pff:S:S az ott bug lehet minden sárkánypapnál kell lennie maszknak

Hevnoraak, Rahgot, Otar, Volsung és egyebek...ha jól tudom nekem 5 van meg
  • xido
    nem tudni..eleddig nekem is csak 2 van..egyik Kronos maszkja 20% íjászat,zárfeltörés és alkímia..meg a szarvas sisak,ami meg nem mondom miket ad..
  • Batmanci
    Vagy csak nem járok arra, amerre Ők?
  • Batmanci
    Kinyírtam egy Sárkánypapot, de nem volt nála maszk, éa még csak egy maszkom van, mert a második az inkább sisak.
    Létezhet, hogy a papoknál nincs maszk, vagy olyan sok van belőlük, de én nem találtam 400 óra alatt csak kettőt?
  • IXEMGabeo

a kis perverz:D
  • Batmanci
    Nekem meg ez az első, ami eszembe jut, amikor elolvasom a hozzászólásodat.
    Bántott valaki, vagy most is bántanak.
    Vagy gyerekkorodban tették, és ez maradt vissza. Ettől lehetsz ilyen negatív?
    Hidd el nem akarunk kényszeríteni, hogy akár egyetlen modot is feltegyél.
    Sőt a Skyrimet, de tovább megyek, oprendszert sem kötelező feltenni. Minden csak lehetőség, és nem kötelező.
    Annyira sajnálunk. Főleg én, mivel mindig engem találsz meg.
    Nem kellenek a negatív szövegeid, sem nekem - és nem akarok más nevében nyilatkozni -, de talán másnak sem.
    Megkérlek, amennyiben csak erre futja, a jövőben a háésszeimet kíméld meg a vélemény nyilvánításodtól.
    Hetente egyszer, idejössz fikázni valamit. Már megbocsáss, de valami nem egészen gömbölyű nálad.
    Végtelenül leköteleznél, ha ezt a hangulatromboló tevékenységedet valahol máshol élnéd ki.
    Ez volt az utolsó reakcióm a hülye beszólásaidra, mert hidd el, a kutyát nem érdekled, ahogy 'valszeg én sem. (Biztos neked görcsöl rá az ujjad a minuszgombra is. Persze, ez csak következtetés.)
    További kellemesen szar érzést, ha a jó, neked nem felel meg.
  • IXEMGabeo
    abból kb 40-50 biztos elment arra, hogy lebasznak a spoiler miatt
  • JethroHUN
    Undorító... ez az első ami eszembe jut erről a képről.
    120 mod van fent?! Ha ilyenek akkor inkább nem akarom tudni.
  • Batmanci
    Nem erről volt szó. Az volt az aggodalom oka, hogy "megromlik" a korábbi mentés.
    Nyilván, ha kiveszel egy karaktert a játékból, a későbbiekben nehéz lesz vele kommunikálni. Szerinted, létezik akkora ász, aki ezt nem képes felfogni? ('monnyuk, ebben a világban, igen sok mindent elhiszek)
  • unusual
    Kérdés : Van valami end movie,vagy valami hasonló,vagy ha megvan a főszál akkor csináljam a többit,és never ending story? :)))) 105órá-nál tartok jelenleg. Tudom nem sok,csak szeretném tudni. ;)
  • Count Adyn
    Hát szerintem meg musthave, mert az impact perk csak dual castoknal működik, folyamatosan "megtántorítva" lehet vele tartani egy ellenfelet:) Manaköltség megy egy célirányosan gearelt mage nem téma, ha jól rakod össze majdnem folyamatosan lehet szórni a destro dualcastolt spelleket:)
  • yesname #15704
    Megjelent a játék :D
  • Magiszter
    Húh! 4729 új hozzászólás! Történ valami? :D
  • greenboy
    Választás előtt állok, segítenétek?
    A fő küldiben vagyok, mikor Septimusnak visszavittem a Runed Lexikont, utána mennék ki, de a Wretched Abyss választás elé állít, hogy követem vagy sem, milyen hatással van, ha követem és milyennel, ha nem (röviden vázolva).
    A segítséget előre is köszönöm.
  • steeldriver
    ahogy a #15682-ban is emlitve van Destrution Dual Casting perk
    de szerintem nem éri meg kifejleszteni, csak ha már ugy érzed több magicka van mint ami elég lenne, mert csak +20% sebzésért +80%-al több spellpoint-ot használ az adott varázslat, ami elég rossz arány
  • Fantusz
    nem őt keresed valójában, vele csak beszélned kell, de ez már részlet kérdés - a felsorolt főküldetéseket sikerült átugranod:-)
  • IXEMGabeo
    Cornered Rat azaz ott tartok:) csak a faszit Bjyrnholfnak hívják nálam:)
  • Fantusz
    Főküldetés:
    - Cornered Rat (Riftenben találd meg Esbern-t, és menjetek Riverwoodba)
    - Alduin's Wall (megkeresitek a Pengék ősi fészkét, ahol Alduin fala található)
    - The Throat of the World ( vissza a szakállasokhoz majd találkozás Paarthurnax-al)
    - Elder knowledge (Pengék főhadiszállása után irány a mágusokhoz, onnan tovább a hómezőre az őrült varázslóhoz)
  • IXEMGabeo
    nem is tudom már éppen arra fele találtam egy félkörív alakú helyet és megláttam a fekete barlang jelet északon, na mondom arra fele veszem az irányt gondoltam valami jégbarlang féle erre kiírva látom, hogy Septimus barlangja:) Ez ott nincs messze amúgy a Winterholdi akadémiától, tehát sztem nem nehéz megtalálni...

Septimuson mosolyogtam egyet, mert nem rég ment a Csillagpor c film és abban is volt egy Septimus:D:D
  • Voyager5
    aaaaa, hogy sikerült azt a helyet megtalálnod ott a semmi közepén? :D
  • IXEMGabeo
    ja értem, na akkor gyorsan feljövök onnen valamelyik lifttel...
  • IXEMGabeo
    igen, de elméletileg nem az a főküldetés, hiszen a Thalmor Embassys vonal az nem? miután Bjyrnholf kiszabadult őt kell megkeresnem Riftenben...szándékosan be is jelöltem magamnak, hogy az a főküldetés.

Septimus féle pedig egy sima Side Quest, hisz oda önszántamból mentem senki nem igazított oda útba...
  • Fantusz
    Ha szerencséd van, nem bugosodik be a főküldetés :-P
    A vén mágus kint él a hómezőn, hozzá a főküldetés során lehet eljutni, de talán te véletelnül találtál rá.
    A fő feladat az Elder Scrolls megtalálása lesz, de a mágus ad egy mellékküldetést, amihez egy segédeszközt (kulcsot) is ad, s megkér, hogy tölsd le a dwemer könyvtárakból, amit találsz.

Most úgy tűnik a főküldetésből hiányzik 4-5 rész, s hamarabb meglesz az Elder Scrolls, mint ahogy az kellene :-)
  • Voyager5
    Szerintem oda csak a Septimus által adott cuccal lehet lemenni, anélkül nemhiszem.
  • IXEMGabeo
    ja mostmár vágom, tehát ez a Blackreach kb az összes Dwemer mechanics titkos lejárati helye...úgymond egy központ csak én épp másutt mentem le...
  • IXEMGabeo
    nem mondod? én meg már előre lementem oda:D:D
  • Voyager5
    Főküldetés :)
    Onnan szerzed majd meg az Elder Scrollt. Egyébként szerintem halál unalmas (és iszonyat nagy) hely Blackreach. Alig vártam, hogy szabaduljak onnan.
  • IXEMGabeo
    tévedés asszem ez nem főküldetés, mert a főküldi nálam a Bjyrnholm megtalálása Riftenben:) ez teljesen különálló