The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Hódít a neten ez a fus ro dah õrület. 😊
Az se mindegy mire áldozol. Mert Smithing Bal oldali ágon nagyrészt csak light armorok vannak (kivéve Steel-t), jobb oldalán meg heavy vagy csak az.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Experten tolom. Nálam is igen jól hallnak (varázslók nem, illetve van néhány ellen, ami elég jól bírja az ütést, illetve nem is bírja, hanem közel ugyanakkorát sóz vissza!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt magyarázom, hogy árnyalatnyi a különbség. Ebony és Steel között van cirka 20 armor, ami valljuk be egy nagy lófasz. Holott pont loot megjelenésben meg igen távol állnak egymástól.

Van olyan barlang, ahol a nekromanták a szolgálatukba állították a Draug-okat.

francois
Akkor lesz egy pár "bentmaradt" küldetésed😊

Azon gondolkozok, hogy kezdek egy harcost, akivel csak jó dolgokat teszek. Nem hazudok, nem ölök ártatlanokat. Mellé húznám a restoration-t, aféle paladin lenne. 😊
De, a perk növeli (elvileg duplázza) az adott ötvözetû páncélok javítását.
francois
Hogyne növelné, ezért áldoztam harcos karakternél perkeket a kovácsolásra.

mondjuk én Adept módban játszok asszem az a közepes, lehet te Experten tolod? mert ez így minden megmagyaráz...kevés RPG-vel toltam nem vagyok profi, sõt...de a magam logikus módján megoldom a helyzeteket és teljesíteni próbálok minden küldetést + explorálok és gyûjtögetek😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

utolsó sor: Nem ezek nem feltámasztott Draugrok voltak...mert azok ugyebár kékek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De a perk nem növeli a felerõsítés mértékét?
én marha jól elvagyok a nehéz páncélzatommal😊 íjászkodni is tudok és már 80%-osat csapok a kétkezes warhameremmel...71-es sebzés és csak 27 KG...ha valakit lecsapok ember, akin nincs páncél azonnal meghal, pókok, varázslók, akiket lerohanok halnak meg azonnal😄 néha a tömeg ellen vagyok gondba, de a heavy armorom fejlettsége és a potionok kompenzál akkor is...hely kérdést mindig megoldom úgy, hogy maradjon és férjenek el új tárgyak😊

néha az bosszantja a csõröm, akárhányszor megpróbálok valamiket eladni elfogy a kereskedõ pénze és minden nálam marad😄😄 túl sok mindent gyûjtögetek...

grebber
Ejha találkoztam egy számomra még legyõzhetetlen harcossal.
Labirinthian résznél van nem a Morokei-s barlangban hanem a mások oldalon!
Valami dragon valami death de nagyon brutálul tolja 17-es szinten karcolni sem tudtam megse moccani megyek feléje üvölt egyet vagy micsinál és el is terülök 😄

Érzem majd egy 2 év múlva jót kell harcolni ezzel valami questben!

Next PC upgrade: 2022

PiszkosFred
Draug-ok mar feltamasztott osi Eszaki katonak 😊 Egyes hosok abbol a korbol valok, amikor ismertek a Hangot, ezert is van, hogy egy-egy miniboss hasznalja a sarkanyok uvolteseit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

francois
Ez hatalmas baromság, hogy nem érdemes a kovácsolással foglalkozni, ha szigorúan mágus karaktert viszel akkor esetleg, de harcosként elengedhetetlen. Oké, hogy lootolsz egy idõ után jó dolgokat, de az meg szintfüggõ. Én például 25-ös szinten már ebony páncélzatot kovácsoltam, ami azért jelentett némi elõnyt táposabb ellenfelek ellen, a lootokban meg csak 30. szint után jelentek meg.

Batmanci
Nem jött be!
245 lett.
Sõt, ha minden mentést törlök, akkor is nagy számú lesz a következõ.
Javítom magam, Packers-Giants lesz.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Mint lentebb leírtam te döntöttél jól! Én meg 1 híján kimaxoltam a kovácsolás ágat. Sebaj ez az elsõ karakter úgyis a kísérleti nyúl!

Viszont volt egy quest, amit enchant nélkül (egy gyûrûn 25 %-os tûz immunitás, 1 nyakláncon meg 27%, persze ehhez kellett 2 db pontot raknom enchantra!) nem tudtam volna elvégezni. 3 Dremora varázsló bedarált elõször 0-a tûzvédelemmel a tûzlabdáikkal, aztán már az 50-es védelmemmel szétcsaptam õket.

Kezdõknek jó tanács: Nehézpáncélos, nagy fegyverekkel harcoló harcost ne indíts... kész szopás az egész. Nehézpáncél és nehézfegyverek elveszik az összes inventory helyet, alig férsz, 3 nagycsapástól elfogy a stamina, futáskor szintén.
Vagy nehézpáncélos karakter, de pajzzsal egykezes fegyverrel, vagy light páncélzatos nagy fegyveres gyors kari agyon enchantolva.

Lebegõ gyémánt?, mert akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tolvaj céhnél lesz jelentõsége

Draugr és varázslók összefogtak? Nem inkább a "varázslók" (Nekromanták) szépen feltámasztották a Draugr-okat? <#nevetes1>

jaj, de jó, hogy nem pakoltam szart se a kováskodásra😄😄

amúgy van nálam egy gyémánt, hol lehetne többet szerezni??? mire szolgál, csak kereskedésre? netán be lehet építeni egy egy nyakékbe?

amúgy most jártam dél (Riften) felé, voltam egy barlangban, ami teli volt vámpír varázslóval, aztán fent találtam egy Mfulz nevû Dwarwen épületet oda még nem mentem be, de a Storagebe igen és 2 expert ajtó kinyitása után vagy 15 Dwarwen ingotot szedtem, ami sztem még jól jöhet a késõbbiekben...most egy olyan bányában járok éppen, ahol a Draugr és a varázslók összefogtak:S:S

Lunki88
Ez nagyon komoly így japánul. 😄 Így elsõre azt a benyomást kelti mintha a japán szinkronszínészek jobban átélnék a szerepüket. 😊
Batmanci
No, most mondtál valamit, ami nem jutott még az eszembe!
Megyek, megnézem, aztán kitudjuk.
De ma már csak ennyi. Egész nap dolgoztam, három métert nem mentem a játékban, most meg kezdõdik a Pats - Giants.

Imént kitoltam a smithing-et 100-ra, így az elsõ heavy sárkány armorom el is készítettem. Alapvetõen a Deadric és a Sárkány armor között sok különbség nincs, Deadric ad némi plussz védelmet, de cserébe nehezebb. Sárkány set viszont szerintem baromi jól néz ki és még könnyebb is.

Igazán nagy különbség azonban csak fullra fejlesztés után jelentkezik. Ekkor már kemény 60 armorral többet ad a Daedra set, mint a sárkány.

Alapvetõen Smithing lényege nem az új páncélok kreálásában található, hanem a cuccok fejlesztésében (ezzel párhuzamosan le is vonható a tanulság, hogy gyakorlatilag kár perk pontokat pazarolni rá, mivel minden páncélzat lootolható vagy vásárolható a játékban kivéve a sárkány páncélt. Sárkány páncélnak azonban max optikai tuning formájában van értelme, mivel baromi sok idõ kell hozzá, hogy olyat tudjunk készíteni, valamint a nyersanyagok beszerzése és tárolása is igen problémás).

Végszóként azt mondom nem éri meg a smithinggel foglalkozni max a fegyvereink páncélunk fejlesztése kapcsán (vagy követõink fegyvereinek fejlesztése kapcsán), mivel nem ad nagyobb elõnyt (amin baromira meglepõdtem, hogy a heavy sárkány páncél armor értéke csupán 4-el volt nagyobb a fullra fejlesztett steel armoroménál... Ez mindent elmond... Az egyes páncéltípusok között gyakorlatilag minimális különbség van, ráadásul a kevésbé designos alacsonyabb szintû páncélok könnyebben beszerezhetõ nyersanyagokkal fejleszthetõek... +1 pont a steel páncél irányába sárkánnyal szemben).

edios
japán skyrim trailer. nem csak nyelvben más, mint a nyugati 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

A pókoknak meg 8 szemük van... Náoszt?
Calver
és ha miután kitakarítottad a mentéseket, játék közben kitörlöd manuálisan a quicksave-et, majd úgy próbálsz újat menteni? hátha.

"The trees move. Do you not see it?"

Batmanci
Hiába, ez a random generált játék elõnye-hátránya. Bár én ez elõnynek nevezném. Nem kell harc közben menteni. Elõtte kell.
😊
Az elõzõ nem alien, hanem troll röhögés volt. Igaz, nekik csak három szemük van.
Ez azért elgondolkodtató: neked két szemed van, és 3D-ben veszed az adást. Emezeknek hárommal, mi jön? Tér-idõ contínuum?

PiszkosFred
Ez a Picardos facepalm montazsa, ugye?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Batmanci
Pont ez a gond, így is megtettem, és számon tartja az auto és quickben, hányas mentésnél jársz.
Új karakternél nyilván nincs még quicked, csak az elsõ. Emiatt a köv. 002 lesz. A fene ette volna meg azt a kurvát. Nem ért ennyit!
Igaz egyik sem! :😊) (Ez alien röhej)

Molnibalage
Az meg külön vicc, hogy harc közben mente és viszatöltve a program néha más kinézetû sárkányt ad ugyanazzal a névvel...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

😊

Molnibalage
Az, hogy szimplán nem mûködik vagy összevissza mûködik. Egyszer odamentem egy várhoz, 60% rezisztanciával szétkaptak. Odamentem az újratöltés után, 17% ellenállással alig karcolgattak. Nagyon súlyos, nem mindig nem látható random bugok vannak benne, ahogy látom...

Sokszor semmi hatása sincsa a rezisztanciának...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Batmanci
Hogy végképp tiszta legyen;
Két t-vel csak a 6:3-ban szereplõ Tutti helyes.
A biztos, ziher, ezer... az a tuti, csak egy té.

Calver
akkor:
dokumentumok\My Games\Skyrim\Saves, archiválod a mentéseket amiket meg akarsz tartani, majd manuálisan kitörlöd õket a 240+ számúakat.
elindítod a Skyrim-et, és ollé, régi számozást folytatja.
én így csináltam amikor új karaktert indítottam és csak az elsõ mentést akartam meghagyni, nekem ment.
persze ettõl függetlenül lehet, h quicksave meghagyása bezavarhat.

Batmanci
ERSTE Bank ostoba nõszemélye mondta mindig két t-vel a tutit.
Azért van ott, hogy ne mondják, mekkora seggfej vagyok. (Legalábbis ezért ne!)

Batmanci
33 as vagyok, most kaptam egy plecsnit, hogy 50 küldetést megcsináltam.
Most már a "nagyvárosokba", Riften kivételével elmentem, ami útba akadt bánya, mauzóleum, erõd, tábor, barlang, szikratávíró pózna azt csak felismertettem, és csak olyan küldit csináltam meg, amit az úton bolyongó enpécék ajánlottak fel. A városokban meg kettõben kezdtem küldiket csinálni.
Tehát, rohadt sok hely megvan a térképen - gondolom, mégtöbb nincs -, és semmi hangulatom eldobni õket, visszamenvén az 'uccsó jól számozott mentésig.
Ezért kéne valami megoldás.
Tetszik tudni?

#11873 - #11874

Ja, értem, kösz, akkor vissza se megyek megpróbálni kinyitni 😄
mi az a név a végén zárójelben ?

😄DD ahogy Nagydög írta - az tetszett - j"atek letesz, angolt tanul" 😄DDD

Batmanci
Az nem lenne baj, ha azt a pár mentésemet elbuknám, de maradna a mostani.
Csakhogy, hiába törlöm a magas számú mentéseket, akkor is pl.: 245 tõl folytatja.
Tehát, nem vagyok agyhalott, még mûködik, mert ezen már túl vagyok. 😊
Továbbra is itt a kérdés, mit tegyek, mert elölrõl nem kezdem el emiatt, az tutti (Emese).

Laza

És még csak itt tartok a diskurzusban 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Calver
kitörlöd a "magas számú" mentéseket, *újraindítod* a játékot, és ollé.

Batmanci
SaGa, ha vagy!
Esetleg bárki, aki tudja:
Miképpen tudnám megoldani, hogy visszakapjam a mentésszámomat?
Az történt, hogy - én barom - ki akartam próbálni egy mentett karaktert.
Akkor már 27 lven voltam, az meg a kivégzése elõtt, de szépen meg volt formálva, gondoltam meglesem.
Igen, de 243. mentés volt, és elfelejtettem kivenni, rámentettem, azóta innen folytatja.
Tudom, lehet nélküle élni, de engem rohadtul zavar.

ja várjál ez picit ismerös 😊 ha jol sejtem egy magas részen van és ez egy lift, azért nem lehet használni akkor - a dungeon végén ezzel jössz fel, a héten pucultam ki asszem - nem ez a bejarat

edios
gondolom egy dungeon kijárata, elõbb a dungeonba kéne bemenni vhol a másik oldalon 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Azt nem tudja valaki esetleg hogy ide hogy lehet bemenni?
(a közelben nem volt senki, az ajtónál meg nem jelenik meg az Open felirat)

.

igen-igen😊, utubeon ugy olvastam leirasba v mittomén, tökmind1 - h ad vagy 100 nyilvesszõt mellé és h Daedra szintü a cucc
elderscrollwikin, olvastam h obliba is volt és tan ott volt gliccs h örökre meglehetett tartani:d

Calver
pickpocket szép magyar fordításban zsebmetszést jelent. értsd: odaosonsz mögé, és kilopod a kulcsot a zsebébõl. nem zártörés.
btw leölni is le lehet, mivel ha ott körbelopózol, találhatsz páncélt és fegyvereket... legalábbis nekem nem okozott gondot.

whao szép képek!

😄D

akkor fogd be munkára, küldd el valamelyik bányába dolgozni 😄