The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán majd a kövi karakteremnél a legnehezebb fokozaton 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A varázslat ide egy perc, ennyi idõ alatt meg csak lecsapod valahogy - ha nem kell a lelke, akkor meg nem küldöd rá a varázslatot.
Enchantos soultrap automatikusan mûködik, de ha minden soultrapos fegyverrel csapkodsz, megtörténhet, hogy értékes kõbe silány lelket zársz be.
Harcoshoz a fegyver illik jobban, de csak akkor haszáld a lélekcsapdát, ha van nálad megfelelõ üres kõ, grand köveket ne tölts meg haszontalanul kicsi lelkekkel.
Black Star is képes befogadni kicsi lelket is, ha ilyen baleset ér, "süsd ki" töltsd fel vele a fegyvered.
A witcher 2 dupla kardját a háton, mindeképpen meg kell csinálni.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Amikor mindenféle fegyvereket betesznek a játékba, és attól érzik janinak magukat az emberek 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
õõõ ugye azt tudod,hogy megáll az idõ olyankor?😄
PSN ID:misi2mezei
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kérdésem tehát: Van-e valami olyasmi konzolparancs, amivel a quest EGY RÉSZÉT (konkrétan hogy "report to fõszakács" (vagymi)) teljesítetté lehet tenni...?
Amúgy most próbáltam ki ezt a kétkezes harcmodort, és bár még mindig én is amondó vagyok, hogy tényleg az egykezes+pajzs a leghatékonyabb, de eddig ez is nagyon tetszik. Az elõnye valóban abban mutatkozik meg, amit itt már mások is ecseteltek, hogy sokkal nagyobb a hatótáv, a nagy draugurok meg se tudnak közelíteni sokszor, mert messzirõl lecsapom õket! 😄
Meg persze elõny még a nagy sebzés is nyilván... 😊
Nem sikerült SaGa javaslatára sem megváltoztatnom a mentés számozását.
Így marad a régi, mert 35rõl nem megyek vissza 7re. Legalább is most nem.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Mások állítják be annak. Meg a köznép.
"Játszol, akkor hülye vagy!"
Pedig nem is gondolnák, némelyik "játék" már mennyire nem az.
Itt a szimekre gondolok.
Valahol persze ez is egy szimulátor, hiszen egy képzeletbeli (Virtuális. - ilyen kutyát is tudok utánozni -) világot szimulál, elképesztõen jól.
Még jó, hogy abba a pár milliárd szubrutinba akad egy-két hiba. De ki lesz javítva. Vagy általuk, vagy majd a modderek által.
Mi ebben a meglepõ? Az átlag szimulátoros életkor efelett van egy laza 10-15 évvel. Mikor még létezett a Frugalsworld fórum (~2007/8 táján), akkor a fórumozók átlagéletkora 38 év felett volt és gyakorlatialg az eltelt évek számával arányosan nõtt...
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
27 éve számtekezem. A kor - tudom - nem érdem, csak meg kell élni, de Õk még tervben sem voltak, amikor mi már nyomtuk.
Ettõl még lehetnek jók. Csak attól kapok rohamot, amikor azt mondja a figura: "A gyerek, az érti a gépet. Én nem."
Nem is fogod, vazze, ha nem foglalkozol vele.
Meg vannak döbbenve, hogy én honnan értek hozzá.
A mai játékok többsége, megkíván némi tapasztalatot.
Nem akarok megbántani senkit, de az ilyen "rush" játékokban elvernek, mint esõ a libaszart.
Ettõl még játszom "lövöldözõset" is, de ez, meg az autók... az az igazi.
(Számomra, trmsztsen.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De, a francba, csak biológiailag.
Agyam, 10.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pl Morrowind-nak a hegyek után vége a szigetnek már csak egy kis darabkája van meg. Így azt mondom vagy fejezték volna be vagy ne csinálták volna ennyire se meg.
Mert én nyitok egy utat hogy átmehessenek a játékosok de ha nem tudom befejezni a területet teljesen, neki sem kezdek.
Bár ha megnyitnánk egy mod-al a teljes meglévõ plusz területet lehetne barangolni mert kb a Skyrim 3-4-szeres terület.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mint egy kisgyerek, úgy örültem, hogy megfogadva a tanácsod, leszedtem a wrye bash-t - amit egyébként nem tudtam, hogy már van. Ez persze semmit nem von le a segítséged nagyságából -, és simán átneveztem, sõt, megkérdezte, hogy honnan akarom, hogy folytassa a számozást.
Mondom, sinen vagyunk, mint Beethoven, mikor megõrült. Erre a büdös, szemét, redvás, tyúkszaros, fingszagú, rossebb mentés folytatja ott ahol abbahagyta. Az átnevezetteket is, és a továbbiakat is, 240 egynéhánytól.
Majdnem elsírtam magam.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
hihetetlen 😊
Amúgy az a bizonyos mintázat fellelhetõ az usep.net megfelelõ oldalán...