30713
TES
-
Kallahiosz #15969 Zsir...
Azthiszem Megvan -
Kallahiosz #15968 Valaki tud megoldást arra, hogy a belső nézet olyan magasságból legyen amien magas a karakterem????
Magas elf vagyok... szeretem lenézni a kisebbet:D -
#15967 vagy már Riverwoodnál vár - a következő résznél a küldetésben, megpróbáltam követni a Delphin, Esbern párost - csakhogy elakadtak egy útkereszteződésnél (útkövetés!) - ezek után elhagytam őket, és Sky Havennél meg már vártak - a játék korrigált. Lydiával is gyakran megesik - beszállok a Dwarven liftbe, - lemarad - kinyitom a következő ajtót - ott van...
Már kérdeztem, de hátha tudja valaki
- milyen konzol paranccsal lehet megnézni Lydia statjait? - nem tudja valaki? -
#15966 csak szabad égről lehet -
#15965 Valószínűleg még épületen belül vagy,azért nem engedi.Gyere ki és menni fog,már persze ha nincs ellenség körülötted.:) -
Perszepeta #15964 Bocs előre is a hülye kérdésért, még nagyon az elején vagyok: teleportálni hogyan lehet? Mert megnyitom a térképet, rákattintanék a helyszínre, ahol JÁRTAM már, de azt írja ki, erről a helyről nem lehet teleportálni. Akkor honnan lehet? A Bleak Fall Temple-ben vagyok továbbra is. -
SaGa Jr #15963 Nem akad az be. Benne van az a lehetőség is, hogy Esbern eltűnik. Ettől még megy tovább.
Amennyiben meg nem követted őt odalent és nem voltál végig mellette míg kijutott a városból (nem csak a csatornából, keresztül a tolvajok központján át a temetőig és onnan is tovább ki a városkapun), akkor neki annyi, nem fogod megtalálni. Tölts vissza egy régebbi állást. -
#15962 Az hogy Esbern nem beszél bug.
Megoldások
De amúgy itt a fórumban is sokszor felmerült már a kérdés, keress rá és találhatsz több megoldást is. -
AarPoe #15961 Köszi! Aranyos a kutyus, nem is az, nekimegy a mamutnak is...és szét is harapja. :) De szűk dungeon-okban egyszerűen nem lehet elférni tőle.
Más gond is lehet Esbern-el. A vele folytatott párbeszédek egy pillanat alatt leperegnek, nincs hangja sem, és elrohan, amint végeztünk. Szétnézek még Riverwoodban, de félek hogy beakadt a főszál. :(
-
SaGa Jr #15960 Az normális. Ha nem követted és kísérted ki személyesen, akkor az eltűnése (sőt halála, mert ilyenkor 50% eséllyel ki is purcan) az normális.
Tölts vissza egy állást ahol még nem volt ilyen gondod, aztán kísérd ki őkelmét személyesen. Utána ha már kinn vagytok Riften-ből akkor már használhatod a fast travel-t de addig ne téveszd szem elől, maradj a közvetlen közelében.
Riverwood-ban meg menj be a kocsmába és menj le a oda ahol a csajjal már beszéltél. Ott lesz.
A kutyának meg örülj. Elpusztíthatatlan. Vagy ha zavar csináld meg a feladatát. -
AarPoe #15959 Elhagytam Esbern-t!
Miután beengedett a cellájába és mindent megbeszéltünk, elrohant, és többet nem láttam. A marker Riverwood-ba mutat, ott sincs, az odavezető úton se találtam és Riftenben is tűvé tettem érte mindent. Segítsetek :(
Ráadásul a hülye kutyás küldetést is felvettem Falkreathban, és az eb ott lohol a nyakamban, bárhová megyek. Nagyon idegesítő. -
#15958 Kallahiosz kérdezte a stormcloak questline-nal kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az lenne a kérdésem, hogy miután elfoglaltuk a felkelőkkel Winterunt ugyebár a város megrongálódik.
Lehet renoválni valahogy?
Az új helytartótol semmi q-t nem kapunk? -
Gery Sniper #15955 Hi! Találtam a neten egy konzol parancsot, amivel bármelyik nőszemélyt házasságra lehet "kényszeríteni", használt már valaki ilysemit, nem kavar bele a játékba valahogy? -
#15954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a foglyot két őr őrizte, az egyiknél volt kulcs de azzal nem nyílik, amikor beszélgetni kezdek jobban a fogollyal akkor jön még 3 katona de azok már túl kemények nekem a fogas buzogány nem sebez nagyon... -
#15953 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg kell ölnöd egy őrt és nála lesz. -
#15952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lejárati ajtóhoz hol a kulcs? -
#15951 Köszke akkor ezért nincs fegyver sehol... nem adtam az ipsének semmit... ilyen összetett a játék? húúhh tetszik ;) -
#15950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a küldetés már a kocsmában elkezdődik, amikor az elf segítőddel megbeszéled a részleteket.
Mivel csak party ruhában, fegyver nélkül mehetsz oda, ő felajánlotta, hogy becsempészi a szükséges cuccaidat (fegyver, páncél). Ha nem adtál neki oda semmit, elég nehéz dolgod lesz, harc nélkül nem lehet végig osonni - használd, amit a thalmoroknál találtál. Miután megtaláltad, amiért oda mentél, az épületet a pincén keresztül kell elhagyni, bár az udvar felé is mutat nyíl. Kiszabadítod a foglyot, ő oda is megy a pince ajtóhoz, de kulccsal nyílik, és az egyik őrnél van a kulcs (az udvar felé nem követ). -
#15949 de nincs fegyverem azzal a gagyival épp hogy csak egy valakit ki tudtam nyírni nem hogy egyszerre kettőt is... -
#15948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután bementetek az ajtón,a konyha mögötti szobába,ott nyitva van egy ajtó.Kimész,jön 3 őr kinyírod őket,aztán le kell menni a börtönbe,ahol meg kell szerezni szintén egy örtől a csapóajtó kulcsát ami kivezet onnan. -
#15947 És ahol én akadtam el ott nem tudod mit kell csinálni? Party ruhában vagyok fegyver meg páncél hiányában és csak osonkodni tudok az őrök között de nem találom a kijáratot, már nyíl se segít... ott is jártam ahol a fogdában korbácsoltak egy ürgét, az idő alatt az egyik őr mögött lévő ládát is kifosztottam, a nyíl mutatott rá, de azután már semmi se utal arra hova és hogy minden zárva... -
#15946 Egy pókhálóba gabalyodott sötét elfnél van a keresett karom, fölösleges vissza menni Riverwoodba, ott csak a küldetést kapod meg, hogy szerezd vissza (ha megtalálod a küldetés felvétele nélkül, akkor is megkapod majd érte a jutalmad).
Amikor kiszabadítottad a dunmert, valószinűleg elfutott, s lecsapták a draughok - keresd meg a hulláját, a karom nélkül nem lehet kinyitni az ajtót. -
#15945 Igen és hogyan öljem meg őket? Sehova se vezet az út minden ajtó zárva amit kért a feladat azt megcsináltam, könyveket meg egyéb cuccokat loptam el -
#15944 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kaptál volna egy újratölthető *fekete* lélekkövet - "kicsit" hasznosabb mint a másik megoldás. -
IXEMGabeo #15943 mi történt volna, ha az Azura Start Nelacarnak adom? -
Flora2 #15942 Én ezt nem tudtam észrevétlenül megoldani, pedig magas volt a sneak-em. Szerintem nem tudod elkerülni, hogy kinyírd őket, de csináld minél diszkrétebben... -
Flora2 #15941 Nekem azért volt olyan daedra lord, aki szimpatikus volt, Azura úrnő mindenképpen, de pl. Hircine-nel sem volt semmi bajom, hiszen ő a vadászösztön ura, és vadászösztön van, létezik, az se nem jó, se nem rossz, azt néha ki kell élni és vérben megfürödni. De tudnék még példákat mondani. Aki játszott az Oblivionnal, annak szerintem Sheogorath is jópofa arc. :) de ezt a Skyrimban Sanguine-ról is el lehet mondani. -
unusual #15940 Ha valakit érdekel. Páncélok -
#15939 Láttam már ezt a videót, de most hogy így mondod tényleg olyan "Mus-ko-tály". XD -
#15938 0:50-nél azt mondja, muskotály. :) -
unusual #15937 Nem tudom volt e már,de nekem tetszik. ;)
Retro -
#15936 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Huhh elakadtam ott hogy be kellett öltözni party ruhába, egy fekát megkértem kösse le az emberek figyelmét én addig belopóztam a konyhába, de onnan már bárhova megyek, az őrök elkapnak, pedig próbáltam ügyes lenni...bármit teszek észrevesznek.. -
#15935 az a baj ezzel, h Oblivion-nal ellentétben itt nincs fortify speed/athletics varázslat, szóval ha nem akarsz lóra ülni, baromi lassan fogsz haladni.
max megoldásnak ott a kisfarkas forma, ami baromi gyors (gyorsabb mint a ló), de ugye abból nem tudsz visszaváltozni, szóval mindig meg kell várnod a 3 percet amíg lepörög -
#15934 volt ilyen xDDD Winterholdba mentünk xDD -
#15933 Nem azért ilyen h a leggyengébb gépeken is elfusson... azért h konzolon menjen. Amikre kis teres csőjátékokat gyártanak, amit betöltéskor betölt és kész, nem pedig a folyamatos pálya elemek betöltésére való. -
#15932 Aha akkor a játék ilyen.... szomorú... emléxem amikor életemben először láttam az Obliviont is 360-on meglepődtem hogy a fák levegőben állnak és amikor a haverom közelebb ment hozzájuk lassan kirajzolódott a domb... anno megmondtam hogy kicsit gáz a játék... de ha belőle indulok ki akkor nem csodálom hogy ez ilyen... most megtaláltam egy beállítást amivel "elmegy" kategória és játszok tovább, nem a beállításokkal akarok egész játék idő alatt kínlódni. Egyébként a story meg az egész óriás világ meg úgy ahogy van bejövős...manapság kevés cucc tud így lekötni -
#15931 Fast travel, úgyis voltál már ott. :) -
Tomy Lee #15930 Ékezetes névvel nem lehet indítani karaktert?Valamiért visszadob mikor a nevet kéri és indítanám -
Perszepeta #15929 Most akkor menjek teljesen vissza Riverwoodba?! Az elég hosszú lenne? -
#15928 Valószínűleg küldetés közben kell ott járnod hogy meg tudd szerezni a banditáktól a karmot. :)
Tőle veheted fel a küldetést