The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor visszateszem én is aztán várok a hotfixre.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fpocok azért érdemes megvenni a pénzért add tartalmat mégha nagyon konzol szagú is már. Jobb mint a legtöbb piacon kapható hulladék, mégha közel se egy best rpg. Legalább megéri pénzét ahogy elnéztem a kínálatot egyre nagyobb gáz. Lassan csak mmokkal érdemes játszani és azokból is csak nagyon kevéssel. Szóval talán ez meg a Batman Arkham volt ami megérné a pénzt amit kérnek érte és persze a Crusaders King 2. A többi az már 2 Ft-ot se ér. Vagy nézegesd az rpgames.hu-t mire lesz érdemes kiadni pénzt még, nem túl sok lesz. Mondjuk legalább marad másra 😊 Talán még a Kingdom of alamuron fogok gondolkodni ha 2e lesz kb a mass effectre is annyit szánok. Bármennyire is gyerekes lett a Skyrim azért nem mondom hogy sajnálom rá a pénzt. 😊 Bár inkább a 8e lett volna reális.
De ha ezzel meg tudod magad gyozni, hogy ne vedd meg... 😊
Én a Mass Effect 3-at csak azért nem veszem meg, mert nem lehet offline aktiválni. Nem vágom miért nem építik bele ezt a feature-t a mai játékokba, már a GTA IV is tudta 4 évvel ezelõtt. Az a gáz hogy költözésben vagyok és nincs otthon netem, ezért nem tudok játékot aktiválni/frissíteni stb.
Más:
12.2 Catalyst van fent. Akinek 6xxx-es Radeonja van ugyanezzel a driverrel, annak is furcsa artifactok jelennek meg a mapon, és "kockásodnak" bizonyos épületek a játékban? Állítólag hamarosan javítják ezeket a dolgokat csak érdekel hogy pont ugyanezek a gliccsek elõjöttek-e másnak is hasonló hardveren. 6850 OC-m van 3 giga DDR2-vel, X4 965-el.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Majdnem vettem egy Skyrimet... csak most tudtam meg, hogy mennyit kell vele szarakodni ahhoz, hogy beregeljem STEAMen. Nem elég egy sima VPN aktiváció.
Ezt miért csinálják? Há nem kell a vásároló pénze baszki?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lenne még mit balanszolni a játékon 😊
Most a dual wield-es karaktert meg is untam, 215-öt sebez mindkét kardom, masteren is egybõl pusztul minden... :S
Szerintem megint kezdek egy új karit, az 1.5-ös peccsel elvileg nehezebb lesz a kovácsolást húzni, nem lehet majd a vastõrös mókázással annyira gyorsan fejleszteni, így egy kicsit izgibb lesz. 😉
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ha valamit kézzel írtál beléjük, azt lehet, hogy újra be kell írnod.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Egyébként a legújabb catalyst c. c. verzió sajna hibás: ha antialiasinggal indítja a játékot az ember, csúnya pixeles kockák jelennek meg mindenfelé. Ha valakinek ugyanez lenne a gondja, kapcsolja ki az AA-t és várja a ccc javítást, mint én 😛
És nem azt mondom, hogy játszhatatlan, hanem hogy iszonyú kiegyensúlyozatlan a fegyveres harchoz képest. Tehát az ember elvárná, hogy egy mage aztán tud. De nem. Az elõzõ karakteremnek (aki kétkezes fegyvereket használt) nyomába sem ér. Ha már kiegyensúlyozatlan, akkor inkább fordítva lenne megbocsátható(bb).
Soha nem volt rajtam vért, csak ruha, kettõt nem suhintottam fegyverrel és 35. szinten rá kellett jönnöm, hogy elég nagy szívás, hogy a fegyveres sebzések a szinttel növekednek, míg a destruction varázslat ugyanannyi lesz 20 és 35 szintû mágusnál is - még a destructiontól sem függ. A legerõsebb destruction varázslatok sem túl dúrvák ahhoz képest, hogy mennyibe kerülnek. Pedig van vagy 500 manám.
6k az jó ár? Tud valaki olcsóbban?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Anno a Doom 3 elindította ezt a vakítsunk meg mindenkit a sötétséggel dolgot...hát sajnos divat lett, de ez csak az én véleményem :/
-----
más: updateltem este (virágbolti edt.), de teljesen megváltozott az irányítás (kontrollerrel játszom)eddig a "B" gombbal kitudtam lépni mindenhonnan, most úgy érzékeli mintha "A" gombként nyomogatnám, az "A" gombot meg csak sprinteléshez használja, valakinek vmi ötlet? tudom vegyem meg eredetibe...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ha ezután kihívást akarsz, vedd fel master szintre a nehézséget, akkor nem lesz annyira egyszerû dolgod. És gondolj arra is, hogy sokan az ellenfeleid közül minden szintlépéseddel erõsödnek, bár mindnél van valami limit, asszem a sárkányok fejlõdnek csak 40-ig vagy 50-ig, a többiek alacsonyabban megállnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy így személyes véleményként rohadt nagyot csalódtam ebben staff of magnus küldiben. Míg le nem értem a barlang aljára addig nagyon jó volt, fosatós volt, izgulós, a csontsárkány is baromi kreatív volt (höhö Gothic 2) de amikor leérek, és ott áll egy szellemribanc, aki villámot szór, és a dremora 8 csapásból megölte, akkor csalódtam. Hát úgylátszik a kreativitás elveszett a barlang aljára. A staff of magnusról nem is beszélve, mert hasznavehetetlen.
Ilyen, és ehhez hasonló küldisorozatok vannak még? Mert úgy összegezve azért nagyon tetszett.