The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Én lvl 50 vagyok, na onnan aztán már tényleg nincs tovább a Nightingale Armorban 68-as light armorral még akad néhány mob aki lever néha néha, egyébként meg full daedric cuccban 100-as heavy armorral kb. semmi esélye annak hogy egy melee karakter leverjen, csak egy caster vagy egy master dual wielder tud megfingatni nagyon-nagyon ritkán, utóbbi is csak akkor ha legalább enchantolt glass cucc van nála. 105 órám van a játékban, és még mindig van mit csinálni, bár a frakcióküldetések már szinte teljesen elfogytak. Maradtak a statikus, el nem fogyó küldik + a felfedezendõ egyedi questek.

Akkor visszateszem én is aztán várok a hotfixre.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Rakd vissza a korábbit..
Fpocok azért érdemes megvenni a pénzért add tartalmat mégha nagyon konzol szagú is már. Jobb mint a legtöbb piacon kapható hulladék, mégha közel se egy best rpg. Legalább megéri pénzét ahogy elnéztem a kínálatot egyre nagyobb gáz. Lassan csak mmokkal érdemes játszani és azokból is csak nagyon kevéssel. Szóval talán ez meg a Batman Arkham volt ami megérné a pénzt amit kérnek érte és persze a Crusaders King 2. A többi az már 2 Ft-ot se ér. Vagy nézegesd az rpgames.hu-t mire lesz érdemes kiadni pénzt még, nem túl sok lesz. Mondjuk legalább marad másra 😊 Talán még a Kingdom of alamuron fogok gondolkodni ha 2e lesz kb a mass effectre is annyit szánok. Bármennyire is gyerekes lett a Skyrim azért nem mondom hogy sajnálom rá a pénzt. 😊 Bár inkább a 8e lett volna reális.

Es a harom csak az elso Steames jatekodra igaz, a tobbi gyorsabb.
Te csak kifogast keresel magadnak. Azert nem olyan bonyolult. Az egyik egy perc, a masik 3. Nekem van par Steam jatekom, vannak azert elonyei.
De ha ezzel meg tudod magad gyozni, hogy ne vedd meg... 😊
Milyen szarakodás? Nekem semmi gondom nem volt. VPN meg nem is kell hozzá.

Igen vissza is tettem az eggyel korábbi drivert és megjavult.

Pretorian

Én a Mass Effect 3-at csak azért nem veszem meg, mert nem lehet offline aktiválni. Nem vágom miért nem építik bele ezt a feature-t a mai játékokba, már a GTA IV is tudta 4 évvel ezelõtt. Az a gáz hogy költözésben vagyok és nincs otthon netem, ezért nem tudok játékot aktiválni/frissíteni stb.

Más:

12.2 Catalyst van fent. Akinek 6xxx-es Radeonja van ugyanezzel a driverrel, annak is furcsa artifactok jelennek meg a mapon, és "kockásodnak" bizonyos épületek a játékban? Állítólag hamarosan javítják ezeket a dolgokat csak érdekel hogy pont ugyanezek a gliccsek elõjöttek-e másnak is hasonló hardveren. 6850 OC-m van 3 giga DDR2-vel, X4 965-el.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fpocok
Faszom.
Majdnem vettem egy Skyrimet... csak most tudtam meg, hogy mennyit kell vele szarakodni ahhoz, hogy beregeljem STEAMen. Nem elég egy sima VPN aktiváció.
Ezt miért csinálják? Há nem kell a vásároló pénze baszki?

Parasite Eve 2, best game EVER!

én is iron dagger meg leather bracer gyártással traineltem 😄 De amúgy tényleg elég gáz hogy a legolcsóbb tárgy craftolása is ugyanúgy húzta eddig a skillt mint a legdrágább páncél vagy fegyver kovácsolása... ugyanígy az enchant... egy tárgy enchantolása húz 1 pontot a skillen majdnem illetve nekem eddig majdnem mindig egyet húzott rajta.

Lenne még mit balanszolni a játékon 😊
Hát ja, 30-as szint fölött már simán lehet masteren tolni, ott már én is úgy szoktam, pedig én nem vagyok olyan über rpg-s, mint itt páran. 😄
Most a dual wield-es karaktert meg is untam, 215-öt sebez mindkét kardom, masteren is egybõl pusztul minden... :S
Szerintem megint kezdek egy új karit, az 1.5-ös peccsel elvileg nehezebb lesz a kovácsolást húzni, nem lehet majd a vastõrös mókázással annyira gyorsan fejleszteni, így egy kicsit izgibb lesz. 😉
Level 34 vagyok Expert fokozaton és mostanra kb az Expert és Master varázslókon kívül nincs ellenfelem 😄 A sárkányok, óriások és mamutok is játszi könnyedséggel leverhetõek, blokk nélkül leverek egy óriást is 😄 sztem fel fogom tenni Masterre aztán meglássuk mi lesz 😊
Wreck86
Vegyél, vagy csinálj másik páncélt és azzal akkor okosabban bánj.😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Fpocok
asszem ja.

Az itemek újra enchantolása esélytelen igaz? :S Csináltam egy Ebony páncélt, tettem rá 1 HP-s (<#idiota>) enchantot és nemrég jöttem rá hogy a Grand Soul gemmel enchantolva sokkal erõsebb enchantot lehet csinálni XD Szóval csak úgy van esély az erõsebb enchre ha újra craftolok egy armort? :S
Looooser
Köszi, még este feltettem egy updatelt (1.42) portable verziót, azzal is generálta a problémát, aztán csak a skyrimpref.ini-vel játszadoztam, és csodák csodájára elkezdett mûködni, nem úgy ahogy akartam elõször de aztán kisebb átállításokkal, már a kontrolleremmel is mûködik, azt hogy mit állítottam passz hajnal 1 volt már 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Töröld az ini fájlokat a documentumok\my games\skyrim mappából. Indításkor újragenerálja õket, már az update-nek megfelelõen.
Ha valamit kézzel írtál beléjük, azt lehet, hogy újra be kell írnod.

Looooser
másnál is jelentkezett update után hogy néhány gomb nem mûködik megfelelõen??? nállam pl a tab

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Az 1.5-öt honnan lehetne letölteni? Nem találom sehol 😞

Egyébként a legújabb catalyst c. c. verzió sajna hibás: ha antialiasinggal indítja a játékot az ember, csúnya pixeles kockák jelennek meg mindenfelé. Ha valakinek ugyanez lenne a gondja, kapcsolja ki az AA-t és várja a ccc javítást, mint én 😛
Tegyük hozzá, hogy csak master nehézségen vagyok hajlandó játszani.
És nem azt mondom, hogy játszhatatlan, hanem hogy iszonyú kiegyensúlyozatlan a fegyveres harchoz képest. Tehát az ember elvárná, hogy egy mage aztán tud. De nem. Az elõzõ karakteremnek (aki kétkezes fegyvereket használt) nyomába sem ér. Ha már kiegyensúlyozatlan, akkor inkább fordítva lenne megbocsátható(bb).
benőmenő
Igen sajnos a mage-nek muszáj az enchantra is gyúrni hogy ne fulladjon ki néhány fireball-tól.
Na de ha a manaköltségét nagyon letornázod a destruction spelleknek, és gyakorlatilag bármennyit tudsz belõlük használni, úgy azért elég erõs szerintem.
Tényleg, szívta meg más is a tiszta maget?
Soha nem volt rajtam vért, csak ruha, kettõt nem suhintottam fegyverrel és 35. szinten rá kellett jönnöm, hogy elég nagy szívás, hogy a fegyveres sebzések a szinttel növekednek, míg a destruction varázslat ugyanannyi lesz 20 és 35 szintû mágusnál is - még a destructiontól sem függ. A legerõsebb destruction varázslatok sem túl dúrvák ahhoz képest, hogy mennyibe kerülnek. Pedig van vagy 500 manám.
Fpocok
Na azt hiszem itt az idõ, hogy én is megvegyem...
6k az jó ár? Tud valaki olcsóbban?

Sötét barlangokhoz van egy pár mod, de szerintem a legjobb tényleg az lenne, ha valami patchben lenne egy kapcsoló. Lehetne a neve "Real darkness" és aki akar on, aki akar off. Elég egyszerû lenne megcsinálni.
benőmenő
doom 3 az vicces volt. ott a sötét tényleg egy szén fekete vmi volt még max fényerõvel is ha nem épp arra világított a zseblámpa xd
Mr_no_NaMe
7 éves korom óta volt pléjsztésönöm, tehát játéktól nem igazán féltem soha. Mondjuk a call of cthulhu kicsit fosatós volt, de az se vészes. Én csak látni akartam, hogy ne menjek neki a falnak. Azé mondom, a Doom 3 elõtt ilyen bajom nem volt pc-n.
jaja..odabasztál a para faktornak szépen az ilyen barlangos játékoknál ezzel😊
KaszaN
Dehát úgy ronda :0 Egy játék árnyékok nélkül is már okádék szerintem.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Mr_no_NaMe
lehet én vagyok a hülye és rászoktam a csben, de az összes játékkal olyan fényerõsséggel játszottam, hogy azt se tudtam hol van árnyék és hol nincs 😄
Looooser
ez egy játék... mi bajod lehet a sötét barlangban? elõre küldesz egy fire ballt és csak azt látod hogy 20 frostbite spidi rongyol feléd 😄

Wreck86
Serious Sam? 😄😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

KaszaN
Én imádtam a Doom3-as sötétséget, meg a darkness-ben is. Meg tesztelgettem a grafikus motort, és szerintem ha mindenféle csilivili élmosásokat leveszem az árnyékokról akkor simán elbírná, hogy minden fényforrásnál árnyékok vetüljenek. Szerintem úgy nagyon durván nézne ki. : |

Mr_no_NaMe
Hû szuper sötét barlangok :C A hideg ráz a sötét helyektõl amúgy. Kénytelen vagyok windowed módban játszani az asztali fénybeállításokkal, mert magelight, vagy torch nélkül soha nem venném észre a pici drágaköveket, soul gemeket.

Anno a Doom 3 elindította ezt a vakítsunk meg mindenkit a sötétséggel dolgot...hát sajnos divat lett, de ez csak az én véleményem :/
Looooser
hát volt az a szabad ötletek hete, abban az egyik készítõ szuper sötét barlangokat készített, csak bele kerül majd valamelyik update-be, hisz a killcam-ek is belekerültek...
-----
más: updateltem este (virágbolti edt.), de teljesen megváltozott az irányítás (kontrollerrel játszom)eddig a "B" gombbal kitudtam lépni mindenhonnan, most úgy érzékeli mintha "A" gombként nyomogatnám, az "A" gombot meg csak sprinteléshez használja, valakinek vmi ötlet? tudom vegyem meg eredetibe...

KaszaN
Megnéznétek? Én vagyok az egyetlen akinek nem mûködik?

KaszaN
Igen, én is pont azt próbáltam ki, magyarul fogalmazva, lóf...sz sem változott.

<#worship> Köszönöm szépen!
Bekapcsolod a steambe a settingsbe a changenél a betát és felteszi. Még csak béta.

Nekem nem akarja frissíteni a steam 1.5-re. Valahogy rá tudom erre venni? (Mert eddig mindig magától frissített.)
benőmenő
Nos nem igazán tudom. ini tweak-re keress rá, onnan biztos lehet változtatni. Modot konkrétan nem tudok, de ha nexuson vagy workshopban nem találsz akkor valszeg nincs
Én úgy vettem észre, hogy erõsebb fokozaton a dremorát is gyakrabban csapják le, szóval így is nehezül a játék.
Szaruman
Gondolom itt sem hat a nehézségi fokozat az idézett lényekre, azért olyan erõs.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Igen, ha lvl20-ra dremorát tudsz idézni, az nagyon erõs dolog, onnantól nem lesz igazán nagy kihívás. Sajnos a conjuration ág baromi erõsre sikeredett, minden más skill nélkül is szinte bárkit le lehet ölni a dremorával. Kettõvel meg pláne.

Ha ezután kihívást akarsz, vedd fel master szintre a nehézséget, akkor nem lesz annyira egyszerû dolgod. És gondolj arra is, hogy sokan az ellenfeleid közül minden szintlépéseddel erõsödnek, bár mindnél van valami limit, asszem a sárkányok fejlõdnek csak 40-ig vagy 50-ig, a többiek alacsonyabban megállnak.
Mr_no_NaMe
Nah gyerekek megcsináltam a máguscéhes küldisorozatot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én vagyok az Arc-Mage, megvan a köpeny, meg a maszk amit a fõmuftitól szedtem. Idézek egy Dremorát és konkrétan bárkibõl a szarnak a szardarabkáit is szétcsapja. Konkrétan akkor lvl 20on BÁRKIT szét tudok szedni? Lassan 2 dremorám is lesz. Lesz még valami kihívás a játékban egyáltalán?

Amúgy így személyes véleményként rohadt nagyot csalódtam ebben staff of magnus küldiben. Míg le nem értem a barlang aljára addig nagyon jó volt, fosatós volt, izgulós, a csontsárkány is baromi kreatív volt (höhö Gothic 2) de amikor leérek, és ott áll egy szellemribanc, aki villámot szór, és a dremora 8 csapásból megölte, akkor csalódtam. Hát úgylátszik a kreativitás elveszett a barlang aljára. A staff of magnusról nem is beszélve, mert hasznavehetetlen.

Ilyen, és ehhez hasonló küldisorozatok vannak még? Mert úgy összegezve azért nagyon tetszett.
Looooser
egyedileg szerkeszthetõek a beállítások, kép elemek? méretek? mert igazából én még mindig az iránytû méretével ba**akodom :S mert igazából a többi nem zavar sõt én szeretem az alap menürendszert

benőmenő
workshopban/skyrimnexuson van olyan hogy skyui, csak ahhoz fel kell rakni az skse-t, de ehhez mellékelnek youtube vidit és nem egy nagy cucc, ráadásul legutóbb is egy napon belül frissítették amikor új patch jött ki.
Looooser
az UI-t egyébként lehet valahogy módosítani? egyedit létre hozni, vagy valami?

Looooser
#18125-ös kommentet ajánlom figyelmedbe, azon belül is az FXAA-t

KaszaN
Nem tudom, lehet keverem valamivel, nekem most az 1.6 jutott eszembe, bár most így rákeresve googlen valszeg másra emlékeztem. De az árnyékok akkor sem változtak.

Öööö... Nem az 1.5 a legújabb?