30713
TES
-
bega82 #20737 Szerintem az videokártya driver gond lesz. Tedd fel a legfrissebb hivatalos drivert. -
#20734 Tudom, de nekem tényleg fagyott, írta is a win hogy a program nem válaszol stb. Azóta ki is lépek a fészbukból hogy ne zaklassanak és ne kelljen 2 percenként leugranom tálcára :D -
#20733 Mivel digitalis terjesztesu, es a CDG-ben is csak egy kodot(serialt) veszel, ezert aztan nincs nagy riziko vele. Egy cdtok, egy szinesen fenymasolt borito, es egy kaparos plasztik kartya, aztan csokolom. Vagy lehet, meg csak nem is kaparos, hanem egy nyomtatott kis cetli. -
#20732 És te honnan vetted amúgy? Steamről giftelve, vagy GMG-ről? -
ratgab #20731 Ez mondjuk igaz! De más játékoknál is vannak ilyen tartalmas DLC-k, amiknek nem ilyen brutál ára van. Nekem végülis hulla mindegy, nekem már megvan (eredeti az alapjáték is és a Dawnguard is). -
#20730 Hat nem a balkani viszonyokhoz van szabva a - mindenkori - DLC-k ara, az ketsegtelen. De legalabb megjelent, aki megteheti, az kifizeti, aki nem, az ugyis megoldja "wiragboltbol" beszerezve. -
#20729 Nem tudom mennyit fognak így eladni, piszok drága -
ratgab #20728 Nem kötök bele, de azért pofátlanság egy DLC-ért ennyit elkérni szerintem. -
bega82 #20727 Jaja, ezzel a megoldással mindig vissza lehet lépni, nekem sose fagyott még ki. -
#20726 Mielőtt beleköt valaki. Nálunk, hivatalosan jelent meg :p -
#20725 A dawngard megjelent, lehet rendelni. cdgalaxisnál most 5990ft. -
#20724 alt+tab fagyas sokszor csak annak latszik, "ketszer" kell ilyenkor alttabolni es megy is tovabb. -
#20722 nekem a Skyrim 1x fagyott eddig ki, de az is csak alt+tab miatt :D
fallout az valami külön világ, pedig volt hogy végig toltam úgy hogy nem fagyott egyszer se, de az FO:NV nekem pl játszhatatlan állandóan kifagy még a szűz win-en is modok nélkül :(
Most végre össze állt a skyrimom, játék menet módosítókat nem raktam be csak grafikai mod, meg egy armor pack van a játékon, habár folyamatosan nézelődök nexuson hogy van-e olyan extra cucc amit érdemes belerakni a játékba -
#20721 Hajaj, nekem kb 2X-3X lép ki óránként a fallout. Persze széjjel van modolva. De a vanilla gém is simán lefagyott többször is.
Ehhez képest a skyrim álom volt, nem lassult, nem fagyott egyszer sem 50 óra alatt. -
#20718 Részben igen (bár azt a kérdést nem is vettem észre annak idején). Ezt nézd meg: #20642, #20636. Az elérhetőség ugyanaz (tesnexus), csak azokat válasz ki, aminek a végén LITE van. Ez sokkal kevésbé fogja a gépet, de még mindig nagyon szép.
Illetve lehet hogy te egészen pontosan erre gondolsz: Texture Pack Combiner
Ezt azt hiszem Although linkelte még régebben. A készítő összegyúrta a legnépszerűbb nagyobb felbontású textúrákat (lista a mod leírásánál), lekicsinyítette, de optimalizálta is őket. Úgyhogy a látvány icipicit gyengébb, viszont sokkal kevésbé terheli a gépet. Nem próbáltam ki. -
#20717 Olvasd el pontosan, mit ír, hogy mit is akar cserélni. A nyakamat rá, hogy csak a readme.txt az. Engedd neki. A végén ha mind a 4 ki van pipálva, akkor jó. -
steweee #20716 mindenki nevében hálás köszönet !
ez amúgy válasz a 20.685-re is ? -
Skyrim #20714 Mit csináljak ha a Dungeons,és a Landscape felcserélik egymást ? -
#20713 Ettől nem kellene hogy gond legyen. Nincs más városra vonatkozó mod fent, inkább arra gyanakodnék? Minden patch fent van? (egyikben hivatalosan jött a 4GB-os memóriás javítás)
Esetleg próbáld ki, hogy a Towns csomagot leszeded, mert abban vannak a városokra vonatkozó textúrák (Markarth, Solitude, Whiterun, Windhelm biztosan).
Multis modot nem próbáltam. (egyáltalán van már ilyen? Oblinál láttam próbálkozásokat, aztán dugába dőlt az egész.) -
#20712 Ha most NMM-ből megy, akkor felesleges kézzel másolgatnod, nem lesz más az eredmény.
Viszont ismételten felhívom a figyelmed, amit már Hecker007 is írt a #20701-ben: NÉGY CSOMAG VAN. Ha a Download with manager gombra kattintasz, akkor csak az elsőt szeded le. És akkor most iszonyú rendes leszek:
NMM-es letöltésekhez link:
Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons Barlangok
Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape Kinti területek
Skyrim HD v1_5 FULL - Misc Vegyes/egyéb
Skyrim HD v1_5 FULL - Towns Városok
Ezekre kattints rá szépen sorban (mind a négyre) és akkor az NMM szépen leszedi neked a TELJES HD-2K csomagot. NMM-ből telepíted. Ugyanolyan, mint a képen. Örülsz, játszol. kész. -
Skyrim #20710 Ugyan ez van nekem benne a NExus Mod Manager-be.Ezt ha kézzel bemásolom a Skyrim mapájába akkor menni fog ? -
#20709 15 mp volt megtalálni: LINK download manually, kiválasztasz egy szervert a felkínáltak közül és már tölti is. Csak azt nem tudom hogy te mit honnan szedtél le a játékhoz hogyha ezt nem találtad meg... -
Although #20708 Azt írtam jó, de vannak modok amit neked manuálisan vagy másképp mondva "kézzel" kell bemásolnod a skyrim könyvtárba. De azt a modot nem használom tehát többet nem tudok segíteni. De Hecker leírta mit kell csinálnod, nem kell hozzá semmiilyen mod manager. -
#20707 Nekem ez a 2k HD valami miatt kivág, ha város/falu közelébe megyek. 4 giga ramom van. -
Skyrim #20706 Nem nagyon tudok angolul,de ha a Nexus nem jó akkor belinkeled az oldalt,hogy honnan,és melyiket töltsem le ? Minden moddom müködik kévéve a Skyrim 2K HD texture ami a legjóbb.Lécives a linket. -
#20705 Hali! próbálta már valaki valamelyik multi/coop modot? tapasztalat? -
Although #20704 De jó, nem annyira mint az OMM volt vagy van de elég. Vannak modok amit viszont csak manuálisan érdemes telepíteni nem managerrel. Ez egyszerű megnyitod a fájlt megnézed a szerkezetet és annak megfelelően bemásolod a skyrim könyvtárba. Tudsz angolul valamennyire? -
#20701 Egyszerűen letöltöd mind a 4 skyrim HD v_1.5_full packot, kitömöríted és berakod a játék data könyvtárába. De amúgy ott van a description-ben leírva az install menüpont alatt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Installation:
If you want it to be as easy as possible without any customization, use the Nexus Mod Manager.
Else:
Do you want everything?
1. Copy the "Data" folder from your downloaded archive in the Skyrim folder.
2. If you also use the HD DLC, please check your load order.
3. Start the game and have fun.
Do you want to customize your installation?
The diffrent parts of Skyrim HD are splitted into diffrent files.
1. Drop the parts you want into your Skyrim/Data folder.
2. If you also use the HD DLC, please check your load order.
3. Start the game and have fun.
Note: You can customize everything and also mix parts between the Lite and Full version.
Additional Info:
- The "Misc" files include the fixes for the HD DLC -
#20700 kedves kicsi tosiro, miután több mint egy oldalt leszartál hülyeségekkel, az itteniek nem túl meglepő módon minden jóindulatukat elvesztették feléd. a trollkodás már csak ilyen dolog. -
Skyrim #20694 Az jó ha a 2K-t kikapcsolom,és újra be,és felülírja,szoval nem írja semmi felűl a 2K-t de minden mod be van kapcsolva. -
Although #20693 Nem. Ha ügyesen csinálod nem kell. Elsőnek felteszed a 2K és utána szép sorba azokat amikkel csak egyes részeket akarsz felülírni. Szóval ennyi. Amikor kérdezi hogy felülírja a már futó modot akkor igen a gond az ha összevissza mindent felülírsz mindennel de az is csak "látványos" lesz, de futni fog :) -
bega82 #20692 Játszik valaki Skyrimmal x360-on? Barátnőmnek van, és nem frissül autómatikusan a játék. Vagy ott nem is úgy van, mint nekünk, hogy steam-en mindig lejön a frissítés? Ott manuálisan kellene, vagy hogy? Neki pl. még mindig nem lehet lóhátról fegyvert használni, pedig szeretné... :D -
#20691 nagyon jó köszönöm.szépen működik,szép színei lettek:) jó az amit beírtál még picit mehet is fentebb talán.de így pont jó szerintem ^^ -
#20690 köszönöm szépen:)
próbálkozom vele -
#20689 link itt, kicsomagolod a játék exe-jével egy helyre, utána SweetFX_settings.txt-ben állítgathatsz, ott is le van írva mi mit csinál, readme-ben is. ha csak színeket akarsz, tonemap és vibrance kivételével kapcsolj ki (0) mindent. a beállítások elég egyértelműek (vagy sem), Skyrim-hoz még nem használtam, de az ultra-szürke Dishonored-nél nekem ez jött be, innen kiindulhatsz, bár Skyrim-hoz tutira sok lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!/*-----------------------------------------------------------.
/ Tonemap settings /
'-----------------------------------------------------------*/
#define Gamma 1.20
#define Exposure -0.07
#define Saturation 0.04
#define Bleach 0.0
#define Defog 0.210 //How much of the color tint to remove
#define FogColor float3(0.00, 0.1, 0.1) //what color to remove - default is blue
/*-----------------------------------------------------------.
/ Vibrance settings /
'-----------------------------------------------------------*/
#define Vibrance 0.40 //Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.
-
#20688 na jó.de nem tudnál egy kicsit segíteni?:)nem tudom honnan lehet ezt letölteni és hogy működik ez a gond.:c -
#20687 egy oldallal ezelőtt írtam (#20559), még válaszoltál is rá.
SweetFX. ha kikapcsolsz mindent tonemap és vibrancy kivételével, semmit nem dob gépigényen, és saját magad finomhangolhatod mennyi extra színt akarsz, és "milyet". -
#20686 nekem olyan mod kellene amivel egy kicsit színesebbé teszem a játékot,de lényegében nem növekedik a gépigény.ja és amivel fel tudom azt rakni,hogyha segítetek megköszönném:) -
steweee #20685 engem az a grafikai mod érdekelne, ami már korábban itt le lett írva vki által egy másikkal összehasonlítva
hogy sokat szepít, de nem fullos (nem is kell) és nincs gépigény növekedés miatta ellentétben sok másikkal
vkinek beugrik hogy melyik lehet ez ? -
Skyrim #20684 Mit csinálhak ha a Skyrim HD 2K textures be van kapcsolva de nem olyan amilyennek lennie kéne.Az 600 texturát cserél le,és ha nekem van ami a vízet, szépití,és a tűzet akkor ha a Skyrim HD 2K-t akarom akkor minden más modot ami a texturát javítja ki kell kapcsolnom ?