The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ezen pont a napokban kezdtem gondolkodni: miért nem négylábúak a Skyrim sárkányai? Eddig nem sokat harcoltam velük, de most megfigyeltem az egyiket (a fõküldinél fogtam egyet 😊), és tényleg inkább sárkányosan kinézõ wyvernek, két lábbal és két szárnnyal. Épp ezért esetlenek a földön, ugyanúgy, mint pl. a madarak, csak mivel jóval nagyobbak, földön a szárnyukkal is rá kell hogy segítsenek a haladásukra, mert nincs mellsõ lábuk. Ilyenkor elég bénán néznek ki, ahogy próbálják elõretuszkolni magukat 😊

És ez magyarázza azt is, hogy nem szeretnek a földön harcolni.
Szerintem ez az "arany a lecsapott szörnybõl" hatás még a diablóból és a hasonló rpg-akciójátékokból származik. Abba simán belefért, akár az is, hogy fegyvert vagy páncélt "dobjon" egy legyõzött akármilyen szörny, akár darázscsapat (bár mikor elõször láttam ilyet, azért én is meglepõdtem), de egy komolyabb rpg-be, mint a Skyrim, már tényleg nem nagyon kellett volna erõltetni.
Egyébként helytelen elnevezés a Dragon:

Bla, bla. "Because of this, Skyrim's dragons are technically considered to be wyverns and not "true" dragons"
volt az obliban is vmi mod, ami az ilyeneket orvosolta, bizonyos monstráktól csak bizonyos loot... a nehrim is ilyen volt emlékeim szerint, de az alapból. ide is jó lenne, nekem ez elég illúzióromboló

Wreck86
Istenem! Epic! 😄

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kis összevágott marhaság a Skyrim világából 😄
http://www.youtube.com/watch?v=9qMdd96Dqko
PiszkosFred
Azert legyunk oszintek, nem minden sarkanynak az az eltokelt celja, hogy teged kergessen 😊 Neha eppen mast akarnak megolni, megenni, megkergetni, felegetni, insert random offensive ability, nem teged. El kell erni, hogy eszrevegyen, es meg akarjon olni. (kuldd ra pl Lydiat, majd vegigkergeti neked ugy, hogy tobbe elo sem kerul)

Van par sarkanyokat tuningolo mod a nexuson, nezz korul ott, hatha talalsz kedvedre valot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Carmang
Eddig nem találtam benne hibát. Nyílt téren, néha gyorsabb fordulásnál megreccen a kép, de szinte semmiség. Rendes futással elõre haladva semmilyen teljesítményesés nem tapasztalható. Persze, ha kijeleztetném a konkrét fps-t, biztos kevesebb lenne, mint a vanillával, de a Radeon HD 5770 1GB-tal nem igazán érezhetõ.
És végre, ha elnézek 100m-re elõre, akkor nem a gagyi, drasztikusan csökkentett textúrát látom a talajon, meg a sziklákon, hanem az tényleg talajnak, sziklának, akárminek néz ki.
Egészen közelrõl viszont extrém durva. A fa ajtón látszik, hogy az TÉNYLEG fából van, a kõházak falain a kõ szintén, padlón, járólapon szintén.

nem értem miért sárkányokat raktak a játékba. Pedig AI viselkedéséhez a féreg jobban illene. Nekem kell hajkurásznom a sárkányt mert menekül vagy csak 500 méteren körözget, és nem hajlandó még támadni sem, nem hogy leszállni hogy pofáncsapjam a warhammerrel ilyen távolról meg íjjal sem lehet eltalálni...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Az elsõ része se gyenge xD
http://www.youtube.com/watch?v=oufoWTEf-lw&feature=relmfu

Meg van még jó sok hülyeség a jutúbon 😄
Az ilyet fogd fel úgy, hogy megette 😊)
Logikus érv persze nem sok van. Mindenféle állatból "eshet ki" pénz, drágakövek, stb...
a mammutból miért lehet aranyat lootolni ? ...

A mod nem csökkenti a játék sebességét? Nincsenek benne grafikai hibák?
Carmang
Einstein: "Az emberi hülyeség, és az Univerzum végtelen... bár az utóbbiban nem vagyok biztos."

A My Little Pony mod egészen konkrétan fájt.<#falbav>

Carmang
A hétvégén indítottam egy ork "sámánt", lv9 vagyok, normal-on játszom, és sokkal durvább, mint elõtte a dualwield/light armor khajiit. Asszem 33-on van a Destruction, perkekkel megtámogatva. Restoration, Conjuration 20 körül van, ezeken még csak az elsõ perk van meg. Legrosszabb esetben is csak hátrálnom kell, közben dualcast-tal nyomom a jeget/tüzet/villámot (ellenség függõ).

Más: tegnap felraktam a Skyrim HD mod-ot. Dúúúúrva!

Looooser

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Goaulds
ez megy most is , nincs ezzel baj, de legnehezebb játékbeállításnál, egérgombot kellesz cserélni mire lelövök valakit 😄

Jaffa Kree!

Igen, de a varázslataid mûködnek távolról is, és elég gyorsan lehet õket sütögetni. Csinálsz egy -100% manaköltséges szettet az egyik magic skillhez (mondjuk -100% destruction mana cost), és annyit lövöldözöl, olyan kevés manából, amennyit/amennyibõl csak akarsz 😊
Goaulds
Igen ez a bajom...egy harcos 1 kezes fegyverrel jóval nagyobbat sebez, mint én a nagy varázslataimmal...

Jaffa Kree!

...pontosabban enchanttal se. Maradnak a perkek és az erõsebb varázslatok.
Szerintem csak perkekkel és enchanttal lehet növelni. Ha nagyobb sebzést akarsz, használj erõsebb varázslatot.
Goaulds
Mágusnak hogy lehet növelni a mágikus alapsebzéseket?
Mert enchantal tudom a fegyverekre pakolni különbözõ +sebzéseket...de én szimplán mágiát használok és sehol sem találtam erre vonatkozó + sebzést, csupán + magicka illetve regenerációt.

Jaffa Kree!

Durva lenne tényleg ha az elõzõ epizódok területei újra elérhetõek lennének hasonló mennyiségû tartalommal 😊 Csak legyen benne kellõ mennyiségû kihívás 😊
http://vehq.net/skyrim-dlc-info-leaked/
El tudom képzelni mert elvileg a határos Morrowind,Hammerfell, Cyrodil bene van alaprajzilag.

Carmang
Kösz a linket, elolvastam, és ott írta, hogy a CFM-et kell elõbb aktiválni, aztán a Better Sorting-ot. Így tettem, és mûködik minden faján, a linken levõ fixre nem is volt szükség.

megoldódott torrentrõl...

http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=5405

A szellemkép bugra tud valaki valami megoldást? amióta 1.5-re frissült elõjött de ahogy olvastam másoknak elõbb is elõjött ilyesmi.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Carmang
Nálam ütközik a Better Sorting a Categorized Favorite Menus-vel, valaki találkozott már ilyennel? Ha be van kapcsolva a Better Sorting, akkor a Q-menüben szinte minden az Others szekcióba kerül. Pedig direkt írja mindkét leírás, hogy kompatibilisek egymással.

A nexusnál kapcsold ki a popup blokkolókat
Én asszem elszóltam magam, nekem tegnap kifagyott csak úgy, eddig nem csinált ilyet 😊 Megállt a kép és csak feladatkezelõbõl tudtam bezárni
Nekem se okozott semmi gondot, minden mûködik.
ban...
miért lehet az hogy a töltõképernyõ sokszor csak 'tölt' csak 'tölt' (mozog a háttér, változik a tipp, de semmi több), ha ctrl+alt+del akkor meg bezárja magát,
kisebb helyváltozásnál ritkábban pl. városban, házba be-ki
na, ha ennyire 1xû lenne a dolog, már letöltöttem volna. a nexusról vmiért nem megy, a linkeken is csak ua oldalt adja be. guglival kerestem, de csak olyan van letöltésnek ami torrentes. abból kiemelem a *.pdf filét, mert az 5 gigás fájl nem kell, csak mazsolázgatni akarok.

de azt meg vmiért nem indítja...

szóval direkt linket tud adni vki a pdf fájlhoz ?

thx
akkor asszem visszaállok alapra ott legalább csak az encsinél meg az alchemy nél találtam hibát.
meg ott legalább nem is akadt a game
Nekem semmi gondom nem volt a legújabb patch applikálása után sem, mûködnek az új kill camok is, nem fagy, nincs semmi gond 😊 (virágbolti verzió)
Üdv all
lenne 1 olyan kérdésem hogy normális az, hogy a 7. update felmásolása után sokszor több a gond mind alapjába ahol alig találtam
pl: a ládákba nem tudok belerakni dolgokat
- ha kinyitok 1 könyvet akkor nem tudom becsukni csak ha kilépek a játékból
- a térképen nem tudok pontokat kijelölni se gyorsan utazni ...
ha valaki tudja, hogy mér lehet ez akkor légyszi mielöbb írja meg, (vagy csak új karit kéne kezdenem? )
Persze, mikor meglett a játék és elõször beértem Riverwoodba az volt az elsõ hogy leütöttem egyet, nekem is rontott az egész falu 😄 Azóta nem bántom õket 😞
Én az ilyesmiken inkább röhögni szoktam <#nevetes1>
Csirkét öltél már? <#vigyor2>
Na most felidegesített kicsit az A.I. ...

Kilépek Windhelm kapuján, egy Elder Dragon köröz éppen a város körül ami nálam már piros, végigfutok a hídon mert máshol nem hajlandó leszállni a földre, erre a parasztok nagy nyugodtan sétálgatnak a város felé és ki úgy hogy 10 méterre tõlük ott harcolok a sárkánnyal, még nézik is ahogy mennek, egyszer csak figyelmetlenül nyomtam egy Fus Ro-t ami az egyik sétálgató parasztot súrolta, erre kapok 40 bounty-t meg rámront mindenki a közelbõl õrségestõl együtt, az elõzõleg sétálgató parasztok is...
nagy betukkel van kint a manager az oldal tetejen 😊
Carmang
Tárgytalan.
Guglival megtaláltam (mert a Nexus belsõ keresõje nem hozza ki) a legújabb verziót a Nexus Mod Manager-bõl, mûködik.

Carmang
Helló! Milyen mod manager van a játék alá? Decemberben toltam utoljára, akkor a Nexus Mod Manager-rel, de az most nem bír belogolni.
Felnéztem a Nexusra, és ott a TesModManager-t találtam. Azt írja, hogy elõbb telepíteni kell hozzá az OBMM-t, de ami van a rar-ban OBMM, az nem telepítõs. Olyan mintha csak kopi-pésztelni kellene.
Szóval ti hogy csináljátok?

18261 😊
18247 ? ? ?

Kösz, kipróbálom majd azt is.
A STEP "csak" egy pdf file, tkpn mod gyûjtemény és beállítás segítõ leírás.
Benne van a pdfben a modok listája.
A SkyUI mellé (de magában is) javasolt a Kategorized Favorites Menu is. ez szépen csoportokba gyûjtve mutatja a favorizált cuccokat: fegyverek, vértek, mágia, készletek, stb...