The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez lehet vámpír támadás, vagy egy dawnguard harcos (Durak) megjelenése.
A dawnguard páncélok tulajdonképpen steel páncélok, szolíd, de sokak véleménye szerint tetszetõs kivitelben, a testpáncél több színben is megvásárolható (nem rikító színek : téglavörös, szennyesfehér, szürke)
A teljes páncélszet bónuszt ad a vámpírok elleni harcra, de a sisak és a pajzs nem enchatolható (a pajzs viselése nem feltétel, hisz nem csak pajzsos karakterek lehetnek vámpírvadászok)
Dragonborn is hasonló elven aktiválódik, mint a Dawnguard, ott a feltétel, hogy a fõküldetésben kell valamennyit elõre haladni, s megjelenik két "jóarc" azzal az egyszerû kérdéssel: "te vagy a dragonborn?"... innentõl aktív lesz a küldetés
(többet errõl nem tudok egyenlõre)
A lényeg, hogy mindkét DLC eseményhez kötötten aktiválódik (sõt a Hearthfire is, bár arról kevés szó esik).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mivel külön szigeten játszódik, ezért az alapjátékba nem nagyon szól bele.
Detailed Lips Szájak szebbek.
Skyrim Sunglare V4 Nap fényét filmszerûvé teszi.
[url="http://skyrim.nexusmods.com/mods/60"]xEnhanced Blood Textures/URL] Továbbfejlesztett vér textúra.
SkyUI Jobban átlátható, kezelhetõbb menü! 😉
Szerintem még ezeket berakhattad volna azok mellé.
Vagyis én így egészíteném még ki.
Jó összeállítás! 😉
Hát a páncélzatnál én is a kinézetre megyek😄 Ami jól néz ki az rendben van.Hordtam sokáig steel platet is😊
Acélpáncélból nekem a Steel Plate tetszik, de a sima is pofásra sikerült.
Más dolog.Ti megtaláltátok a Dawnguardban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem kopasz, van hátul 1 hajfonat😄
Itt pedig nézelõdik.

Kieg: legszebb általános látványt az Official HD pack ÉS HD 2K-val együtt kapsz.
HD Enhanced Terrain, a távoli textúrák szebbek lesznek
That's Ice, szebb jég
Valamelyik ENB amelyik tetszik, pl: Project ENB, Superb ENB-RL, Sharpshooters Extreme Graphics Vision ENB, A Realistic Hope ENB
A Quality World Map - With Roads, szebb térkép, beállítható rajta, hogy látszódjanak-e az utak vagy a felhõk, vagy ne.
WATER - Water And Terrain Enhancement Redux, szebb víz
Static Mesh Improvement Mod, tárgyaknak lesz szebb textúrája
Skyrim Flora Overhaul, jobb növényzet textúrák
Lush Grass, dúsabb fû
High Quality Eyes, szebb szem textúra
Footprints, lábnyomokat hagysz a hóban és az npck is
Player Headtracking, ha sokat játszól tps módban, a karaktered feje követi a többiekét, ilyen van pl. a mass effect játékokban is
Wet and Cold, látszik a lehelet hideg helyen, csöpög rólad a víz, stb.
Ezt nyálazd át elõször, ha csak a grafikát akarod turbózni: STEP
Ennél jobban sehol nincs összeszedve. Ha még van kérdés, akkor persze kérdezz nyugodtan, itt vagyunk. 😊
A medve nem játék.
Nekem sajnos most nincs elég idõm, hogy kipróbáljam. <#shakehead>#shakehead>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egy ideje nem volt fent a játék, de a hamarosan megjelenõ új kieg miatt feltenném. Mit érdemes ma modként felrakni, hogy jól nézzen ki?
A medve nem játék.

Nord😊nem akartam macska meg gyík lenni)valami páncélt is kéne már alkotni de még csak amiket találtam az van rajtam.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Egyébként milyen fajjal vagy?

http://kutyuszoba.blog.hu/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Dragon , elder dragon, acient dragon, nevesített sárkányok, a karakter szintlétól függõen más-más nehézséget jelenthet a legyõzésük, de semmi olyan plusszal nem jár a kaland, hogy ezért érdemes legyen legendary dragonra gyúrni.
A legendás fegyverek, páncél darabok végig kisérik az egész sorozatot, s olykor még a tulajdonságaik is módosulnak <#nevetes1>#nevetes1>
Nincs ezzel gond, az évszázadok során nem egy láda mélyén porosodnak, a tárgyaknak is megvan a maguk kalandos útja.
Night Mother is mozgásban van <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem elsõ nekifutásból Shadowmere "átöröklõdése" keltette a feleslegesség érzését, de különösebben nem foglakoztam vele, alapvetõen nem ronja el a játékot, akik meg nem játszottak az Oblivionnal, azoknak csak egy ló
Másik érdekesség:
Jó mind1 végülis összességében eddig jó DLC most vagyok a Forgotten Vale-ben és kegyetlenül hangulatos kis hely lett ez😊 Az új páncélok helyszínek stb. nagyon tetszenek az elõbbiek csak apró panaszkodások😄
A városba érve megkapja a játékos a küldetést, úgyhogy nagyon nem kell kutakodni utána.
Vámpír pofákon nem dolgozik, s fajváltás sem lehetséges, csak a külcsínyen változtat, ha valakinek nem tetszik a Helgenben kreált pofi.