30713
TES
-
Eisenberg #23795 Hmm odaadtam Camillának a levelet Riverwoodban, és Sven adott pár goldot de.. Nem lett a követőm.. -
#23794 2. találat a listán a Muscle szóra a nexuson :D -
Eisenberg #23793 Hmm pedig pont a Muscle-ra kerestem rá :) Ezer kösz. -
#23792 Pumping Iron - Dynamic Muscle Growth -
Eisenberg #23791 Melyik volt az a mod amelyik azért volt felelős, hogy a karakter izomzata nőjön ahogy használja a fegyvereket. Megnéztem minden oldalt amit beraktam könyvjelzőnek a Skyrim modokról (itt is néztem) sőt Nexuson is de nem találom :S -
#23790 Szép csak nem realisztikus és nem illik a Skyrimhez.(szerintem) -
Eisenberg #23789 http://skyrim.nexusmods.com/mods/35092 *kiköpi az energiaitalt* Kööö! -
Although #23788 Az ötlet jó kivitelezésre meg embereket kell keresni :) -
#23787 Ha már ilyen akkor én szívesen elfogadnék egy olyat is, amibe egy kis SkyRet is belekevernek, nekem még mindig nagyon szimpi a perk fája, meg még pár dolog. :)
Na csinálunk egy overhault? :D -
Although #23786 Nehéz kérdés a requiem, nagyon nagyon sok jó dolgot csinál főleg a quest javítások nagyon jók. De aki szereti a TES rendszert annak ez furcsa lesz. Ráadásul szerintem ez a fajta szintezős rendszer csak jó történetekkel, mellék questekkel élvezhető máskülönben monoton lesz. A requiem quest és egyéb újítások + unleashed szerű mod együtt, az lenne az igazi a Skyrimhoz. Persze látható a mód oldalon van pár 10e ember akinek másképp nem élvezhető a a skyrim.
És az is szép hogy tényleg ötletelősebb lesz tőle a skyrim Xarrian tényleg egy zseni. De Ogerboss se uborka.
Érdekes olvasni a hozzászólásokat főleg azokat akik a rendszerben keresik a hibát és nem gondolkodnak rajta itt sok helyen a lerohanjuk az ellenfelet egyszerűen nem működik. -
Although #23785 Két érdekesség
Cult of skyrim
Shadow of dragonstar
A dragonstar az lehet a sokak által várt redguard dlc :) -
SaGa #23784 Javítanom kell magam. Az este végre sikerült rendesen elindítani a requiemmel is felszerelt skyrim-et, és azt láttam, hogy a korábbi emlékeimmel ellentétben a páncélok védelmi szintje valóban magasabb, mint a megszokott, ellenben az íjak sebzése nem. Belenéztem az esp-be és ott is az látszik, hogy nem módosított rajta a modder, illetve a dwemer íjnál igen, eggyel csökkentette a damage-t. A scriptjeit még nem néztem meg, lehet, hogy azokban is módosít valamit, de az íjak rekordjaiban biztosan nem lettek felerősítve. Olyannyira, hogy a Helgen's Keep barlangjában lévő frostbite spiderekbe 4-5-öt is bele kellett lőni, mire kifeküdtek. -
#23783 Ellenben a modok ahogy jönnek úgy egyre több fogja kérni a Dragonbornt is, úgy ahogy mára már nagy mennyiségben kérik a Dawnguardot. Ha pedig van olyan, aki pl most döntene úgy, hogy eredetibe szerzi be inkább, annak a legendary olcsóbban kijön, mintha külön venné. -
#23782 zseniáls az a cucc, bárcsak hosszabb lenne! -
#23781 Moonpath-ra en is ma akadtam ra, meg nem teszteltem le, csak kiraktam FBre, hatha... igeretesnek tunik, csak idot kell(ene) ra keriteni :) -
#23780 Mindig elfelejtitek, hogy a DLC-k, es ahogy a jatek is, elsosroban konzolra keszulnek, ahogy a lenti Legendary kiadasnak is csak konzolon lesz kelendo - meg az olyan idiotak, mint en, veszik meg harmadjara is :) PC-seknek a CK miatt nem lehet ujat mutatni, de a konzolnak nincs CK-ja, igy nekik egy-egy ilyen haz mod az EGYETLEN lehetoseg :)
GotY kiadas pedig minden jatek eseteben jon, nem meggyozni akarja az embereket, hanem azoknak keszul, akik egyben, a "vegleges" Skyrimmal akarnak jatszani. Semmi extra nincs benne, csak a szokasos peccselt alapjatek plusz dlc-k, amolyan kotelezo kiadas ez, nem promo. Hozott annyi milliot a jatek a konyhara, hogy akar adhatnak ingyen is mostmar :) -
#23779 Ez nem győzött meg. Ha kicsit lemegy az ára az alapjátéknak, vagy steamen kap akciót, megveszem.
Szvsz az a 2 dlc + házépítősdi (ami van mod formájában is) nem ér ennyit.
Egy Moonpath to Elsweyr valahogy sokkal vonzóbb. És ez csak egy mod. Ha dlc lenne elgondolkodnék rajta hogy beszerezzem a játék mellé ezt is. -
#23778 hivatalos a Legendary Edition juniusban -
setchoo #23777 :D :D Na látod ez megeshet!
Lehet, hogy nem eröltetem én már ezt. Tegnap az enb-t állítgatva level 5 ig elvittem a kairt, és látszólag minden okés. Fáztam, áztam, csapkodtam jobbra-balra ës fejlövés esetén one shoot one kill. Minezek jutalmaként a bicepszem is szépen gyarapszik. :) stb stb.
-
Pares #23776 Aztán amikor végre elkezdesz JÁTSZANI, akkor meg rájössz, hogy a fele mod nem jól működik, nem úgy működik, bugos, nem tetszik, stb... -
bega82 #23775 Thanks! :) -
#23774 Az volt már, hogy The Evil Within' címmel horror túlélő játékot ad ki a Bethesda?
Fixed it. -
bega82 #23773 Az volt már, hogy The Evil Within' címmel horror túlélő játékot készít a Bethesda? -
setchoo #23772 Úgynézki, hogy 2 hét modolgatás után lassan elkészültem. Maradtam a SuperB enb-nél. A giga-mega textúrák nélkül is csodálatos a grafika. Már csak a enb beálításain belül matatok.
Azért a végén egy töredezettségmentesítést ráengedtem és 1.74Mb/s-ről 2.89Mb/s-re javult az írás olvasás. Azért nem mindegy! :D
Mivel a vanilla nehézséget nem találtam nehéznek, ezért csupán tapasztalt játékosként a következő játéktechnikai modokat használom:
FrostFall, Weat and Coold, Deadly Dragons, Duel Combat és Locations Damage
Márcsak azért is soroltam fel. hogy hátha tudnátok még valami finomságot ajánlani. -
Jammer #23771 Rendben, akkor normálisnak tűnik legalábbis nem túl távolinak attól amit tapasztaltatok... Azért nem mind esett el egytől, de amig kijutottam a toronyból a barlangokon át a szabad ég alá legalább 4 ilyen volt, bár egész közelről (7-8m-en belüli headshot) de a többi is elzuhant kettőtől vígan. Akkor megnyugodtam, mert a gyengébb íjak tizen-huszon értékei után ez a 80 fölötti érték kicsit meglepett... :D
Köszönöm az infot. :)
-
SaGa #23770 A Requiem megemeli a sebzéseket és a páncélok védőértékét is, nagyjából kiegyensúlyozottan. Azért ahhoz, hogy a stormcloakok az elején egy lövéstől kifeküdjenek, nekem kellett a Locational Damage és az abban beállított "headshot always instant kill" opció is.
Épp tegnap szedtem le a SkyRe-t és tettem vissza a Requiemet egy jó kéthetes "kirándulás" után a SkyRe világába. Nem jött be, pedig még egy saját patchet is csináltam, ami összehangolja a skyre-t a többi moddal, a skyre szellemében. Kicsit zavarosnak, helyenként túltápoltnak (a játékos felé) tűnik a Requiemhez képest.
-
#23769 Requiem megemeli a sebzést, az normális. Az, h a stcloakok 1 lövés, sztem még az is (habár nekem inkább 2 voltak). Később lesz még nehezebb is :) -
#23768 mindent leszedtem, uninsall volt a nexus mangeren belül, pipáról piros X
-
#23767 Oké.
Akkor a Data-n belül a /meshes és /textures könyvtárat. Vagy szedd le ideiglenesen a 2K-t. -
#23766 én nexus mod managert használok, fogalmam sincs miket rak be miket nem :( -
#23765 A Data-ban lévő fájlokat (leginkább /meshes és /textures). Tehát amiket csak simán bemásolsz, és esetleg .esp se kell nekik.
De ne töröld, csak tedd át máshová. -
#23764 Úgy hogy mint kezdö skyrimes is megértse? -
#23763 Loose fileokat töröld ki, azok terhelik túl. -
#23762 Én meg most úgy bemodoltam, hogy találomra hibaüzenet nélkül kidob a játék....
viszont ha mindent kikapcsolok, akkor is...
Valakinek 5let? -
Jammer #23761 Sziasztok srácok, egy kérdésem lenne. Újraraktam a játékot a modok számát a minimumon tartva (néhány fegyver+armor, pár immersive és overhaul) es most először a requiemet is fölrakva mert érdekelt már nagyon a dolog. Eddig SkyRE-t használtam. Az normális dolog, hogy egyből a játék elején a Helgen toronyban fölvett Imperial bow 88-at sebez, az imperial light armor 69 def értékkel rendelkezik a light helmet pedig 33al. Így egy lövésből hullanak a stormcloak katonák, nem érzem olyan nehéznek a dolgot. Nincs tapasztalatom a Requiemmel úgyhogy nem tudom, hogy ez normális-e vagy sem?
-
setchoo #23760 Egy bennmaradt textúra okozta és semmi köze az enb-hez. -
#23759 Hát kipróbálgattam, DOF téma az oké, imaginatorral is belőttem szép szinesre, aztán belőttem enb-t hogy milyen, hát azért durvábban szebb enbvel....
Uhhogy most megy ENB+Dynavision így nyertem kb 15 fps-t.
Teljesen jó :) -
setchoo #23758 Superb enb-nél vajon mi okozhat ehhez hasonló holdat? (netről szedtem a képet) -
#23757 jaaa akkor nem itemnél kell keresnem :D nah ránézek pill :) -
#23756 Egy spellt kapsz, Summon Imaginator Helper.(vagy hasonló)