The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Dawnguard - nem vagyok vámpír, a
Keressük az Elder Scroll tekercsek küldetés. Serena eljön a várba. Az egyik tekercset a máguskollégiumban megvásárolom. Követem Serenat a vámpír várhoz, hogy beszéljek vele. Ott vagyunk a várhídnál - valami olyasmit magyaráz, hogy várjak a dokknál - és innen nem tudok tovább lépni. Megkerestem a sziget titkos bejáratát, de kell hozzá egy kulcs, ami nem tudom hol van...
és megállt a dolog - tud valaki segíteni?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
amire tippelni tudok h az ok, az annyi, h az elején archery-t traineltem és felugrottam hirtelen 6-7 szintet. mármint tényleg, úgy nézem azután száll el, az elõtt semmi baja sem volt.
valakinél valami ötlet? egyetlen mentésem ahol még mûködik 1, azaz egyes szintû, és ez így hihetetlenül nagy szopás <#rinya>#rinya>
"The trees move. Do you not see it?"
Van hasonló mod, ami napra kész, Immersive Patrols a neve. Esetleg próbáld ki azt.
Mellesleg a "Modok" alatt található listára ráférne egy kis frissítés.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Feltettem.
Tapasztalataim:
A kalandozók mint a régi cigánykaravánok úgy mennek ami eléggé furcsa illetve szerintem borzasztó sokan vannak. Lépten nyomon összefutok velük pedig csak Whiterun-nál csináltam meg pár küldit. De nem is ez a gond: Megölnek minden ellenséges NPC-t, behatolnak a banditatáborokba/dungeonokba, és olyan helyeket is kipucolnak ahova szívesen bemennék jómagam is. Elveszik a TP-t! Elveszik a kalandokat, a felfedezés örömét. Gondolom nem kell ecsetelnem milyen az amikor lemész egy barlangba, és mindenki meg van halva. Akkor raknám fel ezt a modot ha ki akarnám írtani a Skyrim enemy állományát rövid idõn belül...
Töröltem is.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha meg már belemásztam, a külsejének a rendbetételébe, akkor addig nem szoktam megállni, amig látszatja nincs.
Mivel, amúgy varázsló lennék - ezért eléggé mazochista módon, tervezem, hogy indítok legközelebb egy "semmi kard meg afféle fegyver, csak VARÁZSLAT" karaktert. Mert most csak akkor varázsolok, ha a kényelmemen akarok javítani.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
armor meg verzióról verzióra változik, v0.99.21.2 volt egy ilyen "Changed damage reduction per armor to 0.1% (so 100 armor -> 10% less damage)", aztán ezt visszavonta, de valahol volt még egy "Modified armor to be less effective (- 1/6), you'll need better armor to reach the cap.", szóval tudja a tököm <#idiota>#idiota>
mindegy, még egyelõre nem kell aggódnom miatta egy ideig, smithing feltápolása a pofátlan perkigényével együtt még nagyon messzi cél.
#23173: van már pár hotkey mod, azokkal szerencsére simán meg lehet oldani kétfegyveresnél is egygombos váltást.
Nyugisabb, hogy elvégzi helyettem a piszkos munka egy részét - sõt még a Dremora Lordom is meg szoktam idézni...
Így nyugiba nyilazgatok.
Nekem inkább az a furcsa, hogy mindenki elsõre nekünk ugrik, pedig, majdnem mindig megpróbálok dumálgatni...
:/
- Launcher, Beállítások
- Tuti módszer:
1. Dokumentumok\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini
2. Írásvédettséget kivesz, szövegszerkesztõvel megnyit
3. bFull Screen=1
4. Ment, fájlt írásvédetté tesz.
játék a játékban.
Van egy haverom, aki napokat tölt a hi-fi-jének a lábának a kialakításával, vagy egy különleges kábel beszerzésével, majd ennek a kábelnek a tesztelésével. Néha azért hallgat zenét, önmagáért is.
Ezért álltam le vele, mert már a 3. napot töltöttem vele, miközben, nem igazán tetszett, hogy egy majdnem meztelen Lydia szaladgáljon mellettem.
Amiért írok - nekem ez a kombó vált be (az egyszerûség jegyében)
Calientes Female Body Mod Big Bottom Edition -CBBE- - viszonylag jól kinézõ bõr
DIMONIZED UNP female body - UNP BASE Skinny body V1dot2 - leveszi a gyári bugyogót
Lydia - Exchangeable Armor - lecseréli a starter kittet eltávolíthatóra
(Nekem az UFO kicsit bonyisnak tûnt - de kinek a pap, kinek a papné)
😊
mostanra már összejött 80+ enchant, ahogy tudok két vállalható tápot is dobni tárgyra, meg így rakás extra sebzés páncélból is + kardra is, így hirtelen nagyon más lett a leányzó fekvése, közel háromszor akkorákat csípek <#vigyor1>#vigyor1> jó, így sem vagyok félisten, és elõ-elõ kerül a számszeríj, de azért nem is kell futnom minden elõl ami csúnyán néz rám, sõt.
btw, hátha te tapasztaltabb vagy belõle: lesz a végére is szükség alteration-ra könnyûpáncélos karakternél, vagy maga light armor (+smithing) bõven elég? most asszem teljes scaled páncélban + oakflesk kemény 455 a páncélzatom, ami kellemes érték, de ha jól tévedek skyre esetén valahol 660+ van a cap. <#fejvakaras>#fejvakaras>
01
02
03
04
(Btw, itt volt felsorolva egy Lydia felöltöztetésével kapcsolatos mod, amin valaki jópár hozzászólás óta szenvedett.) 😄
Sajnos, melóhegyek miatt a Tomb Raiderem is két hete ugyanott áll, a Skyrimet be se kapcsoltam, úgyhogy nem tudom mi mennyire up to date. 😊 Feb 28-án az volt ...
A medve nem játék.
shit happens
Fred: nagy a szíved meg a türelmed 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Na most ugyanazt csinálja velem, csak privátban... <#falbav>#falbav>
Most így a javítás után én speciel leszedtem minden modot, és asszem a Skyre nem lesz azok között, amiket visszateszek. Túl sok minden változik meg benne, és túl sok minden szerintem a túlzottan hardcore irányba. Viszont a Frostfall és a Realistic Needs and Diseases szerintem alap, nem is értem, hogy ezek az alapjátékból hogy maradhattak ki. E kettõ mod nélkül el sem tudom képzelni a játékot...
"Ezek utan az elecseszve PC-re" mondatot nem ertem most sem, hiszen a jatek - ha szerinted el lett cseszve - akkor az nem csak PC-re lett elcseszve, hanem PS3-ra is XBOX-ra is. Ebbe meg azert kar belemenni, mert honapokig vivtunk hol szajkaratet, hol borultunk egyuterzoen egymas virtualis nyakaba, hol kuldtuk el egymast a picsaba, stb - de abban egyetertettunk, hogy ez a trend, a vilag hulyul, jatekok lassan egy fakocka egyszeruseguek, stb. Es ugyanugy remenykedunk benne, hogy ez majd egyszer megfordul, es visszakapjuk a regi 15-20 evvel ezelotti komplex, gondolkozo, fejtorok miatt fuzetnyit jegyzetelo jatekainkat.
Ennyi.
igen, - most szólj hozzá 😄
Mikorra megoldottam, annyira belefáradtam, hogy megnéztem, és az összes eddig össze szedett ezzel kapcsolatos modot legyalultam.
Sokszor, a stratégiai játék is addig érdekel, amig pl beindítok egy gazdaságot.
Tényleg, csak röhögni tudok magamon...
Tudom én is hogy a konzolos verzió több pénzt hoz, ez mindenben így van, az igénytelen, az egyszerû a bugyuta, mindig is vonzza a tömegeket lásd:
zenék, TV mûsorok, celebek, bármi. A világ már csak ilyen.
A keveseknek pedig ott vannak az alig ismert dolgok, amikkel bizony küzdeni kell hogy a saját igényinkhez tudjuk alakítani de ezzel nincs is semmi probléma mert megéri.
szóval: SkyRe harcstílusai mennyire követik alapot? emlékszem, h eredetileg úgy néztek ki harcstílusok, h két fegyver > minden, és nagyon, nagyon durva szakadék volt, ez SkyRe idejére mennyire változott? amennyire volt erõm kipróbálgatni, viszonylag kiegyensúlyozottnak tûnt, de közel sem lehetek benne biztos (fõleg mert 2H-hoz már "értek is"), na meg baszcsizza kicsike csõrikémet, h mekkora véres küzdelmet kell mindig lenyomnom pajzsos ellenfelekkel, mert a drágaságok még stagger után is épp elég gyorsan magukhoz térnek ahhoz, h támadásom közepén kapjak egy bash-t az arcomba <#rolleyes>#rolleyes>
és akkor már duplázzunk: követõk közül kit ajánlotok, illetve milyen harci stílussal? elõzõ végigjátszásnál (amit félbehagytam, mert fosul csináltam sok-sok dolgot) Serena-t cipeltem, õ nem tûnt szörnyûnek, de ugyanígy íjászok is eléggé viccesnek látszanak, plusz nekik fogok tudni adni sok-sok számomra felesleges cuccot, mivel én crossbow-t használok.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
UFO-t felrakod, beszélsz Lydiával, You know... -> You could dress better! Kész, ezek után akár bugyogóra is vetkõztetheted 😊
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
ami Lydia-t illeti, megtaláltam (végre) a megoldást.
cserélhetõ alappáncél.
Lecseréli a starter kittet, olyanra, ami változtatható eltüntethetõ.
Így abba lehet öltöztetni, amibe akarjuk, - ha akarjuk. A hölgy, szerintem, nem néz ki rosszul, ruha nélkül sem. - így nem láttam benne fantáziát, hogy tökölészek vele... Itt inkább a feladat megoldásán volt a hangsúly, mert szépen visszaraktam rá a sárkánypáncélt, - még megtalál fázni, a drága 😊
Az meg, hogy néz ki, hogy köhécseljen - nem de?
😄
A konzolra optimalizálással igazad van, de nem kell ezen csodálkozni ha egyszer nagyságrendekkel többet adtak el arra, mint PC-re. A PC-seknek meg ott a modolás lehetõsége (Steam Workshop támogatással is, tehát igazán egyszerûen.
Az UI-t nem fogják hivatalosan megváltoztatni, mert nem fognak platformonként eltérõ játékot csinálni. Speciel nekem az UI-val nincs is gondom; konzolos, de kezelhetõ, nekem elég.
Tisztaban vagyok a dolgokkal. Te szivsz es gorcsolsz a megvalositas miatt, en meg orulok neki, hogy egyaltalan PC-re is kijott a jatek, es nem csak konzolra. Maskent fogjuk fel a dolgokat. Latva az eladasokat, hogy mennyi penzt hozott pc-n es konzolon, remenykedjunk, hogy lesz TES VI PC-n is, es nem csak nextgenre jon ki.
Az meg sem merem emliteni, amit sokan elfelejtetek, hogy a TES III-tol kezdve a jatek konzolra keszul, a PC csak masodlagos platform.
Khm.. Szinte azonnal toltheto volt az Official HD textura pack a jatekhoz, ingyenesen. Pont azert, hogy a PC-s jatekosok megkapjak azt, amit tud a gepuk, es ne csak azt, amire a konzol kepes.
Pl Grafikai dolgok azért mert a konzolok nem bírták volna, mi meg elcseszve kaptuk PC-re.
Konzolosok IQ-ja, kontrollere, stb-je miatti elcseszett design döntések kijavítása is csak mod-okon keresztül lehetséges.