30713
TES
-
#24606 Sárkánylélek elszívás nekem is beragadt egyszer, DE nem a magyarítás miatt, hanem a SOK MOD miatt, amit bepakoltam. Hiába NMM, ha a sorrend SE korrekt. MorroHUN Help oldalon a leírás nekem megoldotta a problémát! A helyes betöltési sorrend megadása után a játékot folytatva hibátlanul megy tovább. És nem kellett régebbi mentést sem betölteni s újra folytatni.
-
#24605 Be kell tenni a kedvencek közé a használni kívánt varázslatokat, fegyvereket, majd kiosztani gyorsbillentyűre:
Inventory, varázslatok : F
Kedvencek megnyitása: Q (alapértelmezetten)
Mágiabarát játékosnak nem feltétlenül kell cipelni plusz fegyvereket,idézett fegyverekkel is jól lehet csapkodni szükség szerint...
Az idéző az egyik legerősebb karakter (ezt értelmezheted jó és rossz értelemben is), a conjuration gyorsan fejleszthető, a dremora lordok hatékony tankok (másik irányzat a necromancia talán szórakoztatóbb, de a segédek gyengébbek) -
#24604 hello
teljesen fogyatékos vagyok ilyen játszás terén, de most két hétig nálam van haverom PS3-ja és gondoltam kipróbálom a Skyrimet. Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e, hogy egyszerre tudjak varázsolni és legyen kard a kezemben? Mert alapjában varázsolnék, de amikor túl közel jönnek, akkor meg csapkodnék, de elég idegesítő, hogy mindig be kell lépnem a menübe és átváltani kardra. vmi egyszerűbb mód? akár csak annyi, hogy egy gomb nyomással tudjak váltani a kettő között. köszi -
#24603 elég világosan közölték hogy csak az alap skyrimre van "kihegyezve"
csak azért néztem meg milyen magyarul, hogy tudjam mire számítsak, de nem igazán jött be, maradok az angolnál
jelenthetem, de kiindulva az eddigi hibavisszajelzéseimre érkezett válaszokból inkább nem koptatom a billentyűzetet -
#24602 Hat, mindig is megvolt a kockazata, ha beta teszteles alatt allo modot hasznal az ember, ezt azert ne felejtsuk el, mielott iteletet mondanank a magyaritast vegzok munkajarol. Az alap, hogy erre felkeszulunk es biztonsagi masolatokat hozunk letre :)
Ha a magyaritas okozta a hibat, biztos vagyok benne, hogy ki lesz javitva, csak szolni kell nekik, hogy hibat talaltal - megis csak erre valo a beta tesztelese. -
#24601 nálam most a magyarítás mellett live another life-al még az alap szálat se tudom elkezdeni. az another lifeos kezdés miatt hiába megyek vissza a barlangba, nincs ott senki. csak a magyar ferdítést tettem fel az eddigieken túl és új játékot kezdtem. maradok az angolnál úgyérzem... -
#24600 Köszi a tippeket!
~ cSuwwi segítségével átugrottam a küldetést, és próbáltam minél előrébb jutni a főszálon, hogy találkozzak sárkánnyal.
Patcheket is felraktam, de sajnos ahogy megöltem egy sárkányt , nem égett el, és a lelke sem lett az enyém.. újból megállt a küldetést. :(
Nagyon elkeserítő, szeretem a játékot, de újrakezdéshez nincs energiám és időm. -
#24599 nem feltétlenül frissítés, csak ezt mondja, de gondolom te is érted mit írt ki
amúgy simán lehet csak azért mert az skse-t nem töltötte be, máshogy indítottad, stb. -
#24598 Közben megoldódott ... -
#24597 Köszi a tippeket, de közben megoldottam. egyszerűbben :) -
#24596 Ma jött volna frissítés? Érdekes. -
#24595 Ott van a szövegben, értelmezd :)
Gondolom steames, kijött egy új patch, ami feltelepült, de az skse csak fix verziókkal működik, várni kell amire kijön a hozzávaló skse és feltenni. Ez a hátránya a steames autoupdatenek (vagy le kell tiltani, akkor nincs ilyen) -
#24594 Egyébként nem tudom mi van. 12kor még ment, azóta meg ezt írja ki:
-
#24593 Ha nagyon sok felhőt is akartok, akkor a 39450es Real Cloudsot javaslom, ami nekem bugoska, de attól még mehet jól másnál. -
#24592 Még az enb, sweet fx, rcrn kombó is működik/het, csak picit trükközni kell, és olyan enbt használni.
Bár nem tudom, hogy Genddynek mi a 0.199es, a Real Visionos köd problémájára pl. megoldás lehet pl. ez a sor a ez enbseries.ini-be felülre:
[PROXY]
EnableProxyLibrary=true
InitProxyFunctions=true
ProxyLibrary=d3d9_rcrn.dll
Hogy kijöjjön a dolog, ahhoz fel kell tenni az rcrn modot (autoinstallos), és az rcrn saját dlljét a proxylibraryban lévőre átnevezni. Na ebben tudsz fogot állítani preset szinten, vagy manuális belepiszkálás szinten is, és lesz benne. Én spec még CoTot is használok közben. Automatikusan indul, pipa kell, Mod Organizerből még könnyebb.
Ködváltozatok több tételre, ugyanonnan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy biztos, az 1,7es Project ENBvel volt nálam a legtökéletesebb a játék, de a legújabb Project ENB totál bugos, sajnos.
Most Real Visiont használok rcrnel, light szarok nélkül, és bár vannak vele gondok, talán ez a legjobb, DE ez sem tökéletes, és kevésbé jön be, mint a PENB, de váltani kellett ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... mert sajnos PENBvel előjött az átlátszó fa bug. :(
Viszont a színek nekem a PENBvel jöttek be leginkább:
-
#24591 Nekem magyarítás nélkül is beragadt egyszer unoff patchel, szal... -
#24590 Küldetés-továbbugrasztás nem jó ötlet, a többi lelket sem fogod megkapni. Unoff.Patchet javaslom inkább.
Vagy a magyarítás hibája. Morrohunon a GYIK-et nézd meg (meg akkor is ha nincs fent a magyarítás). -
#24589 az első sárkány amúgy a főszálon van, nem tudsz a főszálon tovább menni, így gondolom shoutod sincs még -
#24588 Bugs: Sometimes after killing the Dragon, no dialogue is initiated and no shout is performed.
Szóval ismerős, nekem is csinálta már.
- csinálsz egy mentést
- konzolt előhozod (esc alatt a nulla)
- SetStage MQ104 80 (vagy 90)
a stage számok az írás végén
-
#24587 Sziasztok!
Elakadtam már a játék elején, mikor az első, Mirmulnir sárkányt kell megölni. Ezt meg is tettem, de következő lépésként a sárkány átkutatásánál probléma merült fel. Mindent kiszedtem belőle, de továbbra is aktív maradt a küldetés. (közben néztem videókat, ahol a sárkány elég.. nálam csak kiterült és az emberek guggolva elfordulva mozdulatlanul állnak)
A problémával egy darabig nem foglalkoztam, és a karakterem már 20. szintű.
Félek, hogy a küldetés egy "főküldi" és nem fogok egy idő után tovább haladni.. viszont újra kezdeni sem szeretném már a játékot miután feltornáztam 20-asra.
Valaki tud segíteni, vagy tájékoztatást nyújtani hogyan tovább? -
#24586 Olyan ENB-t szedj le, amiben mindkettő van. Kell hogy menjen, ha már csináltak ilyet.
Katints át a másik fülre. -
#24585 Ja meg, leszedtem a nexus mod managert, de akármit szedek le vele nem működik. Látom, hogy letölti, írja, hogy complete, de a listában nem jelenik meg az istennek sem. Mi lehet a baja? -
#24584 Nemtudja valaki hogyan lehet sweet fx-et meg enb-t egyszerre használni? Mert nálam vagy ez, vagy az működik, egyszerre a 2 nem. -
Austin Bailey #24583 a shoutok között sincs ilyen. Hiába nyomogatomaz y-t nem történik semmi -
Austin Bailey #24582 de hogy változhatok át, ha csak az Active Effectek között van feltüntetve, és a Powerben meg nincs. Vagy a shoutok közé kerül? -
#24581 Akkor veszed némi hasznát, ha vérfarkas-szerepet játszol a karaktereddel, s a gyűrű ad naponként plusz egy átváltozás lehetőséget.
A Dawnguard DLC Werewolf perkfával is bővíti a játékost, s a vérfarkas úgy lesz erősebb, ha átváltozva, táplálkozik a hullákból...
Ehhez a szerephez segítség a gyűrű, egyébként semmi haszna, a küldetés után értéktelenné válik olyan karakternek, aki nem vérfarkas.
-
tosiro #24580 g
-
#24579 Ja, nem. A küldetés alatt véletlenszerű, ha megtartod a gyűrűt, akkor naponta egyszer változhatsz át (+ha vérfarkas vagy, akkor még egyszer naponta).
Arra jó, hogy ha nem vagy vérfarkas, akkor is ki tudod használni a vérfarkas alakot.
Működni ugyanúgy működik, mint a Kiáltások: kijelölöd, Y. -
Austin Bailey #24578 :( Akkor mire jó az a gyűrű -
#24577 Teljesen véletlenszerű az átváltozás. A lovagolós szerintem csak textúrabetöltés miatti kidobás volt. -
Austin Bailey #24576 a Hircine's Ringet hogyan kell használni? Valahol azt írja, hogy viselés esetén Power menüben lesz elérhető a hatás, de nekem az Active Effectsben van és csak annyi, hogy additonal werewolf transformation. És eddig még egyáltalán nem változtam át. Bár egyszer ültem a Shadowmere-en és kidobott a játék. Lehet hogy akkor próbáltam átváltozni és lóval nem tudta értelmezni? -
#24575 ENB-mesterek most segítsetek! Mutatom a kínomat:
ENB on
ENB off
Tehát: a távoli hegyet kell nézni, szeretném hogy a bekapcsolt szép színes ENB mellett látszódjon a távolban a hegyen lévő köd is. A legújabb ENB-vel (0.199) ez működik is, csak az meg elég fakó. A RealVisionENB_V2.3a_Performance_v0.199 hiába használja ennek a d3d9-ét, valamelyik beállításfájlja régebbi, ezért a ködöt is kinyírja. Viszont asszem ugyanaz az ini állítja a színeket is.
Mit és melyik iniben kell bizgerálnom, hogy a ködeffekt megmaradjon, de olyan szép élénk színeket kapjak, mint ami a RealVisionban lenne? Vagy melyik sorokat vegyem át a RealVision melyik ini-jéből?
Kösz előre is! -
grimm13 #24574 kicsit ittas
csutka részeg
imádom az SG képféltotó rendszerét :) -
grimm13 #24573 Hála a Realistic Needs and Diseases modnak megszomjaztam.... csak bor volt nálam úgyhogy azt ittam :D ez lett az eredménye!
(attol hogyha ennél többet iszol nem lesz szebb a világ) -
#24572 Valami bekavart nálam, mert több fa átlátszó lett. Mit állíthattam el valamelyik iniben? -
#24571 Aki esetleg várt vmi leárazásra most Elder Scrolls nap van Steamen.
Skyrim Legendary Edition - 24€
Skyrim alapjáték - 15€
Dawnguard - 10€
Hearthfire - 3€
Oblivion GOTY - 6,24€
Morrowind GOTY - 5€ -
#24570 Nem tudom hogy indulnak a régiek, valami megoldás biztos van rá.
Nekem a komplett C&C széria van meg és a legelső '94 körül kiadott rész is simán fut win7 alatt, ha az EA megoldotta akkor gondolom a Bethesda is. -
#24569 a dosbox opensource, telepítővel felrakatják, parancsikont kapsz ami dosboxon át elindítja (ez a legfapadosabb módszer, ha nem akarnak vele pöcsölni, akkor valami ilyesmire kell számítani) -
#24568 Nem kell vele szorakoznod vagy kinlodni. Elinditod az installt, az felrak mindent, neked csak katt az ikonra es mar megy is. De ugyanugy a dosos verziot veszed meg, nem portoljak at winre vagy adnak ki valami egyeb XXI. szazadi verziot, stb. -
#24567 Szomorú! Pedig már kezdtem volna dobálni a nyáron keservesen megkeresett pénzem a monitorhoz :(
Egyébként nagyon szép pakk, igazi gyűjtői darab, de így biztos nem kell, hogy elvárják az emulátoros mókolást.