30713
TES
  • cikasz
    Sziasztok.
    Nem tudja valaki, hogy én voltam a főmágus az akadémián és egyszer csak amikor visszamentem már nem akar senki velem beszélni mert, hogy felfüggesztettek vagy mi... Ez mitől van?
  • undY1ng #24765
    Régi skyrimes mentések zavartak be ebbe bugba, most már jó! :)
  • genndy
    Visszapipálni a kiegészítőket és a modokat.
  • Tcsm
    Üdv! Ami után újra telepítettem a skyrim-ot és e régi mentést folytatni akartam azt írta ki, hogy összetevők nem találhatók és egy idő után ez a mentés használhatatlan lesz.Ezzel pontosan mire céloz?Ha ez nagy baj akkor mit lehet ellene tenni?
  • PiszkosFred
    Thx, ezt eddig meg nem is hallottam.
  • Malakai
    Egyik legjobb Age of Agression feldolgozás szerintem, billentyűsből tuti.
    LiNKHm, spoiler mögül valamiért nem hozza be a videót nálam, inkább linkelem.
  • undY1ng #24760
    Az is Ultra beállításon van, de már én se tudom, hogy mi lehet a gond. Lehet egy reinstall...
  • genndy
    Akkor a beállításoknál a Decal Quantity van None-n valószínűleg.
  • undY1ng #24758
    Eredetiről van szó.
  • cikasz
    Gyorsan le is töltöttem! Köszi
  • genndy
    Passz.
    Biztos valami német verziót sikerült letölteni a torrentről, abban szoktak lenni ilyen korlátozások. Vagy csak szimplán valami összegányoltat, és a szar törés megbosszulja magát
  • undY1ng #24755
    Semmilyen "csonkolós" módot nem tettem fel a játékhoz soha. A végtagokat meg elvétettem, de vérnek akkor is kellene lennie szúráskor pl. igaz? Fejlevágás a *SPOILER* játék legelején lefejezik Helgenben a nem tudom kit. Na ott se szakadt le a feje hanem csak így nyugodtan arrébb dőlt fejjel együtt. :D
  • eott
    Szuper! Köszi az infót! Ideje volt már.
  • genndy
    Nem tudom, mi történt a morrohun háza táján, de Vik (csapattag) közzétette az eddig elkészült anyagot a Nexuson.
    Skyrim in Hungarian

A leírásban elég jól kifejti az álláspontját.
    Remélhetőleg lesz több hír is, de elég nagy csönd van a fórumukon is a bejelentés után.
  • genndy
    Egy verzió van a játékból, nincs cenzúra. Modra tudok gondolni én is, ami most már nincs fönt neked. Alapból tényleg nincs végtagleszakadás, kivégzések vannak, abban van lefejezés, de más nem.
  • Malakai
    Nem lehet, hogy korábban valami több vér, csonkolós modot használtál?
    Csonkolás alapból nincs a játékban, csak lefejezés, de ahhoz perk kell.
  • undY1ng #24750
    Köszi szépen a segítséget genndy!
    A cenzúrás kérdésemre nincs ötleted? Végig gugliztam mindent de sehol sem találtam semmi opciót ahol ez állítható.
  • genndy
    Amilyen jellegű karaktert játszol. Ha mérgezni akarsz, Alchemy. Ha mágikus cuccokat akarsz, Enchant (ez mondjuk aduász a lopakodós/lopkodós saját cuccok miatt szvsz). Ha terelni akarsz, Illusion. A lehetőségek szabadon variálhatók, használd azt amelyik tetszik.
  • undY1ng #24748
    Azokon az ágakon kívül gondoltam, mert azokat még vágom... Pl. alchemy, Lworking, enchanting, stb. Esetleg a Legendary fokozat kezdés kemény volt? :D
  • genndy
    Ha a faji bónuszokat nézzük, elég rossz. Tolvajnak khajit, argonian, darkelf leginkább. De hosszú távon mindegy, úgyhogy ha ezzel akarsz menni, hajrá.
    Mármint skillek? Hát leginkább a Thief ág. Kőnél is válaszd azt.
  • undY1ng #24746
    Továbbá légyszíves valaki abban is segítsen, hogy tolvajt szeretnék csinálni, nem tudom, hogy imperial faj mennyire jó választás volt és hogy milyen talent ágakat kéne fejleszteni?
  • undY1ng #24745
    Illetve bekapcsolni, elnézést! :)
  • undY1ng #24744
    Hello! Olyan "gondom" lenne, hogy nálam a Skyrim Legendary Edition cenzúrás. :/
    Se vér se végtagok leszakadása semmi. A szűz Skyrimben ilyen cenzúra nem volt, ez alapjáraton benne van az LE-be? ha igen, hogy lehet kikapcsolni?
  • Gubberx
    Óhhh ha előbb nézek rá a fórumra... 2 napig ölt az ideg emiatt hogy miért nem jutok tovább a küldiben :D
  • SovereignXY
    Üdv all!

Egy kis segítéséget kérnék. Feltettem JaySus sword + immersive weapons és így van sok fegyverből 3 a kovácsműhlelyben. Abból 2 különböző értékkel. És bár a wyre bashban össze mergeltem a levled listjüket de...
  • kastil
    Hmm, Ezt a frostfall meg skyre-t lehet lerántom.
    falskaart meg én is néztem, majd ha eluntam magam akkor az is sorra kerül.

kérdés:

Valami ötlet, hogy miért nem megy? SkyUI 4 van. minden dlc, unofficial patch, meg még 1-2 mod, leginkább immersive armor/weaponok

dynavision
  • Nos
    Hosszú idő után visszaraktam, mert nem jött be a rome 2.

Nálam:
    - Alternate Start, hogy ne keljen ugyanazt a Helgenes kezdést újraélni tizedszer.
    - Skyre: a kihívásért, nem akarok pikkpakk verhetetlen varázslófejvadászkovácsenchanterré válni, itt ki kell találni merre mész
    - Interesting NPC's a szerepjátékért, és az újdonságokért
    - Falskaar, új sziget, állítólag jó
    -Frostfall: hogy ne akarjak egész nap a jeges vízben lubickolni, ez mégiscsak egy hideg világ. Pedig alapból akár egy szál gatyában is mászkálhatsz éjszaka a hóviharban, ami szintén nem tetszik. Itt számít a környezet, de csak a Lite beállításal használom, mert a túlzott realitás már olykor idegesítő.

(Ezek a sarokkövek. Ezen kívül van egy rakat mod, amitől szebb, változatosabb lesz a világ, a fények , a vértek . . .)
  • Calver
    SkyRe.
  • tosiro
    g
  • genndy
    "Dawnguard no Vampire Attacks" a Dawnguard DLC mellé. Nekem ne gyilkolják le a kereskedőimet.
    Meg persze az Unofficial patchek.
  • kastil
    Még egy kérdés, mivel már régen játszottam: Mi az a mod, ami nélkül már semmiképpen nem álltok neki Skyrimezni? hivatalos dlc, text pack, model nem érdekel. Gameplayt befolyásoló modot írjatok, lehetőleg csak egyet pls :)
  • kastil
    A lényege az lenne, hogy az x360ce egy xbox 360 controller emulator. Szóval jóformán bármi Pc-hez csatlakoztatható controllert x360asként kezel a játék. Ez megy is, semmi gond vele, önmagában. Hialgoboost meg egy mod skyrimhez, ami mozgás közben dinamikusan állítja megadott értékek között a felbontást, így csökkentve a combat/sprint és egyéb FPS csökkenést (plussz nekem még tetszik is, kicsit mint a motion blur, de nem emiatt használom, hanem mert ha shadow ultrára van állítva akkor is laggol bizonyos helyeken, hiába ír fraps 50+ fps-t).
    Mind a két mod/program használ egy saját xinput1_3.dll-t, hialgoo képes lenne proxyzni, csak valamiért mégis hibát ír
  • PiszkosFred
    jesszusmaria :D Van az az alkohol mennyiseg, ami utan kb hasonlo halandzsat elo tudok en is adni kozonseg elott, de az a vicc, hogy amit te kerdeztel, nem halandzsa. Brutalis egy mondat lett, de sajnos fogalmam sincs, mirol beszelsz. :)
  • kastil
    Hali!

hialgoboostot használok, mert azzal nincs FPS csökkenés nélküli lagom ultra shadowon, a gondom az lenne, hogy nem tudok vele x360ce-t használni, beállítom hialgooban truera, x360ce-s filet átneveztem xinput1_3_x360ce.dll-re, hialgooban is átírtam, mégis azt írja, hogy failed to load xinput1_3_x360ce.dll error code c1.

Ötlet?
  • benőmenő
    Felraktam a Dragonbornt és mind manuális, mind automentésnél kilép a játék yay!
    Biztos valamelyik mod lesz a ludas az 50-ből, szóval már jön is le újra a drága egy "tiszta" installra
  • PiszkosFred
  • tom36
    Ahhhh nahh ezt megúsztam
    vagy 4-5 napnyi pörgetés és ténykedés után végre visszatért a palotába

Kössz a segítséget.
  • PiszkosFred
    Akkor nezd meg, hogy nincs e "Hall of the Dead"-ben. Ha ott van, akkor mar mindegy. De legalabb kaptal valaszt.
  • tom36
    Elvileg nem lehet megölni bár volt már rá példa
    amúgy pörgettem időt is de se a házamnál se a palotában nem találtam
  • PiszkosFred
    Akkor megsem annyira nagy tevedes a "leave no man behind" elvem :)