30713
TES
  • TBTPumpa
    Egy páncél vagy fegyver mod mikor válik elérhetővé játékon belül?
    Még a játék elején vagyok - elvileg a mod is aktiválva van a Nexus Mod Manager szerint - viszont játékon belül még nem elérhető.
  • TBTPumpa
    Ilyen karakter milyen moddal/modokkal lehet készíteni?
  • bajgunar
  • bajgunar
    Szieszta:

Ezen felröhögtem egyet.
  • Solid Snake
    Gamer Poop Skyrim
  • genndy
    Marha jó lett
    Jöhet a folytatás (remélem csinálnak).
  • PiszkosFred
    Skyrim - Into the Void
  • PiszkosFred
    ...meg meg ketszer, ha a FO-t is ideveszed. Tartjak magukat az orokervenyu "a bevalt recepten ne valtoztass" elvhez.
  • Austin Bailey
    az a baj a TES-szel, hogy a Morrowind óta nem újították meg ezeket a dolgokat. Akkor kitaláltak valamit, és aztán legyártották még kétszer.
  • BBalee
    És tényleg! Pontosan a nap felékell lőni. Ez vicces mert jókora vihar van és a napot sehol nem látom, de az idő és az árnyékok ismeretével ugy a 8.ra sikerült. És még a vihar is elmúlt tőle. :-)
  • Calver
    csak célozz rá, "lőjj", és ollé.
  • BBalee
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Bloodcursed Elven Arrow hogyan működik? Aurie ijja nálam van természetesen, meg is "fertőztem" pár nyilat, és Lord Harkon is a levesben van. Ha jol értem, akkor a napot lehet eltakarni vale, de nem látok uj powert. A napig meg nem tudok ellőni vele. :-)
  • a.carkey
    Be kellett írnom, hogy ő ki, de már az első képen látszik a változás, csak visszafelé. :D
  • grimm13
    Mádai Vivien meg a kilók ellen harcolt és közben evett :D
  • a.carkey
    Miért? Clive Owen a Golyózáporban, Tapsi Hapsi meg bármikor képes répát enni, nem csak harc közben. :)
  • grimm13
    gondoltam én hogy egy globális összeesküvés-elméletbe nyúltam bele ...
  • Malakai
  • grimm13
    LoL "Is this a robbery?"
    ez kb. olyan mint mikor harc közben nincs több poti és elkezded zabálni a kaját... realisztikus már maga a helyzet is hogy ütnek egy kardal te meg zabálod a trappistát... és 20 db. után nem hányod magad össze xD bár mióta éhezik is a karakterem nem nagyon van nálam kaja!!
  • Calver
  • Malakai
    Általában ott van a mod leírásában, hogy hol találod a ruhát és/vagy pedig lehet craftolni.
  • Maxtreme
    Srácok egy nagyon amatőr kérdés :) (biztos volt már róla szó, szal sorry)
    A játékhoz hozzáadott custom ruhákat hol vagy hogy a fenébe kell használni? Amit megszereztem a kalandok során azt ok hogy az inventoryba, de az előbb említett cuccok nyilván nem jelennek meg itt.
    Köszi.
  • Austin Bailey
    mindenkinek
  • Austin Bailey
    amúgy köszi a segítséget
  • Austin Bailey
    ...és ha kinyílik az ajzó, akkor működik, ha nem, akkor meg nem
  • genndy
    Elindítod a játékot.
  • Austin Bailey
    megvagyok, köszi szépen. Azt hol tudom megnézni, hogy müxik-e. (Egyébként, hogy azt update sem volt benne a pluginsben)
  • Austin Bailey
    a localban csak temp-em van. Mindjárt bekapcsozom a rejtet fájlokat, amint rájövök, hogy hol kell.
  • genndy
    Érdemes volt leírnom... #24610
    Egyébként van offtopik, banner jobbra lent.
  • Austin Bailey
    egyébként most látom, hogy nincs is offtopik
  • Austin Bailey
    és azzal mit csináljak?
  • genndy
    Nem, semmi köze hozzá, ini-probléma.
  • PiszkosFred
    Kerdeztem nem reg, hogy a Skywinddel szorakozik e valaki, de nem jott valasz. MIndenesetre ha idokozben valaki meggondolta magat, akkor kijott par napja a Skywind 0.8 verzioja. Eleg szepen haladnak, mar latni a fenyt az alagut veget - es nem a vonat az. Bar bugos egyelore, mint barmelyik Bethesda jatek a premier napjan :D

Vannak uj promo videok is par naponta.
  • Austin Bailey
    beírtam de még mindig szürke. Vélhetően ez egy offtopik probléma lesz
  • bajgunar
    Igen! Azt mind 3-at tedd be a Data mappába, majd pipáld ki a data files selection-nél! ;) És már aktív is!
  • bajgunar
    Data, ha szürke, megpróbálhatod beírni a SkyrimPrefs.ini -be a [Launcher] sor alá a:
    bEnableFileSelection=1 -et
    Ezzel a legújabb Unofficial Skyrim Patch -el kissé most széthullott a magyrítás. :/
  • Austin Bailey
    ebben egy unofficial skyrim patch.esp, egy .bsl, és egy .bsa van
  • genndy
    .esp fájlokat a Data mappába kell tenni. Ha több fájl is tartozik a modhoz, azt szépen el szokták rendezni almappákba, úgyhogy csak egyszer kell másolni, és minden a jó helyre kerül.
    Ha nem tudsz pipálgatni, az se gond:
    1. törlöd az ini-ket, és hagyod hogy a játék indításnál legenerálja (Dokumentumok/My Games/Skyrim/Skyrim.ini és SkyrimPrefs.ini)
    2. Ha nem akarod törölni, akkro kézzel beleírod az .esp-t a megfelelő sorba a C:\Users\<Felhasználónév>\AppData\Local\Skyrim\plugins.txt -be. Mod manager ugyanezt csinálja. Ebben van a betöltési sorrend (föntről lefelé megy rajta végig). Így legyen:
    Skyrim.esm
    Update.esm
    Dawnguard.esm
    HearthFires.esm
    Dragonborn.esm
    Unofficial Skyrim Patch.esp
    Unofficial Dawnguard Patch.esp
    Unofficial Hearthfire Patch.esp
    Unofficial Dragonborn Patch.esp
  • Austin Bailey
    úgy értem remélem nem úgy kell, hogy a mesh meg a texture mappába kell másolgatni a fájlokat?
  • Austin Bailey
    Sziasztok, most néztem bele a mod lehetőségekbe, mert úgy hallottam, hogy kell az unofficial patch az esbernes küldetéshez, de nekem a korábbi TES-ekből úgy rémlett, hogy kell valami mod manager, ahol be kell pipálgatni a .esp fájlokat meg beállítani a sorrendet, erre most meg nem írja sehol. Viszont a data mappához nem férek hozzá a launcherből. Akkor most ezt hogy kell?
  • a.carkey
    Máshogy indítottam miután a gyerek - mint kiderült a MOban rákattintott egy opcióra, ami csak simán, de modokkal indította el a játékot. Tegnap a lányom - 1,5 éves - lefekvés előtt a modlistát állította ABC sorrendbe, volt pár perc, mire rájöttem és visszaraktam. :D

Tanulság? Ne engedjük a kölköket a dolgozószobában tévézni ha mi nem vagyunk bent!