The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami viszont fontos lehet a zip fájlba nagyon nagyon sok option fájl van nagyon jó ismertetõvel amit érdemes elolvasni akár vaniliához hasonlóra is lehet alakítani. De ehhez valamennyire már ismerni kell a mod rendszerét a skyrimnak. És ezért sem javasolt az automatikus telepítés mert mindent bemásol a data könyvtárba fölöslegesen.
Mielott belekezdenel a requiem/skyre fele modokba, erdemes lenne kiprobalni az alapjatekot, hogy van e ra egyaltalan szukseged. Mert az lehet, hogy a vanilla skyrim konnyen kezelheto, es master nehezseg alatt nem nagy a kihivas benne (bar ezt embere valogatja), de a fent emlitett ket mod olyan szintu korlatokat/nehezitest rak a jatekba, amely miatt a szabadsag erzet hajlamos eltunni, es csak egy elore kijelolt ut menten haladhat a jatekos (kulonben kinyirja minden lof*szjoska bandita, meg medve, ahogy olvashattad a kommenteket lentebb), es tobbszor fogsz meghalni es ujratolteni allast, mint azt tetted eddig osszesen a teljes Oblivionos karrieredben.
Elobb elvezd ki a jatekot, es a szabadsagot, ismerd meg a jatekot es jatssz vele, majd utana raersz bekemenyiteni es kihivasokat keresni ha mar nagyon unalmas esetleg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://gamekapocs.hu/tag/kerub/blog/3291/skyrim_realizmus_mod_gyujtemeny
Nagyon ajánlja a srác a Skyre-t viszont nem lesz az túl kemény a Requiem-mel együtt? 😄 Meg mintha mondtátok volna lejjebb, hogy nem valami jó. Viszont nekem ez a faj újraértelmezés kéne meg az, hogy ne lehessen mindenes karit csinálni.
Ott van a kompatibilis modok listája is, a Frostfall pl simán használható vele, a modok nagy részét a requiem elé kell rakni a load orderben, mert különben, lehet felül írnak valamit amit nem kéne 😊 (ha valamit a requiem után kell betölteni, az rajta van a listán, pl realistic needs and diseases)
Beköltözöm a college-be és szerintem kitalálok magamnak valami beteg napirendet, napi 2 óra spell gyakorlás, 2 óra könyv olvasás, stb stb. heti egy apró quest a guildnek, és havi 1 hét szabi, amikor el lehet menni kalandozni, vagy csak inni egy fogadóban 😄
Az egyetlen bibi az, hogy így nem tudom mibõl fogok venni spelleket 😄
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Mindegy így jártam. Megyek inkább Solstheimre.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Character Editor egyébként konzolparancsokkal operál (a végén csinál egy .bat fájlt, amit a konzolból le lehet futtatni, és beállítja a skilleket, perkeket, ilyesmit). A másik többet tud, de bonyolultabb is, a rengeteg érték között nem igazodtam ki, úgyhogy inkább nem piszkáltam.
Amúgy hasznosak, elteszem õket, köszi a tippet.
TESV ESS File Editor
Ez a két editor van ami save gamet kezel, nézd meg nem lehet-e benne mást is. Jelzem, hogy egyiket se próbáltam.
A medve nem játék.
Tudtommal savegame editor nincs. CK-val lehet olyat csinálni, hogy átvinni a felfedezett/nem felfedezett helyeket egyik mentésbõl a másikba?
Azóta már sokat mentettem tehát az állásvisszatöltés nem jó megoldás. Nem halok bele, ha nem lehet, csak jobban szerettem volna mindent én felfedezni.
feltettem az új SkyUi-t. Oldalt megjelent egy + meg egy >> jel, amirõl nem tudom, hogy mi a fene. Ha volt is a korábbi verzióban, akkor bizonyára le volt tiltva, mert ez nekem újdonság. Letiltani le tudom, rájöttem, - de azért mégis érdekelne mire is való...
Nem tudja valaki?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
@Zozo a sárkányos kommentedtõl majdnem leestem a székrõl 😄
A lotro nagyon jó mmorpg ezt tudom, de nekem mindig a conan lesz az elsõ 😊
egyébként Xarrian 19 éves és a Planescape Troment az egyik kedvence 😄
Ezt láttad nem ? 😊
Bátran belevághatsz.
A gond az nekem 50 skillekel nincs olyanom ami elég lenne amit idézek az csak leköti õket de még a gargolyesekhez képest is gyorsan gyógyulnak. Fõleg van velük egy kis rohadék ami mágia alapú támadást használ. szóval neked egy jó kis kihívás lenne. szerénykedsz itt mikor a razorral a gargolyeket is hazavágod az daedra fegyvernek minõsül 😊
De elég nagy gazfickó lenne az arc vagy baromira peches, hogy minden rész elején dutyiban kezd.
Szóval ezt a szintet jelenleg csak a requiem tudja. A skyre is jó csak azt a fickót nem izgatják az ilyen átalakítások és sajnos úgy látom a lore se.
Tehát elméletileg meg lehetne csinálni a Morro-Oblivion-Skyrim történetfonalat egymás után😊De belegondoltam és vannak bökkenõk:
1. Nerevarine az Oblivion krízis elõtt elhajózik Akavirba.( az utcán bezsélgetnek errõl az emberek az Oblivionban)
2. Az Oblivion hõse nem lehet sárkányszülött, mert akkor fel tudtuk volna vele venni a királyok amuletjét, de ha ezt megpróbáltuk kiírta, hogy nem lehet.
3. A Nerevarine és az Oblivioni hõs nem lehet ugyanaz, mert akkor a császár felismerte volna õt.Ugyanis a Morroban is a császártól kapunk személyesen kegyelmet, és a pengék folyamatosan jelentenek neki.
De a megoldás ott van daedra weapons 😊 Legyen már értelme nem 😊
hát ja 😊 ne tud meg miket csináltam azért hogy végezek azokkal akik õrzik Serenát futás kapu leengedés idézés a másik oldalra. És három órán keresztül 😄 A fõ boss az nagyon durva volt kb 5 sec alatt nyírta ki a lv19-es karim. ott is kapu leenged ha nem lett volna 10 db flame lény idézésem nem is tudom És elhasználtam rá két nagyerejû scroolt is ami önmagában meg kellett volna ölje. Na a Gargolyesekkel már nem is próbálkoztam láttam hogy meg se mozdul a hp. gyorsan idéztem egyet lekötni õket és futás ki. Szóval téged olvasva most már nem is vagyok rá büszke. ennek semmi köze már az rphez amit csináltam. De nem akartam heteket tölteni vele márpedig a gyerek úgy felépítette hogy , na mindegy úgy is érted...
Amúgy a dunmerek élhetnek akár 600 évig is nem? Akkor elvileg "ugyanazzal" a karakterrrel végig lehet játszani a morrowindet az obliviont meg a skyrimet is.
Hát igen ebben hasonlít a skyre-ra nagyon megkülönbözteti a light és nehéz páncélt. ezt tudom. Nyilván ezen a téren nem tudok segíteni mert alapból az ilyen dolgokat mágus conjuratonal tesztelem elsõre. Harcossal nehezebb lehet és láthatóan jobban boldogulsz mint én a mágusommal trükközve szóval respekt 😊
De amúgy meg direkt olyan játékstílust erõltetek magamra amit amúgy nem szoktam játszani, nekem alapból a nehéz páncél és a kard ami szimpatikus, az íjászokat mindig is utáltam😊 De a változatosság gyönyörködtet, ahogy mondják, szóval, ki kell próbálni mást is😊
A followereken én is gondolkodom erõteljesen, jól jönne egy nehézpáncélos tank aki elvonja a figyelmüket, csak a khajiit akivel most játszom, nincs nagyon odáig a csupaszbõrûekért, az egy khajiit aki meg follower lehetne, hálistennek solstheimbe adott questet, ahová mega khajiitom nem akar menni még értem sem, mert krónikus porallergiája van 😉