30713
TES
-
#24726 HA jól emlékszem. Bal felső sarokban kiírja, hogy elunta a várakozást (vagy valami ilyesmi), elindult haza. Aztán hogy mikor érkezik meg, az jó kérdés. Lehet hogy le is gyilkolják az úton :( -
#24725 Oh, ezt nem tudtam. Volt, hogy kilometerekrol gyalogoltam vissza, mert "otthagytam" valahol az aktualis tarsamat. -
tom36 #24724 A lovat még csak meg tudnám oldani, de a segédem ( Lydia quest-es segéd http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Lydia ) és a palotában ahova vissza szokott térni nincs ott
a házat meg nem vetem meg whiterun-ban hanem a kiegészítő segítségével építettem sajátot viszont valahogy nem akarta elfogadni. -
#24723 Wait here-el is egy idő után elunja magát és visszamegy a helyére/házba. (egy-két nap?) -
#24722 Vagy hazamegy a hazadba. (bar ha a wait here-t hasznalta, akkor sanszos, hogy nem megy haza - ilyenkor erdemes felvenni valaki mast, mert akkor talan hazamegy az ures keglibe) -
#24721 Elvileg ha gyors utazol valahova a ló is megy veled és ott lesz ahova utaztál. A segítődet pedig nézted ott ahol felvetted eredetileg? lehet, hogy ott van. -
tom36 #24720 Üdv all
szükségem lenne egy kis segítségre
sajna az elmúlt 1 órában mindent elbaltáztam és save nélkül nem tudok visszamenni elé
az lenne a kérdésem hogy van e valami olyan mód hogy a térképen megnézhessem hogy hol tanyázik a segédem vagy magamhoz hívjam ? mer annak ellenére hogy megmondtam hogy maradjon ott valamiért mégis eltűnt ( valszinü talált magának ellenfelet és sikeresen elment vagy nem tudom mer egyszerűen bejártam mindent a környéken de sehol se találtam, se whiterun palotájában nem találtam)
a másik meg hogy a lovam a barlang szájában van és ahogy felszállnék rá bedob a barlangba és ott is a textúta alá, erre viszont tudtommal van mód hogy shouts al magamhoz summonoljam de nem találom a módot és ez lenne a másik kérdés hogy mi is a neve.
előre is THX -
#24719 köszönöm szépen kipróbálom. -
Although #24718 Kijött az eljő komolyabb video az enderalról.
No comment.
Ami feltűnő a video alapján az a kreativitás jelenléte a készítők részéről. És ez csak a class rendszer a korábbi video, ami a questről készült, mutatta hogy pl. esemény kapcsolódik a quest induláshoz.
Szóval valahogy így kellene csinálni szerintem.
Enderal moddb -
#24717 Igen, ez sajnos ismert hiba. Nem mindegy a sorrend, ahogy elviszed őket megtisztulni.
Wiki: Purity, Bugs.
Röviden: Farkasnak kell előbb segíteni, különben Vilkas bebugzik. -
#24716 Sziasztok.
Találkozott már valaki olyasmivel, hogy Vilkas a bajtársaktól arra kér segítsek neki megtisztulni, de amint kilépünk az épületből vissza is megy rögtön és nem is akar csatlakozni hozzám mert azt mondja valaki már van velem. Pedig nincs!
A q-t pedig átrakja a készekhez, de a térképen jelöli :)
-
#24715 Játszik itt valaki AMD FX procival? -
tombadillo #24714 köszönöm, működött. -
#24713 Sárkány-lélek elszívás probléma: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292131626&no=24606]#24606[/URL]
Mod-okat tedd sorrendbe, az ott leírtak alapján! -
Austin Bailey #24712 állítólag save game, load game, és utána működik, de nem vagyok benne biztos. Viszont ha jól tudom az unofficial patch javítja, de ebben sem vagyok biztos. Én nem igazán értek a technikai kérdésekhez, így csak jobb híján válaszoltam, mivel a nagyok úgy tűnik nerm járnak mostanában errefelé. -
tombadillo #24711 és lehet vele valamit kezdeni? ki lehet kerülni, vagy javítható?
-
Austin Bailey #24710 ismert bug. -
tombadillo #24709 valaki segítsen, ha tud.
elmentem Delphine-nel sárkányt ölni. Sahloknir meg is halt rendben, ellenben a lelkét nem nyeltem el, és nem tudok beszédbe elegyedni Delphinnel utána, ami tovább vinné a sztorit, csak azt mondogatja, hogy hűha, ezt lesd meg, vagy valami ilyesmit.
egyébként már vagy 2-3 sárkány óta nem nyeli el a karakterem a lelket. Ez ismert bug, vagy csak én jártam pórul így? -
Austin Bailey #24708 szerintem nincs, de beadhatsz a fejlesztésére OTKA pályázatot bármilyen kategóriában. Ilyen témával biztos megnyered. -
#24707 Nem tudom van-e olyan mod, ami rak a játékba gulyást, paprikáscsirkét, termálfürdőket, csillagszemű juhászt, meg lovon hátrafele gyorsíjjazást... :P -
#24706 Az ID csak a hibajelentés miatt fontos, ha csak egy ID-t küldtek volna szét 1000 embernek, mindnek működne a magyarítás.
-
#24705 Nincs 'véglegesítetlen'. Ami van, az úgyis ID-hez kötött, úgyhogy ha el is küldi valaki (ne tegye), nem fog menni nálad.
Várj szépen 1,5-2 hónapot (saját becslésem!), mikor majd kijön a végleges. letöltöd, játszol, örülsz. -
#24704 Országh László - Angol-magyar klasszikus nagyszótár -
csipuszka #24703 Sziasztok!
Segítsetek, hogy tudnám magyarosítani a játékot? tudom még a végleges nem jött ki a Morrohuntól, de valami véglegesítetlen verzió is jó lenne!
Kérlek segítsetek, így nem valami élvezhető a játék! -
Austin Bailey #24702 Egyébként az kiderült, hogy mi volt a tervük azzal, hogy belerakták a korábbi részek domborzatát is? -
tom36 #24701 Oksa Thx -
#24700 Nincs rá felkészítve a játék. Hamvába holt mod-próbálkozások voltak, de nem tudok működőről.
Várd meg a TESO-t. -
tom36 #24699 Üdv all
azt szeretném megkérdezni, hogy van e lehetőség co-opreative modra valahogy (multira)
vagy ezt csak az online MMO változattal lehet megtenni ? -
#24698 Érdemes mindkettőt, vagyis a HIALGOBOOST GPU UPGRADE -et simán bemásolod a Skyrim mappájába )azt a sok file-t), és a megszokott módon indítod a játékot. Ha minden frankó és fut, akkor kiírja úgyis a sarokban, hogy fut a mod. És ennyi. Utána már csak a graf-ot kell felfelé tornázni, amíg az zökkenőmentes nem lesz. ~30-35 fps már élvezhető.
Az Optimizer Textures (Ordenador)-t, elég ha egyszer lefuttatod. Kitömöríted valahova, elindítod, megadod a Skyrim mappa elérési útvonalát, az első 5 pipát hagyhatod ahogy van, ha gondolod a Resize Pattens-t és a Resize Down-t is bepipálhatod, rondább nem lesz, a BSA fülön a Compressed BSA-t is kipipálhatod (kicsit időigényesebb lesz a textúratömörítés, de megéri). Aztán Start, megvárod míg kiírja, h végzett. Ennyi. Törölheted is. Vagy megtartod, felpakolsz mindenféle graf-ot, mod-okat, stb. És lefuttatod újra. Töredezettségemntesítést is lenyomhatsz a gépeden, az se árt. Összes patch-et + az Unoff patch-eket se árt felrakni a game-re.
Egyéb *.ini trükkök, tweak, stb:
elder-scrolls-v-skyrim-beallitas-trukkok-es-javitasok
skyrimguides/tweak_guide
skyrim-tweak-guide-graphics-and-performance -
Szabolcs92 #24697 Hali!
A gépem nem túl erős (i5, 4 giga ram, nvidia geforce 310m (főleg ez a gyenge pont)), így örömmel láttam, hogy a modok között volt 2 teljesítmény-javító mod is. Eddig 1024*768-cal, minimum grafikával (egyedül a látótávolságot kicsit feljebb véve) futott el nagyjából zökkenőmentesen, de még így is időnként akad. Szóval a 2 mod közül: "HIALGOBOOST GPU UPGRADE" és "Optimizer Textures" melyik lenne a jobb, vagy érdemes mindkettőt felrakni, futnak párhuzamosan? Eddig csak a skyui-t használtam, de jó lenne több moot is kipróbálni, csak félek az fps további csökkenésétől. -
Austin Bailey #24696 érdekes, hogy már menet közben meg szokott halni, és nem kell hozzá a csattanás -
Austin Bailey #24695 én le szoktam ugrálni a magas helyekről :DDDDDDD -
#24694 tudom, csak funnypic azért raktam be
ha azzal szórakozok hogy kupánvágatom magam egy óriással akkor viselem a következményeket (de az 4fun jelleggel megy) -
Austin Bailey #24693 ilyenkor gyorsan konzol és tcl, leszállsz a földre aztán kikapcsolod -
#24692 ha már a "hibáknál" tartunk :D
-
MrGringo #24691 Nyilván nem a legjobb lett ugye, ti már ismeritek gondolom de én annyira szeretem ezt a világot hogy elnézem a hibáival, bugjaival együtt! Így volt ez a korábbi részekkel is! Gondolom egy ekkora játékot szinte lehetetlen bugmentesre, közel hibátlanra elkészíteni már csak az összetettsége és nagysága miatt is! -
MrGringo #24690 Köszönöm szépen neked hogy válaszoltál, és el láttál jó tanácsokkal! Megfogadom amit mondtál,inkább nem birizgálom a játékot mert nem akarok kellemetlen meglepetést, hogy esetleg valami mod mondjuk 10-óra játék után szétcsessze a játékot! Az gas lenne!
Mégegyszer köszi! -
BBalee #24689 Tud valaki olyan beállitást, vagy modot, ahol paraméterezhető, hogy a gyorsbillentyűnél melyik kézbe tegye az adott tárgyat, vagy varázslatot?
Pl ha kiválasztok egy varázslatot, akkor ne az idézett kardot tegye el hanem a pajzsot. -
#24688 A fene tudja, epp' par hete szavaztak meg a generacio legjobbjanak a jatekot, ha abbol indulunk ki, akkor nem teved a kollega olyan nagyot :)
Akarmennyire is szubjektiv egy-egy ilyen kijelentes, azt azert ne felejtsuk el, hogy a kozelgo szerepjatekok egyarant vagy a Skyrimbol (illetve a TES elemekbol) meritenek otleteket (nyiltan vagy burkoltan), es az o tronjara akarnak felulni. Amivel csak mi jatekosok jarunk jol, mert a Gothic utan ujra van par sandbox massziv szerepjatek a latohataron, akik versengesebol csak a jatekosok (es az rpg mufaj) johet ki gyoztesen. -
#24687 Ha végigcsináltam a dawnguard küldiket, megöltem a főmuftit, akkor most miért támadnak a dawguardosok?
Nem vagyok vámpír, és betegségem sincs. De a szemem piros (a bestia alak miatt, vagy mi?)... :/
Nem tudok bemenni a dawng. várba, mert megrohamoznak. Nem értem....