The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokkal szebbé és rendezettebbé teszi Breezehome-ot, valamint bedob egy enchanter asztalt is alkímiás mellé - csak eredetileg egymáson voltak a padló lapjai, amitõl villogott az egész, ezt kijavítottam, meg bedobtam enchanter asztal fölé két strongbox-ot soul gem tárolásra.
modos dokumentumhoz btw kitõl kell hozzáférést kérni/mi kell szerkesztéséhez? bõvíteném én is egy kicsit <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
van az elõbb felsoroltakon kívül Aela is, õ expert trainer (75-ig), viszont tõle "visszakérheted" a pénzedet, lásd
a rossz hír az, hogy ha unofficial patchet használsz, õk "kijavították" ezt a "bugot". a jó hír, hogy kreatív emberek kijavították ezt a "javítást". (mert retardáltság volt pl az, hogy ha a kétlábú felhúzza a light armor skilljét Grelka-nál, képtelen eladni neki cuccokat h visszaszerezze a pénzét)
Fantusz: Igen a Dawnguard oldalon tervezek végigmenni, kösz a tanácsokat. Épp megérkeztem Riverwoodba. 😊
Nem szeretem én sem a számszeríjat, bár szerencsére nem is voltam rászorulva, az említett wood elfnél megfelelõ alapra szert téve nem volt gond a lövészettel
A crossbow elõnye a nagyobb sebzés, illetve vámpírok ellen tüzes vesszõt is lehet használni, de lassabb, mint az íj, és nekem a célzás sem volt bejövõs vele.
Íjászként én kifejezetten eröltetném a Dawnguard küldetéseit, fõleg, ha a vámpírvadászok oldalán tervezed a kalandozást.
Az ok egy másik íjász tréner, Sorine, aki mester szintû, s mellesleg kereskedõ - nem tréner díjmentesen, de a kifizetett összeget vissza tudod tõle szerezni árucserével.
Ha még nem csináltad meg Riverwoodban a "szerelmi háromszög" küldetést, érdemes azt Feandal-nak kedvezõen megcsinálni, s viheted magaddal kisérõként...
Nem egy erõs karakter, max szintje is csak 25-ös lehet, de kisérõként adept szintig díjmentesen lehet nála tréneltetni az íjászatot (kifizeted, és vissza veszed az aranyat) - akkor igazán hasznos, ha a játék kezdetén kihasználod ezt a lehetõséget.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mármint sokkal. jobban lehet vele sneak attackolni, gyorsabban repülnek nyílvesszõk (már ha számszeríj lövedékét is nyílvesszõnek hívja a magyar nyelv), nem kell felhúzni, nincs olyan íve nyílvesszõknek (bár ez SkyRe nélkül szerintem nem játszik) és baszomnagyot csíp - cserébe lassú az újratöltése, de még így is üti íjakat. ráadásul dawnguard oldalán kapni fogsz majd táposabb kiadásokat is.
vámpírokra btw semmi extra sebzésük sincs.
Elrontani nem igen lehet egy karaktert, de lehetnek átmeneti nehézségek, illetve annak is lehet szerepe, hogy az alapjátékban sokan szóvá tették a kicsi kihívást jelentõ ellenségeket.
A két DLC-ben (Dawnguard, Dragonborn) erõsebb rosszarcúak kaptak helyet, amelyek nagyobb kihívást jelentenek ugyan, de nem legyõzhetetlenek.
Sokszor esett már róla szó, hogy íjászoknak érdemes Riwerwoodban összehaverkodni s vén wood elffel (Feandal), aki gyorsan felhúzza 50-es szintig a lövészetet, kb. 8-as 10-es szinten már adept szinten lehet az íjászat.
Másik fontos képesség a sneak lesz, de visszatérve a Dawnguardhoz, a küldetés kezdete a nehezebb, de a gyógyital ivászat nincs korlátozva, ha gyengének érzed a karakteredet, tárazz be megfelelõ lötyikbõl, illetve kell egy jó fegyver (crossbow?).
Nagy gondok akkor adódnak, ha többnyire jelentéktelen skillekkel lépted meg a szinteket, s ezt tetézheti az alacsony HP.
Miután Serena csatlakozik hozzád, némileg könnyebb dolgod lesz, nem lebecsülendõ mágus (nercromanta+destruction) a leányzó - alapvetõ NPC, kidõlhet a csatából, de nem hal meg soha, nem kell külön figyelned rá is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Más:
Ti találkoztatok már legendary dragonnal? Am is szeretek mindent megcsinálni, ha valami képzettség kimaxolódott akkor veszem elõ a következõt, szóval most mindenképp arra hajtok h találkozzak eggyel, elvileg 70-valahanyas szinttõl lehet csak összefutni vele.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Más:
Ismeri valaki a Skyrim nevû pasast? Kezd az agyamra menni...
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Jó ez? Köszönöm!
Ha nem, akkor nincs is engedélyezve. Skyrim.ini-ben: bAllowScreenshot=1
Vagy Steammel csinálod, alapból F12. Így meg ide: e:\Jatek\Steam\userdata\<hosszú szám>\760\remote\72850\screenshots\
De ekkor a Steam képkezelõjével birizgálhatod, abban van olyan is hogy 'Lemezen lévõk megnézése', ekkor beugrik a képmentéses könyvtárba.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
sokaknak kedvence volt régen Giskard úrfi, itt egy újabb modja
shit happens

most jött ki egy frissítés, ha nem 1.9.x-es skyrimed van, akkor az elõzõ skse-vel próbáld meg.
simán odamásolod a gyökerébe és az skse.bat-al indítod
ahogy látom már van az skse oldalán egy tutorial video is, az se segít?
shit happens
Lydia elbocsátása után, simán folytatódott...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mod Organizetr használok... SKSE.BOSS telepitve....