The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ma jött volna frissítés? Érdekes.

A medve nem játék.

cSuwwi
Ott van a szövegben, értelmezd 😊
Gondolom steames, kijött egy új patch, ami feltelepült, de az skse csak fix verziókkal mûködik, várni kell amire kijön a hozzávaló skse és feltenni. Ez a hátránya a steames autoupdatenek (vagy le kell tiltani, akkor nincs ilyen)

shit happens

a.carkey
Egyébként nem tudom mi van. 12kor még ment, azóta meg ezt írja ki:

A medve nem játék.

a.carkey
Ha nagyon sok felhõt is akartok, akkor a 39450es Real Cloudsot javaslom, ami nekem bugoska, de attól még mehet jól másnál.

A medve nem játék.

a.carkey
Még az enb, sweet fx, rcrn kombó is mûködik/het, csak picit trükközni kell, és olyan enbt használni.

Bár nem tudom, hogy Genddynek mi a 0.199es, a Real Visionos köd problémájára pl. megoldás lehet pl. ez a sor a ez enbseries.ini-be felülre:

EnableProxyLibrary=true
InitProxyFunctions=true
ProxyLibrary=d3d9_rcrn.dll

Hogy kijöjjön a dolog, ahhoz fel kell tenni az rcrn modot (autoinstallos), és az rcrn saját dlljét a proxylibraryban lévõre átnevezni. Na ebben tudsz fogot állítani preset szinten, vagy manuális belepiszkálás szinten is, és lesz benne. Én spec még CoTot is használok közben. Automatikusan indul, pipa kell, Mod Organizerbõl még könnyebb.

Ködváltozatok több tételre, ugyanonnan:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy biztos, az 1,7es Project ENBvel volt nálam a legtökéletesebb a játék, de a legújabb Project ENB totál bugos, sajnos.
Most Real Visiont használok rcrnel, light szarok nélkül, és bár vannak vele gondok, talán ez a legjobb, DE ez sem tökéletes, és kevésbé jön be, mint a PENB, de váltani kellett ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... mert sajnos PENBvel elõjött az átlátszó fa bug. 😞

Viszont a színek nekem a PENBvel jöttek be leginkább:

A medve nem játék.

cSuwwi
Nekem magyarítás nélkül is beragadt egyszer unoff patchel, szal...

shit happens

genndy
Küldetés-továbbugrasztás nem jó ötlet, a többi lelket sem fogod megkapni. Unoff.Patchet javaslom inkább.
Vagy a magyarítás hibája. Morrohunon a GYIK-et nézd meg (meg akkor is ha nincs fent a magyarítás).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

cSuwwi
az elsõ sárkány amúgy a fõszálon van, nem tudsz a fõszálon tovább menni, így gondolom shoutod sincs még

shit happens

cSuwwi
Bugs: Sometimes after killing the Dragon, no dialogue is initiated and no shout is performed.

Szóval ismerõs, nekem is csinálta már.

- csinálsz egy mentést
- konzolt elõhozod (esc alatt a nulla)
- SetStage MQ104 80 (vagy 90)

a stage számok az írás végén

shit happens

viruska
Sziasztok!
Elakadtam már a játék elején, mikor az elsõ, Mirmulnir sárkányt kell megölni. Ezt meg is tettem, de következõ lépésként a sárkány átkutatásánál probléma merült fel. Mindent kiszedtem belõle, de továbbra is aktív maradt a küldetés. (közben néztem videókat, ahol a sárkány elég.. nálam csak kiterült és az emberek guggolva elfordulva mozdulatlanul állnak)
A problémával egy darabig nem foglalkoztam, és a karakterem már 20. szintû.
Félek, hogy a küldetés egy "fõküldi" és nem fogok egy idõ után tovább haladni.. viszont újra kezdeni sem szeretném már a játékot miután feltornáztam 20-asra.

Valaki tud segíteni, vagy tájékoztatást nyújtani hogyan tovább?

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

genndy
Olyan ENB-t szedj le, amiben mindkettõ van. Kell hogy menjen, ha már csináltak ilyet.
Katints át a másik fülre.

Azeriel
Ja meg, leszedtem a nexus mod managert, de akármit szedek le vele nem mûködik. Látom, hogy letölti, írja, hogy complete, de a listában nem jelenik meg az istennek sem. Mi lehet a baja?

Azeriel
Nemtudja valaki hogyan lehet sweet fx-et meg enb-t egyszerre használni? Mert nálam vagy ez, vagy az mûködik, egyszerre a 2 nem.

a shoutok között sincs ilyen. Hiába nyomogatomaz y-t nem történik semmi

de hogy változhatok át, ha csak az Active Effectek között van feltüntetve, és a Powerben meg nincs. Vagy a shoutok közé kerül?

Fantusz
Akkor veszed némi hasznát, ha vérfarkas-szerepet játszol a karaktereddel, s a gyûrû ad naponként plusz egy átváltozás lehetõséget.
A Dawnguard DLC Werewolf perkfával is bõvíti a játékost, s a vérfarkas úgy lesz erõsebb, ha átváltozva, táplálkozik a hullákból...
Ehhez a szerephez segítség a gyûrû, egyébként semmi haszna, a küldetés után értéktelenné válik olyan karakternek, aki nem vérfarkas.

g
genndy
Ja, nem. A küldetés alatt véletlenszerû, ha megtartod a gyûrût, akkor naponta egyszer változhatsz át (+ha vérfarkas vagy, akkor még egyszer naponta).
Arra jó, hogy ha nem vagy vérfarkas, akkor is ki tudod használni a vérfarkas alakot.
Mûködni ugyanúgy mûködik, mint a Kiáltások: kijelölöd, Y.

😞 Akkor mire jó az a gyûrû

genndy
Teljesen véletlenszerû az átváltozás. A lovagolós szerintem csak textúrabetöltés miatti kidobás volt.

a Hircine's Ringet hogyan kell használni? Valahol azt írja, hogy viselés esetén Power menüben lesz elérhetõ a hatás, de nekem az Active Effectsben van és csak annyi, hogy additonal werewolf transformation. És eddig még egyáltalán nem változtam át. Bár egyszer ültem a Shadowmere-en és kidobott a játék. Lehet hogy akkor próbáltam átváltozni és lóval nem tudta értelmezni?

genndy
ENB-mesterek most segítsetek! Mutatom a kínomat:
ENB on
ENB off
Tehát: a távoli hegyet kell nézni, szeretném hogy a bekapcsolt szép színes ENB mellett látszódjon a távolban a hegyen lévõ köd is. A legújabb ENB-vel (0.199) ez mûködik is, csak az meg elég fakó. A RealVisionENB_V2.3a_Performance_v0.199 hiába használja ennek a d3d9-ét, valamelyik beállításfájlja régebbi, ezért a ködöt is kinyírja. Viszont asszem ugyanaz az ini állítja a színeket is.
Mit és melyik iniben kell bizgerálnom, hogy a ködeffekt megmaradjon, de olyan szép élénk színeket kapjak, mint ami a RealVisionban lenne? Vagy melyik sorokat vegyem át a RealVision melyik ini-jébõl?
Kösz elõre is!

kicsit ittas
csutka részeg
imádom az SG képféltotó rendszerét 😊

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hála a Realistic Needs and Diseases modnak megszomjaztam.... csak bor volt nálam úgyhogy azt ittam 😄 ez lett az eredménye!

(attol hogyha ennél többet iszol nem lesz szebb a világ)

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

a.carkey
Valami bekavart nálam, mert több fa átlátszó lett. Mit állíthattam el valamelyik iniben?

A medve nem játék.

Malakai
Aki esetleg várt vmi leárazásra most Elder Scrolls nap van Steamen.

Skyrim Legendary Edition - 24€
Skyrim alapjáték - 15€
Dawnguard - 10€
Hearthfire - 3€

Oblivion GOTY - 6,24€
Morrowind GOTY - 5€

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hecker007
Nem tudom hogy indulnak a régiek, valami megoldás biztos van rá.
Nekem a komplett C&C széria van meg és a legelsõ '94 körül kiadott rész is simán fut win7 alatt, ha az EA megoldotta akkor gondolom a Bethesda is.

cSuwwi
a dosbox opensource, telepítõvel felrakatják, parancsikont kapsz ami dosboxon át elindítja (ez a legfapadosabb módszer, ha nem akarnak vele pöcsölni, akkor valami ilyesmire kell számítani)

shit happens

PiszkosFred
Nem kell vele szorakoznod vagy kinlodni. Elinditod az installt, az felrak mindent, neked csak katt az ikonra es mar megy is. De ugyanugy a dosos verziot veszed meg, nem portoljak at winre vagy adnak ki valami egyeb XXI. szazadi verziot, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

benőmenő
Szomorú! Pedig már kezdtem volna dobálni a nyáron keservesen megkeresett pénzem a monitorhoz 😞
Egyébként nagyon szép pakk, igazi gyûjtõi darab, de így biztos nem kell, hogy elvárják az emulátoros mókolást.
genndy
Remélhetõleg megoldják integrálva, tehát hogy csak egy parancsikonra kelljen kattintani.
Elég szánalmas lenne, ha kézzel kéne vele bohóckodni...

PiszkosFred
De, kell jelen allas szerint.

Na ez kell. Tömör királyság ez a pakk😄 Viszont...fog futni win7en az Arena meg a Daggerfall? Remélem megoldják valahogy és nem kell szórakozni dosboxxal...
Hecker007
Ezt látátok már?
Még jó hogy nem vettem meg a skyrim legendaryt 😄

cSuwwi
a gélevélnek jó a spamszûrõje, csak pár újat fog kapni vagy annyit se
mondok jobbat: regeltem egy .hu domaint saját célra pár hónapja, az elsõ perctõl kb. napi 60 spam jön az info@-ra, pedig a domainhu-s listán kívül máshol elvileg nem szerepelhetne

shit happens

Calver
...és hirtelen felkerültél kb 2000 spamlistára :C

"The trees move. Do you not see it?"

~ cataflam02: Nekem kell! [email protected]
PiszkosFred
Mint jeleztem, egy gondolat volt csupan. En nem orulnek neki, az ketsegtelen. De az is lehet, ahogy te irod, hogy a MorroHUN emberek viszont igen. MIndegy, aki megkapja a cuccot, az tenyleg vegye a faradtsagot, es jelezze a hibakat, es akkor mindenki boldog lesz 😊

cSuwwi
szerintem ennyi belefér, tekintve hogy sokan az inda/citro közremûködésének hála meg se kapták. csak azért van ez a mizéria, hogy ne a béta terjedjen el, hanem a javított végleges, de a többség akik évek óta várnak erre bõven beérné a bétával is.
ha odaadja 1 embernek, aki még jelent is be hibát, már megérte (neki is meg a készítõknek is). kíváncsi lennék hogy a most kiadott bétások közül mennyi jelentett hibát, mert kétlem hogy 50% felett lenne az arányuk

shit happens

cSuwwi
ezért sztem felesleges visszatölteni
konzolról add hozzá az inventorydhoz, ennyi "cheat" belefér, ha annyira hiányzik

shit happens

PiszkosFred
Biztos, hogy ezt igy kell publikusan "hirdetni". Ertem en, hogy a joszandek vezerel, de akkor sem hiszem, hogy egy meghivos beta kulcsot "csak ugy" at kellene ruhazni valami random emberkere. De, ahogy gondolod, ez csak egy kosza gondolatmenet volt a reszemrol.

Mr_no_NaMe
pff...hát olvasgattam én is, és írják, hogy azok a skillek amiket kapunk a végén kárpótolnak érte...aha..micsoda? a naponta egyszer használható láthatatlan skill, meg a csápok? Marhára megéri...lehet visszatöltöm és be se fejezem a guild küldit. Sztem a skeleton key éri a legtöbbet.
Malakai
Nem, játékon belül nem szerezheted meg újra, de van egy perk, az Unbreakable, igaz lockpick 100 kell hozzá. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mr_no_NaMe
Srácok megcsináltam az összes tolvajküldit. Egy darabig nálam volt a skeleton key, de aztán ugye használni kellett, most megint csak a szar lockpickjeim vannak. Azt hittem végre megkaphatom a kulcsot ami nem törik el. Hogyan lehet hozzájutni?
cataflam02
Valakinek kell egy magyarítás tesztelõ id ?
Nekem sajnos jelenleg nincs idõm tesztelni.

One more story

Azeriel:

http://www.youtube.com/watch?v=ClqtmSUsFhg Nexus.

http://www.youtube.com/watch?v=xTGnQIiNVqA SKSE.

Nem bonyolult.
blackcalibra
Szuper!
Köszönöm a segítséget!
Malakai
A küldik jó része fedi egymást a két frakció közt, csak az a különbség, hogy kinek dolgozol épp és a spawnolt ellenfelek a másik fél lesz. Természetesen sztori ügyileg a másik oldalt láthatod, de Bethesda nem merte meglépni, hogy hatalmas része a játéknak kimaradjon egy végigjátszás alatt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

blackcalibra
DLC nincs, szóval csak az alapjátékban kell gondolkozni.
A légió és a stormcloak a két nagy szemben álló fél gyakorlatilag?
Akkor az egyik választás teljesen ki is zárja a másik küldetéseit, legalábbis ebben az esetben ez tûnik logikusnak.
Malakai
Egyszerre lehetsz több tagja, csak 2-2 frakció van, amik ütköznek egymással: A polgárháború vonalon a légió és a stormcloak, és a dawnguard dlc-vel a vámpír klán és a dawnguard.

(\__/) ( X.x) ( } . { )