The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom steames, kijött egy új patch, ami feltelepült, de az skse csak fix verziókkal mûködik, várni kell amire kijön a hozzávaló skse és feltenni. Ez a hátránya a steames autoupdatenek (vagy le kell tiltani, akkor nincs ilyen)
shit happens
A medve nem játék.
Bár nem tudom, hogy Genddynek mi a 0.199es, a Real Visionos köd problémájára pl. megoldás lehet pl. ez a sor a ez enbseries.ini-be felülre:
EnableProxyLibrary=true
InitProxyFunctions=true
ProxyLibrary=d3d9_rcrn.dll
Hogy kijöjjön a dolog, ahhoz fel kell tenni az rcrn modot (autoinstallos), és az rcrn saját dlljét a proxylibraryban lévõre átnevezni. Na ebben tudsz fogot állítani preset szinten, vagy manuális belepiszkálás szinten is, és lesz benne. Én spec még CoTot is használok közben. Automatikusan indul, pipa kell, Mod Organizerbõl még könnyebb.
Ködváltozatok több tételre, ugyanonnan:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy biztos, az 1,7es Project ENBvel volt nálam a legtökéletesebb a játék, de a legújabb Project ENB totál bugos, sajnos.
Most Real Visiont használok rcrnel, light szarok nélkül, és bár vannak vele gondok, talán ez a legjobb, DE ez sem tökéletes, és kevésbé jön be, mint a PENB, de váltani kellett ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a színek nekem a PENBvel jöttek be leginkább:

A medve nem játék.
Vagy a magyarítás hibája. Morrohunon a GYIK-et nézd meg (meg akkor is ha nincs fent a magyarítás).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
shit happens
Szóval ismerõs, nekem is csinálta már.
- csinálsz egy mentést
- konzolt elõhozod (esc alatt a nulla)
- SetStage MQ104 80 (vagy 90)
a stage számok az írás végén
shit happens
Elakadtam már a játék elején, mikor az elsõ, Mirmulnir sárkányt kell megölni. Ezt meg is tettem, de következõ lépésként a sárkány átkutatásánál probléma merült fel. Mindent kiszedtem belõle, de továbbra is aktív maradt a küldetés. (közben néztem videókat, ahol a sárkány elég.. nálam csak kiterült és az emberek guggolva elfordulva mozdulatlanul állnak)
A problémával egy darabig nem foglalkoztam, és a karakterem már 20. szintû.
Félek, hogy a küldetés egy "fõküldi" és nem fogok egy idõ után tovább haladni.. viszont újra kezdeni sem szeretném már a játékot miután feltornáztam 20-asra.
Valaki tud segíteni, vagy tájékoztatást nyújtani hogyan tovább?
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
Katints át a másik fülre.
A Dawnguard DLC Werewolf perkfával is bõvíti a játékost, s a vérfarkas úgy lesz erõsebb, ha átváltozva, táplálkozik a hullákból...
Ehhez a szerephez segítség a gyûrû, egyébként semmi haszna, a küldetés után értéktelenné válik olyan karakternek, aki nem vérfarkas.
Arra jó, hogy ha nem vagy vérfarkas, akkor is ki tudod használni a vérfarkas alakot.
Mûködni ugyanúgy mûködik, mint a Kiáltások: kijelölöd, Y.
ENB on
ENB off
Tehát: a távoli hegyet kell nézni, szeretném hogy a bekapcsolt szép színes ENB mellett látszódjon a távolban a hegyen lévõ köd is. A legújabb ENB-vel (0.199) ez mûködik is, csak az meg elég fakó. A RealVisionENB_V2.3a_Performance_v0.199 hiába használja ennek a d3d9-ét, valamelyik beállításfájlja régebbi, ezért a ködöt is kinyírja. Viszont asszem ugyanaz az ini állítja a színeket is.
Mit és melyik iniben kell bizgerálnom, hogy a ködeffekt megmaradjon, de olyan szép élénk színeket kapjak, mint ami a RealVisionban lenne? Vagy melyik sorokat vegyem át a RealVision melyik ini-jébõl?
Kösz elõre is!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
(attol hogyha ennél többet iszol nem lesz szebb a világ)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A medve nem játék.
Skyrim Legendary Edition - 24€
Skyrim alapjáték - 15€
Dawnguard - 10€
Hearthfire - 3€
Oblivion GOTY - 6,24€
Morrowind GOTY - 5€
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekem a komplett C&C széria van meg és a legelsõ '94 körül kiadott rész is simán fut win7 alatt, ha az EA megoldotta akkor gondolom a Bethesda is.
shit happens
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként nagyon szép pakk, igazi gyûjtõi darab, de így biztos nem kell, hogy elvárják az emulátoros mókolást.
Elég szánalmas lenne, ha kézzel kéne vele bohóckodni...
Még jó hogy nem vettem meg a skyrim legendaryt 😄
mondok jobbat: regeltem egy .hu domaint saját célra pár hónapja, az elsõ perctõl kb. napi 60 spam jön az info@-ra, pedig a domainhu-s listán kívül máshol elvileg nem szerepelhetne
shit happens
ha odaadja 1 embernek, aki még jelent is be hibát, már megérte (neki is meg a készítõknek is). kíváncsi lennék hogy a most kiadott bétások közül mennyi jelentett hibát, mert kétlem hogy 50% felett lenne az arányuk
shit happens
konzolról add hozzá az inventorydhoz, ennyi "cheat" belefér, ha annyira hiányzik
shit happens
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekem sajnos jelenleg nincs idõm tesztelni.
One more story
http://www.youtube.com/watch?v=ClqtmSUsFhg Nexus.
http://www.youtube.com/watch?v=xTGnQIiNVqA SKSE.
Nem bonyolult.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A légió és a stormcloak a két nagy szemben álló fél gyakorlatilag?
Akkor az egyik választás teljesen ki is zárja a másik küldetéseit, legalábbis ebben az esetben ez tûnik logikusnak.