Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Squad Goal Success: All squad members awarded a Commendation Pack.
Nem írja, hogy mindenkinek krogannak kell lennie. Nincs Krogan karakterem még azért kérdezem.
Az asari vanguard nem rossz, meg a salarian engineer sem, de utóbbira nagyon figyelni kell, hogy hova ugrál. És csak bronzon játszok. A decoyt csak ilyen rövid távra (~6-8 m) lehet kirakni, vagy én bénázok vele?
Tegnap esett egy volus engeneer, annyira vicces az egész figura muszáj lesz kipróbálni.
Ezt a mostani operationt nem vágom. Elég ha a krogan megcsinálja, amit kell és én mindegy milyen karakterrel vagyok szintén megkapom a cuccot? Mert tegnap szerintem teljesült, de sehol semmi pack.
Tegnap az elsõ PSP-bõl kiesett a volu adept. Az elsõ pakkban 3 karakterosztály volt, az egyik ez, a másik már nem tudom mi volt, de meglévõ, a harmadik meg valami common human. Meg az utolsó elõtt pakkból bontottam 2 ur fegyvert. Ennyit a random szórásról.
És ha már szórás, az elmúlt 1 hétben 5 alkalommal dobott le a szerver. Ebbõl háromszor meccs közben, egyszer az extract kör utolsó 10 másodpercében. Nem örültem neki. Az ezt megelõzõ fél évben nem volt ennyi esésem, beleértve a kékhalált is.
Még nem sikerült rájönnöm, hogy melyik karakter fekszik igazán, igaz rengeteget nem próbálta még ki. Meg a fegyvereket is tesztelem még. Sok nincs is még meg, és ami van annak nagy része is alapszintû.
A Dagger pályán futottam bele olyasmibe, hogy játék közben el-eltûntek az ellenséges egységek. A marauder az egyik pillanatban még látszott, aztán eltûnt miközben lõttem, majd újra felbukkant ugyan ott.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mit lehet vele kezdeni? hogyan tudom az origin felhõbõl kitörölni a mentéseket?
Ha jól értelmezem egy krogan csapattal kell végigmenni az összes mappon minden nehézségi szinten és egy arany melee medált szerezni mindegyiken?😄
edit: mégis kiírták http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Multiplayer-Discussion-/Weekend-Challenge---Operation-BLOODLUST-Oct-19th--21st-14563550-1.html
Azt mondták több event is lesz, de semmi hír és csütörtök van. :S
De a két új hazard pálya nagyon tetszik. Jól érzem, hogy az esõ blokkolja/öli a pajzsokat Benning-en?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az melee- t "helyettesítõ" láthatatlanság nagyon jó ötlet volt szerintem, mondjuk elõször rendesen meglepõdtem..
Amit még meg akartam kérdezni( a közelgõ Omega DLC kapcsán), hogy milyen módon szerezhetek BioWare pontokat? Bankkártyán keresztül nem akarok vásárolni, van más módja? Az ME2- nél annyira könnyû volt, hogy bementem az üzletbe és vettem pontokat. Most is lehet ilyet, vagy már megszûnt ez a fajta tranzakció?
----------------------------------------------------------------------------
October 16, 2012
----------------------------------------------------------------------------
Krogan Shaman Adept kit now available as a new Rare card
The hazard maps available this week are Firebase Giant and Firebase Ghost
Medals
- Bronze Melee medal now requires 10 kills instead of 5
- Silver Melee medal now requires 25 kills instead of 10
- Gold Melee medal now requires 50 kills instead of 15
Challenges
- Added a Krogan Shaman challenge to Bloodpack Mastery
- Fixed an issue where extracting with the new Retaliation kits was not registering certain challenges
- Challenges that required extraction weren't properly crediting the case where exactly 3 out of 4 players extracted
- The changes below were put in place to fix a bug where some players could no longer progress after unlocking a Gold challenge
- Combat Mastery goal changed from 9 to 12
- Cerberus Mastery goal changed from 17 to 21
- Reaper Mastery goal changed from 15 to 18
- Geth Mastery goal changed from 12 to 18
- Collector Mastery goal changed from 12 to 15
Acolyte Pistol
- Removing charge mechanic - now fires instantly
- Rate of fire is now 40, with a minimum fire time of 1 second
- The overall DPS should be similar, but this fixes an infinite Missile Launcher exploit
Krysae Sniper Rifle
- Can no longer hold the fire button to zoom in the scope - now fires instantly
- This fixes an infinite Missile Launcher exploit
Widow Sniper Rifle
- Damage increased from <867-1083.8>867-1083.8> to <997-1246.3>997-1246.3>
Krysae Sniper Rifle
- Damage increased from <429-548>429-548> to <493.4-616.8>493.4-616.8>
Kishock Sniper Rifle
- Damage increased from <774.5-968.1>774.5-968.1> to <890.7-1113.4>890.7-1113.4>
- Percentage of total damage that is done as bleed damage increased from 33% to 40%
- Bleed damage duration reduced from 10 to 5 seconds (the same damage is spread over a shorter duration)
Black Widow Sniper Rifle
- Damage increased from <591.2-739>591.2-739> to <739.0-923.8>739.0-923.8>
Javelin Sniper Rifle
- Damage increased from <1030.5-1288.1>1030.5-1288.1> to <1236.6-1545.8>1236.6-1545.8>
ME facebook
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
meg milyen hülyén nézne ki egy claymore-ral 😄 nagyobb a fegyver mint õ maga.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a heavy melee meg egy ilyen szférát képez magad köré, amirõl lepattannak a körülötted lévõ ellenfelek (területre hat).
a volus engineer buildem:
recon mine: radius/damage/invasive
proxy: damage/damage taken/damage
shieldboost:shield
volus training: capacitypower damage/weapon weight
fitness: durability
a recon mine: érdemes a radius-t fejleszteni, mert bár eleve nagy a radius, de éppen ezért nagyot dob rajta a bónusz. ez egyben azt is jelenti, hogy az invasive-ben lévõ 25%-os sebzésnövelés és sebességcsökkentés annál nagyobb hatósugárban fog érvényesülni, szintúgy a láthatatlan ellenfelek megmutatása. a recon mine-t amúgy sem sebzésre érdemes használni, bár arra is jó, hiszen külön felrobbantható, de elég hosszú a CD-je, szóval gyors "ellencsapásra" nem jó (tehát amíg a lehûlés nincs meg, addig nem tudod robbantani sem). a taktika az, hogy kör elején leteszed egy jó helyre. egy csomó pályán zseniálisan lehet vele lefedni az útvonalakat.
a proxyt inkább a saját védelmemre használom, mivel megtántorít, elég jól sebez, de persze jó a recon mine debuff-jához pluszként hozzátenni.
a sheild boost esetében én nem láttam értelmét tovább fejleszteni, mert 3.5 mp-ként így is elsüthetõ, szinte folyamatosan lehet a magad és az 5 méteren belül álló csapattagok shield-jét visszatölteni. ha normális, összetartó csapat van, akkor az elég, drónkísérésénél, vagy hekkelésnél pont elég. talán nem rossz a rank6-ban az 50%-os sebzéscsökkentés egy ideig, de mondom, elég sûrûn elsüthetõ a sima pajzsvisszatöltés, tehát nagy jelentõségét nem látom.
a többi egyértelmû. a fegyver tekintetében ezzel a build-del és a IV-es scorpiont használom sebzésnövelõvel és ultralight material-lal (így 2005-os a CD), ha már minden robban, akkor a fegyverem is 😄, ráadásul az is megtántorítja az ellenfeleket és nagyon jól szinkronizál a proxymine-nal. mivel minden képességnek alapból elég nagy a lehûlési ideje, azért szerintem fontos a 200%-os CD, meg aztán a scorpionnál más modnak nem is nagyon van értelme (headshot nincs, fedezéket nem üt át moddal sem, stb.), legfeljebb a tárnövelésnek lehet még értelme. ha meglenne a X-es szitn, akkor lenne 200%-as a CD és akkor a tárnövelõt fel lehetne szerelni az ultralight helyett.
gear: omni-capacitort használom, ami a tech sebzéshez ad és a CD-t gyorsítja. shield-nek nem nagyon van értelme, nagyon keveset ad hozzá, akkor már minél gyorsabban hûljön a shield boost, hogy gyakrabban használhassam.
Nemrég kezdtem a játékot, eddig fõleg veterán packokat vettem, meg 1-2 spectre-t és már van három, de nem emlékszem melyikekbõl esett.
Illetve a karakter "kinyitás", hogy mûködik? Már kaptam párat hozzá x XP-vel, de nem kezdtem velük játszani. Aztán elõfordult, hogy egy csomagból ugyan az kiesett.
Jól gondolom, hogy elszúrtam, mert amint "kinyitok" egyet, azonnal létre is kéne hoznom egy olyan karaktert, hogy azt már ne dobja újra?
Nekem mindkét volus karakter rettentõen bejön, nem is tudom miért, szinte semmi életereje, de nagyon szép kombinációkat lehet vele végrehajtani. Viszont, valaki, akinek már van vele némi tapasztalata mondja meg milyen fegyvert érdemes a kezébe adni, mert még nem tudtam dönteni.