22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RAMyMamy #19560 hát szerintem a logikus, hogy szomorú zenét egy szomorú jelenethez ír, nem?
-
S1M0N #19559 Persze, a zene nem elég, én csak azt mondom, amit Sam Hulick mondott. -
Attól hogy betesznek valami szomorú zenét még nem fogok sírni.
Ahhoz kell valamit társítani képekben, érzelmekben is. Tehát valami megható, szomorú dolognak kell történnie. -
vg #19557 Semmit nem tudtál meg, mert itt található lista alapján bármelyik lehet. Valószínű a pletyka pont erről a fajról azért lett, mert (mint le van írva, publikus, nem titok) 40 millió évvel ezelőtt itt élőket lebombázták, és még azt sem lehet tudni, hogy egy fajnak a otthona volt vagy csak egy kolonizációja volt. -
Ha csak pletyka, ha csak fake, akkor is illik spoilerbe rakni azok miatt akik inkább a játékból szeretnék megtudni (én is). Ezért kérte ezt Ramy is. -
morzsi555 #19555 Fake, nem lehet tudni kik készítették a crucible terveit. -
RAMyMamy #19554 az első mondatodra gondoltam -
vg #19553 Őőő, szerintem semmi spoiler dolgot nem írtam. Főleg, hogy mint előtted felszólaló kolléga írta, valószínűleg kamú infó. -
RAMyMamy #19552 legközelebb légyszi spoiler tagbe írd... sztem van még rajtam kívül itt olyan, aki a leviathan dlc-t nem vitte végig -
morzsi555 #19551 Ha erre a listára gondolsz: link, mind kamu, twitteren megerősítette Mike Gamble. -
S1M0N #19550 Persze nem azt mondom, hogy (nagyon) szar lett a vége, főleg, mert én még a magyar feliratra várok, ezért nem játszottam végig a 3. részt, de láttam/hallottam dolgokat a végéről, és persze én is valami monumentálisabbra (happy end nekem nem kellett volna, bár ha már szivárvány, egy ilyen szín is lehetett volna) vártam...
De a 3+1 végződés közül a gépek és szervesek egyesülésén kívül egyik sem tűnik rossz végződésnek. Én leginkább fejbe lőttem volna a kis kölköt, de paragon Shepard valószínűleg a galaxis népét óvná meg a további harcoktól. -
vg #19549 Már egy ideje vannak plegykák, hogy lesz Rebirth DLC amiben megismerjük az Etamis fajt, akik a Crucible terveit készítették. Egy üzemen kívüli Mass-t találnak és indítanak be, és úgy mennek oda. (Állítólag ez lesz az utolsó DLC és ha ezt felteszed, a játék végén kiderül, hogy csak az agyában történt a végjáték). Aztán lesz a Guardian DLC ami a Citadel-en fog játszódni és kiderül mit is csinálnak az őrzők és miért is egy hatalmas csapda a egész kóceráj, valamit egy itt található Mass segítségével ellátogatunk Reapers-ek otthonába(vagymi, itt készültek az őrzők).
(ezt én is csak olvastam, pletyka) -
S1M0N #19548 De gondolom nem a meghatottságtól... 
Egyébként meg nem a single DLC lesz megríkató, hanem a zenéje. Csak ezt kb. minden magyar oldal egy külföldi hírportáltól vette át, de ők is tévesen írták ezt. ( mastero87 is írta) -
Harbinger #19547 Én egy olyan DLc-t szeretnék, ahol Javik végre ténylegesen kidob valakit a légzsilipen. :D Persze reális okkal, nem olyanért, amiért pl. Jokert akarja.
Nekem ég az Omega sincs meg, de mindegy, mert épp az 1-nél tartok és szeretem úgy venn ia DLC-t, hogy elejéről, már a játékba integrálva. -
Én már az eredeti játék végén is sírtam :D -
Lesz még single DLC. Azt ígérik hogy a következő a történetre megy rá és sírni fogunk mert olyan megható lesz :D
Több infó nincs jelenleg. -
mastero87 #19544 Nem a DLC lesz megríkatós. Olvastam Sam Hulick hsz-t BSN-n, scak a épp egy olyan zenedarabot írt hozzá, ami megríkatós. Ő maga tette hozzá később, miután elterjedt, hogy az egész DLC ilyen lesz, hogy csak arra a részre értette, maga a DLC sokkal változatosabb lesz hangulatilag.
Amúgy igen, lesz ez a DLC is, illetve az a tag, aki valahogy eddig minden multis kiegészítőt előre "megjósolt", most előjött egy Reckoning DLC nevű dologgal. -
Ígérnem még egy 'megríkatós' single DLC-t, én arról tudok. -
RAMyMamy #19542 lol? :D -
Lesz valami multis dlc, nem? Űrzombikkal and shit. -
sanya200 #19540 Tudtok új dlc-ről vagy az omega az utolsó? -
mastero87 #19539 Azért az nem akkor büntetés :) -
S1M0N #19538 Azóta is egy csapat* aszári elitosztaggal büntet (?) a csapat...
-1 csapat*
Látszik, hogy éjszakás voltam...
-
S1M0N #19537 Hoppá, ezt benéztem... 70%-ot akartam írni, de a szövegtöltögetés az agyamra ment szilveszterkor ... 
5, nem kevés szöveget tartalmazó txt-t egymás után töltöttem fel, elnézést a hamis helyzetjelentésért.
Azóta is egy csapat aszári elitosztaggal büntet (?) a csapat...
-
HJ #19536 Korrekt válasz. Köszi! -
mastero87 #19535 Igazából mi is azt hittük. Az első végigjátszást úgy pörögtük végig, hogy csak na. Aztán kiderült, hogy minél több szöveget fordítunk le, annál nehezebb rájönni, hogy a többi, az milyen formában, és hol fordul elő a játékban. Plusz abból az egy végigjátszásból is mint kiderült, még rengeteg minden hiányzott. Bele sem gondol az ember, mennyi szöveg fölött siklik át, ha nem figyeli tudatosan. A helyzet az, hogy a fordítás maga baromi gyorsan megy; összerakni a fordítani valót, meg az egészet megszervezni, kitalálni, az a sok idő. Szóval kérhetnénk elnézést, hogy késünk, meg számon is lehet kérni minket, de egyiknek sincs semmi jelentősége. Senki nem vonja le a nem létező fizetésünkből, nem kapunk szabadságmegvonást. :) Én személy szerint legalábbis biztos nem fogok senkitől elnézést kérni. Nem tudtuk, hogy ilyen bonyolult lesz a háttérmunka, ez van. Ettől még ingyen kapjátok majd, amikor kész lesz.
A számonkéréssel max annyit tudunk csinálni, hogy nagyon elszégyelljük magunkat, aztán ugyanúgy megy tovább minden. Vagy el se olvassuk. Egyébiránt meg - tudomásom szerint - nem foglaltunk mi le semmit, nyugodtan nekieshet bárki a szövegfájlnak. ;) Volt is erre egy önjelölt egyszemélyes csapat, aki a magyar helyesírással bár hadilábon állt, nekifogott a nagy opusnak. Azt hiszem, a szövegfájlt fordította közvetlenül, úgyhogy koherens szöveg nem nagyon lehet benne. Meg hát egyedül van, na :)
Lehet, hogy más hamarabb megcsinálta volna, de ennek legfeljebb matematikai esélyét látom, a realitást figyelembe véve egyenesen kizártnak tartom. -
mastero87 #19534 Hali! Évek után jöttem fel újra ide, ha már tudomásomra jutott, hogy errefelé is vannak ME-fanok! :)
A fordítást illetően: valóban nincs az 80% még, S1M0N valószínűleg elírta, ahogy te is láttad bő 70%-ot töltöttünk fel az adatbázisba. A százalékmérőt egyébként nem kézileg frissítjük, az konkrétan azt mutatja, hogy mennyi szöveg van feltöltve az adatbázisba. Ami viszont nincsen benne, az, amin általában épp dolgozunk. Mivel a szövegfájlban ömlesztve van benne minden (a huszonnyolcezer végigjátszás szövegei, és a háromszor annyi dialógus, meg komment, meg miegymás), ott képtelenség koherensen fordítani. Még csak nem is logikusan jönnek benne egymás után a mondatok, a ME pedig amúgy sem egy lineáris alkotás, hogy ezt meg lehessen benne oldani.
Szóval minden párbeszédet txt-ben fordítunk, aztán amikor elkészül kb. 200 ilyen szövegegység, akkor azt majd valamikor feltölti. Most épp az alapjáték "elleni" utolsó nagy rohamot csináljuk, de ezt még nem fogjátok látni, csak amikor fel is töltjük, ami lefordítottunk. (Nem azért, mert ülünk rajta, hanem mert nem azonnal az adatbázisba megy minden egyes szöveg; a fordítókon kívül vannak feltöltők, akik azzal töltik az idejüket, hogy másolgatják be a szövegeket, de ezeket csak akkor kapják kézhez, amikor egyszerre kb. 200 összegyűlik. Ellenkező esetben nem lenne túl hatékony a dolog.) ;) -
Darun #19533 A multi DLC-ket leszedted? Mert lehet hogy az eltérő verzió miatt nem talál hasonló szervert. Esetleg ha minden oké, próbáld meg a következő trükköt: válaszd a quick match-et, állítsd be az unknown pályát és ellenfelet, válassz nehézséget. ha kész, kattints a keresésre. Várj 5-6 másodpercet, majd szakítsd meg a keresést. Utána indítsd el újra, 90% hogy betesz valahová. (a beállításoknak egyébként nem sok jelentősége van, engem pl Reaper/Rio/platina beállítás mellett is dobott már geth/gold/Vancouver pályára) -
Szerintem még elég népszerű, nekem sosem volt gondom játék találással, noha mostanában nagoyn ingadozik a szerver. Ha semmilyen fokozaton nem találsz, akkor lehet hogy a neteddel vagy inkább a routereddel van baj. Esetleg tűzfal. -
Viktor01 #19531 Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy szeretnék multiban játszani, hogy növelni tudjam a készültségi százalékokat, de sehogy nem akar egyetlen alkalmas játékot sem találni. A játék természetesen eredeti. A trilogy változatot játszom. Nálam lehet a bibi? Esetleg netbeállítás tűzfal miegymás? Nem tudom, hogy mennyire népszerű még a multiban az ME3.A választ előre is köszönöm.
Üdv.:
Viktor -
HJ #19530 "A fordítási számláló majdnem 80%-on van, nincs megállás!"
Ez jó hír. Bár publikusan, a weblapon az előbb még ez volt: lefordított: 70,40%, elfogadott: 40,90%. Guyver mintha olyat említett volna, hogy az elfogadott % a lényeges. Szerintem praktikus lenne, ha a weblap számláló is frissülne az általad írt kb. 80%-ra. Márcsak a félreértések elkerülése érdekében is. -
bendáj17 #19529 Nem baj az a lényeg a társaság :)
Laca neked is BUÉK és Minden Mass Effect Fannak hasonló jókat kívánok. -
Boldog új évet mindenkinek -
Milkoma #19527 Jaja :) Bár pont előtte promotáltam a karaktereimet, így kénytelen voltam egy vanguardot használni, amit nagyon ritkán veszek elő. -
bendáj17 #19526 Össze is futottunk hála :) -
Darun #19525 Köszönöm! Én is aratásokban szegény, ellenben sikeres extractionokban gazdag új évet kívánok nektek! Boldog új ciklust! :) -
-
NiGhTM4R3 #19523 'ki volt az a kis butus, aki azt hitte, hogy ez így, "részmunkaidőben" egyik pillanatról a másikra csak úgy el fog készülni.'
Senki nem hitte, te/ti állítottátok, hogy olyan jól haladtok hogy hónapok alatt kész lesz, de legkésőbb még 2012-ben.
Kész vagytok? dehogy vagytok. Nem kellett volna ígérgetni és akkor nincs 'számonkérés'.
Elhiszem, hogy minőségi meg szuper jó lesz, de ezt nem így kellett volna - nem csoda, hogy sokan nektek ugrottak.
Azzal, hogy 'lefoglaltátok' a fordítást nagyobb problémát okoztatok a magyarításra váróknak mintha TI hagytátok volna és akkor valaki más megcsinálja. -
S1M0N #19522 Boldog Új Évet Mindenkinek! 
A fordítási számláló majdnem 80%-on van, nincs megállás!
-
Harbinger #19521 Boldog ciklust mindenkinek! :D Tudjátok, az aratás ideje hamarosan eljő. :D
Én benne vagyok egy kis ME-ben.