Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van még biztos több használható kari is, nekem most kapásból ezek ugrottak be. Unalmas óráimban én is solo bronzokat nyomok, elõszedtem a régi kasztokat (drell adept, asari adept/vanguard, salari infi, stb) és azokat próbálgatom. Meg persze a fegyvereket. Ugyebár vannak olyan kombók amelyeknek az egyik fele pl páncélos ellenfelek ellen nem is mûködik.

Tényleg csapat játék lenne, de egyre nehezebb normális csapatot összeszedni, ráadásul a játék is nehezebb lett ugyebár. Röhej pl hogy már bronzon is istant killt kapok közelharcban. Ráadásul ahogy nézegettem (néha indítok egy random/public/silver-t) a játékosok fele nem is ismeri azt a szót hogy csapatjáték. A drone-t pl jó esetben ketten kísérjük, amikor disable device-el valaki akkor is mindenki másfelé rohangál, kutya nem fedezi a hátam, szóval siralmas a helyzet. És ezzel a sima silvert is ellehetetlenítik már 😞
vagy lejár a stasis, ahogy Darun írja.

@Darum: hát ez nem sok, azt hittem ettõl azért több van, de végül is ez csapat játék volna vagy mi.
Komolyabb ellenfelek ellen persze, hogy nem jók, hisz az erejük jobbára csak életerõ ellen alkalmazható. Viszont, ha az ember ügyesen elkap egyet amikor a komolyakkal együtt tömörülnek és úgy robban, akkora azok is kapnak belõle és pl az Atlas körül elõszeretettel ugrálnak a többiek. Legalábbis bronzon.

@Chance: próbáltam a stasic+chargot, de nem igazán jó, mert lassú, mire a saját stasisomba beletudok chargolni, addigra a többiek már kinyírják a bent lévõket, vagy ha van másik vanguard akkor az elintézi.

Mondjuk mindezek csak random, komoly csapat játék nélküli tapasztalatok.

Ezzel megint csak az a baj hogy a stasis hatóideje elég rövid. A cluster gránátnak meg csak akkor van értelme ha közvetlen közelrõl vágod az ellen képébe. Mert amúgy mindenfelé száll, csak arra nem amerre kéne.
Asari Vanguard stasis + biotic charge/cluster grenade. A gond csak az, hogy elég esetlegesen mûködik - vagy berobbantja vagy nem.
Asari és drell adept. Velük az a baj hogy a komolyabb ellenfelek ellen nem sokat érnek, ráadásul kevés az életük is, hamar padlót fognak. Jó még a Fury is. Az asari Justi kicsit lassú és a gömb miatt kicsit helyhez kötött. Érdemes még próbálkozni az ex-cerberus karikkal, bár egyedül az õ kombóik nem túl hatásosak (nem is tudom hogy van e lash/smash kombó) mivel csak közelrõl lehet õket elkövetni. Az elsõ két kari folyamatosan tudja nyomatni õket és az alap ellenfelek ellen jók is. Ott még lõni sem kell.
Egyáltalán melyek azok a karakterek, amikkel egyedül jól lehet kombózni? Nekem még a jó részük nincs feloldva, és eddig egyedül a drell adapttel tudom elég gyorsan összehozni, feltéve, hogy a többiek nem nyírják ki a pullal megreptetett alakokat, mielõtt a reavvel berobbantom õket.

Kb ezért nem próbáltam én se. Az owerload hatóideje baromi kevés. Csak azért hogy kombózhassak meg nem fogom üresen hagyni a tech páncélt.

Tegnap végre kiesett a Fury. Már csak az N7 engi hiányzik a régi karik közül. Kipróbáltam ezt a Fury-t, hááát... gyorsabban fut mint a krogan, teleportál, robbant, nagyon brutál. Adtam neki egy smg-t, mert azokkal még sehol nem tartok meg egy Eagle-t hogy valami tûzerõ is legyen nála. És még így is 200 a CD, bár ahogy néztem, neki lehet alá is menni, mert az AF-nek pl elég hosszú a hatóideje, a DC-nek is, és amíg visszatölt a pajzs meg tárat cserélsz, addig a CD is lemegy. Szóval nagyon szimpi egy kari.
Köszi a gyors válaszokat!
koschwarz
a turian sentinel azért nem tud saját kombókat gyártani, mert az alap az overload lenne, de mire a warpot használni tudod még akár 200% cd-vel is, addigra megszûnik a hatás. bár ha az overload-ban a recharge-re gyúrsz...azt még nem próbáltam, bár egy sentinelnél a tech armor is alap, ami mindenképp lassítja a cd-t.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Gyors válasz: nem, de fordítva mûködik
forrás erõ az overload, majd detonátor a warp

A warp egyébként jó, mert minden kombinációt képes robbantani, de alapnak csak biotikus robbanáshoz használhgató

Erõ kombók itt:
http://masseffect.wikia.com/wiki/Power_Combos

Már én is próbáltam. Nekem nem sikerült.
Egy gyors kérdés:
Pl Turian Sentinél a Warpot berobbantja kombóban az Overload?
Valaki linkelte korábban ahol meg lehet nézni, milyen kombók vannak, de már nem találom...
MerlinW
Áhá, köszi.

[merlinw.org]

A Halloween challenge-t ha megcsinálod, akkor kapsz egy halloween banner-t. Rámégy a challeng-re és beállítod, h set title. Utána szép halloween-es bannered lesz.
én vmi csomgagot kaptam victory pack vagy mi 😄

MerlinW
Megcsináltam ezt a halloween challenge-et. Ekkor mi van? Kapok valamit valahogy, vagy csak örülök neki?😊

[merlinw.org]

Sok értelmét én se látom a privát profilnak. Az is igaz hogy engem nem szoktak megtalálni ilyenekkel. A játékaimat is láthatóvá tettem, hogy ha valaki szintén játszik azzal amivel én, az fel tudjon venni. Így sem kell félnem attól hogy mindenki felkéréssel fog bombázni.
nem tudjátok mér csinálja azt egyjátékos módba hogy egy képességet se tudok aktiválni se gyorsbillentyûvel se úgy hogy megállítom a játékot<#csodalk>
meg esetleg vki belinekné a cinematic módot de nekem az alap kell ami tömörítve van és úgy kell bemásolni, a telepítõs nem megy vmiért :S

Lehet a privát profil az oka. mondju ksok értelme nincs én friend-only-ra tettem. Más esetbe bárki - azon kevés emberi, aki Origint használ - és netán rámtalál, ami nem Steamhez hasonlóan egyszerû azt látja milyen játékaim vannak.

Egy technikai jellegû kérdés. A hangnál van egy low és high range beállítás. Melyiket érdemes használni? Egy 2.1-es rendszerem van.

rágugliztam, úgy oldottuk meg, hogy nyilvánossá tette a profilját és facebookon keresztül felvettem...

köszi azért
genndy
Nem lehet hogy tûzfalon nem engedte át az Origint? (vagy te, de ha eddig is multiztál akkor ez nem játszik)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tényleg. Most néztem meg az elsõ részét a videónak és nincs benne.
Egymásra rá tudtok keresni, csak a felkérést nem kapjátok meg? Okosabbat nem tudok mondani, mint support.
Ki van vágva a kékkisgeci, nincs választási lehetõség.

A piros befejezéssel még érthetõ is lenne ez a fajta befejezés, de a zölddel és a kékkel elég furán jönne ki 😄
tegnap megvettem egyik haveromnak a játékot, de originen nem tudjuk felvenni egymást. egyikõnknek sem küldi el a program a másik barátfelkérését

mit lehet ezzel tenni?
Ehehehe... Még arra is figyeltek hogy az endingnek Malukah Reignite számát tegyék be. Olyan megható! <#rinya>
Fenrir
Lol

A halál csupán a kezdet...

Les z olyan mod is, ahol Mordin, Legion és Ash/Kaiden is visszatér? Meg persze Jenkins, õ volt a kedvencem! Máig nem tettem túl magam a halálán.

Shepard él, lol: http://youtu.be/rhjNPWrApnI

Ez a mostani esésed elég kellemetlen volt. És ugye a volussal te lettél volna a kujcs ember. Mondjuk a 7.wave-ig így is kihúztuk. Egyébként jó játék volt, a sima körökben nem is volt olyan húzós. Komolyan, máskor egy silverrel többet szenvedek random csapattal. Már annyira meguntam hogy bronzon solozok hetek óta.
mert sz@r... nekem a barátfelvevõs dolog nem akar mûködni
Lacoka12
nem tudja valaki miért szakadozok sürüm a origin kapcsolata elég idegesitõ nem rég kezdte el probáltam a nyelv módositást is de nem jött be

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Csak Sovereign egy-két mondata maradt ki, amúgy jól összevágott elõzetes. Martin Sheen, Keith David és Fred Tatasciore... Igazán lehetett volna egy pár FemShep-es dialógus is.

Kijött a Trilogy-hoz a trailer. Persze nincs benne semmi új jelenet, mivel a 3 játékból láthatunk belõle részleteket, de ettõl függetlenül megnézheti, akit érdekel.

Az 576-nál is ennyi, szerintem globális EA akció. kérdés meddig, épp nézem a crysis 2 és a Syndicate is ennyi.

Én is úgy érzem, hogy eljött!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PiszkosFred
Nem semmi. Gondolom kiarusitjak a keszletet mindenhol, meg a hamarosan erkezo Triology csomag elott. Karacsonyra slager lehet ilyen aron.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hú, csak Vanguard jó. Azzal vagyok a legbénább.

Igen, nem kell más csak a charge, és meg is volna... 😊
genndy
Ennyiért bizony az!
Köszi a hírt, azt hiszem eljött az ideje beszerezni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

cdgalaxisban 3k

szerintem ennyiért ajándék
Mimasz

Operation Jackhammer

Earn 75000 points with Biotic Charge.

Starts: Nov 2, 10:00am PDT
Ends: Nov 5, 8:00am PST

Operation Jackhammer
Current progress: 0 of 75000 (0%)

Ez lesz amiért pack-ot kapunk?

Mimasz
Áhháááá, kösz- kösz!! 😄

Challenge-nél van olyan, h set title.
Mimasz
Mivel ez az elsõ megszerzett bannerem a következõ lenne a kérdésem:

Hol a rákba kell ezt beállítani?? 😄DD

Jah, azt én is beraktam háttérképnek. Elõtte ez volt 😊
4 napos challenge amit max 1,5 óra alatt meg lehet csinálni. Szerintem egész ötletes lett, fõleg hogy a küldetéseket is az alkalomhoz illesztették (disable pumpkin/pumpkin retrive/stb)