22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
WOW! MA meg első ládából ezek potyogtak! Mind új nekem!
-
Milyet nyitottam, azt a rohadt:
-
sanya200 #19478 köszi :)
-
IMPHUN #19477 Üdv
Tölthető a masseffect multi fordításának a frissített változata! -
Harbinger #19476 Ha Pesten laksz. :) Máskép marad ez. Originen sajnos semmilyen akció vagy kupon kód nem érvényesíthető Bw ponthoz. -
kb. 99%,hogy ITT most a legolcsóbb az országban! :) -
Jelenleg hol lehet legolcsóbban BW pontokat venni? Akár online is. -
Ja, akkor ha már megvan: aki akar, vegyen fel Originen. Még nem multiztam, úgyhogy óvatosan velem 
Origin név: genndy_HUN (ha HG kiírja a fejlécembe is, megköszönöm) -
Be is rántottam! Köszi a hírt!
-
Harbinger #19471 ME3 most kevesebb, mint 7 euró GMG-n, ezzel a promó kóddal: GMG30-DPLIM-DN831 -
Harbinger #19470 Már az összes DLC megvan, leszámítva a Genesist. Én a nyavaláys Collector cuccért meg a többi "extráért" akarom megvenni. Meg mert volt szerencsém a 3 N7-es retail kiadását megvenni. -
Nem éri meg, mert nincsenek benne a dlck. -
RAMyMamy #19468 
"sajnos" én is így vagyok ezzel... bár van még ME-n kívül pár másik nagy kedvencem, nincs még egy olyan játék, ami ennyire a szívemhez nőtt volna -
Harbinger #19467 Én tegnap estem neki... nem tudom idén hanyadszor. Hihetetlen ,de tényleg tud újat mutatni, hogy:
- milyan kaszttal vagy
- milyen a háttered
- milyen fegyvert, páncélt használsz
- milyen stílusban Paragon/Renegade játszol
Ezért is vagyok kínban a Steames sale-el. mikor tavaly vettem az ME-t csak a sima volt kb. 2 euórval többért, most bezzeg a Deluxe editionnel is csak 10 euró. :( Van értelme megvenni? So kjó akció úgyse volt és nálam is az ME a Best. -
Tényleg nagyon magason van a léc. Tényleg a legjobb trilógia... csak hét a vége...
-
Amúgy nem tudom ki hogy van vele de nekem a Mass Effect az abszolút best.
Azt vettem észre hogy minden játékban már a ME utódját keresem. Mert a ME egy olyan összetett, kedvelhető univerzumot rakott elém amiben jól érzem magam, mindennek, mindenkinek megvan a saját történelme, sztorija. Olyan szerethető karakterek vannak benne akikkel szívesen elbeszélget az ember és többet akar tudni róluk. Ráadásul elgondoltat, megsirat (ME3 ending XD) megnevettet sőt annyira fenntartja az érdeklődést a világ iránt hogy azt veszem észre hogy még, még többet akarok megtudni a ME világáról.
Számtalan játékkal játszottam már, nagyon soknak volt jó hangulata de nálam a ME a JÁTÉK. Így! Csupa nagy betűvel. Januárban kezdem el a 9.(!) ME1 végigjátszást és még mindig nem unom :D ME2-ből meg a 7. jön.
Egyszóval a ME tökéletes (nah jó ilyen nincs akkor úgy írom hogy majdnem tökéletes :P) ami olyan magasra tette a lécet hogy eddig minden már játék mellette csak próbálkozás :D
-
bendáj17 #19464 Fenomenális képek :D -
Darun #19463 Igen. Elsőre olyan lassan töltött be, hogy kb kockánként láttam ahogy FemShep balról beúszik a képbe. A köv körben meg már azon lepődtem meg hogy olyan gyors volt hogy alig látszott belőle valami. :D -
Harbinger #19462 LOL, most nézem FemShep kapja el?!
-
RAMyMamy #19461
-
Darun #19460 Én is ezt akartam elsőre kérdezni a karácsonyi asari után, de aztán rájöttem hogy egy quarián hülyén nézne ki bikiniben, sisakkal :D -
Talis kép van?Xd
-
Darun #19458 Ez egyre jobb lesz :D -
-
De megijedtem elsőre :D -
mcgrape #19455 -
Már sehol ,gamersgate-en volt akcióban! Most már csak 50% off van rajta és £7.50 -
vg #19453 Hol? -
Azért az nem semmi hogy már most lehetett kapni a ME 3-at akcióban 1350FT-ért! -
Harbinger #19451 Originen úgy látom van N7 upőgrade, 20 euróért. :S Valamint a The Final Hours of ME3 doku is. -
Darun #19450 Guyver: Én spec még emlékszem. Ahogy néhány névre is az akkori csapatból. Pedig én csak 1-2 topicot látogattam és heti néhány alkalommal. Szvsz a Gamer-el szűnt meg Magyarországon a minőségi számítógépes szaksajtó. Legalább is az analóg változata. Egyébként a stílusodból is gondolhattam volna hogy te vagy. Nem sokat változtál. Megjegyzem, én sem.
Ami az IT-s magyarosítást illeti, nyilván magának a rendezvénynek az időtartama sem lett volna elég arra hogy a teljes játékot magyar nyelven végigvigye, talán még rohanva se. Azzal is tisztában vagyok hogy a DLC-k miatt folyamatosan jön a plusz anyag. Ha majd egyszer elkészül, meglátjuk milyen lesz.
IMP: fellapoztam az újságot, de az IT-s cikknél pont nem volt név említve. És ha jól vettem ki, a szerkesztőség nagy része ott volt. -
Harbinger #19449 Tegnap... ma éjjel nálam se votl, csak a töltés, egy-két újraindítás általában megoldja. -
S1M0N #19448 Nálam működik, bár lehet, ha újraindítanám, már nem lenne jó... 
Nálam tegnap volt ez, random csapattal tudtam játszani, aztán egyszer csak helyrejött.
-
Nektek is behalt origin? NEm tudok haverral játszani, mert nicns barátlistánk. -
Istenem, te rendkívül buta ember vagy, innentől kezdve nem is foglalkozok a vergődéseddel. -
IMPHUN #19445 @Darun
A Gamestar cikket még mindig nem tudtam elolvasni, és megtudni, hogy ki írta a cikket, kérlek küld át nekem azt, hogy ki írta a beszámolót, ugyanis a Gamestar nem kicsit informálta félre az olvasóit.
A helyzet az, hogy a masseffect.hu közel 20.000 forint értékű csomaggal szált be a Play It tombola részébe, és ezáltal mehettünk ki a Play IT-re, viszont külön asztalt nem kaphattunk. Ezért választhattunk, hogy a GS, vagy a Guru egyik asztalát kapjuk meg... röviden tömören ennyi. -
hunGuyver #19444 @BoneDragon:
Látom a "Vip-ség" mellé kulturáltság, ész, egyéb emberi értékek nem igazán dukálnak... És bár a legtöbb ember ezt a korszakát úgy 10-12 éves korában kinövi, sajnálattal látom, hogy neked ez - agyban legalább is - nem igazán sem sikerült... De segond. Legalább így garantáltan bebizonyosodott, hogy milyen "ember" ül odaát, a picsogás túlvégén. Köszönjük hát az eddigi performanszot, nem kell tovább produkálnod magad.
@Darun:
1., ÉS én még azt hittem, hogy kizárólag én vagyok az egyetlen létező matuzsálem, aki őrzi még piciny, megfeketedett, félig sorvadt szívecskéjének legmélyén annak a korszaknak az emléket... ^^,
Viccet félretéve - igen, én vagyok az. Remélem ebből kizárólag nem kerekedik probléma.
2.,A Play IT-re a me.hu tulajdonosa és üzemeltetője IMP azt találta ki, hogy mi lenne, ha a fordítócsapat összepromózna egy már működő, de legalábbis bizonyos felül-kontrollált keretek közt megtapasztalható, kipróbálható ME3 fordítás-verziót. Így egyúttal két legyet üthet egy csapásra - reklamírozhatja az eredeti (me.hu) oldalt, és pluszban a fordítócsapat némi ízelítőt szolgáltathat a már VÉGLEGES szövegezésekből. (ezért nem lehetett odakint csak úgy, szabadon bolyongani az IT-re kivit me3-ban, de erről még picit később - is - ) Ez a verzió került ki anno, arra a rendezvényre, és ezt próbálhatték ki az ottani látogatók, érdeklődők. Mivel azonban, a játék lefordított szövegezéseinek a nagyja mintegy NYERS fordítás, ezért is volt szükséges a történet folyásába ékelt fizikai korlát. Elvégre mint ahogy az eredetekben is hangsúlyozva volt már, képlékeny, nem végleges verziót nem adunk ki.
3., A fordítás állása: Ha valaki mindenáron PONTOS SZÁMÉRTÉKEK után veri az asztalt, azzal mi magunk sem tudunk mást kezdeni, minthogy ráuszítjuk a számlálóra, és a dolog el van intézve ezzel. Gyors megoldás - jó megoldás - több szabadidő (mondjuk me3-at fordítani). Pont.
Viszont a pontos munkálatok nem pontosan ott tartanak, ahol azt a mérőműszer jelzi... Igen, erről volt már szó. A gyakorlati ok abban leledzik, hogy rengeteg az offline munka az adatbázissal. Azok részéről is, akik még az üresen hagyott fehér foltokat színezgetik, és az én részemről is - mint olyan, aki a már meglévő szövegegységeket hozza végleges, gusztusos, irodalmi és nyelvtechnikai szemszögből kifogásolhatatlan verzióba. Ugyanis ebben a projektben a minőség szinte több mint elsőrangú fontossággal bír. És a félreklimpírozott szavak (illetőleg azok elhagyása/javítása) még csupán alig a jéghegy csúcsa... Mindent összegezve ezzel kapcsolatban - a ME3 fordító csapata egy tényleg igényes, profi - de amellett játéktechnikailag is pontos - fordítás elkészítésén fáradozik. Ingyen. Önerőből. Mintegy kizárólag szabadidős foglalkozásként... Nem tudom innentől fogva, hogy ki volt az a kis butus, aki azt hitte, hogy ez így, "részmunkaidőben" egyik pillanatról a másikra csak úgy el fog készülni.
Örök vesszőparipám lesz a Kotor2, és ha kell, milliószor leírom: Azt a játékot 112 fős csapat fordította, és a projektjük majd 2 ÉS FÉL ÉVIG TARTOTT! Mi pillanatnyilag 9 hónapnál járunk, alig egytucatnyi fővel... legalábbis amikor az összes emberre szükség volt, akkor ennyiből állt a csapat (most jó, ha 5-6 fő dolgozik aktívan, engem is beleértve). És gyakorlatilag a játék teljes nyersfordítása már RÉG készen áll - nem beszélve a folyamatos DLC áradatról. Csupán, még nincs kész. Ennyi. -
HJ #19443 Egyetértek. S1mon teljesen korrekten és normális hangnemben válaszolt. Mivel régebben jópár játék honosításban benne voltam (főleg Imyke2000-el voltak közös dolgaink), ezért van némi rálátásom hogy működik belülről egy honosítás. Utoljára a Borderlands fordításán dolgoztunk közösen.
Halkan megjegyezném, hogy mielőtt valaki kamunak gondolná amit írtam: amikor még alig voltak hivatalosan magyar nyelven megjelenő játékok, akkor született egy petíció (2004-ben) amit 4 olyan személy indított el a játék kiadók felé akik nem hivatalos játék fordításokkal foglalkoztak akkoriban. Az egyik én voltam. Sorry. -
Darun #19442 Igazából az első mondatban lévő kérdés miatt írtam neki, nyilván az utána következő kérdésekre bárki válaszát elfogadom aki érdemben tud nyilatkozni, csak lusta voltam két külön postban reagálni. -
Ennyi. Saját magát meg a kis főnököcskéjét járatta le. Simon teljesen korrekt volt.