22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
morzsi555 #19240 Én nézem, eléggé lassan, cammogva játszik a csávó, rövid ez. Az 5-ik videónál járok. Rohadtul nem ér meg 15$-t ez a dlc. Eddig:
- Rengeteg auto dialógus
- harcban nincs semmi újdonság
- Aria Flare képessége igazából csak egy biotic explosion, Lash-t már ismerjük a multiból
- A turian nő biotic protectorja meg egy olyan power aminek igazából csak a multiplayerben lenne értelme
- a hub részek csak annyiból állnak, hogy a sok cső harc után sétálgathatsz egy nagyon kicsi területen és hallgathatod, hogy mit beszélnek körülötted, meg kicserélheted a fegyvereidet...
Ez csak egy nagyon drága mellékküldetés. A me2-ben volt értelme az ilyennek, mert akkor még nem ismertük a befejezést, de így semmi értelme. -
Tudom, a Levi 4 vagy 4 és fél óra volt nekem is.
Viszont azt el kell ismerni hogyha youtubera egy 3 órás végigjátszás kerül fel az azt jelenti hogy nekünk "nagyon ráérős, mindent megnézős és mindent elolvasós" játékosoknak sem lesz hosszabb 4,5-5 óránál. Ellenben ha azt látnánk hogy YT-on is vagy 5 órás végigjátszás van fent ahol mindenki rohan mint az őrült easy-n, akkor megnyugodhatnánk mert akkor nehezebb fokozaton lazán lenne 6-7 óra is akár, nézelődéssel, felfedezéssel stb meg még több.
Szóval összegezve szvsz megint átb*sztak hogy ez lesz a leghosszabb dlc etc etc.
Megnéztem egy levi végigjátszást YT-on: 3,15 óra jött ki. trolololol -
Evoluti0N #19238 Mindenki más sebességgel játszik. Mondjuk én a nagyon ráérős, mindent megnézős és mindent elolvasós kategóriába tartozom és így a Leviathan is egy kicsit több, mint 4 óra volt nálam. Szal ha valaki ezt végigjátssza 3 óra alatt, az nem azt jelenti, h mindenki annyi alatt fogja. Persze az is lehet, h nem nagyon lehet többet kisajtolni belőle. Amikor bejelentették, h 2x akkora lesz, mint a Leviathan, akkor abban azért erősen kételkedtem :) -
Összeadtam a perceket, a 6. videó még nincs fönt, erre adtam 45 percet. A végeredmény 2,8 óra vagyis 3 óra.
Nah most ha ez tényleg 3 órás lesz (kb mint a Leviathan) akkor

-
morzsi555 #19236 Omega DLC walkthrough -
Hoz_Hun #19235 Xboxon már kint van az Omega. Persze estig nem férek hozzá. :(
Kiváncsi leszek milyen hosszú. -
morzsi555 #19234 Igazából bronzon és silveren teljesen mindegy milyen buildet csinálsz, azokon a szinteken mindenféle builddel jól lehet játszani és élvezetesen. -
Ch4nce #19233 @morzsi555, Darun
Köszi a válaszokat -
Darun #19232 Meg platinán is akár, mivel maxra fejlesztve átmegy a pajzson/barrieren és ez elég jó tud lenni pl Phantom ellen. (tudom morzsi hogy ezért írtad maxra a goldot, Ch4nce kedvéért írtam le) -
morzsi555 #19231 Nem nagyon, abból inkább tankot érdemes csinálni goldon, platinumon. http://narida.pytalhost.com/me3/classes/#Vanguard/BatarianBrawler/PNANR//////
De silveren nyugodtan rakhatsz a fitness helyett a lashre. Goldon hasznos a lash, de csak kimaxolva. -
Ch4nce #19230 Batarian Brawlernél silveren érdemes használni a lash-t? Most unlockoltam a karaktert, és a pontelosztást okosan csinálnám. Egyelőre silver felé nem szándékozok menni, gondolom goldon már nem túl hasznos... -
morzsi555 #19229 "Derek Hollan wrote...
Hey folks,
It's true that, unless we decide to change how certain mechanics work, sprinting with the delivery objective will not get you banned. We have used the phrase "clever use of game mechanics" and will stand by that.
Have fun
Cheers"
Bioware Confirmed that Running with the Package is Legal
Átkonfigurálni is lehet: link
"Thomas Abram wrote...
As mentioned, remapping keys is fair game.
To clarify - Make sure you know what you're doing when editing these
files. If you do give yourself some sort of unfair advantage (accident
or not) BioWare reserves the right to ban you." -
"Gyakorlatilag a játék adta lehetőséget használja ki, ergó nem csalás."
Miután a játék nem ad lehetőséget a billentyűk átkonfigurálásához, így ez nem feltétlen állja meg a helyét. -
sanya200 #19227 Na ettől az omega dlc trailerétől kirázott a hideg :D xddd -
-
morzsi555 #19225 Általában mindig kedden 19 körül szoktak dolgokat bejelenteni/kiírni/letölthetővé tenni/stb. -
Mikor lehet megtudni, sikerült-e a hétvége? -
Harbinger #19223 You have failed! -
Kinyitottam második Volus karakteremet, ó je! -
Én mást hallottam, de akkor én tudtam rosszul.
Azt meg továbbra sem mondtam, hogy csalás :D -
Evoluti0N #19220
? Úgy látom, már játszottál vele.
-
morzsi555 #19219 Csak a space-t kell nyomkodni, nem kell semmit variálni. Bioware-esek írták a fórumon, hogy nyugodtan lehet futni vele, nem csalás. De csak akkor lehet vele jól futni, ha te vagy a host, ha nagy a lag akkor esélytelen.
Omega dlc
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Harbinger #19217 Eh, elfelejtették Omega első szabályát: Don't fuck with Aria. -
Evoluti0N #19216 Elég gyanús. Volt pletyka róla, h ezzel a dlc-vel LI-vé teszik Ariát. -
Harbinger #19215 Én csak most láttam. Nagyon jó előzetes. Elég globálisnak hat, Alliance csatahajók meg minden. De... Shep és Aria smárolnak????? -
Nem csalás. Írtam, hogy csalás? Tudom, hogy nem csalás, de elvileg nem így kellene csinálni. Nem véletlenül lassul le az ember, mikor felveszi.
Szóval én nem is mondtam, hogy csalás lenne :D -
Llew #19213 inkább nem szabálytalan, ami nem egyenlő az így kell csinálnival.
Gyakorlatilag a játék adta lehetőséget használja ki, ergó nem csalás. -
Köszönöm a felvilágosítást! ;D -
Valahogy két külön gombra kell bindelni a futást meg még valamit. Néztem én is... de én nem csinálom, mert nem szabályos :D -
Evoluti0N #19210 Nyomkodod a space-t mint az őrült és így egyfolytában lerakod és felveszed a csomagot, miközben sprintelsz is előre. -
Skacok,
Multiban hogy lehet "befutni" a felvett csomaggal?? Egyre több ember csinálja ezt a megoldást.
Én még nem jöttem rá. -
Darun #19208 Most hogy napi szinten multizunk, egyre kellemetlenebbek lesznek az origin hibái. A következő problémák merültek fel:
-a játékosok nem tudnak egymáshoz belépni, a join feliratig jutunk el és ennyi. Olyan is volt már hogy a host látta a játékosokat a lobby-ban, nekik viszont nem töltött be. Amíg ment a loading, addig hallani is lehetett az embereket, aztán semmi
-nem halljuk egymást. Egészen pontosan én nem hallok embereket, a többiek viszont hallják őket. És ez mindenféle variációban (én hallok olyanokat akik mások nem, stb.) És ez azért vicces, mert sokszor pirosnak látjuk olyan ember mikrofonját, akit mások meg hallanak.
-sokszor már a host csere sem jelent megoldást, mert valaki mindig kimarad. Van aki egyáltalán nem tud belépni hozzám, de olyan is van hogy elkezdtem solozni és egyszer csak mellém spawnolt egy ismerős. Utána meg akkor se tudott belépni ha invet küldtem neki.
-a kedvencem az amikor az origin random nyelveken kezd el kommunikálni. Küldök egy invet az ismerősnek, aki franciául kapja meg, aztán ő küld nekem egyet ami nálam kínaiul íródik ki.
-a másik kedvencem hogy az origin fő menüje és a barát lista totál nincs összhangban. Az originen azt látom hogy X emberke éppen Away, a barátlistán meg azt jelzi hogy be van lépve a ME-be. Esetleg offline játékost látok online és fordítva. Azt már meg se merem említeni hogy a BSN szerint 379 órát játszottam, az Origin szerint 252 órát, a Raptr szerint 132 órát, bár ez utóbbit betudom annak hogy azt csak pár hónapja raktam fel és biztos csak arra az időre számolja. Viszont arra még nem jöttem rá hogy a BSN és az origin között hogy lehet több mint 100 óra eltérés. Főleg hogy az SP alatt is be vagyunk jelentkezve Originbe. -
Evoluti0N #19207 Mindkettő második részes DLC-s karakter megjelenik a 3. részben, de csak egy melléküldetés erejéig. -
Igen.
[spoiler]kb 2 percre. -
Kasumi feltűnik egyébként a harmadik részben?
Mert most tervezem visszamenőleg az elmaradt DLC-k beszerzését és ez érdekelne! -
Mikó lesz féláras a leviathan, hogy az is megvehessem ezzel? :D -
Omega DLC trailer:
-
Na elvittem a rakétavető snipert egy körre... elég durci :D -
Egymás után nyitottam collecton sniper riflet és krysae sniper riflet, milyenek?