Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Az az egyik legjobb jelenet a 2-ben.

"I shall toss Wasea about like a rag doll!"<#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Annyira rossz viccnek, hogy én konkrétan felröhögtem mikor a második részben elõadta a biotic god mutatványt az a beszívott volu.
GREAT WIND......WAAAAAAA
Adept

Vanguard

Sentinel

Engineer

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Idézet az ME3 hivatalos FAQ-jából:

Including Elcor and Hanar?

...Never say never...

Bár eme fajokat én is nehezen tudom elképzelni a játékba, de ki tudja mi találnak ki a BW-nél, hogy valahogy beletegyék õket is.

Most nézem a Manifestet, tényleg átpakolták a fegyvereket Rare és Ultra Rare-be, végre az enyém lehet a Collector Asdault Rifle is!

BIOTIC GOD... GREAT WIND... coming... 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az N7-es fegyvereket (N7 Eagle, N7 Valiant, N7 Crusader, N7 Hurricane) átrakták a Promotional kategóriából az Ultra Rare kategóriába a Manifest szerint. Akkor mi lesz a commendation packekben mostantól?

New classes

Turian Havoc Soldier
Turian Saboteur Vanguard
Turian Ghost Infiltrator

Asari Valkyrie
Asari Huntress

Quarian Marksman

Volus Engineer
Volus Adept
Volus Mercenary
Volus Protector

Drell Assassin

Geth Trooper

Krogan Shaman

Batarian Slasher
Batarian Brawler

Vorcha Hunter

New Weapons

Collector Assault Rifle
Collector SMG
Collector Sniper Rifle
Quarian Minigun

New Units

Collectors
> Scion
> Collector Trooper
> Collector Captain
> Abomination
> Praetorian

Cerberus
> Cerberus Dragoon

Geth
> Geth Bomber

Challange Points Categories

Mass Effect
Squad Elite
Spectre Mastery
Solo Mastery
Shotgun Mastery
Assault Rifle Mastery
Pistol Mastery
SMG Mastery
Sniper Rifle Mastery
Resurgence Mastery
Rebellion Mastery
Earth Mastery
Retaliation Mastery
Combat Mastery
Cerberus Mastery
Reaper Mastery
Geth Mastery
Collector Mastery
Blood Pack Mastery
Machine Mastery
Commando Mastery
Outsider Mastery
N7 Mastery
Map Mastery
Biotic Mastery
Tech Mastery

Random Things

> I see references to things called "Blood Pack Spike Thrower", "Blood Pack Melee", and "Blood Pack Harpoon"
> For you soloists out there, in the rewards section of the challenges rewards list, there is one called "solomastery".

http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Multiplayer-Discussion-/Decompiling-RetaliationDLC-spoilers-14353394-1.html

mascarun
Én a hannárokat várom már! xD

Volus? Elég furán hangzik. Nehéz lesz komolyan venni egy volus karaktert. Egyébként is a volusok nem harcosok, hanem kereskedõk. Nem hiába kötöttek szövetséget a Turian Hierarchy-val. Szal ez még viccnek is rossz.
Ha már Volus... Tudja valaki miért van minden Volus övén egy lightsaber-re nagyon hasonlító kütyü? Elõször azt hittem csak a Biotic God övén van, de nem. minden Volus-én, minden részben.

Calver
és erre az imageshack-rõl akarok linkelni, és persze csak akkor veszem észre, mikor már rányomtam mehet gombra... (betmen robin pofon, hja)

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Volus Adept!

16 új karakter lesz, de kedden csak 4 lesz elérhetõ. Lesznek volus karakterek is: link. Ami elég hülyén hangzik...

Második próbálkozásra megjött az esze 😛
Ez mi?! Rámegyek a frissítésre és erre elkezd tölteni 10 gigát. <#idiota>
Valószínüleg az Omega dlc-ben lesz megmagyarázva.

Tölthetõ az új patch, kipróbáltam az új Singularity-t. Rohadt jó lett, most már sebzi a pajzsos és páncélos ellenfeleket is és a biotic explosion után nem tûnik el, hanem felszedi/sebzi a következõ áldozatot. A patch elõtt egy rakás szar volt.

Brutális! Úgy az egész update meg minden. Az új cuccok, Collectorok meg minden... meg persze Harbinger!<#taps>
Annyira nem lore llenes, hisz a Reaperek már módosították a Collector/Prothean DNS-ét meg minden. Szóval gyakorta megvan a blue print is hozzájuk, klónozás, titkos fészek. Õk a Reaperek.

"This is true power"

Azt a Mass Effectbuzi hülyefan mindenemet. Libabõrös lettem a trailertõl 😄. Jon Grissom, jej! 😊 Kicsit fura lesz mondjuk, h Shepard hangján beszél ^^
A krogan shaman adept-tel mi a gond? A single-ben is voltak sámánok a kroganoknál. Mondjuk a collectorok visszatérte tényleg elég furcsa. Csodálom, h nem találtak ki mellé valami magyarázótörténetet.
pl. krogan shaman adept, meg sok értelme volt a 2. részben felrobbantani a collector bázist. De a befejezés után nekem már mindegy. 😄

Calver
ugye milyen furcsa hallani, hogy hirtelen hangsúlyozik, nem csak microsoft sam stílusban egyhangúan ledarálja a szövegét? <#idiota>
amúgy õ volt ám "Great Biotic Wind" is <#hawaii>

Átfutottam rajta, de nekem semmi ilyesmi nem tûnt fel. Mire gondolsz?
Itt még van info. Mondjuk van sok dolog benne, ami nem tûnik lore friendlynek. Na mind1.

Kedden lehet tölteni, ma patch lesz.

Vávvává. Ezzz nagyon jó lesz. Megint sok jó újítás 😊
Én is épp most néztem 😄 Te töltöd már?
Engem igazából nem az idegesít, hogy nem mûködnek, hanem az hogy a biowaresek hallgattak róla.

A TS-nél szerencsére arra soha nem raktam pontot. Egyébként nem lesz kicsit sok a nem mûködõ képességekbõl? És így már nincs olyan túl sok fejlesztési opció sem, hiszen az ember nyilván nem rak olyan skill-re pontot amirõl tudja hogy nem mûködik.
Ezt érdemes olvasgatni... Ingame Numerical tests. Jó tudni például, hogy a tactical scan 5. headshot dmg rankja vagy a snap freeze 6. tech combo rankja nem mûködik, úgyhogy hiába raktunk pontokat rá... Persze lehet, hogy a mai patch kijavítja a legtöbb nem mûködõ dolgot, bár valahogy kétlem.

*jobb alakítást akartam írni, egyébként ez egy februári teaser. Újabb elõzetes lentebb van, ha a YouTube lapjára klikkelünk és a premier 7-én lesz!

Fura, ebbe az 1 percbe jó alakítást nyújt, mint a trilógiában együtt. XD Egyébként a Red Sand gondolom a Mars miatt a választott cím. De ez így paradox kicsit, mert ugye van a Red Sand nevû drog is.

Mimasz
Mass Effect fanfilm - az egyik fõszereplõje nem más, mint Mark Meer, Shepard hangja. 😄

Neeeeee. Ez nagyon beteg és zseniális egyben. <#idiota><#taps>
Megint jó ki célokat sikerült kitalálni. Bár a 20 percet nem igazán tudom hová tenni, mert sztem hónapok óta nem néztem hogy mennyi idõ alatt csinálunk meg egy pályát.
Calver
a legszörnyûbb dolog, amit valaha is fogtok hallani ME3-al kapcsolatban (és én könnyesre röhögtem magam rajta)
lábjegyzet: egy olyan "magazinban", ahol az "alkotók" nagy része többet káromkodik, mint egy pajzsmirigy problémákkal küzdõ kocsis, ez volt az elsõ videó, ami elé korellenõrzést építettek. <#idiota>

mascarun
Elkéstem! 😊

mascarun
OPERATION: OVERDRIVE

Operation OVERDRIVE (October 5th-7th)

Based on intel recovered during Operation PATRIOT, we are anticipating a massive strike from the Reapers on multiple fronts. Our information officers and special-ops teams stationed behind enemy lines require immediate extraction.

Squad Goal: Full extraction on any map at any difficulty in 20 minutes or less. Squads can be any size.

Allied Goal: Complete 200,000 extraction waves on any difficulty. Squads can be any size. Full extraction not required.

Special Circumstance: None

Squad Goal Success: All squad members awarded a Commendation Pack
Allied Goal Success: All players awarded a Victory Pack

Link

Akartam én is írni a Valiantot mert tényleg jó, de nem biztos hogy aki Widow-t használ az könnyen át tud rá állni. És ahhoz sem kell fanatikusnak lenni hogy CE-t vegyen valaki, tudtommal elég korrekt áron hozzá lehet már jutni.
A Hurri nekem nagyon nem jött be. A tûzgyorsasága/sebzése miatt a csapattagoknál szinte mindig az van, de azon kívül hogy kipróbáltam, nem használtam soha. Ahogy ált az smg-ket nem szoktam.
Biztos jó az a Paladin, de a X-es Phalanx mellé egy smg még mindig 200-as CD-vel megy. És annyival sztem nem jobb a Pala. CL-em meg még mindig nincs.
Calver
Widow/BW helyett akkor már inkább: Valiant. messze a legjobb mesterlövész puska Insanity-re: 3-as tár, nagyon gyorsan lehet vele lõni és újratölteni is, szinte semmi visszarúgás, és baromi gyorsan leszedi pajzsos dögöket is, mert ugye Insanity-n pajzson *nem jön át* a sebzés, akkor sem, ha az illetõnek még 1 pontnyi pajzs van - egy karcolás nélkül megússza a fejlövést. hátránya, hogy jól bevált EA gyakorlat szerint "fizetõs", CE kell hozzá, de ezt egy kis coalesced.bin módosítgatás gyorsan megoldja.

SMG-kbõl amúgy Hurricane egész jó (természetesen szintúgy CE <#shakehead>), plusz csapattársaknak egyik legjobb fegyver - de ez is szór mint az istenverése.

Chakram Launcher-tõl én annyira nem voltam elájulva, viszont baromi jó Paladin pótléknak a játék elejére. erõsnek kétségtelenül erõs, csak... nos, a Paladin jobb <#smile> viszont a hangja imádnivaló, és felpörgetve kegyetlen pusztítást lehet vele végezni. btw én úgy vettem észre felpörgetve a robbanás nagy elõszeretettel kinyiffantja a Guardian-t, pajzs ide v. oda <#vigyor1>

Widow helyett mindenképpen BW. Multiba már jó ideje nem Widow-zok, lehet hogy már a BW-t sem használnám ha véletlenül az esne. Én inkább a shotikra esküszöm, ami azért vicces mert nem vagyok az a nagy közelharcos. Clay viszont eddig kizárólag a Destroyeremnél volt, mert neki nem számít a CD. De pl egy X-es Evisceratornak 190 a CS-je, hármat lõ és elég jó a sebzése. A másik nagyon buta a Talon, az még nincs maxolva, kevés töltény is van hozzá, de nagyon lehet vele osztani.
Pedig az pistol/SMG kombó a legjobb. Bár a 3-ba kicist más és nehezen vagy soká megszerezhetõ a kedvelt típus. Sajnos az N7-es fegyverek nem valami jók.

Egyébként a Chakram Launcher mindent üt. Marauder-nek két lövés, ha charge-olt és fejlövés, de a tárral egy Brute is kivégezhetõ, insanity-! Atlas ellen még charge nélkül is jól használható. Plusz piercing moddal átmegy a Guardian pajzsán is.

én se. az smg-ket nem szeretem. de egy widow/claymore még egy pisztollyal vagy assaultal simán levisz -200%-ra. ezek mellett meg szinte nem is kell más.

egyébként fura. közelrõl nekem a talon két lövéssel végez, azzal ahova paladinból kell 3-4 lövés is. pedig elvileg magasabbat sebez a paladin...
Az M99-Saber is papíron nagyot sebez,mégis kell 3-4 lövés egy maruderre belõle, feltételezve, hogy nem használok energy draint, vagy overloadot.

marad a wraith/claymore

Aha, bár a hivatalosan weboldalon van... végül is itt több formátum is elérhetõ.

Erre gondoltál? Remélem megnyitja. Egyébként nem rossz kép, nekem konkrétan annyi bajom van csak vele hogy FemShep úgy néz ki mintha most szökött volna valami zsé kategóriás vámpír filmbõl.
Az At-12 Raider shotgun tegnaptól elérhetõ a MP-ban is. Rare kategóriájú!
Valamint egy új FemShep háttérkép tölhetõ le az MR3 oldaláról Patryk Olejniczak-tól.
(Még 30 napig nem tudok linket beszúrni 😞)