Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem bejött, gyakorta csak azt veszek.Néha még veteran-ból is jöttek jó cuccok.

Gabor77
Én csak psp-t veszek...lehet sima sp-t is kellene venni?

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Nekem sima Spectre-bõl jött a két Volus, szám szerint 3x és az Argus 2x.

"Hey everyone, the team does feel the game has become more difficult with the latest content and patch and we think there are a lot of reasons for this, but we don't believe it is the health/shield gate issue. We will continue to investigate the gates to see if we've missed any edge cases, but at this time we are working on other solutions to the jump in difficulty."

Eric Fagnan

http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/14478691/25#14515924

Gabor77
Annyira "furán" dobja a cuccokat a psp...az állítólag "ultra rare" volus-t már 5ször kidobta, de Argust pl. nem akarja dobni soha...

Lacoka12
én meg a ghost hallok sokat a hawokal max ha 2 szer meghalok azis max ha turrent vagy ha vissza húz a fantom és a banshee

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

koschwarz
nem. ezt nem is tudom egyszerûbben kifejezni.
ma az egyik leginkább kill-erõs karakter a ghost.

nem rossz a havoc, nagyon cool, de nem estem hasra tõle. bár a cryo blast és incendiary havoc-os tech robbanás is vidám dolog, de sokkal-sokkal kockázatosabb, ráadásul az egésszel sokkal több idõ elmegy, mintha a cloakból egy jó fegyverrel hatalmas sebzéseket osztanál, amitõl mindenki borul jobbra-balra.

a ghost-tal goldon szinte nem is haltam, viszont minimum 110.000 pont összejött a kör végén, de sokszor inkább 130.000 pont, a 75 killes és assistes medált ne is említsem. a challenge-ekben néztem, hogy csak hétvégén leszedtem egy nagy csomó phantomot, dragoont, és atlast!!! komolyan, melyik karakterrel lehet azt megcsinálni, hogy 3 sorozattal elintézel 3 ellenfelet kb. 2 mp alatt? és nem is szimpla trooperekrõl van szó.

argus x-zel és a turián stability bónuszokkal olyan simán lehet osztani a headshotokat, hogy öröm nézni. nem is értem, hogy mi volt ez a sírás a fórumokon, hogy még turiánnal sem lehet használni az argust...hazugság! még ha a 3-as sorozatból egy nem is talál be a fejbe, akkor is killer.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lacoka12
szerintem a turián hawok jobb

koschwarz
gyerekek, a turian ghost infiltrator...gyakorlatilag az egyik legjobb karakter ever. top3-as. jobb mint a geth infi. imádom. a karakter lényege, hogy tactical cloak-ból nemcsak hogy az alap sebzés bónuszokat megkapja, hanem az utolsó rankban assault fegyverre kap 25%-os bónuszt 10 másodpercig!!! remélem ehhez tényleg nem nyúlnak...

a legszarabb assault fegyverekbõl is goldra vihetõt csinál. kipróbáltam szinte mindegyik AR-rel, nekem a legjobban revenant-tel és argus-szal jön be, de még egy sima pheaston-nal is hatékony, mivel azzal simán lehet folyamatos fejeseket osztani (geth pyrok és hunterek úgy tántorodnak meg a fejlövéstõl és olvad le az életük hogy öröm nézni).

viszont a argus-szal, cloakból, passzívban csak fegyversebzésre és stabilityre gyúrva, a megfelelõ modokkal 10 mp-ig több mint 600 sebzést lehet okozni/3-as sorozat. de teljesen mindegy a szám, a lényeg, hogy eszméletlen, hogy egy cloak-overload után gyakorlatilag simán oszthatók a fejesek, amitõl azonnal hullanak még a középszintû ellenfelek is (centurion, stb.). a bossokat is úgy szedi, hogy egyedül is viszonylag gyorsan el lehet intézni egy atlast. de jó saberrel is, harrierrel is (csak a sabert inkább a salarian infivel használom, a harriert meg rühellem, mert folyamatosan ammo boxhoz kell járulni). én már elejérõl kezdve megszerettem az argust, nem fanyalogtam rajta annyit, mint a fórumokon. jó sebzés, elég lõszer, és én a sorozatok közötti szünetet is elõnynek tartom, mert jobban rá lehet koncentrálni a célzásra (értsd, a fejesekre), mag sorozatlövõkkel hajlamos vagyok egy csomót mellélõni, ha pl. a phantom ugrál össze-vissza.

a másik "hatalmas" arc a volus engineer. a recon mine rögtön nagy kedvencem lett. radius/damage/invasive-re fejlesztve valami csoda. 25%-os sebzés bónusz minden forrásból. kidobod egy stratégiai helyre, és amelyik ellenfél a hatósugarába kerül (kap egy piros körvonalat), az 25%-kal többet sebzõdik. és külön fel lehet robbantani, ráadásul nem is keveset sebez. plusz emellé a proxymine a maga sebzésével és szintén 20%-is debuff-jával, plusz ott van a 3,5 mp-ként ellõhetõ pajzsvisszatöltés nem csak magadnak, de az néhány méteren belül álló csapattagoknak is (milyn jól jön pl. drónkisérésnél). mindezt egy scorpionnal... robbanás mindenhol. hatalmas fun.

Vraaanyek
Na jah... én pl. így jártam, mondhatom k.rvára örülök neki, hogy battyoghatok el a világ másik végére pontokért, a pénzrõl nem is beszélve... ezek után erõsen remélem, hogy jön még DLC a továbbiakban, ha már marad még 1200 pont a 800-hoz vásárolt 1600 pont után...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vicces. Mivel valójában 475 dollár az óra. Csak azt kicsiben írja. A 150 az csak a elõrendelési ára. Ahhoz még megy 325.
Hát ettõl még az N7-es surranó is jobb. Ez csak egy drága óra, egy eldugott N7 szimbólummal. Semmi több. Leglaább olyan omni-tool hatással holografikusan kivetítené az idõt digitálisan ME fontokkal, vagy valami.

mascarun
Az N7-es karórát láttátok? Ha jól emlékszem valami 150$ ért volt!
Jól néz ki csak nem az én pénztárcámhoz szabták.
Link

Én is épp a héten szúrtam ki és hát igen, az ára... De néztem egy Normandy replica "csak" 35 $ volt, ha lesz még lehet egyet kiszorítok. Ha nem jó lesz aZ Alliance fighter is 30 $-ért.

De legalább az én Shepemnek meglehet egy ilyen replica a kabinjában. 😛

Ryder62
Jól mutatna az asztalon de az ára rémisztõ.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ha jól olvasom, nem nálunk, de azért egy említést megérdemel.

MASS EFFECT 18" SOVEREIGN REAPER SHIP REPLICA
On sale June 26
18.5" tall, includes insert card with a unique code for consumers
$349.99

Nem kicsit drága. Ennyiért már minimum tudjon indoktrinálni is 😄
Egy sima Spectre Pack-ból lejött a Biotic God!!! 😄
És sokkal erõseb, mint a Sentinel.

Azon én is. elsõre nem tudtam mi van meg hogy. Majd rájöttem, ha túl melegszik, akkor az alatt lévõ gombbal lehet aktiválni. Pech ,ha valaki benn ragad. De legalább olyan hazard, ami az ellenség ellen használható. Nem úgy, mint a homokvihar a Firebase Dagger-en.

Én Noveria-t várom, kíváncsi vagyok hogy fog festeni, meg ...Benning-et. Az esõ a trailerben nagyon jól néz ki.

mascarun
Kicsit meglepõdtem ma hogy a Firebase Reactor pályán a reaktorban rám csukódnak az ajtók és meghaltam! Aztán néztem hogy ha feltöltõdik a csík a kapuban akkor megnyomsz egy gombot és valamit molyol a rektor. Asszem szellõztetõ rendszer a túlmelegedés ellen?!

Stagger fegyverekkel könnyebb megcsinálni azért szerencsére, pl. Falconnal vagy Strikerrel. De azért javítsák már ki.

Hivatalosan megerõsítve, hogy a többi 12 karakter nem kap új modellt, páncélt, ugyanúgy fognak kinézni, mint a régiek. :sad: http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/14461374/2#14467721

Tényleg nehéz nagyon a Gold. Tegnap vagy 5-6 kört próbáltam, ebbõl 1x élte túl a csapat én cirka 40 sec-nél meghaltam. A többinél volt, hogy a 3. körben mindenki meghalt. :S azt hittem én vagyok béna és miattam van, de úgy fest akkor nem.
Úgy hogy maradok a Silvernél és a biztos 30000 cred-nél, mint a bizonytalan Gold, bizonytalan 70000 credsénél.

Gabor77
Én azt nem értem, hogy jön a sok sok dlc...ez mind szép és jó, de azt mikor fogják javítani, hogy ne 10 percbe kerüljön az, hogy belépjek egy multi játékba?

Azt értem, hogy bug miatt nehezebb, csak még mindig pozitív dolognak fogom fel. Igaz tényleg jobb, ha szándékosan nehezebb, mint egy hiba miatt. Mert ha bronzon is nagyon hullanak, akkor érthetõ. Az azért legyen viszonylag könnyû. De mondjuk silver meg gold részemrõl nyugodtan lehet nehezebb. Platina meg hát... felejtõs, mert azt tényleg csak jó csapattal tudom megoldani. Nekem meg 1 ismerõsöm van aki játszik ezzel, de õ meg az elsõ dlc óta nem jött fel. 😄 Random emberekkel meg inkább nem, csak pazarolnám az úgy is kevés fegyver mondjaimat.
A patch/dlc óta frusztrálóan nehéz a játék. Valami healthgate bug miatt lett nehezebb, silveren és bronzon is hullanak az emberek, mint a legyek. Jelenleg a bronze olyan mintha silver lenne, a silver mintha gold lenne. Tehát nem direkt lett nehezebb a játék, csak valami bug miatt, ezért baj.

És miért baj ha nehezebb a multi? Bár nem vagyok egy tapasztalt játékos, de szerintem többen mennek Goldra és Platinumra, mert ez alatt lévõ fokozatok már nem jelentettek kihívást. Most én ezt csak jó dolognak fogom fel.
Ez jó 😄 Tényleg úgy tûnik mintha nehezebb lenne.

Az új DlC érdekesnek látszik, várós.

Ha valakinek feltûnt, hogy nehezebb lett a multi, akkor nem képzelõdött: http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/14478691/1
Csak még a Bioware se tudja, hogy miért lett nehezebb a játék a legutóbbi patch óta 😄.

Hát nem tudom, lehet hogy itt nem a játékidõre gondoltak, hanem a fájl méretére 😄 Persze, ha az nagyobb, akkor csak van benne tartalom is.
Mondjuk egy kicsit kicseszésnek érzem azokkal szemben, akik a Leviathan miatt vettek 1600 BW pontot és azt gondolták, hogy az majd elég lesz a következõ DLC-re is. DE NEEEM... EA politikába ez nem fér bele. Vegyél csak még BW pontot.
Viszont még midig bízok a BW-ben, hogy képesek lesznek olyan tartalommal megtölteni, amiért megéri majd. (Turián nõ, és hogy parancsolgathatunk Arianak már jó vételnek bizonyul 😄 Legalábbis ha csapatban van, akkor csak mondhatom neki, hogy milyen képességét használja)

A mostani multis kiegészítõ is remek lett, bár a Volus adeptet soknak érzem. Engineernek tökéletes, de hogy még vanguardnak is beakarták rakni 😄 Csak azt sajnálom, hogy nincs idõm, annyit játszani ezzel, hogy megszerezzem a többi karaktert is... de hát ez már az én bajom.
Az elõbb vettem észre, h az új dlc-vel jött egy új bug is. Ha valaki kilép a lobby-ból és emiatt egy másik játékost feljebb, a kilépett játékos helyére rakja, akkor a kilépett játékos adatait (N7-es rang, challenge pontok, promotálások száma) írja a másik játékosnál.
1200 BW pont kicsit sok, de ha tényleg olyan nagy és jó lesz, mint amiket leírtak...

A LotSB DLC abszolút megéri a 800 pontot, a Kasumi-s az 560 pontot - ami sokkal reálisabb lenne alap DLC-s árnak - de a többi DLC se rossz. Nekem az Overlord tetszik talán a legjobban. De lehet csak a zenéje végett.
Egyébként, ha azt nézzük nem sok AAA-s címnek van DLC-je, SP ami 7-10 $ között mozogna. Anno a COD DLC-k is ennyit nyomtak és 4 multis pályát tartalmaztak.<#vigyor3>

koschwarz
Ja nem, csak én nem izgulok ezekre, tehát nem fogok direkt mondjuk csak predatort használni. ha valami összejön akkor oké, de nem hajtok ezekre.

Ha 2x akkora, mint a Leviathan, akkor az nálam 8 óra lesz kb., mivel a Leviathan-t 4 óra alatt játszottam végig. Ha így nézzük, akkor nem is olyan drága. Fõleg, h sok teljes játék nincs ilyen hosszú és azok nem éppen 15 dolcsiba kerülnek. Mondjuk az igaz, h szeretnek nagyot mondani és elég hihetetlen, h 2x akkora lesz. Én már 5-6 órával is ki tudnék egyezni 😊
1200 Bioware pont? Van bõr a képükön. Habár Aria, mint csapattárs + nõi turian, hm. Mit filózok? Úgyis megveszem 😄
Nincs elõzetes, vagy videó?
Ryder62
Tartalmilag még mindig a LotSB a legjobb. A Leviathan max játékidõben volt nagyobb az eddigi dlc-knél.

Azért ez már elég drága dlc emlékeim szerint még a LotSB is "csak" 800 pont volt.

Tehát a végszó: k*rva ütõs dlc-t kell elénk csapniuk amibe még a föld is beleremeg válaszul 😄

- Double the size of Leviathan. It's apparently "The Largest DLC in Mass Effect 3"
- DLC takes place during ME3
- Squad is: Shepard, Aria and a NEW Female Turian called Nyreem(?)
- Battling General Petrovsky for control over Omega.
- Takes you through all levels of Omega that "you've always wanted to visit".
- Lots of new enemies and challenges

15$, ezek hülyék.

Ryder62

A collector riflenak sajnos jelenleg borzalmas a sebzése. Remélem kedden megnövelik a sebzését, mert ez így vicc.

Na szééép, te aztán tudod hogy lohaszd le az embert. 😊
Tudod mennyit szenvedtem érte? 😊

Amúgy más játékokban engem sem érdekel, de a Mass Effect az más...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
van particle-em, úgyhogy tudom milyen jó, meg amit olvastam a collectorról, hogy milyen rossz, azt mondanám, hogy a particle jobb, de meglátjuk...

koschwarz
ez jó dolog, de hogy engem ezek a plecsnik meg bannerek, meg ilyesmik egy játékban mennyire nem érdekelnek, az emberei szavakkal nem lehet kifejezni 😄DD

Megvan az elsõ Bannerem!

Solo Mastery: Lone Wolf

A Goldot solozni nagyon nehéz volt és mindegyik több mint 50 percig tartott.
De "Totaly worth it!"
Igen jól mutat a lobbyban. 😊

Itt a manifestem!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lacoka12
colector assult rife vagy a partcile rife jobb azért kérdezem mert nem rég nyitotam ki mind kettõt

Én megkaptam az SMG mastery-t és a Retaliation Mastery-t. Mondjuk egyik sem tetszik...

Alaposan meg kell dolgozni egy-egy bannerért. Nem egyszerû aranymedálokat megszerezni a challengeknél.
Ja nem jó még a barát keresõ

nekem is, csak nem tudok írni..
Akkor megyek én is :d