22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
-
RAMyMamy #19399 -
Harbinger #19398 Lépj ki és ve az Originbe, gyakran megoldja. -
Nálam meghülyült a barátlista, nem akar betölteni :S -
RAMyMamy #19396 havernak is meg nekem is le van töltve az összes dlc, mégsem tudunk együtt játszani... -
Valóban. Ez így van.
MÁS: Most nyitottam egy sima premium pakkból egy destroyert. Kurva jó kis karakter :D -
Darun #19394 Nyilván, különben nem lenne értelme a PSP-nek. De ha már itt tartunk, említhetted volna azt is hogy másképp néz ki a doboz, a háttér és a "színesítő szöveg" is. :P -
Hülye... :D -
Harbinger #19392 Persze, van kis csúszás, mert így mossák tisztára a NAE-n a Red Sand-del kereset creds-t! -
Közben megkaptam a pénzt :D -
Harbinger #19390 A mocskos, sikasztó, svindlis Volusok már megint kezdik! -
Mentem egy silvert, befejeztük... és nem kaptam meg a pénzt :S -
Nem igaz.
Te sem olvastad el rendesen :D PSPből nagyobb esély, hogy ultrarare esik. A többire nincs ráírva :D -
Darun #19387 Ugyan az mind a kettő mint a PSP, csak az egyik nagyobb eséllyel dob fegyvert, a másik meg karaktert. De ez oda is van írva, csak el kéne olvasni.
Az a probléma hogy: 1. nem olvastad el végig amit írtam 2. nem sikerült megértened. Teszek még egy próbát.
Én hostoltam, ő belépett hozzám minden gond nélkül. Utána feljött egy harmadik társunk, ő nem tudott belépni, ezért döntöttünk úgy hogy akkor hostoljon az aki belépett hozzám. Még a játékból se léptem ki, mellesleg neki ugyan azok DLC-k vannak fent mint nekem. És végül, de nem utolsó sorban, a harmadik játékos is hostolt aki nem tudott hozzám belépni, hozzá viszont mindketten be tudtunk csatlakozni. -
Mert nem töltötte le az ÖSSZES DLC-t, vagy te, vagy ő. az a probléma. és sokan EMIATT nem tudnak játszani egymással. -
Reserves Pack
Arsenal Pack
Most akkor a Premium Spectre Packnak lőttek?
Benyomtam egy Reservest, és tökre olyan ikonokat ad ne, mint a premium. -
-
Darun #19383 Én a post írása előtt jöttem egy multiból és sehol nem láttam ilyesmit. Pedig volt device, recover... egyedül hack nem volt. Az új csomagokat is láttam, a karikat is, a 6 hazard pályát mondjuk nem, mert nem én hostolam (az is röhej hogy laci belépett hozzám, utána meg én nem tudtam belépni hozzá, mert "eltérő verzió"-m volt) -
Harbinger #19382 Most nézem Winter Break, nem lesz weekend bounty. De azért kaptunk egy kis meglepit. -
Nem PS. Ez van a játékban. Új karakterek is vannak, weapon balance... és amit védeni kell, meg amit vissza kell vinni cuccot egy ilyen ajándék csomag. -
Darun #19380 Az vicces: játszunk multiban a srácokkal, minden oké, acolyte/volus és első vagyok. Köv kör, charge-ol az acolyte. És ezt frissítés nélkül. Mert az hogy meccs közben raktak be új kasztokat meg 2 "új" packot az oké, az originen keresztül megy. Szóval egy időre megint felejtős lesz az Aco.
Már vártam hogy a halloween tökök után rakjanak be valami karácsonyi cuccot. Vagy ezt photoshoppoltad? :D -
Harbinger #19379 "Protect the Gift!"?
A Catalayst Mikulásnak öltözve szórja az ajándékokat Harbinger-ről. XD -
HO HO HO
-
RAMyMamy #19377 engem ami kurvára idegesít, az az, hogy megvettem egyik legkedvesebb barátomnak ajándékba a játékot, egyetlen egy meccset tudtunk csak játszani, de az csak bénáskodás volt, mivel előtte nem próbálta a me3-at. ez is rohadt nehezen jött össze, mert nem tudunk egymás játékához csatlakozni. lassan 3 hónapja volt ez, és még mindig nem tudtunk együtt játszani azóta.
egyszerűen nevetséges, hogy a barátaimmal nem tudok együtt játszani, de random eberekkel akármikor :S -
HJ #19376 Itt is voltak single DLC-k. A népszerűségcsökkenés meg sajnos tény. Részben azért is, mert az első 2 rész ugyebár alapból magyarul jött ki és így meg tudott fogni olyan játékos réteget akik nem tudnak angolul és az olyan címekkel nem játszottak ahol nagyon fontos volt a sztori teljes megértése. Ez a réteg lényegében kiesett a 3. részből, hiszen magyar felirat nélkül max. foszlányokban értették a sztorit. Nagyon sokan írták is, hogy majd akkor kezdenek bele ha lesz magyar fordítás és mivel a megjelenés után úgy tűnt: pár hónap (max fél év) múlva kész a honosítás ezért még "megvolt a kíváncsiság" bennük. Amikor meg kezdett nyilvánvaló lenni hogy ez csúszik-csúszik-csúszik akkor sokan csak legyintenek és mással játszanak. Ez már csak ilyen. -
Persze mert voltak képregények ( amit 1-2 önkéntes le is fordított ) voltak könyvek.. Meg 1-2 új dlc. Volt miről beszélni. :) -
Fallout 3-ban 800 órám van, New Vegasban meg kb 600.
Skyrim is jó, tartalmas de nem igazán az én világom a fantasy, így kb 60 órával ott hagytam. Esetleg neki futok majd még egyszer.
ME a kedvenc sorozat és a sci-fi műfaj is közel áll hozzám így abszolút best minden téren nálam.
Igazából én már kezdem unni a játékokat is mert kevés az olyan amire azt mondom "ez igen, alig várom hogy újra kezdjem".
Tehát a tartalmas, többször végigvihető, hangulatos játékokat nem találom mostanában csak a tucat szemetet. El lehet lenni velük 10-20 órát de utána semmi élménnyel nem leszek gazdagabb. Uninstall és már el is felejtettem.
És ami régen jó volt, újdonság pl az AC2, már az sem érdekel mert azt látom hogy 3 résszel a 2. rész után még mindig szinte ugyan úgy nézz ki a játék (AC3)
Sajnos a rókabőrök korát éljük. Remélem azért a ME nem fut erre a vágányra.
ME2 topikja meg egész jól pörgött 1-1,5 éven keresztül még a ME3 elött. -
Napi 2-3 meccs... szigorúan haverokkal. -
Darun #19372 Én most kezdtem el az AC-t, talán két este toltam, de nem igazán tudott megfogni. Azért próbáltam ki, mert a GameStar előfizetéshez lehet teljes játékot kérni és érdekelt hogy az AC3-t érdemes lenne e, ehhez viszont ki kell próbálni az elődöket. Amúgy sem szerencsés egy folytatásos játék utolsó részével kezdeni.
Valóban, ahhoz képest hogy a multit csak úgy mellékesen belerakták, tényleg sokan játszanak vele még mindig (a Raptr-on pl az első hely a megjelenés óta átlag napi 8 órát "tolta") és sokan most vagy még később fogják beszerezni, tehát némi utánpótlás azért van. Mostanában is sok olyan emberkével találkozunk akinek az N7 szintje elég alacsony.
SZEG007: a hozzáállásod jól példázza azt hogy milyen egy nem csapatjátékot plájer. A játékot már én is unom, de sikerült összehozni egy elég jó kis csapatot akik miatt (igaz hogy egyre ritkábban) feljárok és megcsináljuk a hétvégi eventeket, stb. Nem azért mert nincs jobb játék, hanem mert szeretünk csapatban játszani. Megjegyzem, párhuzamosan ezzel játszom tfps-t is pvp, és nem mondanám hogy az sokkal jobb. És nem, nem azért mert folyton lelőnek, az sem zavar ha utolsó vagyok, de zavarnak a csalók, hogy a szerver ott is ledobál, hogy véletlenszerűen leáll a játék, hogy a meccs közepén egyszer csak kiürül a szerver, hogy a sok gyökér csak azért vált oldalt/squadot/stb mert a másiknak kettővel több pontja van (esetleg csak azért jönnek hozzánk mert mi állunk jobban) mert a láma csapattársak kilövik előlünk a saját járműveinket, vagy éppen azért mert bár nincs baráti tűz, mégis minket lőnek, felhívva ezzel az ellenség figyelmét ránk. Ez a kis felsorolás természetesen a teljesség igénye nélkül készült.
Azzal is egyetértek hogy nagyon felgyorsult a játékkiadás is és ez nem mindig jó. De ha mondjak ismét egy példát: minden elismerésem a Skyrim alkotóinak, hihetetlen jó játékot csináltak... engem még se tudott lekötni. A Fallout jobban bejött, pedig tele van idegesítő bugokkal, régi is már, ennek ellenére még is játszom vele, míg a Skyrimből kevesebb mint 40 órát sikerült kihoznom. Pedig kapásból kétszer több előnyét fel tudnám sorolni mint a Fallout új részeinek.
Egyébként ahogy néztem, tényleg az a trend hogy még ki se jött a játék, már van 1-200 hsz az adott topicban, aztán 2-3 hónapig az első oldalon van és szépen eltűnik. Van pár cím ami néha előkerül (BG, Falloutok, BF) de sztem oda is főleg veteránok írnak, esetleg néha egy-egy újonc érdeklődik. Ehhez képest a ME igen jól tartja magát. -
Lehet, hogy még sokan játszanak vele, de topikban beszélni megbeszélnivaló már tényleg nincs sok. Aki akarta, a single részét többször is végigvitte, a vége is alaposan ki lett tárgyalva, meg a multiról is sok szó volt.
Eventeket ide is beírják, de sokat ahhoz se lehet írni. Majd talán ha lesz újabb, tartalmas single player DLC. -
Hagyjátok már ezt a "játék népszerűsége csökkenőben" dumát. Max a multira igaz ez. (sztem annyira csökken amennyire elvárható, vannak sokkal újabb játékok amikkel már alig játszik valaki)
De egyébként most írtam hogy még mindig sokan játszanak vele.
Arról nem is beszélve hogy ez még elsősorban egy single játék. Én is játszok új gammákkal és mindegyik max 1-szer játszhatós kategória és azok sem nyújtanak olyan új élményt.
Mindig vissza-vissza térek a ME-hez mert nálam az a best.
És sztem vagyunk még páran.
Januárra be van tervezve egy trilógia maraton és úgy érzem hogy sokkal jobb játékélményt fog nyújtani mint a most megjelent gammák többsége.
-
Én már honapok ota nem tolom ezt a dög unalom horda modot, és azon csodálkozom hogy egyáltalán tolja még valaki ezt az eszetlen bot hentet. -
HJ #19368 Részben ennek is köszönhető a fordítás lelassulásra (leállása?). A fordító csapat szétzilálva, a játék népszerűsége csökkenőben, a maradék fordító is inkább az új stuffokkal játszik már.
A legpraktikusabb megoldás az lenne, ha az eddig elkészült 40%-os fordítást kiadnák azzal a felhívással, hogy aki akarja az nyugodtan befejezheti + esetleg adnak hozzá egy kis tech. supportot ha kell.
Igaz erre a megoldásra látok legkevesebb esélyt mert akkor lejjebb kéne venni a mellény méretéből. -
ja, én is már belekezdtem a AC2-be :D
az új karaktereket kipróbálom, challengeket megcsinálom, néha meg azért csak úgy is játszom, de már nem akkora lelkesedéssel, mint előtte. -
Evoluti0N #19366 Ez érthető. Elvégre már jó régen megjelent a játék. Mostanság rengeteg játék kijöttt + megvettem a Guild Wars 2-t és emiatt már kb. 1 hónapja nem is játszottam a ME-vel. Az Omega dlc végigjátszása óta talán el se indítottam. Előtte se nem nagyon multiztam már. Már az is nagy szám, h ilyen sokáig elvoltam egy olyan játék multijával, ami nem a multira lett kihegyezve. Majd ha ismét megjön hozzá a kedvem, akkor visszatérek, de már a hétvégi eventekért se megyek fel. Nem arról van szó, hogy nem jó, hanem mindent meg lehet előbb-utóbb unni. Gondolom, hogy mások is megunták ennyi idő alatt, plusz ugye annyi játék kijött mostanság, h ők is csak a fejüket kapkodták. -
A legnagyobb multis játékok (COD, BF stb) meg MMO-k (WOW stb) topikjai persze nem halnak ki, ott mindig van élet. De a többi játék topikja nagyrészt kihal. Nálam kedvencekbe van vagy 25 játék topik, azok közül csak ide meg a Skyrim topikjába írnak rendszeresen.
Egyébként figyeld meg január végén beindul a Dead Space 3 is, -februárban jelenik meg - április, május környékére meg kongani fog az ürességtől.
Szvsz erre nagy lapáttal rátesz az is hogy manapság nagyon nagy túlkínálat van a piacon. Rengeteg játék.
Ezek nagy részük csak 1 évig érdekesek utána elfelejtődnek. Miért is? Hát azért mert sorra esnek le a futószalagról az újabb és újabb részek.
Jó példa erre az AC. 5 éve van ez a cím és eddig 5 rész jött, minden évben 1. Én pl szeretem a AC sorozatot de még a Revolutiont sem játszottam ki de már itt a 3. rész. És minek játsszon az ember pl az AC2-vel ha az AC3 szinte ugyan az.
Szóval manapság nem az van mint régen hogy 2-3 évenként jöttek a folytatások és azok teljesen különbözőek voltak szinte (grafika, játékmeneti újítások stb)
Hanem ugyan azt adják el minden évben csak más a sztori.
Nekem pl már nagyon elegem van ebből, már direkt keresem az újdonságokat, különlegességeket.
ME sorozatot pl pont nem lehet a rókabőrökhöz sorolni hiszen 2 évenként jöttek és hát szinte más mindegyik rész. -
Harbinger #19364 A blockbuster címek topicja is kihal? Mert én mindig azt hittem csak a kedvenceim topicjai: ME, Dead Space, BioShock, Halo, Transformers topicoc halnak. A nagy címek meg biztos élnek és virulnak - COD, MOH, BF, MGS, SF stb. -
Itt SG-n minden játék topikja 2-3 hónappal a megjelenés után kihal. Ez nem újdonság.
Itt van multi és azért írnak ide néha-néha.
A másik hogy a játékkal még mindig sokan játszanak, Xfire-n a 47. helyen áll ami nagyon jónak mondható. -
Darun #19362 Nem csak a topic stagnál. Sztem a játék népszerűsége is alaposan lecsökkent. Engem is érdekelne egy statisztika hogy hány ember várta meg a budget megjelenést, mert azt veszem észre hogy egyre kevesebben játszanak. Megjegyzem, a rengeteg bosszantó bug miatt már én is hetente max 2-3 nap lépek be, eddig meg kb minden nap nyomtam pár órát. -
Harbinger #19361 Igen, így lehetett. Plusz néha a stats olyan soká jelenik meg, hogy nem látni a challange-eket. Csak a pop-up hangot hallani.
Csak én érzem úgy, hogy stangál ez a topic? Vagy hogy most nem nyomom a single-t folyamatosan? Még soldier-rrel végig kéne vinnem idén a trilógiát. :P