Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eric Fagnan
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/14478691/25#14515924
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
ma az egyik leginkább kill-erõs karakter a ghost.
nem rossz a havoc, nagyon cool, de nem estem hasra tõle. bár a cryo blast és incendiary havoc-os tech robbanás is vidám dolog, de sokkal-sokkal kockázatosabb, ráadásul az egésszel sokkal több idõ elmegy, mintha a cloakból egy jó fegyverrel hatalmas sebzéseket osztanál, amitõl mindenki borul jobbra-balra.
a ghost-tal goldon szinte nem is haltam, viszont minimum 110.000 pont összejött a kör végén, de sokszor inkább 130.000 pont, a 75 killes és assistes medált ne is említsem. a challenge-ekben néztem, hogy csak hétvégén leszedtem egy nagy csomó phantomot, dragoont, és atlast!!! komolyan, melyik karakterrel lehet azt megcsinálni, hogy 3 sorozattal elintézel 3 ellenfelet kb. 2 mp alatt? és nem is szimpla trooperekrõl van szó.
argus x-zel és a turián stability bónuszokkal olyan simán lehet osztani a headshotokat, hogy öröm nézni. nem is értem, hogy mi volt ez a sírás a fórumokon, hogy még turiánnal sem lehet használni az argust...hazugság! még ha a 3-as sorozatból egy nem is talál be a fejbe, akkor is killer.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a legszarabb assault fegyverekbõl is goldra vihetõt csinál. kipróbáltam szinte mindegyik AR-rel, nekem a legjobban revenant-tel és argus-szal jön be, de még egy sima pheaston-nal is hatékony, mivel azzal simán lehet folyamatos fejeseket osztani (geth pyrok és hunterek úgy tántorodnak meg a fejlövéstõl és olvad le az életük hogy öröm nézni).
viszont a argus-szal, cloakból, passzívban csak fegyversebzésre és stabilityre gyúrva, a megfelelõ modokkal 10 mp-ig több mint 600 sebzést lehet okozni/3-as sorozat. de teljesen mindegy a szám, a lényeg, hogy eszméletlen, hogy egy cloak-overload után gyakorlatilag simán oszthatók a fejesek, amitõl azonnal hullanak még a középszintû ellenfelek is (centurion, stb.). a bossokat is úgy szedi, hogy egyedül is viszonylag gyorsan el lehet intézni egy atlast. de jó saberrel is, harrierrel is (csak a sabert inkább a salarian infivel használom, a harriert meg rühellem, mert folyamatosan ammo boxhoz kell járulni). én már elejérõl kezdve megszerettem az argust, nem fanyalogtam rajta annyit, mint a fórumokon. jó sebzés, elég lõszer, és én a sorozatok közötti szünetet is elõnynek tartom, mert jobban rá lehet koncentrálni a célzásra (értsd, a fejesekre), mag sorozatlövõkkel hajlamos vagyok egy csomót mellélõni, ha pl. a phantom ugrál össze-vissza.
a másik "hatalmas" arc a volus engineer. a recon mine rögtön nagy kedvencem lett. radius/damage/invasive-re fejlesztve valami csoda. 25%-os sebzés bónusz minden forrásból. kidobod egy stratégiai helyre, és amelyik ellenfél a hatósugarába kerül (kap egy piros körvonalat), az 25%-kal többet sebzõdik. és külön fel lehet robbantani, ráadásul nem is keveset sebez. plusz emellé a proxymine a maga sebzésével és szintén 20%-is debuff-jával, plusz ott van a 3,5 mp-ként ellõhetõ pajzsvisszatöltés nem csak magadnak, de az néhány méteren belül álló csapattagoknak is (milyn jól jön pl. drónkisérésnél). mindezt egy scorpionnal... robbanás mindenhol. hatalmas fun.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Jól néz ki csak nem az én pénztárcámhoz szabták.
Link
De legalább az én Shepemnek meglehet egy ilyen replica a kabinjában. 😛
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
MASS EFFECT 18" SOVEREIGN REAPER SHIP REPLICA
On sale June 26
18.5" tall, includes insert card with a unique code for consumers
$349.99
Nem kicsit drága. Ennyiért már minimum tudjon indoktrinálni is 😄
És sokkal erõseb, mint a Sentinel.
Én Noveria-t várom, kíváncsi vagyok hogy fog festeni, meg ...Benning-et. Az esõ a trailerben nagyon jól néz ki.
Hivatalosan megerõsítve, hogy a többi 12 karakter nem kap új modellt, páncélt, ugyanúgy fognak kinézni, mint a régiek. :sad: http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/14461374/2#14467721
Úgy hogy maradok a Silvernél és a biztos 30000 cred-nél, mint a bizonytalan Gold, bizonytalan 70000 credsénél.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Az új DlC érdekesnek látszik, várós.
Csak még a Bioware se tudja, hogy miért lett nehezebb a játék a legutóbbi patch óta 😄.
Mondjuk egy kicsit kicseszésnek érzem azokkal szemben, akik a Leviathan miatt vettek 1600 BW pontot és azt gondolták, hogy az majd elég lesz a következõ DLC-re is. DE NEEEM... EA politikába ez nem fér bele. Vegyél csak még BW pontot.
Viszont még midig bízok a BW-ben, hogy képesek lesznek olyan tartalommal megtölteni, amiért megéri majd. (Turián nõ, és hogy parancsolgathatunk Arianak már jó vételnek bizonyul 😄 Legalábbis ha csapatban van, akkor csak mondhatom neki, hogy milyen képességét használja)
A mostani multis kiegészítõ is remek lett, bár a Volus adeptet soknak érzem. Engineernek tökéletes, de hogy még vanguardnak is beakarták rakni 😄 Csak azt sajnálom, hogy nincs idõm, annyit játszani ezzel, hogy megszerezzem a többi karaktert is... de hát ez már az én bajom.
A LotSB DLC abszolút megéri a 800 pontot, a Kasumi-s az 560 pontot - ami sokkal reálisabb lenne alap DLC-s árnak - de a többi DLC se rossz. Nekem az Overlord tetszik talán a legjobban. De lehet csak a zenéje végett.
Egyébként, ha azt nézzük nem sok AAA-s címnek van DLC-je, SP ami 7-10 $ között mozogna. Anno a COD DLC-k is ennyit nyomtak és 4 multis pályát tartalmaztak.<#vigyor3>#vigyor3>
Azért ez már elég drága dlc emlékeim szerint még a LotSB is "csak" 800 pont volt.
Tehát a végszó: k*rva ütõs dlc-t kell elénk csapniuk amibe még a föld is beleremeg válaszul 😄
- DLC takes place during ME3
- Squad is: Shepard, Aria and a NEW Female Turian called Nyreem(?)
- Battling General Petrovsky for control over Omega.
- Takes you through all levels of Omega that "you've always wanted to visit".
- Lots of new enemies and challenges
Tudod mennyit szenvedtem érte? 😊
Amúgy más játékokban engem sem érdekel, de a Mass Effect az más...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Solo Mastery: Lone Wolf
A Goldot solozni nagyon nehéz volt és mindegyik több mint 50 percig tartott.
De "Totaly worth it!"
Igen jól mutat a lobbyban. 😊
Itt a manifestem!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni