22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Akkor meg kellett hogy kapjad, csak ugye nem akkor jelzi ki amikor megvan a medál, ez benne a zavaró, én is azt hittem hogy egyből megadja. De csak a pontosztás után kapod meg. Ráadásul ha több challenge is teljesül, akkor kevésbé feltűnő hogy felugrik annak is az ablaka. Viszont a Store-ban látod hogy megkaptad érte a packot.
  • Harbinger
    Jó, akkor nem tudtam a pontos részleteket, mégis megcsináltam. Goldo-on level 13-as karakterrel 6 hullámot túléltem.
  • Darun
    Azért "as a squad" mert hiába élsz túl 10 kört, ha a társaid folyton meghalnak, akkor nem kaptok survive medált. Viszont ha soloban nem halsz meg 5 körig, akkor egyedül is squadnak számítasz, tehát megkapod a survive medált. Arra kell csak figyelni hogy a challenge csak akkor teljesül ha a végén bejön az összesítés, tehát hiába van meg a medál, játék közben nem adja meg a challenge-et (pl ha 5 survive után ledob a szerver, akkor megszívtad, de ha meghalsz akkor elfogadja, hiszen a medál már megvan)
  • Darun
    Nekem solo bronz 5 wave alatt meglett. Tehát saját tapasztalatból...
  • Harbinger
    Várjatok, nem. Én úgy tudom Bronze-on 3 waves medál, Silver-en 5 waves medál és így tovább. Én Silveren csináltam meg, más sokat halt, de én nem. Megkaptam, láttam is. De asszem csak csapatban lehet "as a squad"?
  • RAMyMamy
    ja, így már más
  • Darun
    Ha csapattal nyomtad, akkor nem te vagy a lényeg. Ezek szerint nem kaptatok 5 wave survive medált.
  • morzsi555
    A csapatban senkinek sem szabad meghalnia. Csináld egyedül private lobbyban bronzon a 6. körig, aztán hagyd hogy megöljön az ellen.
  • RAMyMamy
    meg szeretném csinálni ezt a hülye hétvégi challange-et, de nem műxik

2x nyomtam végig a palavenes pályát csapattal úgy, hogy nem haltam meg egyszer se... de csak nem adja be, hogy megvan :S
  • genndy
    Igen, ilyen esetben oda majd később juthatsz el.
  • BoneDragon
    Kaptam egy küldetést, de nincs a galaxy mapon az a rendszer ahova szól, viszont youtuben megnéztem és ott van. Ezek szerint később megnyílik több rendszer ahova lehet menni?
  • Harbinger
    Niztos azért ölte meg az embereket, mert úl sok Renegade pontja volt és így élhetett a Renegade interuptionnal, ami mindig fegyveres öldöklésben nyilvánul meg...
  • RAMyMamy
    én is ugyanígy vagyok, megcsinálom a hétvégi challange-et és cső...
  • morzsi555
    A multija már eléggé unalmas. Hiába adnak ki új karaktereket, fegyvereket, csak egy játékmód van és az már nagyon unalmas. Új játékmód( vagy több) segítene, de erősen kétlem hogy lesz ilyesmi a következő dlcben. (1 MP dlc még biztosan lesz, szerintem januárban vagy februárban). Hetente csak egyszer szoktam már belépni, de többnyire csak a commendation pack miatt...
  • Vraaanyek
    Éééén tudtammm!!!!
  • Darun
    Azt is bebizonyították hogy a nevezett gyilkosság elkövetője többször is levegőt vett miközben tettét elkövette. Tehát aki levegőt vesz...
  • Fpocok
    Könnyebb másra mutogatni, mint beismerni, hogy a mi/ők hibájuk.
  • Ryder62
    Nah szép pedig a Mass Effect gyilkossá tesz.

A Connecticut-állambéli Newyown városában történt mészárlás elkövetőjéről kiderült hogy lájkolta FB-n a hivatalos Mass Effect oldalt.

És már jöttek is a szokásos nyomorék dumák: a videójátékok agresszívak, be kell tiltani mind, meg persze a Mass Effect tehet mindenről stb.

Annyira idióták ezek a hülye amerikaiak hogy már fáj. Nem lehet hogy netán a fegyvertartást kéne korlátozni hogy ne legyen minden házban 3 puska?

Szóval te is, én is, mindenki aki videójátékkal játszik az ámokfutó, gyilkos, labilis és még sorolhatom.

Már nagyon kezd unalmas lenni hogy mindig a játékokat jelölik ki fekete báránynak, mert biztos attól gyilkoltak. Röhej komolyan ez az egész amerikai társadalom meg a nyomorék felfogásuk. Ugye arról a nagy vezető államról beszélünk ahol beperelheted a mikróhullámú sütő gyártóját mert nem írta bele a kiskönyvbe hogy macskát ne tegyél a mikróba mert az egészségére káros lehet.

Btw nekem is a minden idők listáján az első helyezett a Mass Effect.

Netán gyilkos leszek ettől?
  • HJ
    Nem lepődnék meg, ha a "fű alatt" már belekezdett volna a ME3 fordításba egy kisebb csapat és mire a "hivatalos" fordítás eléri a 60%-ot, ők már ki is adják a teljes fordítást :)
  • RAMyMamy
    azért hagytam egy üres sort, mert a második mondatom nem a hsz-edre vonatkozott, hanem "csak úgy" írtam :D
  • Vraaanyek
    Nekem a mass effect mániámmal nincs baj :) töretlenül az első nálam a "minden idők.." listámon, ez részemről konkrétan a fordításról szól, és a fordítók egyes tagjairól, akik reprezentatívan mutatják be a mai magyar felfogást és működést... :P
  • RAMyMamy
    ennél szebben én sem tudtam volna megfogalmazni a jelenlegi helyzetet :)

engem már nem annyira hoz lázba az egész mass effect, már a me3 multi se... :(
  • nyirog
    vagy nagyon ragaszkodnak a jelenlegi illetőhöz?
  • nyirog
    esetleg más lektor?
  • Vraaanyek
    Az a probléma a fordítással, hogy a "kedves" lektor úr el van foglalva a rajta kívül élő összes ember szapulásával, a saját borzalmasan szerencsétlenül elcseszett sorsának folyamatos kisírásával (amit ugye nem magának köszönhet...), és az arrogancia legmagasabb léceinek ismételt leverésével, ahelyett, hogy a fordítás normális, és nem utolsó sorba vállalt ütemben történő munkálataival foglalkozna...
    Szép dolog, hogy elvállalták és csinálják, ezért már kismilliárdszor fényesre lett nyalogatva a kis seggecskéjük szóban a rajongók által, de most már kezdünk átcsúszni abba a rétegbe, amikor már a "ha már elvállaltad, csináld is meg" érvényesül, és nem a "fogjuk be a pofánk, és örüljünk, hogy legalább csinálják"...elvégre senki sem tartott fegyvert a fejükhöz, hogy ebbe belefogjanak! Na most ha ezt a fordítás fórumában írném le, persze rögtön törölve lenne a kommentem, és talán nem bannolnának rögtön, mivel rögtön védik, teszem hozzá teljesen alaptalanul, a kis lektorukat, aki így következmény nélkül szapulhat továbbra is mindenkit, a személyeskedés legmélyebb bugyraiban kopogtatva...
  • BoneDragon
    Megoldottam...
  • BoneDragon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na nekem akadt egy kis problémám, pár hónap után megint elővettem a játékot de... Anno a from ashes dlc crackel kezdtem, de ugye azóta lettek ingyen dlc-k. Na már most, ha beakarom tölteni a mentéseimet eredeti exe-vel, akkor nem engedi a from ashes dlc-re hivatkozva. Ha meg a régi cracket akarom használni, akkor meg az új dlc-ket nem engedi használni. Lehet nem ide kéne ezt írnom, de tud valaki egy frissebb cracket vagy megoldást ehhez? Persze a from ashes dlc kellene. :)
  • Ryder62
    Asszem már ez is volt probléma. Páran akartak jelentkezni de nem engedték nekik mert hogy már így is elegen vannak, mindenkinek már megvan a saját feladata stb.

Sztem ugyan az lesz mint a Fallout New Vegassal. 2 éves az a játék és még csak 0.5-nél tartanak tehát kb a fele van lefordítva. Sztem itt is ez lesz. ME4 megjelenése körül lesz kész ha így halad.

A legtöbb ilyen projectnél az a baj hogy elfogy a kezdeti lendület.
  • HJ
    Nem tudom, nekem nincs közvetlen kapcsolatom a ME3 fordítókkal - csak követem az eseményeket. Mevel régebben több fordításban benne voltam, érdekel hogy mennek náluk a dolgok.
  • Harbinger
    Ho llehet feliratkozni rá? Én 4x végig vittem, valamit tudnék segíteni a fordításban, a többiben nem.
  • HJ
    Amiket én hallottam innen-onnan: a kezdeti lendület után az lett a baj, hogy a fordító csapat egyik vezetője (a lektor vagy a projekt vezető? lényegtelen ki) enyhén szólva túlzásba vitte az önfényezést és az arcoskodást és csak baszogatta és kicikizte azokat akik ténylegesen csinálták a fordítást. Ezért a fordítást elkezdő csapat kb. 2/3-a már gyakorlatilag már kilépett az egészből. Az állapotjelző alapján kb. 40%-ig jutottak bő 9 hónap alatt.
    Az én tippem az, hogy ha nem áll le teljesen a fordítás akkor valamikor jövő év nyár vége körül lesz kész. Persze lehet hogy tévedek, de a pletykák elég hitelesnek tűntek eddig a projectről.
  • BoneDragon
    Várható volt...
  • Mimasz
    Lehetséges. :)
  • RAMyMamy
    egy normális csapattal már ezer éve kész lenne...
  • Mimasz
    Elfogyott a kezdeti lendület. Folyamatos baszogatás mellett csoda, hogy még egyáltalán "fordítgatják"..
  • Darun
    Alapszint is elég hozzá. Én pl soha nem tanultam angolul, felhasználói szintű angol nyelvtudásom van és nem azt mondom hogy mindent értek, de a 75%-t biztosan.
  • Ryder62
    Szerintem kb jövő nyár-ősz. De addig lazán meglehet tanulni az angolt legalább középszinten.
  • JaSoN HuNTeR #19323
    Mikor lesz már Magyarosítás??????? Ezeréve csinálják.!
  • Ryder62

Pár modder folyamatosan készíti a grafikai modokat a ME3-hoz. A srác aki a HD textúrákat gyártja megcsinálta az Appereance packot is HD-ba. Valaki meg az ebben található páncélt átalakította Alliance változatra. Szerintem ütős lett. Sokkal jobb mint az a béna alap Cerberusos hülyeség ami még csak nem is illik a ME3-ba. Ez viszont nagyon is :)

Link ha valaki le akarná tölteni:
    Spectre Ajax Armor skin for Shepard
    (Alternate Appearance Pack kell hozzá természetesen)

Remélem készítenek még hasonló jó kis páncélokat :)
  • Harbinger
    Én ma nem voltam úgy, de ilyenkor érdemes megnézni a BSN-t, az MP-s topicba tuti írnak. Másnem azt, hogy "nekem se megy".