22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Milkoma #19520 Igaz is... Boldog új évet minden kedves fórumozónak! :) -
Milkoma #19519 Egy éjféli Mass Effectet valaki? :D (Forever alone)
Egyébként az új Starship troopersre gondoltam. -
Harbinger #19518 Kicsit spoiler, de a filmben szerintem a Föld vagy más bolygó látható a Citadel mellett.
A játékban elvileg a Black Widow ködben van, konkrét csillagot sose láttunk.
Startship Troopers-ből most melyikről van szó? Mert vana régi Roughnecks sorozat, meg egy új film Shinji Aramaki-tól, ami full CGI - és majdnem jobb, mint az első film, de ez már egy másik topic. -
Darun #19517 A nap is égitest :P
Az sztem kell hogy legyen, mert nekem úgy rémlik hogy az első részben mikor leszállunk a Citadellára és elrepül előtte a Normandy, akkor a a karok között átsüt a fénye.
Én nem láttam az egészet egyben, csak előzetest meg azt a részt amikor a Bood pack-el harcolnak. Van némi animes beütése, de látszik hogy inkább amerikai semmint japán anime-re hajaz. Nekem mondjuk ez a rajzolt módszer jobban bejött mint a ST animációja. De ez ugye egyéni ízlés kérdése. Az animációkat a japánok csinálták (a kiírás szerint a GiTS csapata ami azért egy elég jó anime) a történet meg a SW:CW íróitól származik. Ha jól tudom, ebben a témában három széria is született, az egyik talán magyar volt, amit viszont itt is említenek abból asszem nem láttam egy részt sem. Viszont amerikaiak, tőlük nehezebb eredeti történetet várni. Mivel a nyugati rajzfilmek mind egy kaptaára készülnek, jó ideje már nem nézem őket, az animeknek viszont ugyan úgy eltérő a stílusuk ahogy a nyugati filmeknek. -
Milkoma #19516 Nem feltétlenül logikai baki a kollektorok mérete. Ezek csak génmódosított gépek lényegében. Lehet hogy a főbb rendszerek védelmére ilyen nagy dögöket alkalmaznak. :D De aláírom, hogy fura volt. Egy számomra nagyobb bakit találtam, hogy James a végén N7-es ruhában van. Pedig a játékban még tűnődött rajta, hogy csatlakozzon-e. Valamint ahogy említettétek a fegyverek sem voltak a játékhoz hűek.
A történet maga nem volt egy oscar díjra jelölhető, de a vége tetszett, ahogy a döntése következményeitől szenved, kár hogy a többi jeleneten nem éreztem ezt a fajta nyomást. Ettől eltekintve a rajongóknak egy nézhető animációs film. Bár én mondjuk egy Starship troopers szintű animációt vártam volna el. -
Tudtommal abban a rendszerben nincs bolygó vagy égitest amelyikben a Citadel is van. Csak a nap. -
Harbinger #19514 Igen, ezt is elfelejtettem. Szerintem az ME3 egyik fináléja ihlette az alkotókat. :D -
Meg ha jól emlékszem Citadella közelében is egy bolygó van. -
Evoluti0N #19512 A fegyvereket nem figyeltem annyira, de a collectorok méretével kapcsolatban igazad van. Azt el is felejtettem mondani. Néztem is egy nagyot, hogy honnan a fenéből kerültek elő az óriáscollectorok, amikor a játékban semmi ilyesmi nincs. Arra részre, amire írtam, h baki, pedig éppen éjjel elalvás előtt gondolkodtam, h lehet nem is baki, mivel nem tudom, h a rajzfilm időpontilag pontosan hol helyezkedik el Shepard sztorijához képest :D -
Harbinger #19511 Én több bakit is találtam benne. Pl. a Collectorok mérete... WTF?! Azonfelül a fegyverek, Scimitart mint atuomata fegyver használják nem egyszer. Mattock dettó. Az említett rész nem baki, mert emlékez Vega hogy meséli a sztorit el a 3-ban, már nem sokkal utána/közben Shep elintézi a Collector bázist. A másik meg... szerintem elég szívszaggató lett, sajnos Vega ezen hege nem nagyon üt fel a játékban. -
Evoluti0N #19510 Megnéztem a Paragon Lost-ot. A sztorija nem lett éppen Oscar-díjas és vannak benne kisebb logikátlanságok, sőt van benne 1 dolog, ami szerintem nem hű a játékhoz, konkrétan a második részhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megtalálták benne a seaker-ek bénításának ellenszerét. Na, most ha megtalálták, akkor miért volt szüksége Shepard-nak Mordin módszerére a második részben? Értem én, h a Szövetség nem bízott Shepard-ban az miatt, h a Cerberus-nak dolgozott, de nem létezik, h a Cerberus nem tudta volna kideríteni, h van ellenszer és ne tudták volna megszerezni.
A másik problémám az pedig a végével kapcsolatos. értsd:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem már túlontúl csöpögős lett az a rész, amikor Vega amiatt szenvedett, h nem tudta megmenteni a kolónia lakóit
Emellett sokak szerint az animációk és ahogy megvan rajzolva az se valami erős. Maga a stílusa animés és nem vagyok a témában szakértő, szal nem tudom magam eldönteni, h jó-e, de szerintem nem lett olyan rossz. Egyedül talán az volt furcsa, h bármit mondtak a karakterek, mindig ugyanúgy tátogtak Ilyen: "HÁM-HÁM-HÁM"-osan :D
Emígy összességében nem lett rossz. Úgy mondanám, hogy a könyvekhez hasonlóan inkább a rajongóknak ajánlott, akik bővíteni szeretnék a Mass Effect univerzuma béli élményeiket, mint azoknak, akik egy komoly művészeti alkotásra vágynak. -
Robe77 #19509 Én nem tapasztaltam még hasonlót sem BF3-ban. -
Harbinger #19508 Ezt a bugot én is tapasztaltam. A legrosszabb , hogy loopba marad a connection résznél és semmi hibát nem ír ki. Ahogy pl. a GFWL csinálta/csinálja. Akinek megvana BF3 az tapasztal ilyeneket? Csak mert kizárható lenne, hogy most az Origin bugja vagy a játéké. -
Detto ugyanaz.
Egyik nap megy, másik nap nem megy, harmadnap csak úgy megy, ha előtte becastlakozik máshoz. -
Darun #19506 Nem csak ti. Nálunk van hogy 3-4 emberke is csinál lobby-t mire végre sikerül mindenkinek belépnie. Ráadásul ez nem is fix, mert egyik nap be tudunk lépni valakihez, másnap már nem. -
Valaki megmondaná, hogy miért van, hogy magyar haverral az esetek 80%-ban nem tudunk egymásra csatlakozni? Ő, meg én is, külön... bárkire tudunk, csak egymásra nem. Ez már nem az első játék, ahol előfordul... egyszerűen nem tudunk együtt játszani. -
Darun #19504 Én kipróbáltam mikor újonnan bekerült a játékba. A charge miatt én se nagyon használtam, bár a CD-t alig csökkenteni és a sebzése is korrekt, viszont lassú volt és kevés lőszerrel van eleresztve. Így 2-3 alkalomnál többször én se használtam. Gondolom azért butították vissza mert minden képességet használó karakter azt használta (én mondjuk alig láttam hogy valaki ezzel rohangált volna), most marad helyette a Scorpion. -
Itt megtalálható a Mass Effect: Paragon Lost (2012) felirat! -
morzsi555 #19502 So, beginning December 21st the BioWare offices will be closed for the holidays. Multiplayer fans, please be aware that there will be no N7 Bounty Weekends for the weekends of December 28th or January 4th. -
Nincs is most event. -
sanya200 #19500 ebbe az eventbe mit kell csinálni semmi én nem jöttem rá :D -
Már szinte majdnem minden megvan, kivéve a Kroguard... shadow viszont nagyon jó karakter :D -
sanya200 #19498 azóta multizok vele mióta megjelent de ezt a fegyvert nemrég kezdtem el használni mikor nem kellett felhúzni akkor jó volt lehetett vele írtani rendesen de most tuti nem használom így. -
morzsi555 #19497 Winter Break -
sanya200 #19496 ezen a hétvégén van vmi cheallange? -
Darun #19495 Akkor el tudod képzelni milyen érzés, amikor platinán extraction körben int be neked a játék. -
morzsi555 #19494 Ez egy feature. :D Amúgy március óta nem sikerült ezt kijavítaniuk, nálam szerencsére csak ritkán fordult elő. -
Kurva életbe már, ez mi a faszom... az elmúlt pár napba három gold meccsem pénze is elveszett!!!! BASSZÁK MEG! -
Newtonoson behaltam XD -
ratgab #19491 Úgy van, be is gyűjtöttem immár én is. -
Harbinger #19490 Nem tudom ki szokta olvasni a BSN-t, de ez a topic gyilkos: Mass Effect LOLS thread.
Az utolsó pár nagyon jó, de érdemes random beleolvasni. :) -
Harbinger #19489 Volt, ennyiért tényleg megéri. Főleg, hogy a multis DLC-k ingyen vannak hozzá. Két haverom is fűzöm, de hiába. :) -
Nem tudom volt e már, de ME3 6,5euró gmg n. -
Darun #19487 Lehet hogy csak mostanában kezdtél el multizni. Amikor először bekerült a játékba, akkor is ilyen volt. Aztán jött a verziófrissítés, asszem akkor rakták be a Collectorokat, a platinát meg még sok egyebet és akkor vették ki a lövés előtti felhúzást az Aco-ból. Amit pár hete visszaraktak. -
sanya200 #19486 a fenéket eddig lehetett vele rendesen lőni ahogy a többi pisztollyal most meg fel kell húzni sokkal lassabban lő.Legalábbis nálam.Sokat játszottam ezzel a fegyverrel csak észreveszem ha nem ugyanaz.Amióta felraktam ezt a fegyver pack dlc-t azóta szar direkt azért vettem mert tetszett multiba, gondoltam single-be is jó lesz erre a single-be csak úgy lehet lőni ha felhúzod előtte ami van 3-4mp multiba dettó.Pedig ott eddig nem kellett felhúzni/túltölteni. -
Darun #19485 Én szóltam. -
morzsi555 #19484 Pont az a baj. Kivették belőle a felhúzósdit, végre használható volt, mindenki örült neki, erre most visszacsinálják. Kibaszott idióta Bioware. A köv rész is 100% ilyen hülyén lesz megcsinálva, hogy hetente változtatnak meg benne dolgokat. Részben emiatt is ment el a kedvem a multitól, minden héten vagy szétkúrnak egy fegyvert vagy powert, vagy adnak nekik egy olyan buff-ot ami kb. szart se ér. -
Darun #19483 Eredetileg is ilyen volt. -
sanya200 #19482 Az accolyte-t úgy ahogy van elbaszták eddig jó volt most meg nem ér egy kalap szart se. -
grat :D