Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• hunGuyver
    @HJ és BoneDragon:

Én "erre" a "nemleszsemmi" + "tőlüknemvároksemmitmer'szaremberek, csak annyigerincem nincshogyeztiskimerjem mondani", stb... kinyilatkoztatásokra azért a helyetekben - garantáltan nem vennék mérget, de természetesen jogotok van a saját véleményetekhez, mint szubjektíve bárkinek a sajátjához. Egyébként tudjátok, bizonyos szinten miért hasonlatos a vélemény a végbélrózsához?...

De hogy lássátok, kivel van dolgotok... A ME.hu-vezetője IMP megkért rá, hogy a fordítócsapatból egy illetékes látogasson már el ide, és válaszolgasson néhány felmerülő kérdésre (mondjuk ő nem így fogalmazta meg ezt - és az utóbbi két felszólamló rosszindulattól fröcsögő ideokádása után én sem ezt a verziót használnám meghittebb közegben). Úgyhogy remélem, miközben most dagad a melletek a büszkeségtől, miszerint végre "elértetek valamit" a toalett lehúzó-karjának fogantyúján kívül, ám azzal azért legyetek nyugodtan tisztában, hogy pillanatnyilag ahányszor csak válaszolnom kell nektek a házsártoskodás mellett esetlegesen felmerülő, érdemi kérdésekre, pontosan annyi idővel tolódik a mass3 teljes szövegezésének lektorálása, szerkesztése, és javítása...

Ám legyen karácsony az óvodában...

Mellesleg megjegyezném, hogy a fordításnak van külön fóruma, amit mi a készítők már csak hivatalból is szoktunk látogatni, illetőleg aki annyira akar - mert kíváncsi, nem csak a gusztustalan, negatív fröcsögést nyomatja - még élő szóban, egy TS szerveren is elérhet minket...

Ja, hogy ezeknek az apróságoknak már utána kellett volna járni, ami nem egészen 2 percet vett volna el a mélyen tisztelt jellembajnok életéből?... Nos, nem meglepő a jelenség.

@mindenki máshoz:

Sziasztok! A me.hu vezetője IMP, a minap megkért tőlünk egy tetszőleges önként jelentkezőt, hogy ugorjon már át erre a fórumra, és válaszoljon néhány érdemben felmerülő kérdésre a fordítással kapcsolatban. Jelentem tehát, mint a fordítás főszerkesztője és lektora, készséggel állok szolgálatotokra. Azonban szabadjon megjegyeznem, hogy van ám a projektnek saját honlapja, fóruma - amit mi készítők napi rendszerességgel látogatunk -, illetőleg ha valaki nagyon ügyes, vagy kitartó, illetőleg egyszerűen csak megkér minket, biztosítunk hozzáférést a saját, privát TS szerverünkhöz, ahol egyébként több, szabadon használható szoba is várja a ME3 többjátékos módjával szórakozni, és kikapcsolódni vágyókat!

Egyébiránt minden értelmes és normális illetőtől elnézést kérek, ami a felvezető kis közjátékot illeti, azonban úgy látszik, mindig, mindenütt akad néhány deviáns illető, akikkel (bár szerintem inkább "amikkel) csupán így lehet... vagy még így se.