22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #19280 Biztos bennem van a hiba, de számomra egy ilyen remek kép se 1200 BW pontot, se két órát nem ér meg. -
Harbinger #19279 Ilyen is van a játékban? Alig várom, hogy megtudjam venni. -
Darun #19278 Ezért lesz nekem solo vangi. -
Llew #19277 nem vanguard, az pár hete volt, hanem biotikus. Jobban mondva biotikus robbanással kell pontot szerezni, szóval az akár vanguarddal is mehet. -
Darun #19276 Vanguard hétvége lesz, az event alapvetően a solo játékmódra fog sarkallni. -
RAMyMamy #19275 nem nézem egyiket se (majd a firefly-t akarom elkezdeni), csak már sok helyen láttam ezt a gifet és kíváncsi voltam az eredetére :D -
Most nézem a srác aki HR textúrákat készít a játékhoz már nekiállt az omegának is, a ruha pakk dlc meg már kész is van. (Cerberus logót kicserélte sztem ez így jó mert a 2-ben még megállta a helyét viszont a 3-ban semmi értelme Cerberusos páncélban parádézni.)
Ugyan még csak kipróbáltam a modját, sztem szuper. A pályákat, ruhákat, karaktereket, fegyvereket, páncélokat 4k-s textúrákkal látja el ami sztem megdobja a játékot.
Az omega dlc-ben is rengeteg low poly mosottas textúra van. Fejemet fogtam már hogy hogy lehet ennyire ronda, már szó szerint szúrta a szemem.
Aki viszonylag erős géppel rendelkezik, tegyen egy próbát, mert ezzel a grafikai moddal ME2 szintre húzza fel a ME3-at. (Igen, sajna a 3 jóval rondább helyenként mint a 2, pedig holott ez az újabb lol visszafejlődünk) -
Hoz_Hun #19273 Akinek ERRE...
..elég két óra,... az megérdemli. :)
Nekem négy is kevés volt és még akarok... :D -
Most látom valaki kicsivel több mint 2 óra alatt végigvitte az omegát. A gyerek állandóan sprintel mint az őrült, két lövés egy cerberus turret pisztollyal.... ennek így mi értelme? Playthrough-ként van föltöltve de ez már speed run.
-
Jah, azt vágom. De nagyon kicsit. Inkább benyomom az invit és elmfutok :D -
morzsi555 #19270 A volus heavy meleeje (pajzs) sebez egy kicsit. -
Pár dologra rájöttem ezen a héten.
Pl ha geth turretet viszel magaddal és az lelő valamit, akkor geth turretet ír ki, hogy azzal öltél. Viszont ha a lángszóróval öl, akkor sentry turret-et ír ki.
Volrusnak nincsen ütése, viszont ha megnyomod az ütés gombot, akkor el mész láthatatlanba kis ideig.
MINDBLOWN. -
Harbinger #19268 Ez a Castle. Nézd a hátteret, ilyen a Firefly sose lehetet, én csak a Serenity-t láttam. Plusz Nathan ruhája, a Firefly/Serenity-be sose volt ilyen elegáns. :D -
Jó a kérdés és nagyon jogos. Tulajdonképpen én sem tudom 
Ahol lehetett sétáltam, megálltam nézelődni (omega látkép powa) mindent körbe csekkoltam lootokért stb.
Sose szerettem végigrohanni játékokon, ha meg az egyik kedvencemről van szó akkor meg pláne. Pedig a dlc második felében én is már pörögtem rendesen.
-
tényleg rohadt jó:) -
Hoz_Hun #19265 Igen, asszem a Castle-ból van. De nem én készítettem csak félre tettem magamnak mert szerintem igen jó. :D -
Ch4nce #19264 Szerintem inkább Castle. -
RAMyMamy #19263 off: ez a gif a firefly-ból van? :D -
Hoz_Hun #19262 6-7 óra?!? De hát hogy,...
-
Evoluti0N #19261 Állítólag lesz. Azt fütyülik a madarak.
@Ryder62 Hogy sikerült 6-7 órát kisajtolnod belőle?
Minden új kódex infot elolvastam, mindenkivel beszélgettem és nem "spaceztem" el a beszélgetéseket, az npc karakterek egymás közötti beszélgetéseit is mindig meghallgattam és néha még nézelődni is megálltam, de így is csak kis híján 4 óra lett.
-
sanya200 #19260 hát nemtok mit tenni törtel nem baszom el a multit hogy azt rakom fel van 600 pontom még veszek hozzá még 600-aztán ennyi.De lesz még vmi single-s dlc amúgy? -
Omega DLC értékelés
Ami tetszett:
- 2 új ellenfél; új Mech típus és az Adjutant.
- Omegát keresztül kasul bejárjuk.
- Kellemes soundtrack.
- Hatalmas csaták főleg a második felében.
- Aria és Nyreen.
- 2-3 új fegyó.
- Néhány ismerős helyszín.
- Hosszú játékidő, nekem 6-7 óra között volt.
Ami viszont nem:
- Ár/érték arány.
- Néhány bug, főleg átvezetőkben.
- Néhány helyen kicsit unalmas.
- Van 3 mellék küldi de az a "vedd fel a pályán" tipusú.
- Semmi extrát nem add a befejezés után, nem térhetünk vissza.
- Pálya tervezés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Afterlife belső tere miért nézz ki máshogy mint a ME2-ben? Teljesen máshol vannak a lépcsők, még Aria páholyába felvezető lépcsők is megváltoztak.
- Undorító textúrák tömkelege. Gondolom a konzolos limit miatt (2GB) össze kellett sűríteniük ezt-azt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főleg akkor muris mikor vissza térünk Gozu districtbe (Mordin küldije). Ugyan azt a pályát látjuk csak ezúttal minden low-poly.
- A vége egy kicsit fura lett.
Összegezve: 9/10, ME3 legjobb DLC-je eddig, ha a hosszát nézzük, az összes ME DLC közül ez a legjobb, hangulatban nagyon jó, bár a LotSB szintjét nem éri el (10/10). A Leviathanban sok háttér infót tudtunk meg és azok kapcsolódtak a történethez viszont ez nem, itt nincs semmi ilyesmi, ez egy akció dús DLC.
Az árát viszont nem éri meg! Egyszerűen túl van árazva. Annyiba kellett volna kerülnie mint a többi DLC-nek (800BWP)
Főleg hogy nem olyan mint a LotSB hogy a teljesítése után visszamehetsz bónuszokért, infókért stb
-
Darun #19258 Vannak ilyenek is. Tegnap én is beleszaladtam egy noob-ba, de azért megjegyezném hogy a Rio alapvetően nem erről szól. Még csapatmunkával is elég húzós (most platináról beszélek) nélküle meg szinte lehetetlen. Tegnap pl ott áll mellettem a volus, már csak mi ketten élünk, és nem tölt pajzsot. Persze mögöttem állt, ergó ő alig sebződött, amikot meghalt, egyből felszedtem. A Banshee csapása épp csak megkarcolta a pajzsom, de amikor már két Banshee volt és a Brute is folyamatosan rohamozott... a volus meg csak dobálta a recon mine-t amivel ugye nem sokra megyünk. Után meg elindultunk volus nélkül. Persze az objective-et én is egyedül próbáltam meg, mert a kutya nem fedezett. Ilyen "csapatban" meg nem vagyok hajlandó equipmentet pazarolni. Megjegyzem, a három kör alatt amíg éltünk, egyedül több pontot értem el a kis 17-es sentimmel mint a három húszas társam. Szóval nem a dobozba állással van itt a probléma, hanem az emberek mentalitásával. -
morzsi555 #19257 Én többnyire szabotálni szoktam a meccset, ha ilyenbe kerülök. Pl. a csomagot felveszem, de nem viszem el a célba csak várom hogy leteljen az idő, ők meg bújkáljanak csak a kis dobozban :D. Hackelősnél, drónosnál meg belemegyek a kék körbe, de ha nem jönnek segíteni, akkor kilépek a körből. -
sanya200 #19256 Most komolyan szerintetek van értelme olyan multinak mikor bemásznak egy helyre és 10 körön keresztül nem eszi ki őket onnan a rosseb? Rio-n is bemásznak abba a rohadt dobozba "mert nem éri el a benshee" istenem ekkora egy fúúú utálom az ilyet aztán ha te meg megpurcansz akkor meg basznak segíteni, meg a feladatokat old meg magad mert basznak odajönni hekkelni meg drónt kisérni, atommal nem lehet kirobbantani őket arról az egy helyről.Az ilyet bannolnám a francba ez nem játék hogy csak áll egy rohadt helyen aztán nem csinál semmit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #19255 Mindig is ilyen volt a victory pack. Ezért is nem háborogtunk, ha irreális allied goalt adtak. Kb egy Jumbo packnak felel meg a tartalma, sőt, igazából az új verzió óta már annak se. -
Harbinger #19254 "A man chooses. A slave obeys." -
Evoluti0N #19253 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az erőteres résszel se tudtam megbékélni. Jó, ha 2 méter magasak voltak az erőtér falak. Nehogy már valami repülő szerkezettel ne tudtak volna elmenni felette. Ráadásul a videóban, amit az erőterek kikapcsolása után mutat látszik, h van olyan rész, ahol valami dobozokig ér az erőtér. Miért nem tudtak a dobozokon átmászni az Omega lakói? -
morzsi555 #19252 A gamefrontos pontszám is rossz értékelésnek számít. Egy közepes dlc, de igazából az ár/érték arány nincs rendben, ha 5-7 dollár lenne, akkor nem lenne vészes, nem ér 15 dollárt. Leviathan dlc 10 dollár és több a tartalom benne, mint az Omegában. -
RAMyMamy #19251 és itt jön a kérdés, hogy melyiknek lehet hinni?
majd talán egyszer végignyomom én is... -
morzsi555 #19250 Victory pack mindig is szar volt, nem ér semmit.
Első Omega dlc értékelések:
Eurogamer - 4/10
GameFront - 75% -
OMG!!! A VICTORY PACKOMBAN VOLT EGY...
[spoiler]nagy büdös semmi. Még csak arany keretes cucc sem volt :S -
Hoz_Hun #19248 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen. Orbitális baromság és logikátlan, hogy Aria visszaül a Citadellára, amikor korábban kifejtette, hogy UTÁL ott lenni. Az Omega végén meg azt szónokolja, hogy ezentúl sosem hagyja el őket, ráadásul rengeteg tennivalója is van Omegán.
És mi az első dolga,... hogy áthúz a Citadellára. Előbb odaér mint Shepard. NEVETSÉGES... -
Hoz_Hun #19247 Nekem 4 óra volt az Omega és minden petákot megért.
Most leveszem a Mass Effect fan szemüveget....
Az 1200MS pont rendkívül drága érte. A következő problémáim voltak.
A sztorija semmi újat nem hoz, nincs fordulat, kiemelkedő esemény, bár erre számítottam. Nincs új hub, Omegára visszatérni már nem lehet. Nincs új (Normandy-ra csatlakozó) csapattárs (Tuian csajt betehették volna végleges csapattársnak) nincs új fegyver sem (oké Valkyrie, de az nekem már a játék elejétől fogva megvan), pár fegyver mod, ami a multiból már ismert. Nem lehet megtörni Aria elsőszámú szabályát.... egy este erejéig se. Oké Shepard az Shepard és nem James Bond, de akkor is.
Tehát gyakorlatilag egy interaktív mozi. Élvezetes, szórakoztató, de semmi képen sem annyira kiemelkő, ami ezt az árat indokolná.
A Shadow Broker DLC még mindíg veretlen! -
Evoluti0N #19246 Igazából az a baj a dlc-vel, h egy cső lövölde az egész. 1-2x megszakítja egy rövid rész, ahol egy kis területen lehet emberekkel beszélgetni, de aztán "csőlövünk" megint. Van pár hangulatos rész, amiket a spoiler miatt nem írnék le, de többre számítottam. -
Evoluti0N #19245 Végigjátszottam az Omega dlc-t. Pontosan 3 óra 47 perc volt. A Leviathan-t kicsit több, mint 4 óra alatt játszottam végig, szal ez valamennyivel rövidebb lett. Jó volt és hangulatos volt, de közel se lett olyan jó, mint a Leviathan és emellett igencsak sok fura bug volt benne. Mondjuk egyik se volt gamebreaking bug, hanem csak animációsak. Főleg átvezető részeknél fordultak elő, na meg Nyreen egyszer a levegőbe került és újból be kellett töltenem egy mentést. Summa summarum nem volt rossz, de ez az 1200 BW pont kicsit sok volt érte és nem a bugok miatt, hanem egyszerűen nem olyan jó vagy hosszú, h ennyit érjen. -
morzsi555 #19244 A végére értem. Max 5-6 dollárt ér ez a dlc. Kb. 3 óráig tartott az embernek úgy, hogy nagyon lassan haladt előre, sokszor nézelődött, még a kódexbe is beleolvasott, elosztogatta a power pontokat. Volt néhány bug is benne. Volt kb. 4 jelenet ami kiemelkedő volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aria szétnyit egy forcefieldet a biotikus képességével.
Aria bechargol az Afterlifeba a végefelé.
Egy batarian és aria buzdító beszéde.
Amúgy írják, hogy miután végigjátszod a dlct, azután Aria továbbra is a citadel purgatory bárjában üldögél. lol
-
morzsi555 #19243 Nem veszem meg, nincs értelme ezért az árért. Végignézem azt csá, az alapjátékhoz nem ad hozzá semmit. Főstoryt nem befolyásolja, sem a játék végét. Ha meg a története érdekli az embert, akkor azt a youtubeon is megnézheti. A harc ugyanaz, mint az alapjátékban. -
Harbinger #19242 Ezek a divat fanok vagy trollok. Ez olyan mintha elvolasnám egy könyv utolsó oldalá előre. Vagy egy készülő film leaked scriptjét. De midnegy, mindenk itudja, hogy szar lesz! Ezért veszi, aki tudja első nap és szidja egy hétig az összes fórumon, hogy mennyire szar és mennyire nem bír vele játszani. -
Miért nézed meg előre? Lelövöd az összes poént...