Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volus Adept, az MP-ben? Még mindig nem hiszem el. 😄 Senki se sírjon, több száz hsz lehet a BSN-en, ahol ezt kérték. Most már csak Blasto kell.<#hawaii>#hawaii>
Ki jön ma egy- két menetre?😊
Csapatmunka nem nagyon volt ebben a kezdeti pár játékban, fõleg random emberekkel össze-vissza. Max az elsõ csapattal, ahol egy másik gyengébb emberkével fedezékbõl lõttünk, míg a két maxos vanguard rohangált és aprított.
Az lenne még a kérdésem, hogy a fegyverek, bankszámlák azok karakterenként számítanak, vagy játékosként. Szóval, ha most pl. a katonával találok valami jó fegyvert, akkor azt egy másik karakter fiókjában is megtalálom majd, vagy ott kezdhetek mindent elölrõl?
Én úgy vettem észre, hogyha ad cuccokat néhány psp után, akkor rengeteg cuccot fogsz kapni ha folytatod. Ha nem kapsz semmit néhány psp után, akkor szinte semmit sem fogsz kapni.
Viszont a rögtön élesztõsöket kicsit sajnálom, mert nekem is medigélbõl van a legkevesebb. Meg tényleg úgy vagyok vele, ha tudok akkor élesztem én. Olyan is sokszor volt már hogy ketten futottunk a földön lévõ felé.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Volus (Stasis, Biotic Orbs, Shield Boost)
Krogan Shaman (Barrier, Shockwave, Warp)
Batarian Slasher (Warp, Cluster Grenade, Lash)
Soldiers
Turian Havoc ( Cryo Blast, Havoc Strike, Stimulant Pack)
Geth Trooper (Hunter Mode, Flamer, Fortification)
Quarian Marksman (Marksman, Tactical Scan, Sabotage)
Engineer
Volus (Proximity Mine, Shield Boost, Recon Mine)
Turian Saboteur (Sabotage, Sentry Turret, Homing Grenade)
Vorcha Hunter (Bloodlust, Incinerate, Submission Net)
Sentinel
Volus Mercenary (Decoy, Combat Drone, Shield Boost)
Asari Valkyrie (Tech Armor, Annihilation Field, Warp)
Infiltrator
Turian Ghost (Overload, Tactical Cloak, Stimulant Pack)
Drell Assasin (Tactical Cloak, Homing Grenade, Recon Mine)
Asary Huntress (Tactical Cloak, Dark Channel, Warp)
Vanguard
Volus Protector (Biotic Charge, Biotic Orbs, Shield Boost)
Batarian Brawler (Biotic Charge, Blade Armor, Lash)
Sokszor én pont az ellentetjét látom, ami szintén elég idegesítõ. Igencsak gyakran hagyják az emberek, h elvérezzen a karijuk és a többieket benne hagyják a szarban. Nem létezik, h nincs medigéljük, simán csak nem hajlandóak fogyasztani.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"The Black Arks have arrived! In Mass Effect 3: Retaliation, Harbinger unleashes a new wave of terror on the galaxy: the Collector legions! Battle this all-new fourth enemy faction as well as reinforcements to existing factions like the Cerberus Dragoon and Geth Bomber. Face environmental hazards on the original six game maps, and achieve victory with new ammo powers, gear pieces, kits for the turians and volus, and Collector weapons!"
Az alap kariknál a heavy melee elég tré, bár már sokat javítottak rajta a kezdetekhez képest. Próbálj majd ki egy maxos krogan-t! 😄 Azt nem mondom hogy mindent visz, mert a láthatatlan ellenfelek (fõleg a hunterek) elõszeretettel szívatnak be, de vele a bossok elé is be lehet állni face2face. Láttam már Silveren kezdõ karit aki alap cuccokkal bealázta a társainkat. Õ a szinglit nyilván nem turista fokozaton tolta.
A szintek a mai napig nem jelentenek semmit, ennek a magyarázatát a fenti pár mondatból is le lehet szûrni. Én 99%-ban hostolok. Ha nem lennék lusta és járnék bronzra, szólnék a csapattársaknak hogy ne rakétázzanak, ne medigélezzenek rögtön hanem csak vész esetén... Sokan azt hiszik hogy ciki meghalni. Néha az is, de attól csapatjáték ez hogy ha összeesel a társad mellett, akkor feltámaszt. Mert tudja hogy fordított esetben te is megteszed érte.
Egyébként meg a multi tipikusan az a "leülök pár meccsre, aztán a 10. után esik le hogy már elmúlt éjfél". Én is úgy szoktam hogy felmegyek lõni párat és ott ragadok. Most már érezhetõen kevesebbet járok fel, de eventkor azért megtalálható vagyok. Ráadásul ahogy láttam, utánpótlás is akad azért!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Anno amikor elkezdtem multizni és fogalmam nem volt mi az a WTF,láma (ezt ma sem tudom igazán),camper stb. csak olyan kedves válaszokat kaptam hogy "te noob!- de béna vagy!" vagy nem is válaszoltak!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Space a mindenes gomb: fedezék, újjáélesztés - csak megnyomni kell nem nyomva tartani, futás, bukfenc, mission objective végrehajtása.
A karaktered tudod még színezni, és küldetések elõtt a consumables cuccokat rá aggatni, mint plusz ammo típus, fegyver booster és hasonlók. A BSN oldalán belépve a Multiplayer Manifest-ben tudod a legjobban szemügyre venni mik vannak és mid van meg.
igen, kapod a körök végén a kreditet, abból veszel pakkokat. veterán pakkból szerezheted meg és upgradelheted az alap fegyvereket és modokat. a spectre-ben vagy a prémium spectre-ben már a jobb cuccok vannak, persze sokkal többe kerülnek, ha bronz meccseket játszol, akkor sokáig kell gyûjteni egyre, de megér(het)i. azonkívül a pakkokból mindenféle egyszer használatos dolgokat is kaphatsz. teljesen random, csak ez a baj.
a karakterednél van egy olyan menüpont hogy equipment. ott tudod betenni ezeket a dolgokat. ahogy említettem, van ami egy meccsre szól, de a gear-slotba tudsz betenni olyanokat, amik állandók. a rakéta, a medigél, a spec ops nemtommostmi (gyorsan vissztölti a pajzsod és az életerõd, ha gáz van), meg a ammo pakk az automatikusan a karakterednél lesz, és asszem a 4-5-6-7-es gombokkal lehet elõkapni vagy használni õket.
ha egy j karatert kaptál, akkor azt már tudod használni. a salarianok jók, engineer és infiltrator is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Az utolsó durva hullámokban inkább csak újraélesztési feladatot adtam a csapattársaknak.
Azért jól elvoltunk. Néha sikerült fedeznem a kütyüket berhelõ csapattársakat, meg idõnként én is újra élesztettem.
Aztán az egyszer csak megszakadt a kapcsolat a szerverrel, úgy hogy elvesztettem a csapatot. Utána már nem sikerült olyan jót találni.
Béna vagyok a heavy male attackkal, sokszor singleben sem sikerül az ellenféllel szembe fordulva kivitelezni, így csak a levegõt szurkálom. Multiban pedig sokszor jó lett volna normálisan összehozni, mert az legalább hatos gyengébb karakterrel is.
A részletek mondjuk még zavarosak.
Az újraélesztéshez kell valami extrát csinálni? Mert igazából nem tudom, hogy hoztam össze. Vagy elég csak oda menni az elesett mellé?
Új cuccokat csak ezekbõl a store-os packekbõl esnek? Az ingyenes kezdõ után még vettem egy következõt, de csak egy AR visszarúgás csillapító volt benne, meg valami sniper akármi, ami nem modolos cucc, hanem equipment, amit nem is értek mi, singleben nem volt ilyen. Illetve egy salarián karakter. Az unlokkolja azt játszhatóra, ha új karaktert indítok?
Volt az egyikben egy rakéta is, de azt meg nem tudtam a karakterre rádobni.
Ja és hányan lehetnek egy csapatban? Mert elõször egy hármashoz csatlakoztam, aztán miután elvesztettem õket én lettem a leader és hozzám jött még egy ember, aztán menet közben mg vagy ketten beugrottak.
Nos, a csapataggok. Hát igen, én s szimpátiára vagy épp a karakterem stílusára építek. De az 1-ben, aki használható az Ash-Wrex duó bármilyen Shep kaszttal, e két arc szimplán megölhetetlen és Wrex-nek még hasznos képességei is vannak. Liara, Garrus, Tali, és fõleg Kaiden egy rohamnál kb. 5 mp alatt elesnek. Max kigyúrt karakterek jók. Ami nálam üt: Sentinel FemShep, Liara és Ash Geth rifle-val, aláz!
A 2-ben Miranda kétségkívül erõs és hasznos, mert minden armor-barrier, mind shield ellen tud mit tenni, plusz a seg... slamje is brutális. Kasumival a legtöbb mission alatt brutális trió egy Engienner/Sentinel Sheppel. De Zaeed Geth/Mech küldetéseknél verhetetlen a squad distruptor ammo miatt. Ellenben Jack totál használhatatlan, gyenge a powerjei használhataltanok sok shieldes egységnél. Legion és Grunt a végén jók, mint golyófogó a shieldes powerjeik véget.
A 3-ban, nos Ash a squad distruptor ammo végett hasznos, de nem túl erõs. Kaiden detto, bár vannak jó powerjei is. Garrus és Tali, specifikus karakterek, Getheh esetén jók. Vega erõs és szívós, többet nem tud, egy maxolt Carnage-ge elmegy. Javik brutál a saját fehyverével és maxolt Dark Channellel, Liara meg hát... nos, a jó builddel és armorban az infinity singularity spam netovábbja.
Kai "cereal killer" Leng legutóbb igen csak megszívatott, a Dominate skillem nem is használtam. 😄 Inkább a sok katona zavart mintsem õ, mert õ meghal, ha lemegy a pajzsa. Ehhez EDI kell, egy jó tech-es Shep, meg Ash a distruptor ammo-val.
"on PlayStationŸ Network in North America on October 9 and in Europe on October 10."
csak az angolban nem raknak vesszõket, mert fáj nekik.