22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RAMyMamy #19320 nálam jó volt olyan fél5-6 között, gyors megcsináltam a hétvégi eventet -
GreyWarden #19319 Igen, délután is meg most is csak offline- ban van, fogalmam nincs mi lehet. -
másnál is csak ofline módba fút? -
És ahogy a következőnél is XD Ha tényleg a Citadelen fog játszódni a köv. DLC. -
Harbinger #19316 Ahogy a Leviathan DLC-nél is. -
A dock 42-re kell menni a citadelen. Ha elolvastad a levelet akkor utána van két választási lehetőséged hogy hol akarsz leszállni a citadelen. -
Omega DLC-t mikortól lehet elkezdeni? új játékot kezdtem pár napja, Normandy-n meg is kaptam az üzenetet, de ha Ariához megyek, csak az alapjáték küldetésekről beszél... -
Harbinger #19313 Elvileg elindult. splash screen nekem is csak 9 óra után tűnik fel, egy ME3 restart után. -
nem úgy van hogy ma este 7-kor lép érvénybe a hadművelet? mert eddig semmi róla... -
Na végre!! ez nekem való, és most még időm is lesz :P :P -
Harbinger #19310 Operation: Onslaught
Már azt hittem a héten nem is lesz. A cél 75000 pontot szerezni Assault Rifle-lal, bármelyik pálya/ellenség/fokozat, extraction NEM szükséges. -
sanya200 #19309 eh megvettem ezt a GROUNDSIDE RESISTANCE packot ügye benne van az accolyte pisztoly gondoltam elleszek vele erre basszus le van butítva a multihoz képest
olyan lassan lehet vele lőni hogy értelmetlen a használata fel kell húzni áááhhhh a másik pisztoly a Executioner nem lenne rossz csak hát ez meg egyesével lő, egyet lősz táraz pfff aztán a sebzése se jobb mint a carnifex-é abba meg legalább van nagyobb tár szóval ez is értelmetlen,egyedül talán a typhoon éri meg a Venom Shotgun meg hát úgy nem próbáltam harc közbe de azt is fel kell húzni, kb ugyanaz mint a gránátlövő pisztoly csak több gránátot lő ki de nem hiszem hogy olyan baromi sokat ér.
-
Harbinger #19308 Szerintem csak minden troll azt várja "na, majd ez a DLC hozza a happy end finálét, ahol a homokos Shep Estebannal a Rió parton iszogatnak Jacob bárjában". Én amit eddig olvastam róla csak az zavar, hogy nem lesz hubworld, mint pl. a 2-ben. De mindegy, Dr. Bryson labja se maradt, azt is túléltem. -
Nekem tetszett. Aki ettől a dlc-től nagy sztorit meg fordulatokat várt az magára vessen
BSN-en olvastam olyat is hogy vki azt remélte hogy kiderül hogy mit keresetek az Omegán a protheanok [facepalm]
Előre tudni lehetett hogy ez egy akció központú dlc lesz. Jó az ár magas és tényleg nem duplája a Levi-nek de akik lehúzzák azok azért mert hogy unalmas lövölde az egész meg hogy monoton etc.
Nekem mindkét eddigi nagy DLC bejött. A Levi sztori központú az Omega meg akció dús.
Arról meg ne is beszéljünk hogy milyen nagy csavarokat meg sztorikat vártak egy olyan dlc-ben ahol egy űrállomást kell visszafoglalni? Mellesleg a már az első kikerült videóból lelehetett szűrni hogy hent lesz mindvégig. Én akkor megnéztem a bevezető intrót meg bele-bele pörgettem.
Majd a következő DLC olyan sztori központú lesz hogy mindenki sírni fog.
(Van egy olyan sejtésem hogy a hőzöngök fele azt sem tudja hogy mit vesz) -
morzsi555 #19306 Omega gamespot review - 5.5
Metacritic-en 61 jelenleg -
morzsi555 #19305 Nem pletyka, ebből a topikból jön az info, Bioware-esek tweetjeit posztolják ide: http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/12486978/134
Szar topik, mindig csak ilyen rejtélyes tweeteket nyomatnak a biowareesek, soha semmi konrétumot nem mondanak NDA-ra hivatkozva, azt hiszik hogy az emberek szeretik az ilyesmit.
A leviathan fájljai között voltak olyan pálya nevek, hogy Cit001, CitHot, stb ( és Omg001, OmgHub, stb amiből lett az omega dlc), de viszont ezek nem a leviathan citadel pályáinak a nevei, ezért az emberek azt a következtetést vonták le, hogy lesz egy citadel dlc. Ennyi a történet. -
Elméletileg készül az új SP DLC. Érzelmekkel teli, történet központú lesz ami könnyeket csal a szemünkbe. Több író is dolgozik rajta, a zenét meg Sam Hulick készíti hozzá.
Egyenlőre csak pletyka szinten van, se cím, sem dátum semmi mást nem tudni róla.
Sokan már valami Citadel DLC-t emlegettek nemrég. -
nekem úgy is volt olyan bug, hogy nem tudtam SEMMIT csinálni, hogy nem volt volus a team-ben. amíg ki nem fogyott a lőszer, addig még tudtam lőni, aztán már ammot sem bírtam felvenni. mellesleg a condor minden szempontból a legfosabb pálya. eleve szivatós a felépítése, másrészt szinte csak ott fordulnak elő ilyen speckó bugok. -
Dehogynem.. :)
Ma pl. egész nap ledobál, vagy olyat csinál hogy egyfolytában tölt és csak alt+f4 -el tudok kilépni.
Utána a belépésnél nem ismeri fel a dlc-ket. Többszörös újra indítás után talán.. :D -
Igen. Nem tudom miért van. -
Ch4nce #19300 Nálatok nincs olyan gond, hogy néha nem lehet elsütni a biotic charge-ot? Mindegy melyik vanguarddal, én többször belefutok, hogy tisztán látszik a célpont, nincs is cooldown alatt, még sem charge-ol. -
Hoz_Hun #19299 A single playbe belenyúlhatz a multiba nem, kivéve, ha csak kozmetikai dologról van szó, pl szebb textúra, stb. -
Evoluti0N #19298 Nem rég olvastam egy hivatalos nyilatkozatot, amit az a Criss P valami nevű bácsi írt, h nem banolnak semmilyen modolás miatt. Csak akkor, ha olyan valamit csinálsz, ami multiban előnyhöz juttat. Szal behekkelsz 1 millió kreditet, vagy hasonló. -
Harbinger #19297 Igen, nem is az EULA, hanem a cheat végett. Bár egy dolog a mod és egy dolog az ini/cfg tweak. -
vg #19296 Ha belenyúlsz az alap programba, azt nem szokták nagyon szeretni. Főleg ha úgy játszol vele multiban. Nemde? -
Már miért bannolnák ki? A mod fő topikja a BSN-en van 
Ez a videó jól bemutatja a telepítést. Hosszú, kicsit bonyolult. Alapban véve a texmod progival kell kiválasztani a tpf állományokat, tallózni a játék exet és uccu neki. Csak mivel itt van origin, az bezavar, ezért ilyen bonyolult az install.
Viszont érdemes csak azokat a modokat kiválasztani ahol épp tartasz. Mert én pl ha betöltöm az omegát meg a citadelt akkor már 2-2 és fél percet tölt a játék a logók elött. -
Mit sértek hova???
-
??? -
vg #19292 Aztán jól kibannolnak mert megsérted a EULA-t... -
ezeknek a HD modoknak van valami speckó telepítési módja? vagy csak bemásolósdi módon mennek??? -
Kijött az Omega DLC-hez az Omega HD Pack.
Engem nagyon meggyőzött. Rengeteg mosottas textúrát kijavított. Sztem beszéljenek a képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Alap:
Moddal:
Alap:
Moddal:
-
Hoz_Hun #19289 Ha szereted vedd meg. Nem fogod megbánni. Egyébként jó, pörgős és kellemesen hosszú. Vannak látványos új részek, két újfajta ellenfél. Két csapattárs Aria és egy Turián csaj, ami megint csak érdekes újdonság. Ha nem kicsit szereted az ME-t akkor ajánlom. -
Harbinger #19288 Ennyi vegyes kritika után kicsit kételkedek az Omega megvételén - legalábbis most. Engem nem zavar akevés dialóg választás vagy hogy nem vérRPG a játék, csak legyen egy ütős sci-fi játék, sok új és érdekes helyszínnel, mert ezt ígérték. Az Origin szerint (augusztus) óta több, mint 200 órám van az ME3-ba, szóval nem kicsit szeretem. -
Llew #19287 Érdekes emberek játszanak. Condor pálya, colletor, random csapat. Hárman nyomtuk. Az egyik körben kidőltem, és a többiek nem tudtak időben összeszedni, mert csomag cipelés volt. Mondom mindegy ketten összehozzák. Hát nem. Az egyik küzdött rendesen, bevitte egyedül a két csomagot pedig meghalt közben vagy kétszer.
A másik viszont tiszta idióta volt, csak futkosott körbe-körbe a pályán, de olyan szinten, hogy nem csak az ellen elől, hanem mellettük, közöttük, mintha tényleg csak futó edzésen lenne. Mondom szólok már neki, hogy segítsen a másiknak. Az küzdött, de tele volt a pálya scionokkal, meg még egy pretorian is maradt. El is kapták. Addigra szedtem elő a mikrofont, de a futó bolond nem ment még éleszteni sem, csak szaladgál tovább.
Ekkor ugrik be, hogy lehet az a baja, hogy én volus engivel nyomtam és egy pajzstöltésnél beragadtak a képességei. Beszólok neki angolul, hogy csináljon egy heavy meleet, ha nem tudja használni a képességeit vagy a fegyverét. Erre oroszul elkezd dumálni, amiből csak a lehülyézést értettem. Aztán abbahagyja a futást beáll a pretorian meg a scion kereszttüzébe és meghal. Bukjuk a küldetést, mindezt a tizedik körben. -
Sztem egész kellemes lett az Omega soundtrackje
Főleg hogy a Leviathanba egy gramm új zenét nem tettek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fight Theme:
Viszont ez max egy Arrival szint. A Kasumi, Overlord vagy LotSB féle minőségi soundtrackokat elfelejthetjük.
Egyébként már valami Citadel dlc-ről beszélnek BSN-en. Hogy honnan veszik ezeket, nem tudom, mert semmi hivatalos nincs még a következő dlc-ről hiszen most jött ki nem rég az omega. Lehet hogy megint találtak valamit a fájlokban, ki tudja. -
Harbinger #19285 Én Human Sentinellel. Throw és Warp. -
RAMyMamy #19284 közben megtaláltam, meg is csináltam asari adepttel, jó volt -
RAMyMamy #19283 elmagyarázná nekem valaki pár szóban, hogy ezeket a biotikus robbanásokat hogy kell csinálni? (hétvégi operationhöz kéne)
pl. vanguarddal biotic charge + nova annak számít? -
Darun #19282 Tudom. -
RAMyMamy #19281 szerintem csak fanart