22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Harbinger
    Az első tuti MP DLC, Thessia pálya és valami új, brutál Krogan karakter. A második kép tuti SP DLC és szerintem is a Citadella. Nézzéztek milyen fajok vannak! Persze az Omega-n is ugyan ezekkel találkozunk, új faj egyedül a Vorcha.
    Ezért nem vágom, hogy miélrt félnak az 1-ben úgy a Terminus-tól, hisz ott is ugyanazok a fajok vannak, akik a Tanácsban.

Casey-s képből meg ez a legjobb XD

Ha nem látszana...
  • morzsi555
    Ezek csak teaser képek, most egy jó ideig nem lesz semmi info. Nekem úgy lenne logikus, hogy Michael Gamble az MP dlc-ből rakott képet, Casey Hudson meg az SP dlc-ből, de majd kiderül. A 2. szerintem a citadelen van.
  • Ryder62
    Elég váratlanul jött, hiszen nemrég azt írták hogy feb közepén jönnek infók meg képek.

Az első Thessia sztem. Remélem ez a hammer krogan valami boss lesz.

A másodikat nem tudom hova tenni de tetszik. Netán új Hub World? (álmodik a nyomor )
  • morzsi555
    Szerintem a felső kép az MP dlc-ből való.
  • morzsi555
    Ja lemaradt.

• morzsi555

Michael Gamble
    Does not look like a guy you'd want to mess with...

Casey Hudson
    Looks like a nice place for some R&R...
  • Llew
    kicsit vicces volt, hogy két ultra rare snipert kidobot egyben, meg mellé még egy sniper amp-ot is.

Én nem szeretem a destroyert. Lehet nem jó fegyverekkel nyomtam vele, de kínszenvedés vele kinyírni valamit. A gránátját sem érzem valami jónak. Mással sem vagyok egy hú de szuper játékos, de ezzel simán magam alatt teljesítek.
  • Darun
    Persze, nem mindenkinek fekszik minden karakter. Nekem pl a kedvencem a krogan senti. Alapvetően nekem a tankos karik jönnek be jobban, esetleg volussal is. Ott van viszont a paladin, képtelen vagyok vele játszani, pedig láttam már olyat aki értett hozzá, szintén egy jó lehetőség csapatjátékra. De nekem egyszerűen nem fekszik. Ahogy pl az infi se. Szerencsére sokan vagyunk sokfélék és azért nem nehéz egy olyan csapatot összeszedni hogy kiegészítsük egymást. Nekem pl szerencsém van, mert a legtöbben infivel jók, így legalább ebből nincs vita.
  • Harbinger
    Én bevallom őszintén: a Destroyer egyik képességét se bírtam használni. Egy Volusszal jobban állom a sarat Goldon, mint ezzel Silveren. :D
  • Darun
    Egyrészt. Másrészt nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem már több mint fél éve nem volt 240 alatt ammo pack-om. A gyorsabb pajzsregó sztem is felesleges, ha nagyon szorul a hurok akkor úgy is op surv-t használok (abból is van pár) viszont a pajzsot kifullozva simán beállhatsz Ravager vagy Atlas elé is platinán, a Banshee meg max karcolja a pajzsod. A sebzés sorral meg ha jól emlékszem +22% fegyver sebzést lehet kihúzni, ami azért nem kevés.

Nekem is volt már hogy a missile végezte ki a Banshee-t. De ritkán lő, akkor se te határozod meg hogy mikor, azt hiszem az aktiválásnak van valami hátránya is és nehezebb fokozaton még egy sebzett Huskot se tudsz vele leszedni. Arról nem is beszélve hogy nekem régebben amikor még használtam, rendszeresen elakadt valamiben a rakéta út közben.
  • Ch4nce
    Az OK, viszont ha más valaki is használ gránátot a csapatban, a ládákból elég hamar elfogy az utánpótlás. Erre céloztam az előbb. Plusz vannak olyan pályák, ahol alig van gránát a dobozban, főleg magasabb fokozaton.
  • Prince23
    Gránát kapacítás +5-el megnövel a gránátok számát.
  • Fpocok
    Grat. Látom két új N7 sniper :D
  • Llew
    Nyitottam egy PSP-t:
  • Ch4nce
    Köszi a válaszokat! Youtube videókon is mindenki a Frag Grenade-et isteníti, csak az nem szimpatikus benne, hogy folyton utánpótlásért kell rohangálni, az meg hamar elfogy. Szerintem előbb kipróbálom Missile nélkül, aztán ha nem jön be, majd áttalentolom.
  • Prince23
    Én mindet használom. úgy kell elosztanod, hogy a Devastatorra és a Multi fragre gyúrsz. A maradékot meg a missile-re hagyod, elég sokszor jól jön majd csata közben. Destroyerrel a Fitnesst pl nem gyúrom ki, hiszem ott van az Eqipmentes pajsz bónuszok. Pl ha újratöltesz, és az ellennek egy csíikja van, addig a missile leszedi. Meg nem egyszer bansheet is kivégzett a missile.
  • Darun
    Szerintem a Missile-t nyugodtan hagyd ki, a többit meg húzd maxra. A Destroyer multi fragja az egyik legjobb gránát a játékban (szerintem csak a lift jobb nála) a rakétának meg kb semmi értelme, ritkán is lő, kicsit is sebez. Sokan használják a Destroyert, nagyon népszerű kari, de már hónapok óta nem láttam olyat aki használta volna a rakétáját. Viszont ha kihagyod, egy igen jó tankot lehet gyúrni a kariból.
  • Ch4nce
    Tegnap megkaptam az N7 Destroyert, de még nem osztottam el a pontjait. Melyikre éri meg jobban pontot rakni, a Missile Launcherre vagy a Multi-Frag Grenade-re?
    Azon is gondolkodtam, hogy 6 Pont a Missile-re és 3 pont a Multi-Fragre...
  • Harbinger
    Most épp jó. Friends is működik.

Multis meccsekben egyébként én is részt vennék. Bár kicsit kijöttem a formából. Goldon is meghalo ksokszor. :( Kicsit edzenem kéne.
    Egyébként Harbinger-HU a nevem, lehet páran már felvettek.
  • Harbinger
    Én még nem néztem, nekem jó volt tegnap Me1-et toltam. De megnézem. Egy Origin/windows restart esetleg segít.
  • RAMyMamy
    nálatok is szar az origin?

miután frissül, nem lehet elindítani...
  • xblades
    Kösz a válaszokat.
    Én is úgy gondoltam rá, de a Cd galaxis leírás kissé elbizonytalanított.
  • Evoluti0N
    Igen.
  • Evoluti0N
    Itt egy lista arról, hogy mennyibe kerülnek a ME3 dlc-k.
  • xblades
    Még egy dolog ha felteszem a játékot automatikusan frissíti magát a legfrissebbre?
  • Evoluti0N
    Nem vettem. Azonban biztos jó a Mass Effect 3-hoz is. A Dragon Age Origins óta megjelent összes Bioware játék dlc Bioware pontért vásárolható. Képzeld el úgy, mint egy olyan valuta, ami Bioware dlc-k vásárlására való. Szóval ha megveszed, akkor a DAO után megjelent bármelyik BW játék bármelyik játékának bármelyik dlc-jére elköltheted.
  • xblades
    Értem kösz.

Néztem a Cd galaxisnál van Bioware pont, de azt írja lehet hogy beváltható a Mass Effect 3-hoz is.
    Akkor ez felhasználható vagy nem?
    Vett már valaki ilyent és használta?
  • Evoluti0N
    Amikor le akarod tölteni, akkor tulajdonképpen megveszed 0 Bioware pontért. Ez azt jelenti, hogy onnantól kezdve megvan a dlc. Szóval bármikor, amikor újrarakod a játékot, akkor a dlc-t is fel tudod rakni. Sőt, magától letölti a korábban megvásárolt összes dlc-t. Egyébként a dlc-ket csak Origin-ről lehet megvenni Bioware pontokért. Bioware pontokat tudsz készpénzért venni.
  • xblades
    Igen láttam 2014-ben lesz fizetős kösz, akkor le lehet tölteni úgy hogy ha törlöm a játékot később újra tudjam telepíteni?
    Vagy játsszam ki addig aztán ha törölnöm kell ne akarjak többet játszani vele.

De a többit se a 576-nál se a Cd galaxisnál nem láttam
  • Although
    Extended cut ingyenesen letölthető
  • xblades
    Az érdekelne hogy hol lehet megvenni itthon a dlc-et készpénzért?

Gondolom a Extended Cut Dlc már fizetős.
  • Ryder62
    Találtam egy ilyet
  • Ryder62
    Ezaz, jöjjön csak.
  • Evoluti0N
    Casey Hudson képe nagyon kellett a végére.
  • morzsi555
    "We're not likely to be talking much about the next DLC till around the middle of next month when the content is better locked. Obviously that could change and be a little earlier or later, but as a rough guideline, mid-Feb or so."
    Chris Priestly, community manager
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/12486978/196#15682779

"Hey,

Thanks to everyone for the anticipation for what's coming next! The encouragement we read/hear really helps us during crunch mode!

Oh...and have patience :) Even a small tease can take time to prepare. Rest assured, we're all eager to share some info as soon as we can!"
    Michael Gamble, Mass Effect producer
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/15656285/22#15688843

The Next Mass Effect 3 DLC: How BioWare Can Score a Win

• Ryder62
    lol
  • Harbinger
    Szerintem ez azokkal fordul elő, akik beárulták Pitne For-t a 2-ben. =)
  • Fpocok
    Teljesen elveszi az ember kedvét a játéktól...
  • Danilov1980
    Akkor sajnos nem tudok segíteni, mivel még szerencsémre ezzel a problémával nem találkoztam, hogy egy ki-be lépés ne lett volna elég a kreditek "visszalopására"...
  • Fpocok
    Általában nekem is... de amióta volt az a nagy leállás kb egy hete vagy mikor, azóta az sem segít.