22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Prince23
    Hát a krogan nem épp arról híres hogy fekete özvegyekkel szaladgáljon. Mondjuk egy Mattock vagy egy Wraith az már más... vérbeli, kalsszis, eredetibb ...szvsz
  • Darun
    Ezt nem igazán értem. Én a játék elején szinte mindig krogan/widow-al mentem, mert nem volt bw-m. Akkor én ázsiai vagyok?
  • Prince23
    Mondjuk a Krogan a Black Widow-al ott van, ilyen stílusra is az ázsiaiak képesek :)
  • Darun
    Nem hinném hogy a kettő között lenne összefüggés, főleg mivel multi magyarosítás már létezik. Az SP-nek meg nem sok köze van a mostani versenyhez. Egy kicsit én is csodálom hogy ilyen soká vártak vele, a kezdeti lendület már nincs meg, de azért kora még a multit temetni, rengetegen játszanak vele (köztük mi is) és mivel már nagyon olcsón hozzáférhető a játék, így azok is megvehetik akik nem akarták elsietni, tehát utánpótlás van.

Mellesleg a versenyt kibővítették, még 24 játékos jelentkezhet, szóval aki eddig lemaradt, az még megpróbálhatja pótolni!
  • mastero87
    Japán tuti nem, az teljesen más fajta nyelv.
  • Prince23
    Hú éppen ferdeszeműekkel játszottam a mai nap.

Kínaiak lehetnek...vagy japán?
  • Prince23
    Februárban lesz a verseny, szal 11 hónap
  • RAMyMamy
    csak 10 hónapja
  • Prince23
    Hát ez csak az én tippem :D Mert kicsit furcsálom, hogy most tartanak versenyt, ennyi idő után, egy éve hogy már megjelent a ME 3 :)
  • mastero87
    Mármint februárra? Ezt biztos nem tőlem hallottad, de szép álmokat :)
  • koschwarz
    batarian slasher? az igen, pedig első ránézésre nem volt egy nagy szám, de nekem is nagyon bejön. mindhárom biotikus képessége rohadt jó, emellett simán elfér a kezében egy könnyebb shotgun, piranha pl. halálosztó, egyetlen hátránya, hogy armorosokat nem tud biorobbantani a lash miatt, de azokra ott a shoti meg a gránátok.
  • Fpocok
    Azt tudom. Amúgy nagyon jó karakter. Még a phantomot is be tudom rántani és utána simán be is tudom robbantani és gyak. meg is hal.
  • koschwarz
    a lash-nél arra kell figyelni, hogy elég rövid ideig áll fenn a robbantás lehetősége. tehát az először lash, majd warp kombónál gyorsan kell cselekedni.
  • RAMyMamy
    az kizárt dolog
  • Vraaanyek
    Nálam kevés optimistább, pozitív gondolkozású ember van, de azért...na... :)
  • Darun
    Ne legyél már ilyen negatív! :P
    Én még hiszek a csodákban.
  • Vraaanyek
    Február elejére??? kész magyarítás??? :D :D :D
    Na ne röhögtessetek, közel egy év alatt készült el 42% lektorált fordítás, 2 hét alatt a maradék 58????? :D :D :D....................
  • Darun
    Mármint február elejére? A próféta beszéljen belőled!
  • Prince23
    Nekem van egy olyan tippem, hogy ekkorra lesz kész a Mass Effect 3 magyarítása :)))))))))))))))))

és ezzel úgymond bemelegítik a játékot...
  • Darun
    Érdekes hogy azokból mindig van utánpótlás. Mostanában platinára mi is egyre többször fogunk ki nOObokat. Volt olyan aki bejött alapkarival, alapfegyverekkel, equip nélkül és nem értette miért akarjuk kidobni.
    Kb negyed év kihagyás után úgy gondoltam megpróbálok random emberekkel silverezni. Az elsőnél a 2. wave-ben kidobott, mert a leader nem volt hajlandó megmozdulni és inaktivitás miatt ledobta a szeró, hármunkat meg nem hostolt össze. Azt is imádom, mikor mindenki csinálja a feladatot, csak a leader nem. Nem elég hogy tele van buggal a játék, akkor még ilyen barmok is lépten-nyomon keresztbe tesznek az embernek. Vissza is mentem szólózni, én más hülyesége miatt nem fogok szopni.
  • Fpocok
    Ennyi idiótát, amennyit ma reggel kifogtam goldon. Istenem. Senkinek sem kívánom.
  • Fpocok
    Igen, ez volt a kérdés. Köszönöm!
  • csakul

Ezután már csak ilyen minőségben fogom feltölteni a videókat. Ez a max.
  • mastero87
    Teljesen mindegy. A képességek fejlesztései között lévő detonációnövelés nem specifikálja, hogy annak a képességnek kell előidéznie, vagy berobbantania. Még hozzá azért, mert mindegy. Ha a warpnál biotikus kombóra építesz, akkor bármilyen biotikus robbanás, amit warppal indítasz, vagy azzal robbantasz be, megkapja a bónuszt. A biotikus kombók sebzése pedig nem függ a képességek sebzésétől, hanem azok szintjétől. (A leggyengébb kombót két 1. szintre rakott képesség idézi elő, a legerősebbet két 6-os szintű.) Ha ezen kívül van ilyen detonációnövelő fejlesztés, az még tovább növeli. Ezért van, hogy a legerősebb biotikus kombó a detonációra fejlesztett 6. szintű warp egy detonációra fejlesztett 6. szintű shockwave-vel berobbantva. Itt a 12-es szintű robbanáshoz jön hozzá a (ha jól emlékszem) 115%-os sebzés. Tehát lényegtelen, hogy hogyan használod őket, a lényeg, hogy robbantásban vegyen részt a képesség.
  • csakul
    Hali. Bocs a minőségért , ezután 1360x768 as felbontásban rakom fel a videókat.
  • Prince23
    4 Destroyer a begyűjtők ellen

véletlenül letöröltem a full hd-s filet, de haver lementette szerencsére.
  • Prince23
    Még egy multis felvétel, teljes.

Még várható 2 új videó tőle,, az egyikben Destroyerekkel voltunk, mindenki:)) Érdemes lesz ránézni, bug és látványosság lesz benne...
  • Darun
    Azt még nem próbáltam. Ha meg véletlenül valaki más effectjét sikerül berobbantanom... nos, az véletlen szokott lenni. Sokszor volt már hogy kiírta hogy explosion és fogalmam sem volt hogy mit robbantottam be mivel.

Nekem a krogan senti jobban bejön. Egyrészt a lift gránát sztem sokkal hatékonyabb az inferno-nál, másrészt nekem a fortify nem jön be annyira mint a tech páncél. Ráadásul pont ezért lehet neki 200-as cd-je, mert a carnage nem egy nagy eresztés, inkább legyen két erős fegyó, azt szevasz.

Azért a Cerberus Herrier nem sima pityu :D
  • Harbinger
    A Krogan Soldier is jó. Incediary grande és Carnage. Plusz még lehet Inci ammo is. Brutális! Ezt az egyik Evenet alatt tudtam meg.
  • Fpocok
    Vagy mindegy a sorrend.
  • Fpocok
    Lash és a warp. Mindegy milyen sorrendbe nyomom őket, bedurrantják egymást.
    Na most ha waprnál rakom ki, hogy nagyobb legyen a detonáció, akkor azt kell berobbantanom, vagy azzal kell berobbantanom a Lasht?
  • Darun
    Attól hogy neked van x és y skilled is ami kombó sebzést növel,még nem biztos hogy egymással is kombóznak. Már nem emlékszem melyik volt az a kari, mindkettőnél erre raktam, de akárhogy variáltam, nem robbant be egyszer sem. Egyébként igen, először elnyomod a x-et (ez ált az ami bizonyos ideig effectel valamit) és utána egy y (ált insta sebzőssel) berobbantod. Persze van kivétel, pl pull+reave.
  • Fpocok
    Szerintem eléggé konkrét voltam, annyi, hogy nem írtam be skill neveket.
  • Prince23
    Hát ha írtad volna, hogy mire érted, akkor enm válaszolom meg. Az a karakterem számomra unknown, egyelőre... :D
  • Fpocok
    Köszi. És ez hogyan kapcsolódik ahhoz, amit én kérdeztem? :D Konkrétan a batarian brawlerről beszéltem.
  • Prince23
    Fire Exploison előidézése:

pl. Gyere olyan karakterrel, akinek van Túltöltése vagyis Overload. Hozz magaddal Gyújtólőszert (tűzsebzést okoz)
    Válassz ki értelemszerűen egy ellenséget lőjed ezerrel a gyújtólőszerrel, majd mikor kevés csikja marad, akkor Overloadot rá. És megszületik a tűzrobbanás. De ezt folyamatosan is csinálhatod, pl egy Brute-on, mert plussz sebzést vesz le. megéri.
  • Prince23
    Amúgy 16 lvl voltam, equipmentbe raktam be egy 100%-os pajzs bónuszt :D Ja és gyújtólőszerrel jöttem + Pokolgránáttal. A legjobb kombó Batárnál. amúgy köszi :D
  • Fpocok
    Ha van egy karakterem, aminek x és y skilljén is van olyan, hogy nagyobbat robban a detonáció, és ha mondjuk csak x skillen rakom ki ezt a talentet, akkor hogy kell berobbantani? előbb x és utána rá y skill, vagy fordítva?
  • Darun
    Valamikor a videó második felében volt egy pillanat amikor reflexből a TAB után akartam nyúlni hogy szóljak: "Scion jobbról" :D Így jár az aki 3 platina után még multi videót néz.

Az első félidőben rendesen mákostésztát etté! :D Úgy rémlik hogy pajzs alá nem sérültél. Mondjuk a 9. wave-ben rendesen szopókán voltatok. Meg az a telefonos baki a végén... Hát nah. :D Ettől függetlenül szép volt, le a kalappal!
  • Sir Quno Jedi
    Az a durva, hogy első 10 percben le sem feküdtél 1x sem. Nomeg egyfolytában fél/egy csík életerővel, gyakran pajzs nélkül SEM feküdtél le. Végül, van hogy simán nekimész nyílt terepen négy ellenfélnek és te győzöl, sima pityuval. Ezt mégis hogy??!? Ördögi szerencséd van, ezt nem lehet betudni már csupán skillnek szvsz. :DDD