Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A multiplayer mentette meg a játékot, abban van az újrajátszhatósági érték. Single player részét eléggé elcseszték a befejezéssel, auto dialógusokkal, stb. Ha nem lenne mp része, akkor már kb. senki se beszélne a játékról. Pontosabban csak arról, hogy mennyire elcseszték.
Amúgy omega után is lesz még sp dlc, megerõsítették.
Amúgy omega után is lesz még sp dlc, megerõsítették.
Hát a LOTSB volt eddig a legeslegjobb dlc amit valaha me játékhoz kiadtak sztem.Változatos, hangulatos liara beszólásain meg szinte fetrengtem megvolt benne minden ami egy jó "játékhoz" kell az egész szériának ilyennek kellett volna lennie.A 3. rész is jó de vhogy nem érzek késztetést hogy nekiugorjak 3x-ra is.Csak úgy említésképpen a 2-t kb 30x vittem ki!!! és akkor még nincs benne az hogy elkezdtem és nem fejeztem be xy ok miatt.Ezzel szemben a 3 valahogy nem hatott meg annyira pedig sok mindenbe jobb de vhogy mégis hiányzik belõle az a plusz ami a 2-ben megvolt.
Minden jel arra mutat, hogy nem éri meg pénzt kiadni ezért a dlc-ért. Én youtube-on nézem majd meg a végigjátszást.
Drell Vanguard Katona
Ez jó goldon és platinumon is. Pull semmit sem ér, bronzeon és silveren jó csak.
Ez jó goldon és platinumon is. Pull semmit sem ér, bronzeon és silveren jó csak.
hát én mindig goldon tolom 😄
próbáltam goldon érvényesülni vele de annyira hamar halnak ezek a vangardok kivéve talán a krogan vangardot 😄
De ez a drell nálam hamar elhallt pedig tetszik a cluster grenade ami nála van de annyira gyenge a pajzsa max fel kell tolni armor módokkal hogy kicsit nehezebben szedjenek le.
próbáltam goldon érvényesülni vele de annyira hamar halnak ezek a vangardok kivéve talán a krogan vangardot 😄
De ez a drell nálam hamar elhallt pedig tetszik a cluster grenade ami nála van de annyira gyenge a pajzsa max fel kell tolni armor módokkal hogy kicsit nehezebben szedjenek le.
Ha nem számolt el valamit a program (amire azért van esély), nézd meg a cooldownt egy alap drell vanguarddal.
Drell Vanguard build
Szóval nem is olyan hülyeség ez a fegyveres harc... Nyilván nem feltétlen goldon vagy platinán.
Drell Vanguard build
Szóval nem is olyan hülyeség ez a fegyveres harc... Nyilván nem feltétlen goldon vagy platinán.
hát csak mire lehül a képessége egy ilyen fegyver mellett sok értelmét nem látom.Mondjuk ritka ha adept-el vagy vangardal megyek ha megyek akkor is acolyte vagy phalanx, max geth plasma shotgun.
Kipróbáltam ezt a typhoon-t hát nem rossz de kisebb ellenfelek ellen..
az a baj hogy sokáig tart mire megöli, inkább nagyobb ellenfelek ellen jó mint pl benshee.Egy geth plasma shoutgun-al fele annyi idõ alatt megölök egy cannibal-t vagy egy maraudert és az a fegyver messzire is jó nem csak közelre.Amúgy raktam rá stabilizáló-t meg scopo-t ami tovább stabilizálja meg még külön armor modot ami több töltényt meg +10% stabilitást ad így aztán nem szór egy cseppet se ha valamire elkezdek lõni az célon is marad, headshootokat is lehet vele osztani rendesen csak hát mire rendesen sebezne az kicsit soká tart.Ez a baj ezekkel a nagy tûzerejû lmg-el úgymond,pl collector rifle vagy a prothean fegyver is.
A reapereken meg erõsítettek?olyan hamar elhullok engineerel ahogy leesett a pajzs már halott is vagyok kb.
Kipróbáltam ezt a typhoon-t hát nem rossz de kisebb ellenfelek ellen..
az a baj hogy sokáig tart mire megöli, inkább nagyobb ellenfelek ellen jó mint pl benshee.Egy geth plasma shoutgun-al fele annyi idõ alatt megölök egy cannibal-t vagy egy maraudert és az a fegyver messzire is jó nem csak közelre.Amúgy raktam rá stabilizáló-t meg scopo-t ami tovább stabilizálja meg még külön armor modot ami több töltényt meg +10% stabilitást ad így aztán nem szór egy cseppet se ha valamire elkezdek lõni az célon is marad, headshootokat is lehet vele osztani rendesen csak hát mire rendesen sebezne az kicsit soká tart.Ez a baj ezekkel a nagy tûzerejû lmg-el úgymond,pl collector rifle vagy a prothean fegyver is.
A reapereken meg erõsítettek?olyan hamar elhullok engineerel ahogy leesett a pajzs már halott is vagyok kb.
Bármelyik karakterbõl lehet katonát csinálni. Drell vanguardból katonát érdemes csinálni, mert "varázslónak" egy nagy fos. Csak pullal tud biotic combozni, de az goldon és platinumon szart sem ér és a drelleknek van a legnagyobb passzív fegyver sebzése jelenleg.
amúgy homlokcsapással tudom díjazni mikor multiban egy drell vangardnak adnak a kezébe egy revevantot pfff adept-vangard class max egy pisztoly máskülönben nem sok értelme van azt a kasztot használni mivel biotikok, pajzs meg kb semmit nem ér, egy ilyen fegyverrel meg az a lényeg hogy mész és kaszálsz.
engem tegnap extraction 0:00-nál nyírt ki egy gránát 😄
A páncél kérdést szerintem kár firtatni. Thane, meg most a multiban a drellek is anélkül mennek. Akkor már inkább Aria magassarkúja a neccesebb. 😄 Bár a 2-ben Miranda is így nyomult.
Miután a Cerberus sikeresen kipenderítette Ariát az Omegáról, így már nem tûnik olyan keménynek a csaj.
A páncél kérdést szerintem kár firtatni. Thane, meg most a multiban a drellek is anélkül mennek. Akkor már inkább Aria magassarkúja a neccesebb. 😄 Bár a 2-ben Miranda is így nyomult.
Miután a Cerberus sikeresen kipenderítette Ariát az Omegáról, így már nem tûnik olyan keménynek a csaj.
Ezt mernéd Aria szemébe is mondani? 😄
Egyébként engem jobban zavr, hogy mindkét új karaktert LI-nak akarja a többség. Úgy látszik sokan elfelejtették Aria/Omega elsõ szabáylát.
Egyébként engem jobban zavr, hogy mindkét új karaktert LI-nak akarja a többség. Úgy látszik sokan elfelejtették Aria/Omega elsõ szabáylát.
Ebbõl csak nõi verzió van?
Tegnap este több hónapnyi szünet után ismét elkezdtem az SP-t. (utoljára az EC megjelenésekor szingliztem) Paragon Shepet importáltam vissza és okozott pár meglepetést a játék. Látszik elszoktam az SP-t. Az elsõ dolog amin megütköztem, hogy a Mattock nem öl fejlövésre. Még a sima trooper-be is bele kellett ereszteni 2-3 lövést, pedig még sebzés növelõ mod is volt rajta. Hát nah... Aztán Liara megint kitörte a nyakát és 180 fokban nézett hátrafelé. <#rolleyes>#rolleyes>
Aztán ismét Cerberus páncélba bújtam, mert ugye az poén. Fõleg a Grissom akadémián, kicsit furán vette ki magát hogy eltakarítottuk az ajtó elõl a troopereket, aztán cerberus armour-ba kopogtunk be hogy megjött a Szövetség. Ugyanitt a hírhedt "Aréna". Garrusnak és Javiknak sikerült beakadniuk, így egyedül álltam szembe az Atlassal, a két Guardiannal meg az aprólékkal szemben. Ráadásul Jack tanítványai elõszeretettel biotic artilleryzték le azokat az ellenfeleket akiket pár másodperccel elõtte öltem meg.
Nem tudom a Sur'Kesh-en melyik pihent programozó mûve a "don't touch that" salarian, de valami különös perverzió folytán az összes Shepemmel, minden végigjátszásnál ott trollkodtam. Az a pár perc mindent visz. <#mf1>#mf1>
Aztán ismét Cerberus páncélba bújtam, mert ugye az poén. Fõleg a Grissom akadémián, kicsit furán vette ki magát hogy eltakarítottuk az ajtó elõl a troopereket, aztán cerberus armour-ba kopogtunk be hogy megjött a Szövetség. Ugyanitt a hírhedt "Aréna". Garrusnak és Javiknak sikerült beakadniuk, így egyedül álltam szembe az Atlassal, a két Guardiannal meg az aprólékkal szemben. Ráadásul Jack tanítványai elõszeretettel biotic artilleryzték le azokat az ellenfeleket akiket pár másodperccel elõtte öltem meg.
Nem tudom a Sur'Kesh-en melyik pihent programozó mûve a "don't touch that" salarian, de valami különös perverzió folytán az összes Shepemmel, minden végigjátszásnál ott trollkodtam. Az a pár perc mindent visz. <#mf1>#mf1>
Nah, ez az N7 cselendzs majdnem sikeresen kiakasztott. Az elsõt elsõre sikerült teljesíteni, utána viszont vagy fél tucatszor haláloztam el, ált valami hülyeség miatt. Hab a tortán az volt mikor az utolsó feladatban a geth trutyit kellett cipelnem. Bronzon egy sorozat gránát a Destroyertõl hazavág egy Phantomot. Most négyet ráküldtem és még élt. Benyomtam az ammo-t és a Phantom abban a pillanatban kivégzett. Mindezt kb 5 méterre az extraction zone-tól. Utána nyomtam 3 public silvert és meg is lett a cucc. Ismét N7 infivel voltam. Anno nekem is nagyon bejött az electric slash, én is hajlamos vagyok túlzásba vinni, ehhez képest most az elsõ 3 wave-ben csak shadow strike-ot használtam. Mondjuk az is érdekes mikor állok face to face az Atlassal, nyomkodom a shadow strike-ot és nem csinál semmit. Az Atlas meg persze közbe lõ.
A sikereken felbuzdulva ismét nekifutottam a volusnak. Fegyvernek Eagle-t kapott, így elvileg 200-as a CD-je, de én baromi lassúnak éreztem a hûlését. Viszont végre nem haltam meg az lesõ két körben, tehát sikerült értékelhetõ tapasztalatokat szereznem. Londonban jártam, Reaperek ellen. A Brute-okat nem szabad közel engedni, a disable device feladatnál viszont vicces volt hogy olyan kicsi volt a karim, hogy a Ravager nem bírta becélozni. Az aknája hihetetlenül hasznos, elég nagy területen lehet vele Killstreakelni. Ami nagyon furcsa és szokni kell, az a fedezék hiány és az hogy a magasság hiány miatt néha nem látunk rá bizonyos helyekre, amikre más karakterekkel igen. Ettõl függetlenül egész megtetszett. Sajnos a 7. wave-ben túl közel jött egy Brute, beszorultam a start hely melletti sarokba és bár a dög elpusztult, a teteme rám zuhant, amit 1 élettel nem sikerült túlélni.
A sikereken felbuzdulva ismét nekifutottam a volusnak. Fegyvernek Eagle-t kapott, így elvileg 200-as a CD-je, de én baromi lassúnak éreztem a hûlését. Viszont végre nem haltam meg az lesõ két körben, tehát sikerült értékelhetõ tapasztalatokat szereznem. Londonban jártam, Reaperek ellen. A Brute-okat nem szabad közel engedni, a disable device feladatnál viszont vicces volt hogy olyan kicsi volt a karim, hogy a Ravager nem bírta becélozni. Az aknája hihetetlenül hasznos, elég nagy területen lehet vele Killstreakelni. Ami nagyon furcsa és szokni kell, az a fedezék hiány és az hogy a magasság hiány miatt néha nem látunk rá bizonyos helyekre, amikre más karakterekkel igen. Ettõl függetlenül egész megtetszett. Sajnos a 7. wave-ben túl közel jött egy Brute, beszorultam a start hely melletti sarokba és bár a dög elpusztult, a teteme rám zuhant, amit 1 élettel nem sikerült túlélni.
Már a második részben is vicces volt, h a társak nagy része nem páncélban harcolt. Sõt! Egy légzõmaszk elég számukra ahhoz, h az ûrben életben maradjanak.
Az mongyuk azé laza hogy amíg Shep páncélban, addig Aria jakóban nyomja. Rendben van hogy diszkóba abban jár, e azért kicsit röhejes hogy abban is harcol.
Omega képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Omega nem lesz hub world"
B*sszák meg. Már bocs de a bsn is azzal van tele hogy legyen végre egy másik hub world is. Hogy úgy nézzen már ki a játék mintha, esetleg egy rpg lenne, nem pedig csõ tps.
Gondolom írtó nehéz lenne ám copy pastézni a ME2 omegáját és max itt ott átalakítani.
"Nem lesz állandó csapattárs Aria és Nyreen."
Ok, Aria még érthetõ. De hogy a turian miért nem lehet?
Nah most ezért az árért nagyot kell alakítania az omegának hogy azt lehessen rá mondani hogy megéri az árát.
Van egy sejtésem hogy full hent lesz órákon keresztül, úgyhogy sztem el lehet felejteni a LOTSB féle változatos, hangulatos, mégis pörgõs játékmenetet.
A zeneszerzõk meg megint aludni fognak, és egy értelmes soundtrackot sem fogunk hallani ebben biztos vagyok.
B*sszák meg. Már bocs de a bsn is azzal van tele hogy legyen végre egy másik hub world is. Hogy úgy nézzen már ki a játék mintha, esetleg egy rpg lenne, nem pedig csõ tps.
Gondolom írtó nehéz lenne ám copy pastézni a ME2 omegáját és max itt ott átalakítani.
"Nem lesz állandó csapattárs Aria és Nyreen."
Ok, Aria még érthetõ. De hogy a turian miért nem lehet?
Nah most ezért az árért nagyot kell alakítania az omegának hogy azt lehessen rá mondani hogy megéri az árát.
Van egy sejtésem hogy full hent lesz órákon keresztül, úgyhogy sztem el lehet felejteni a LOTSB féle változatos, hangulatos, mégis pörgõs játékmenetet.
A zeneszerzõk meg megint aludni fognak, és egy értelmes soundtrackot sem fogunk hallani ebben biztos vagyok.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az új háttérképem <#taps>#taps>
ja akkor jó köszi 😄
van még 41h 😄
van még 41h 😄
- Nem lesz állandó csapattárs Aria és Nyreen. Csak Omegán lesznek csapattársak
- Omega nem lesz hub world
- Természetesen nem befolyásolja a befejezést, csak nyomi war assetseket ad
"Neither can you bring Aria and Nyreen into the main game once your work on Omega is done. Again, there is a story reason for this, “just like why you don't have any other squad mates. All that is embedded in the story.” Conversely, Omega is not a hub players will be able to revisit once the DLC is complete. In more ways than one, this DLC is a one off."
http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-07-back-to-omega-aria-and-nyreen-mass-effects-first-female-turian-star-in-4-hour-dlc
- Omega nem lesz hub world
- Természetesen nem befolyásolja a befejezést, csak nyomi war assetseket ad
"Neither can you bring Aria and Nyreen into the main game once your work on Omega is done. Again, there is a story reason for this, “just like why you don't have any other squad mates. All that is embedded in the story.” Conversely, Omega is not a hub players will be able to revisit once the DLC is complete. In more ways than one, this DLC is a one off."
http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-07-back-to-omega-aria-and-nyreen-mass-effects-first-female-turian-star-in-4-hour-dlc
http://social.bioware.com/forum/1/
Legfelül van a visszaszámláló.
Legfelül van a visszaszámláló.
ja meddig tart? csak máig?nemtom mert most jöttem melóból xd
Most van 😛
ez a 3 extractions-os chellange mikor volt?
Végre sikerült feloldanom a Slayer-t. Valakinek vmi jó build tippje?
Azt hiszem igen, utána solóztam, de... bár túléltem, én hülye nem értem el az extraction zónát.
Az N7 pack ingyen jár! A challange egy spéci N7-es bannert ad.
Az N7 pack ingyen jár! A challange egy spéci N7-es bannert ad.
Megcsináltam az N7 Challange-t, kaptam egy Particle Rifle-t.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A Destroyer jobb! 😛
Te a 9. wave-nél léptél be ha jól emlékszem. Arra is megkaptad az extraction Challenge-et?
Te a 9. wave-nél léptél be ha jól emlékszem. Arra is megkaptad az extraction Challenge-et?
Ilyet sehol se írtak. A néger csávó is errõl vakerál, hogy nincs hozzá minden plusz, DLc, stb.
Az igazság az, hogy gyakorlatilag 11 DLC van az ME trilogy-ban:
- Bring Down the Sky
- Pinnacle Station
- Zaeed: Price of Revenge
- Firewalker
- Normandy Crash Stie
- Cerberus armor and shotgun
- Arc Projector
- Rebellion
- Resurgence
- Earth
- Retaliation
Ami zavaró, hogy a CDgalaxisnál azt írják ,hogy az 1-2 magyar feliratos. Márpedig akkor a CDPojektes kiadá lesz az 1, amihez nem jó a Pinnacle és nem lehet reggelni Originre.
Nekem az N7 pack egy Harriert adott, tényleg jó fegyver. Erõs, pontos és nem is túl nehéz még ha csak I-es is. Közbe megcsináltam 3 challenge-t, két biotic és egy tech. Senki nem hiszi el, de erre a Human Sentinel a legjobb. A biotic combo is jól megy vele.
Az igazság az, hogy gyakorlatilag 11 DLC van az ME trilogy-ban:
- Bring Down the Sky
- Pinnacle Station
- Zaeed: Price of Revenge
- Firewalker
- Normandy Crash Stie
- Cerberus armor and shotgun
- Arc Projector
- Rebellion
- Resurgence
- Earth
- Retaliation
Ami zavaró, hogy a CDgalaxisnál azt írják ,hogy az 1-2 magyar feliratos. Márpedig akkor a CDPojektes kiadá lesz az 1, amihez nem jó a Pinnacle és nem lehet reggelni Originre.
Nekem az N7 pack egy Harriert adott, tényleg jó fegyver. Erõs, pontos és nem is túl nehéz még ha csak I-es is. Közbe megcsináltam 3 challenge-t, két biotic és egy tech. Senki nem hiszi el, de erre a Human Sentinel a legjobb. A biotic combo is jól megy vele.
Ha 20:00 körül már futott a játék, akkor azért. Újra kell indítani.
Nekem számolta. Igaz hogy rögtön utána le is dobott az EA szerver...
Nem akarja megadni vagy nem tudom de nem számolja 3 human karis és 2 N7-es hullámot is teljesítettem és semmi...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Hülye, vagyok nem nyitottam le. Kösz
Challanges menu pont alján van, hogy mit kell teljesíteni hozzá. 3 extraction emberrel, ha jól emlékszem.
az N7 challengben mit kell teljesíteni? Vagy azok vannak benne, amiket morzsi írt a 18805-ben?
ja értem...még azzal is kaszálnak, ok, köszi
csak az ingyenes DLC-k lesznek benne, a fizetõsök nem
Nem tudjátok, hogy a Mass Effect Trilogy-ban benne van-e a közelgõ Omega DLC???
(Mert azt írják, hogy az összes DLC és az összes frissítés benne van az összes játékhoz. Akkor nem sok értelme van megint kiadni.)
(Mert azt írják, hogy az összes DLC és az összes frissítés benne van az összes játékhoz. Akkor nem sok értelme van megint kiadni.)
Typhoon
Hm, egy snipernek jobban örültem volna. Megyek meg is nézem mit tud.
Hm, egy snipernek jobban örültem volna. Megyek meg is nézem mit tud.
Megnéztem az N7 HQ és most vettem észre, h vmiért nem kaptam meg a From Ashes dlc-ért járó két acsit.
Nekem is végre Black Widow. Poén, h a játék megjelenése óta játszom a multival és eddig nem volt meg 😄
Vééégre! Black Widow! A poén egyébként az hogy a kártyán a sima Widow képe van.
Saber...fakka.
Na mind1, next time.
Na mind1, next time.
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
Csak a reggae zene és a cigi füst hiányzik a videóból. 😄
Nekem nem tetszik a borítója.
Nekem nem tetszik a borítója.
Trilogy unboxing
Áhh, N7 Valkyrie volt ebben a Loyalty packben, végre.
jah, ok, kösz