Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok, N7 destroyer gránát is számít a hétvégi op-ban?
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"MASS EFFECT – Executive Producer Casey Hudson and his team are coming off an amazing eight-year run with the Mass Effect trilogy. But they’re not done yet. We are releasing more multiplayer content and we have more single-player stories coming throughout the next six months, including Omega which is coming in the Fall. But the Mass Effect universe is vast, and Casey and our teams have plans for another full game. “Where to go next?” with such a project has been a question a lot of us have been asking, and we’d all love to hear your ideas."
"While Casey continues to oversee the development of our new Mass Effect project, he and his leads are putting together their vision for an all new game set in a fictional universe, built from the bottom-up with all new gaming technology."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
a srác SP-re kérdezte, multis fokozatokat csak shield gate miatt írtam, h ott hogy mûködik.
"The trees move. Do you not see it?"
-valami krogan
-geth/N7 engi
-asari justi
-volus engi
A engik pajzsot töltenek újra, az adept sphere-t csinál, a volus meg recon mine/pajzstöltés. A krogan meg azért mert nekem is kell lennem valamivel 😄 Mondjuk ennek igazán csak platina farm körnél van értelme/jelentõsége.
Tovább próbálkozom a volus engi-vel. Ma már csapatban indultunk, a végére már elsõ tudtam lenni, igaz hogy ez még mindig pálya és társ függõ, mert az elsõ körben nem bírtam lépést tartani a krogan sentivel, az N7 vanguard meg velem nem, a második körben. Viszont volt ey jó fej srác, elõször azt köszönte meg hogy disable device-nál feltöltöttem a pajzsát amit egy gránát levitt, aztán az élesztést. Tuchankánmeg minden device-nál mellém vágta az ammo boxot, így én se maradtam pajzs nélkül. Aztán még egyszer megköszönt valamit és a kör végén elbúcsúzott és kilépett. Az ilyen társak miatt öröm cooperativba játszani.
plusz, hiába sebez valamivel kisebbet BW-nél, gyorsabban tölt újra, nagyobb a tár, gyorsabb puffogtat, sõt, még könnyebb is. Valiant gusztustalanul táp, nem véletlenül csak CE-be került be... <#rolleyes>#rolleyes>
A hibaüzenet viszont tényleg üt 😄
LOL, 10 év alatt eddig vagy 2-3 hasonlóan frappáns hiba üzenetet láttam weboldalakon. 😊
SP-ben érdemes megvenni a (Black) Widow-t? Nem tudom melyik sima vagy Black, ami a Spectre irodában van cirka 230k creds-ért. Csak mert kicsit sokba kerül és többnyire a Valiant/Incisor elég jó sniper.

Már nem is tudom ki írta pár napja hogy örüljünk annak hogy még mindig van támogatása a játéknak (DLC-k, heti feladat, stb) Nos, én örülök neki. De tényleg! Az persze igaz hogy fizetõs DLC-m még nincs, mert sztem lehúzás, de ugye ez mindenkinek az egyéni döntése. A heti feladatoknak is örülök, bár nem hinném hogy ezeknek az "égess el 75k pontnyi ellenfelet" feladatoknak több száz fõs apparátusa lenne. Nem véletlen tolják egyébként a multit, tegye fel a kezét az, aki szerint nem ez hozza a legtöbb bevételt a ME3-ból. Tehát ne keverjük össze az üzleti érdeked a jószívûséggel. És végül lyukadjunk ki a fõ problémához. Mit érsz a rengeteg multi fejlesztéssel, cselendzsekkel és minden szarral, ha a kötsög EA szerver folyton ledob? Ugye hogy semmit!? Szerintem azzal kéne kezdeni hogy legyen stabil a szolgáltatás, aztán jöhet a többi.
Másik kérdés: Ti Turian Havocnak milyen fegyvert raknátok be? Én Indrával próbáltam, de, ha mondjuk assault rifle- t szeretnék, akkor mi éri meg legjobban goldon?
<#eljen>#eljen>
Sok-sok éve játszok már, jöttek, mentek játékok, sokakra mondtam már hogy kedvenc, de alapvetõen a Mass Effect az egyetlen olyan cím amiben jól érzem magam, újra és újra végig akarom játszani, minden kis apró részletet meg akarok tapasztalni benne, sõt amire azt mondom hogy lebilincselõ, szerethetõ, megható és felejthetetlen.
A ME1-et most nyáron játszottam ki nyolcadjára. Sztem még egy játék nem volt amit 10-nél többször vittem volna végig. Pedig pont most lesz érdekes, hogy az egész szériát az elejétõl kezdve a végéig végigjátszani egyszer így egyszer úgy egyszer amúgy , mindig másképp.
Szóval ez a 8 végigjátszás még a jéghegy csúcsa, lesz még dupla ennyi is mikor nem csak egy egy rész hanem a szériát játszom újra és újra.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nekem a Mass Effect trilógia a kedvenc játéksorozatom és nagyon úgy tûnik, h sokáig az is marad. Nem tökéletes, van bõven hibája, de annyira fantasztikus az egész sorozat mindenestõl, h meg tudom bocsájtani neki. Még egész biztos, h nagyon-nagyon sokszor végig fogom játszani.
A 2 arcade-os játékmenetétõl jobb, de a dialógusokat nagyon megnyírták. Shep meg normálisan egy ital se tud bedobni, de táncolni már a 2-ben is elfeljtett.
Egyébként szerintem a me3-ra inkább egy szûrkés effekt van ráhúzva
Itt van egy összehasonlító kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SweetFX-el
Alap:
Nem igen látni a különbséget de ha a fehér részt nézed a háttérben látható hogy alapban szûrkésebb.
A 2 grafikája szebb, de kis csalás. Inkább a fények végett szebb, olyan film-noir/szépia tónosú az egész. Kevés fény, kevesebb részlet látszik. Míg a 3-é csupa kék tónus. Érezhetõ a From Ashes flashbackjei után, hogy mennyire más az alap játék képi világa.
Ez a turian nõ úgy feszít ott mintha egy Sith lenne 😄
A ME2 azért jobb mint a 3 mert az rpg-sebb. Basszus a 3-ban még választási lehetõséged sincs hogy melyik bolygó legyen a következõ.
Full csõ lövölde. A mellék küldik is milyennek már. Még az adott karakterrel sem tudsz beszélni aki a küldit "adja". Egyszerûen csak kihallgatod majd megjelenik az ablak hogy gyûjts be ezt-azt.
Sõt hub worldból is csak egy van. Omegát simán meglehetett volna csinálni hub worldnek miután kitakarítottad onnan a szemetet de hát tesznek rá a készítõk.
Ráadásul a 2 még ma is szép játék míg a 3 elég sivár látványvilággal rendelkezik, a hülye mozgás animációkkal az élen.