22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Danilov1980
    Nekem általában egy ki-be lépés megoldja a problémát.
  • Darun
    Ne lépj be Store-ba, akkor nem veszik el. Nekem is nyigtak folyton a csapattársak. Nekem idén még egyszer sem vett el kreditet.
  • Fpocok
    Mi a picsát lehet csinálni, hogy az a kurva kredit ne vesszen el? Ezen a héten legalább 500k-t nem adott meg és már kezdek kurvára ki lenni erre a fosra.
  • morzsi555
    Hülye.
  • Fpocok
    Jajj szegény, mindjárt megsajnállak.
    Mint mondtam, nooboknak való.
  • Prince23
    Ember, a Mattock egy puska (mint anno az M1 Garand). Akkor használj Cerberus Harrier-t.
  • morzsi555
    Uhm, nem. Azoknak való akiknek már haldoklik az egerük, túl hangos a kattintás és zavar másokat vele, már március óta játszanak és már unják a hagyományos tüzelést, stb.

Eddig csak egyszer használtam, amúgy macro nélkül a mattockkal gyorsabban tudok tüzelni, de már unom, ujjam is fáj tőle, macroval sokkal kényelmesebb. Caps lockkal ki és be lehet kapcsolni, olyan mintha új fegyvert kaptam volna 2 tüzelési funkcióval, szituációnak megfelelően lehet használni.
    N7 Valkyrie-t meg végre élvezetes használni ezzel. Előtte max bunkós botnak volt jó.
  • Darun
    Akkor ez nekem való! :D

Mellesleg, pont a napokban kezdtem bosszankodni, mert az egeremet érezhetően megviselte a sok kattogás. :( És pl. az új verzió óta nem is nagyon használok Mattot, pont ezért.
  • Prince23
    Pfff
  • Fpocok
    Nooboknak való. Nyomod az egér gombot és olyan, mintha gyorsan nyomogatnád. A nem automata fegyvereknél gyorsan tüzel.
  • Prince23
    Ez mi pontosan?
  • morzsi555
    Egérkímélő macro Mattockhoz, N7 Valkyrie-hez, pisztolyokhoz, hasonló fegyverekhez:
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/15408343/1
  • ZSOOLT2
    A következő hétvégi event:

Operation Ballistic

Egy "Gold weapon medalt" kell szerezni, ami 75, ugyanolyan típusú fegyverrel megölt ellenfélért jár.
  • Harbinger
    Neeem. Blasto!!!
  • Fpocok
    Elcorguardot a népnek!
  • morzsi555
    Az új MP vagy SP dlcből lesz teaser féleség nemsokára.
    https://twitter.com/gamblemike/status/293525861938913281
  • levente256
    Sziasztok.
    Másnál sem lehet belépni a múltiba . Mert nálam nem lehet viszont a dlc-ék miatt nem rinyál a játék azt felismeri rendesen.
  • Fpocok
    :D
  • mastero87
    review-olni
    REVIEW-olni!

"Az eheti kihívás küldetéséhez írj minimum 5 ismertetőt társaidról."
    Bocs, de a magas labda, az magas labda. :)
  • vg
    Nem régen jött ki a Alternate Appearance Pack 1, bár még nem néztem, de bizonyára lesz 2 is.
  • Ryder62
    Fegyver, ruha dlc-k sztem még jönnek majd.

Ha még egy omega/leviathan hosszúságú sp dlc jön akkor már elégedett leszek.

Egyetlen egy űr van még: Palaven. Egy dlc keretében szívesen ellátogatnék oda.

De lehet hogy azt a ME4-re tartogatják.
  • csakul
    Mentünk egy platinát a teammal, úgy hogy ők nem tudtak a videó felvételről. Kiskorúaknak nem ajánlott a megtekintése, a néhol előforduló trágár beszéd miatt.

• morzsi555
    A Bioware Edmonton Mass Effect csapatának ma volt az utolsó design gyűlése, A három rész lauch trailereivel búcsúzkodtak. Valószínüleg a következő SP dlc lesz az utolsó SP dlc.

Persze ettől függetlenül a Bioware Montreal még készíthet SP dlc-ket. Omegát is a Montreáli stúdió készítette, de ők a ME4-en és a ME3 MP-n, MP dlc-ken dolgoznak főleg. Szerintem a következő rész megjelenéséig azért megpróbálják megfejni a MP-t, kisebb, gagyibb dlc-kkel
  • Darun
    Ezen már a SP játszásakor is sokat bosszankodtam. Barmi büszkék voltak magukra hogy sikerült az irányításnál egy akciógombhoz rendelni minden cselekvést, csak baromira nem az jön elő amit szeretnél. De ezt már annyiszor felhánytorgattam, meg tudjuk hogy ez az életben nem lesz már javítva, szóval kénytelenek leszünk megszokni.
  • Harbinger
    Meg a stb.-ben ott a magic burtton eset. cover, roll, már mindent csinálsz, csak nem revivalsz. =)
  • Darun
    Persze, ez sok tényezőtől függ. De pl ismerősöknél sokszor nem azért nem jön össze mert nem akarod felszedni, hanem mert más közelebb áll, jobb helyzetben van, stb.

És ha már szóba került, megjegyezném az új kedvenc bugomat: elindult a platina 4 fővel de a játékba csak ketten spawnoltunk. A másik két emberke is ott volt, mert hallottam őket, néha minden ok nélkül összeestek ellenfelek ill a semmi közepén feltámadtam. De egy társamon kívül senkit nem láttam, ha meghalt valaki nem láttam a jelentések között hogy ki ölt, nem hallottam amit a karija mond, a pontlistában is csak ketten szerepeltünk, még a használt képességek effektjeit sem láttam. Ez azért ciki, mert így pl kapásból két társamat nem tudom feltámasztani, hiába állok mellettük. Egyedül azt hallottam amikor mondta hogy a csapattárs földre került, azt is csak azért mert a "narrátor" mondja be. A játék végén a pontlistában is csak kettőnket mutatott, viszont a lobby-ban már ismét négyen voltunk.
  • S1M0N
    Persze, akik elfutnak a pálya másik végére, ahol az ellenség 2 másodperc alatt leszedi, én sem megyek éleszteni, így járt...

Én általában goldon megyek, és azért párszor megfekszik mindenki, abból pedig 5 élesztés simán összejöhet. Ha meg nem, hát nem...

Van, amikor 10 meccsen keresztül nem kell éleszteni senkit sem, vagy esetleg 1-2 alkalommal, máskor meg volt, hogy már az 5-6 körben megvolt 20 élesztésem...
  • Darun
    Határeset. A béna csapattársakkal az a gond hogy nem érdemes utánuk menni, illetve túlságosan hamar egyedül találod magad a pályán. Könnyebb fokozaton meg azért nem szoktak olyan gyakran halni hogy meg legyen az öt. (egyébként az első gondolatom nekem is hasonló volt, csak nem vágott egybe a tapasztalataimmal)
  • S1M0N
    Végre egy event, ahol a béna random csapatársak hasznunkra lehetnek...
  • Darun
    Végre egy event amit platinán lehet legkönnyebben megcsinálni :D
  • ZSOOLT2
    A múlt heti operation egész érdekes volt, a mostani elég lapos:

Egy játszmában kell egy "First aid" plecsnit szerezni: minimum 5 társat review-olni.

Bármelyik pálya, bármelyik nehézség.
  • Fpocok
    Ezek az operációk egyre szarabbak.

OPERATION GERONIMO
  • bendáj17
    Verseny

Darun írta a 19596-os üzenetben
  • GreyWarden
    Milyen verseny?
  • Fpocok
    Jan 15, 2013
    ---------------------------------------------------------------------
    Raised Guardian point value from 400 to 450, kill bonus from 40 to 45, and the assist budget from 100 to 120.
    - These are bronze values. Silver, Gold, and Platinum difficulties are, likewise, proportionally affected.

Phase Disruptor (Slayer)
    Lowered the base barrier drained for Phase Disruptor from 50% to 40%
    - Evolution 4 increases the reduction of Phase Disruptor from 25% to 50%
  • Prince23
    Még egy a teamtől:

• Prince23
    Haverékkel mi azt vettük észre, hogy a Platinát megkönnyítették, még ha enm is, minimális könnyítés történhetett. De pl. egyes frakciót kiellensúlyozták, pl. a Cerberus most sokkal erősebb, az AI javult náluk.

Viszont itt egy Platina nehézségű gameplay, a meccs vége felé

• Darun
    A krogan kezébe bármit be lehet tenni... vagyis be lehetett régebben. Aztán jött a vanguard (én még vele is sokáig widow/geth shoti kombót használtam) meg most legutóbb az adept. Nálam az alap krogan soldier/senti felszerelése Widow volt meg Clay. Mellé gránát, fortify/tech armor és már is mindegy hogy mennyi a cd-m.
  • Prince23
  • Harbinger
    Extrém karakter egy Volus Biotic Typhoon-nal.