Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Harbinger
    Kihagytad az egyik legjobb fegyvert a játékban, a Chakram Launchert. Ami gyakorta bármelyik kasztnak jó, mert nem nehéz. Lehet távcsöves, lehet piercinges, lehet bármi. Insanityn egy tár leszed egy chargeoló Brute-ot. De nem so kesélye van a Guardiannak vagy az Atlasnak se, de még a Harvester is félhet. Tőle. Asszem piercing mod nem is kell neki, így egy incinerate ammo már totál halálos, bár még ez se kell, mert robbanásnál tüzet gyújt. Charge-olva megöl minden egyszerűbb ellenfelet, főleg headshotnál. Amit avlöés nem öl meg, a robbanás megteszi.

Az alap fegyverek se olyan rosszak. Én nem tudom hányadik végigjátszásnál heccből kipróbáltam milyen Predatorral. Igaz, Sentinel vagy Adapt voltam, de még így is elég erős egy M-3. Főleg moddal, V-ös. Valamint a sokat szidott Argus. Szintén jó, mert könnyű így más kasztnak se jelent gondot. Nem úgy, mint a Crusader, amit egyedl a Soldier "bír el". Egyben a legbrutálabb fegyver. Mint írtam lentebb, közelről két tár egy Atlas, főleg jó moddal és distruptor ammoval.

Persze lehet bármilyen cuccod és lehetsz level 60, a végén Marauder Shields-nél úgyis szívsz. Főleg, ha pocsék mesterlövész vagy.