22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
S1M0N #20640 Origin újraindítás/reinstall, így első körben... -
Llew #20639 Semmit. -
S1M0N #20638 És tegnap, vagyis a hiba megjelenése óta nem töltött le az Origin frissítést a játékhoz, ami esetleg a hibát okozza? -
Llew #20637 Más programnál még nem vettem észre.
@Harbinger:
Win7 -
Sült #20636 Sziasztok ma vettem meg a játékot Originen és miután elindítom azt írja ki közvetlen még a főmenü előtt, hogy az Origin nem fut így a játék bezár. Keresgéltem a bioware fórumon, de nem találtam rá megoldást. Valaki találkozott már ezzel, és sikerült megoldania? -
Harbinger #20635 4 évig egy gerem se húzta - mindig keresem az igazit. Szerintem csere esedékes. Én inkább Logitech egeret ajánlok. Egyébként milyen Windows?
Nekem az Alt+Tab megoldás mást javított XP alatt. A játék iszonyúan laggolt, mitha 10 fps-sel futna, valamint a textúrák néha kifodultak. -
S1M0N #20634 És csak a Mass Effect-nél csinálja ezt, vagy vagy más játéknál is tapasztaltad a leírtakat? És amikor nem játéknál használod az egeret, akkor nincs ilyen probléma? -
Llew #20633 Én meg pont azért vettem anno, mert kategóriájához képest jókat írtak róla, meg hogy átlag egér létére játékban is egész tűrhető.
Na, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy négy évig rendben ment, erre most egyszer csak bénázik? -
ZSOOLT2 #20632 Nálam is előfordul néha (Logitech MX 620), ha Alt+Tabbal kinézek az asztalra, ott működik, meg a menükben is, csak éppen lőni nem tudok, meg az 1-2-3 sem működik a billentyűzeten, de 1-2 perc után rendbejön.
Nálam az egér működik, érzékeli a forgolódást, a lövéseket, zoomot viszont nem. -
Harbinger #20631 Micrososft egér. Még jót nem olvastam róla. -
Llew #20630 Az alábbi érdekes gondom van:
Tegnap óta játék közben lefagy az egér (Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1A). Rohangászok a pályán, erre egyszer csak a karakter beragad egy irányba. A gombokkal a jobbra-balra-előre-hátra mozgás megy, de az egér nem reagál. Nem világít, nem csinál semmit, mintha be sem lenne dugva. Aztán pár másodperc múlva 1-2 vagy van, hogy 5-10 is újra működik.
A gép szerint az egér rendben van, víruskereső sem talált semmit. Ötlet? -
Harbinger #20629 Végre megcsináltam az evenetet Premiuom is. És mi volt benne? N7 Valkyrie - gondoltam is hogy az lesz.
Egyébként bárki kiszúrta, hogy a mission objective cuccok torták?! Furcsáltam is a héten, hogy olyan fura... izék vannak a computerek, packok és egyebek helyett. Most nézem jobban és lám egy torta. -
Hoz_Hun #20628 Szerintem ha az eventek megszünnek, akkor az N7 (promo) fegyók átkerülnek az UR kategoriába. -
n7 fegyókat PSPből lehet szerezni leginkább. -
Hoz_Hun #20626 A Lancer nekem sincs meg és az nagyon kéne. Amugy az UR fegyok nem nagyon érdekelnek, de a Lancer az nagyon ász.
Karakterek közül nekem megvan az összes és az összes rare cuccom, gear fegyver, fegyver, karakter fullos. -
sanya200 #20625 ilyen nincs hogy az arsenal pack is karakterfejlesztést dob, az új fegyverek közül a spiritfire meg a supressor van meg és kész, karakterekből is hiányzik még 2-3 aztán vettem már vagy 20-25 arsenal meg reserves packot.De azt csinálta hogy kiesett a supressor és a következő 8-9 packba csak ahhoz volt upgrade.... 
azt nem tudom az n7 fegyókat hogy szerzem meg ha nem lesz már event.M7 lancer meg a venom meg sincs pedig az m7-et szeretném használni.Meg az upgradek is ezekhez a rare-s cuccokhoz alig vannak. -
bendáj17 #20624 Igazad van : 291H 36M 46S -
Evoluti0N #20623 Jah, tényleg. Olyan is van. Köszi. :) Látszik, hogy már rég játszottam multit ^^
253H 31M 16S -
N7 HQ -
Evoluti0N #20621 Hogy állapítjátok meg ilyen pontosan másodpercre? Főleg a multit külön?
Nekem 249 órát ír az Origin (hacsak nem másodpercre, percre pontosan ennyit játszottam :D), de az egyben a multi és single is. Emígy pedig úgy tudom (lehet, hogy tévedek), hogy már ME3 megjelenése után jött egy frissítés Originen, ahol számolni/írni kezdte a játékidőt. Szóval nem biztos, hogy annyira pontos az adat. -
Hoz_Hun #20620 524H 33M 29S -
S1M0N #20619 427H 31M 51S... 
-
RAMyMamy #20618 nekem csak 55 órám van benne...
-
Harbinger #20617 Az nem reális, az Origin csak augusztus óta számolja az eltöltött játékidőt és vegyesen. Pontosan az N7 HQ-n látni, nekem ~250 óra csak. Bár ezzel lassan megdöntöm a L4D-ekre tölött időt. -
bendáj17 #20616 Köszi az infót. Én megtaláltam :)
Én nekem 390 órám van beleölve az origin szerint. -
Negritis #20615 nem szabad :D
én abba szoktam néha belegondolni hogy a TELJES Dragonball->DB GT láttam vagy 4x,eddig megjelent Naruto-Bleach-One Piece kb 3x és akkor még a mangák olvasását nem is említem, vagy egyéb sorozatokat :D -
ZSOOLT2 #20614 353H 10M 16S
Ha belegondolok, hogy mennyi értelmes dolgot lehetett volna ennyi idő alatt csinálni... -
Negritis #20613 Time played : 83H 28M 40S :D -
sanya200 #20612 ki mennyit tolt a multival?
Time played: 345H 47M 47S
-
Hoz_Hun #20611 De ott van. Alul egy link, hogy set banner vagy valami ilyesmi. Rákkatintassz és akkor feljön a választható bannerek listája. Persze csak azt választhatod ki, amit már megszereztél. -
sanya200 #20610 de ott nem találom az awardok között csak az alapok vannak azok közül se az összes mert nincs meg a challenge -
Hoz_Hun #20609 Elmész az N7 HQ honlapodra és kiválasztod. Utánna elindítod a játékot és voilá már az is a bannered. Nekem XBoxon a Survivornak fölülről az 5-ik van beállítva. Állatul néz ki. :) -
Harbinger #20608 N7 HQ-ban lehet beállítani, ahogy a többit is, ami megvan. -
sanya200 #20607 de hogy lehet használni? -
Harbinger #20606 Ezek új bannerek. Fan art győztesek, az utolsó kettő nekem is megvan. -
sanya200 #20605 én se de láttam multiba gondolom vmi móddal lehet, mert mint megszerezhető award nem láttam ezeket.De van ami még érdekelne a " best of best" asszem, female szőke shep van rajta (az arca) meg kékes háttér talán azt jó lenne megszerezni. -
Erről én is hallottam, de nem vágom, hogy kell berakni. -
sanya200 #20603 feltalálták a medi-gelt 
Medigel -
sanya200 #20602 Ezeket hogy lehet berakno awardnak, jó pár embernél láttam már őket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Harbinger #20601 Mss Effect-be nem lehet senkit kidobni a légzsilipen, hogy az ne egy ismert színészt/színésznőt találna valamelyik ismert sci-fiból.