22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• S1M0N
    Origin újraindítás/reinstall, így első körben...
  • Llew
    Semmit.
  • S1M0N
    És tegnap, vagyis a hiba megjelenése óta nem töltött le az Origin frissítést a játékhoz, ami esetleg a hibát okozza?
  • Llew
    Más programnál még nem vettem észre.

@Harbinger:
    Win7
  • Sült
    Sziasztok ma vettem meg a játékot Originen és miután elindítom azt írja ki közvetlen még a főmenü előtt, hogy az Origin nem fut így a játék bezár. Keresgéltem a bioware fórumon, de nem találtam rá megoldást. Valaki találkozott már ezzel, és sikerült megoldania?
  • Harbinger
    4 évig egy gerem se húzta - mindig keresem az igazit. Szerintem csere esedékes. Én inkább Logitech egeret ajánlok. Egyébként milyen Windows?
    Nekem az Alt+Tab megoldás mást javított XP alatt. A játék iszonyúan laggolt, mitha 10 fps-sel futna, valamint a textúrák néha kifodultak.
  • S1M0N
    És csak a Mass Effect-nél csinálja ezt, vagy vagy más játéknál is tapasztaltad a leírtakat? És amikor nem játéknál használod az egeret, akkor nincs ilyen probléma?
  • Llew
    Én meg pont azért vettem anno, mert kategóriájához képest jókat írtak róla, meg hogy átlag egér létére játékban is egész tűrhető.

Na, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy négy évig rendben ment, erre most egyszer csak bénázik?
  • ZSOOLT2
    Nálam is előfordul néha (Logitech MX 620), ha Alt+Tabbal kinézek az asztalra, ott működik, meg a menükben is, csak éppen lőni nem tudok, meg az 1-2-3 sem működik a billentyűzeten, de 1-2 perc után rendbejön.

Nálam az egér működik, érzékeli a forgolódást, a lövéseket, zoomot viszont nem.
  • Harbinger
    Micrososft egér. Még jót nem olvastam róla.
  • Llew
    Az alábbi érdekes gondom van:
    Tegnap óta játék közben lefagy az egér (Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1A). Rohangászok a pályán, erre egyszer csak a karakter beragad egy irányba. A gombokkal a jobbra-balra-előre-hátra mozgás megy, de az egér nem reagál. Nem világít, nem csinál semmit, mintha be sem lenne dugva. Aztán pár másodperc múlva 1-2 vagy van, hogy 5-10 is újra működik.

A gép szerint az egér rendben van, víruskereső sem talált semmit. Ötlet?
  • Harbinger
    Végre megcsináltam az evenetet Premiuom is. És mi volt benne? N7 Valkyrie - gondoltam is hogy az lesz.
    Egyébként bárki kiszúrta, hogy a mission objective cuccok torták?! Furcsáltam is a héten, hogy olyan fura... izék vannak a computerek, packok és egyebek helyett. Most nézem jobban és lám egy torta.
  • Hoz_Hun
    Szerintem ha az eventek megszünnek, akkor az N7 (promo) fegyók átkerülnek az UR kategoriába.
  • Fpocok
    n7 fegyókat PSPből lehet szerezni leginkább.
  • Hoz_Hun
    A Lancer nekem sincs meg és az nagyon kéne. Amugy az UR fegyok nem nagyon érdekelnek, de a Lancer az nagyon ász.
    Karakterek közül nekem megvan az összes és az összes rare cuccom, gear fegyver, fegyver, karakter fullos.
  • sanya200
    ilyen nincs hogy az arsenal pack is karakterfejlesztést dob, az új fegyverek közül a spiritfire meg a supressor van meg és kész, karakterekből is hiányzik még 2-3 aztán vettem már vagy 20-25 arsenal meg reserves packot.De azt csinálta hogy kiesett a supressor és a következő 8-9 packba csak ahhoz volt upgrade....
    azt nem tudom az n7 fegyókat hogy szerzem meg ha nem lesz már event.M7 lancer meg a venom meg sincs pedig az m7-et szeretném használni.Meg az upgradek is ezekhez a rare-s cuccokhoz alig vannak.
  • bendáj17
    Igazad van : 291H 36M 46S
  • Evoluti0N
    Jah, tényleg. Olyan is van. Köszi. :) Látszik, hogy már rég játszottam multit ^^

253H 31M 16S
  • gerey
    N7 HQ
  • Evoluti0N
    Hogy állapítjátok meg ilyen pontosan másodpercre? Főleg a multit külön?
    Nekem 249 órát ír az Origin (hacsak nem másodpercre, percre pontosan ennyit játszottam :D), de az egyben a multi és single is. Emígy pedig úgy tudom (lehet, hogy tévedek), hogy már ME3 megjelenése után jött egy frissítés Originen, ahol számolni/írni kezdte a játékidőt. Szóval nem biztos, hogy annyira pontos az adat.
  • Hoz_Hun
    524H 33M 29S
  • S1M0N
    427H 31M 51S...

• RAMyMamy
    nekem csak 55 órám van benne...
  • Harbinger
    Az nem reális, az Origin csak augusztus óta számolja az eltöltött játékidőt és vegyesen. Pontosan az N7 HQ-n látni, nekem ~250 óra csak. Bár ezzel lassan megdöntöm a L4D-ekre tölött időt.
  • bendáj17
    Köszi az infót. Én megtaláltam :)

Én nekem 390 órám van beleölve az origin szerint.
  • Negritis
    nem szabad :D
    én abba szoktam néha belegondolni hogy a TELJES Dragonball->DB GT láttam vagy 4x,eddig megjelent Naruto-Bleach-One Piece kb 3x és akkor még a mangák olvasását nem is említem, vagy egyéb sorozatokat :D
  • ZSOOLT2
    353H 10M 16S

Ha belegondolok, hogy mennyi értelmes dolgot lehetett volna ennyi idő alatt csinálni...
  • Negritis
    Time played : 83H 28M 40S :D
  • sanya200
    ki mennyit tolt a multival?
    Time played: 345H 47M 47S
  • Hoz_Hun
    De ott van. Alul egy link, hogy set banner vagy valami ilyesmi. Rákkatintassz és akkor feljön a választható bannerek listája. Persze csak azt választhatod ki, amit már megszereztél.
  • sanya200
    de ott nem találom az awardok között csak az alapok vannak azok közül se az összes mert nincs meg a challenge
  • Hoz_Hun
    Elmész az N7 HQ honlapodra és kiválasztod. Utánna elindítod a játékot és voilá már az is a bannered. Nekem XBoxon a Survivornak fölülről az 5-ik van beállítva. Állatul néz ki. :)
  • Harbinger
    N7 HQ-ban lehet beállítani, ahogy a többit is, ami megvan.
  • sanya200
    de hogy lehet használni?
  • Harbinger
    Ezek új bannerek. Fan art győztesek, az utolsó kettő nekem is megvan.
  • sanya200
    én se de láttam multiba gondolom vmi móddal lehet, mert mint megszerezhető award nem láttam ezeket.De van ami még érdekelne a " best of best" asszem, female szőke shep van rajta (az arca) meg kékes háttér talán azt jó lenne megszerezni.
  • Fpocok
    Erről én is hallottam, de nem vágom, hogy kell berakni.
  • sanya200
    feltalálták a medi-gelt
    Medigel
  • sanya200
    Ezeket hogy lehet berakno awardnak, jó pár embernél láttam már őket.
  • Harbinger
    Mss Effect-be nem lehet senkit kidobni a légzsilipen, hogy az ne egy ismert színészt/színésznőt találna valamelyik ismert sci-fiból.