22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Kár hogy EDI nem adta a testét Triciának
-
sanya200 #20599 tricia helfer 
kár hogy edi testét nem ő adta -
Evoluti0N #20598 Ismerem a sorozatot. Egyik kedvencem. EDI hangját pedig Hatos kölcsönzi. :) -
Hoz_Hun #20597 Csapattársnak is elfogadtam volna.
ITT egy rövid videójelenet. Így jobban meg lehet ítélni. Amúgy is sokat vettek kölcsön a BSG-ből, miért ne vették volna őt is onnan.
(érdekesség képpen a jelenetben a félszemű, Captain Bailey szinkronhangja) -
Evoluti0N #20596 Nagyon bírtam a csajt a DLC-ben. Olyan esetlenül aranyos volt. :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy elárult és csak szerepet játszott -
sanya200 #20595 lehet -
Hoz_Hun #20594 Aki látta a Battlesta Galacticát annak nem jutott eszébe, hogy a Citadell DLC-ben ez a néger kiscsajt Dualla-ról mintázták (Kandyse McClure)?
-
Harbinger #20593 Nekem is van/volt ez a hiba. az accounttal nincs gond, csak ez a hülye üzenet. Néztem EA fórumon, van errő la hibáról egy 20 oldalas topic. -
ccleanerrel torold ki a cookiekat elmeletileg ugymegy :) -
S1M0N #20591 Így van, én ma "Alvó állapotba" tettem a gépet, Origint előtte leállítottam, majd mikor visszakapcsoltam a gépet, és az Originbe is újra bejelentkeztem, akkor engem is ez az üzenet fogadott... Azóta, hogy 1-2 alkalommal ki-be lépegettem Originből, mindig kiírja. -
sanya200 #20590 nemhiszem nekem ma 3x írta ki, elég ha megszakad a kapcsolat és ezzel az üzivel fogad,látszik hogy egy retek az origin
-
Llew #20589 Origin belépésnél ez az üzenet fogadott:
Tegnap még minden rendben ment. Lenyúlták a fiókomat? -
mike01010101 #20588 Végre megint mindegyik csapattag ott volt egy küldetésen, utoljára ilyenre a második rész végén emlékszem. (talán az volt a legjobb mission az összes mass effect játékban) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a sírós rész maga a DLC abból a szempontból, hogy az utolsó mindent ténylegesen lezáró tartalomról beszélünk, összejön a csapat még egy utolsót bulizni,mint egy nagy család, úgy, hogy tudod nemsokára néhányuk akár hallott lesz, valamint az egész világ is kifordul magában, akár így akár úgy döntesz a végén! -
Darun #20586 Azt hiszem nem gáz ha a többség nevében szólok: lényegében már csak a társaság miatt játszunk, a többségnek már legalább kétszer megvan minden challenge, az Origines folyamatos b*szakodásról nem is beszélve, már rég elvette volna a kedvünk, ha mindig idegenekkel kéne játszani. Vagy Goldozni vagy Platinázni szoktunk, 1-2 szabad hely mindig van valamelyik csapatban. Bárkit szivesen látunk.
A gyakorlás tényleg segit, de platinát pl random emberkékkel nem igazán lehet gyakorolni. Meg az is vicces, múltkor éjfél és hajnal 3 között lenyomtunk kb 5 platinát, aztán az utolsó gold meccsen meg bebuktunk. :D (azért látszott hogy a csapat már 8-10 órája nyomja) -
RAMyMamy #20585 nem tudom máshonnan linkelni, de ezen a zenén meghaltam XD -
Gumipók #20584 Gumspider a felhasználónevem. Örülök, ha bárki felvesz, akivel játszhatunk jókat :) (ez kicsit elkurvlósnak hangzik, de már nagyon unom az egyedül játékot random teamekkel, úgyhogy felvállalom) :) -
A Mass Effect sose volt dark sci-fi. Én pont azért szeretem mert nem az :)
Gondoljunk csak az első részre.
Bár az igaz hogy a trilógia vége elég darkosra sikerült mivel fullos happy ending ugye nincsen. (Jut eszembe emlékeztek még itt viccelődtünk hogy egy bulizós, partizgatós véget is bele kellett volna tenni. Hát, a Citadelben megkaptuk igaz hogy nem vég után :D )
Extended Cuttal már elfogadható a vég. Szvsz a destroy állja meg a helyét hisz pont ezért küzdöttünk mindvégig. -
ZSOOLT2 #20582 Szeva!
Ha megadodaz Origin-neved, fel tudlak venni, és akár mehetünk pár kört multiban.
A masseffect.hu fórumán is vannak páran, akik multiznak.
Origin felhasználónevem: ZSOOLT3 -
S1M0N #20581 Üdv! 
Én PC-s vagyok, legtöbbször Goldon megyek, de platinázni is szoktam (bár randomokkal nem igazán erőltetem), ha gondolod felvehetsz.
Bár így is van már vagy 70 emberke a barátlistámon, de a 90%-ukkal nem nagyon játszottam még, szóval eggyel több vagy kevesebb ismerős nem számít már...
Origin nevem az aláírásomban. -
Gumipók #20580 Látod ezt sem tudtam, hogy a különböző platformok nincsenek összeeresztve :) -
Hoz_Hun #20579 Szerintem van itt is egy-két "kocka". Hahaha 
Én sajna nem tudok segíteni, én az Xbox360-as gárdát erősítem. -
Gumipók #20578 PC-n tolom. És a legnagyobb baj, hogy az ismerettségi körömből nincs senki aki játszana. Jó lenne szerezni pár baráti arcot az origin listámra, akikkel szórakozás lenne a játék és rámszólnának, ha hülyeséget csinálok amikor xy karakternek yz fegyvert adok és azzal zy ellenfél ellen megyek :) -
Hoz_Hun #20577 A gyakorlás segít. Toljad csak Goldon aztán egyre jobb leszel. Felszerelés itt már nagyon számít. Azon meg ne bánkódj, hogy profik közé kerülsz. Mindig fogsz ilyenekkel találkozni, mert tele van a net élet nélküli kockákkal. Persze van aki szimplán tehetséges. Ez viszont nem azt jelenti te sz*r vagy. Am marhára ne foglakozz azzal hanyadik vagy. Tedd meg amit tudsz és kész. Igyekezz ne a csapat terhére lenni, az elég.
Azt azért ird meg milyen platformon tolod. -
Gumipók #20576 Sziasztok,
Nemrég kezdtem el tolni a goldot és rettenetesek a tapasztalataim a random csapatokkal. Vagy balfácán az összes és sosem érünk a végére, vagy vérprofik közé kerülök és utolsó helyen kullogva halál bénának érzem magam (legalább ilyenkor a küldetés végigmegy). Szeretnék magyar srácokkal játszani, akikkel értelme is lenne és akiktől tudok tanulni, hogy jobb legyek. Silver az még elmegy casualba, de goldon már érezhetően kell a kommunikáció és a jó csapat. Platináról még nem is álmodom, pedig a cél az lenne :) Ha akadnak jófej vállalkozó szellemű játékosok errefelé, akikhez csatlakozhatok akkor annak nagyon örülnék :) -
Hoz_Hun #20575 Sírós jelenet? Tali énekel, hát ott majdnem sírtam, de nem az örömtől... inkább valami jó szex jelenetett tettek volna be, nem ezt a vonyítást... azért jópofa volt. :) -
Hoz_Hun #20574 Ezzel én is egyetértek. Ám nem tudom miért mondják sokan, hogy 5 óra a játékidő. A sztori részén én max 2-2,5 óra alatt végigmentem és ha valaki hát én szüttyőgős vagyok. Ám a partizgatás, dumálás valóban van még vagy 3 óra. Tehát a kettő együtt valóban 5-6 óra.
Nálam továbbra is a LotSB a nyerő. A Citadella viszont tényleg megközelíti és nem annyira történet miatt, hanem nagyon tetszik ez az embereimmel való bulizás dumálás. Rég szórakoztam ennyit. Tényleg kicsit olyan mintha a haverjaim lennének. :)
Kérdés: Mordin, Thane, Legion ott tud lenni a party-n? Én már eléggé a végéről indítottam a DLC-t. Gondolom Legion semmiképpen sem, de mi a helyzet Mordinnal és Thannel. Thane fiával találkoztam. -
mastero87 #20573 Sosem volt semmiféle sírós jelenet. Sam Hulick a zenéjére írta, hogy sírós. Gondolom valamelyik románcos zene. -
Although #20572 #20568 -
Although #20571 Miért lenne ratyi a befejezés? Az extended cuttal az egyik legjobb dark sci-fit kaptam amit valaha láttam. Bármennyire is csak az akcióról szól ma már egy Bioware game, azért történetet nagyon tudnak csinálni. Kevesen képesek erre, hogy egy negatív végkifejletet ennyire jól megírjanak. Talán az Obsidian még ilyen. -
Harbinger #20570 Nekem a Kasumi tetszik a legjobban. Új outfit, új power, új SMG - a legjobb fegyver a 2-ben - új Normandy rész, új cspattag és ötletes küldetés. Először parti, utána... az igazi parti.
Az Omega és Citadel DLC-t még nem próbáltam, most kezdek neki a 3-nak újból, új karakterrel. A Leviathan nagyon jó, a From Ashes is, sok bónuszt ad. -
Negritis #20569 mindenki jon amúgy az LotSB-vel de nekem pl az a DLC annyira nem jött be
Arrival sokkal inkább -
Citadel teljesen megéri a pénzét.
Eddig kb 10 órám van a dlc-ben. Ebből 5-6 a sztori, a többi meg az extra tartalommal ment el. És még így is egy rakás dolgot ki sem próbáltam még.
Omega ugyan ilyen áron van de az semmi olyat nem add amiért megérné. Ráadásul erősen bugos és randa. Látszik hogy összecsapták.
Leviathan okés.
Nálam a Citadel a LotSB-vel vetekszik.
Azt kell hogy mondjam hogy örülök hogy ilyen dlc-t kapott utoljára a játék. Egy szép lezárás egy trilógiának. Egy DLC amiben mindenki benne van. Így remélhetőleg az embereknek nem a ratyi ending ugrik majd be.
Amúgy egy kérdés azokhoz akik végigvitték:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hol a beígért sírós jelenet? Mert én végig röhögtem a DLC-t. Főleg a partis részt :D
-
Negritis #20567 én úgy szoktam h várok hátha szariginen van vvmi akció vagy kapok promo kódot (most is kaptam egy 5%ost de nem tudtam használni vmiért)
de azzal is nehezen jön ki az ember annál jobb ajánlatra
és bocs ha kicsit durcán reagáltam hosszú és cinkes napom volt :D
az emberek sikeresen felmérgeltek és ilyenkor az ilyenekre ingerlékenyebb vagyok -
N3mus #20566 Nem hiszti akart lenni :)
Meg van mind 3 Mass Effect játék ce-ben a polcon + minden dlc,
Igazándiból pont azért kérdeztem meg hogy hol volna a legolcsóbb bioware pontokat venni mert azért lássuk 1 euro = 1 dollár elég nagy khm lehúzás.
Inkább újra fogalmazom a kérdést hogy tud e valaki a konzolszerviz ajánlatánál jobbat? -
Negritis #20565 jah és ha itt megy a hiszti a DLC-k áráról akkor nézzetek rá pl a Skyrimra ami egy gecijó játék és iszonyat jól moddolható (steam is támogatja ingyé)
erre kiadnak hozzá 2 olyan trágya DLC-t hogy hihetetlen és a 2 együtt annyi mint az alapjáték megjelenéskor -
Negritis #20564 egy szóval se mondom hogy jó ez a rendszer/hozzáállás
csupán azt h ha kiadtam volna egy kieg lemezt akkor kb a 4 DLC lenne rajta, esetleg kis extra még és azért ugyanúgy elkérnék a 10k hufot -
Negritis #20563 leviathan abszólut helybe van, teljesen korrekt áron teljesen korrekt tartalom (sőt)
omega viszont tényleg nem éri meg
amúgy 4 DLC van a játékhoz (nemtom az Ashes mennyi mer CE-t vettem anno)
ME3 megjelenéskor 10k hufos játék volt
a 3 utólagos DLC megvehető 3200 pontból ami 6k huf
sztem teljesen korrekt
-
N3mus #20562 Ez nem is hangzik rosszul. Sajna köszönöm a tippet. A leviathan már megvan csak omega meg citadel hiányzik és gondoltam most konzolszervizben a lególcsobb a bioware pontok ( 2990 - 1600 pont ) de akkor is egy origi far cry 3 2400 ft -.- kicsit elszálltak a dlc árakkal. -
RAMyMamy #20561 köszi