22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• bendáj17
    nekem mindenki tetszett az egész legénység EDI is.
  • Renjike
    Garrus Legion Miranda az én részemről talinak meg kiváncsi vagyok az arcára :D
  • ZSOOLT2
    Én még erősen valószínűsítem Talit is, Garrus-Tali-Legion voltak a kedvenc karaktereim a 2. részben, meg Mordin
  • Renjike
    a neved illik rád szerintem mind a 2 folytatás jobb lett mint elődje. csak más kategóriába sorolnám a DA 1 et meg a 2-t de a Mass Effect eléggé hasonlít. csak van benne 1-2 szöszmötölős rész :) de nembaj legalább tesem töltöd le :D
  • Renjike
    tuti lesz miranda.
  • ZSOOLT2
    A legnagyobb örömmel darálom majd le a husk batariánokat, valamiért már az első résztől utálom őket.....
  • MrAndree
    Trilógia utolsó darabja, szóval kétlem, hogy az epikussággal gondok lennének majd.
  • wednes
    Igen és természetsen nem úgy értem az epikus csatát, hogy csak több lövöldözés legyen benne, sok ellenséggel. Hanem cselekményben, történetben és fordulatokban gazdagabb legyen a Reaper elleni harc.
  • wednes
    A 2. rész a főszálon elég gyenge. A 3. résznél remélem több figyelmet fordítanak rá.
    Második részben ez nem tetszett:
    Összeszedtük a csapatot jah és ha már mellékesen együtt a banda csak ruccanjunk ki vmi idegen bázisra rendet tenni. A nagy "halálmenet" amire csak válogatott legénységgel lehet elmenni. Olyan volt a vége, amire egy noname rohamosztagot is el lehetett volna vinni, azok is rendet vágnak volna. Nem éreztem, hogy most legyőzhetetlen veszedelem ellen kell harcolni.
    Jó volt a karakter pátyolgatás meg megismerés, ezt szeretem én is (de pl: a románcok teljesen hidegen hagynak), de ne menjen már a fő történet rovására. A játék közbe nagyobb csatákat vívunk mint a végén a "halálsoron".

Remélem valami nagy epikus küzdelmet raknak a 3. részben, és nem a "randiszimulátor" részére korlátozódik csak a fejlesztés.
  • wedge31
    Szép lenne de a BW idei produkciója elég hamvas, hogy tulzottan bizakodjak.
  • MrAndree
    Egyébként szerintem nem jobb a 2 mint az 1. De nem is rosszabb. Pont azokban erős amikben az első gyenge volt, viszont pont ott gyengébb ahol meg az első tökéletes volt. Szóval a 3 akkor lenne tökéletes ha belőnék a 2 rész közé valahova.
  • SötétBarom
    Ahogy érzitek.
  • MrAndree
    Gyengébb sztori és kevesebb RPG elem, viszont kidolgozottabb és változatosabb küldetések (nem pedig leesek a Makoval, elgurulook X helyre, küldetés vége), érdekesebb karakterek, értelmesebb harcrendszer (végre nem arról szól, hogy nyomom a bal gombot és meghalnak), szebb grafika, a világ kidolgozottsága sokkal jobb mint az elsőben.
  • Pares
    A két játékot két külön csapat fejleszti. Mellesleg meg a ME2 az én szememben sokkal jobb lett, mint az elődje.
  • SötétBarom
    Anderson az ki is??? A néger tábornok? Aki Udinával kötekedett feszt?
  • SötétBarom
    Konkrétan mitől kéne reménykedni? Az ME2 szarabb mint az 1, a Dragon Age 2 SZINTEKKEL szarabb mint az 1, innentől kezdve honnan kéne merítenem egy vödör optimizmust magamnak???

Hogy én hogy utálom az EA-t :/
  • Pares
    Nem kérdéses, hogy szar lesz. Én már ezekkel meg se próbálok vitatkozni, csak nevetek egy jót. Egyeseknek kifejezetten mindennel baja van. Ez van.
  • Evoluti0N
    Jééé, tényleg. Valami olyasmi. Most nézem, h a feje olyan, mint egy túlméretezett batáriainak.
  • MrAndree
    Na a fanok megint kitesznek magukért, fórumon konkrétan azon megy a vita, hogy Ashley-nek túl nagy a melle és így tuti szar lesz a játék.
  • Pares
    Batarian Husk...
  • Evoluti0N
    A legfelső képen az a jobboldali izé mi a tököm lehet? Úgy néz ki, mintha egy Doom epizódból jött volna.
  • ZSOOLT2
    Az utolsó képen középen egy huskosított rachni van? Még szerencse, hogy a végigjátszások többségében kiírtottam őket
  • BoneDragon
    Szkennek!
    Ha már volt, akkor sry. :)
  • Fenrir
    Szerencsére ez nem jelenti ezt :)
  • frunzi
    Nem azt jelenti, hogy nem lesz hanem, hogy nem válaszolhat.
  • MrAndree
    Egyáltalán nem fajgyűlölő, illetve ha igen akkor kb. az egész szövetségi katonai vezetés az. De még azt a keveset is simán kiölöd belőle egy paragon karakterrel a játék végére.
  • Pares
    A "no" annyit jelent ebben a kontextusban, hogy nem kapott engedélyt arra, hogy elárulja, hogy Ő csinálja a VO-t. Ennyi.
  • wedge31
    A kinézetével sose volt bajom, annál inkább a fajgyülölö jellemével vagy inkább jellemtelenségével.
  • Rowlend
    Miranda kilőve?
  • bendáj17
    merem remélni.
  • MrAndree
    Ashley-nek én spec örülök, főleg ha tényleg így is fog kinézni mint a képen. Legalább folytathatjuk ott ahol az elsőben abbahagytuk. :) Ettől függetlenül kétlem, hogy mondjuk Miranda vagy Tali ne lenne benne a 3ban. Csak nem fogják lelőni most az összes csapattagot.
  • Pares
    Úgy látszik nem láttál még Huskokat...
  • Sir Cryalot
    ez már igen, igazi hamisítatlan GeOW !
    Nem túl sok köze van ennek az 1hez...
  • Barnez
    Kicsit spoileres, de van pár kép a gameinformerből, mely infókat és képeket mutat a 3. részből!
    ME 3
  • penge96
    Agreed
  • wedge31
    A Bioware megint tökön rúgja magát ha a két legnépszerübb csapattagot hagyja ki.

Ashley meg Kaidan meg benne lesz pont a két legbénább karakter.
  • bendáj17
    igazad van az újak is kellenek természetesen.
  • Doom 4
  • Pares
    Azért ott is Ashley vagy Kaidan marad életben. Sőt Wrexet nem kötelező felvenned, ha jól tudom. Garrus dettó.
  • penge96
    Van benne valami, remélem igazad van