22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
bendáj17 #1601 nekem mindenki tetszett az egész legénység EDI is. -
Garrus Legion Miranda az én részemről talinak meg kiváncsi vagyok az arcára :D -
ZSOOLT2 #1599 Én még erősen valószínűsítem Talit is, Garrus-Tali-Legion voltak a kedvenc karaktereim a 2. részben, meg Mordin
-
a neved illik rád szerintem mind a 2 folytatás jobb lett mint elődje. csak más kategóriába sorolnám a DA 1 et meg a 2-t de a Mass Effect eléggé hasonlít. csak van benne 1-2 szöszmötölős rész :) de nembaj legalább tesem töltöd le :D -
tuti lesz miranda. -
ZSOOLT2 #1596 A legnagyobb örömmel darálom majd le a husk batariánokat, valamiért már az első résztől utálom őket..... -
MrAndree #1595 Trilógia utolsó darabja, szóval kétlem, hogy az epikussággal gondok lennének majd. -
wednes #1594 Igen és természetsen nem úgy értem az epikus csatát, hogy csak több lövöldözés legyen benne, sok ellenséggel. Hanem cselekményben, történetben és fordulatokban gazdagabb legyen a Reaper elleni harc. -
wednes #1593 A 2. rész a főszálon elég gyenge. A 3. résznél remélem több figyelmet fordítanak rá.
Második részben ez nem tetszett:
Összeszedtük a csapatot jah és ha már mellékesen együtt a banda csak ruccanjunk ki vmi idegen bázisra rendet tenni. A nagy "halálmenet" amire csak válogatott legénységgel lehet elmenni. Olyan volt a vége, amire egy noname rohamosztagot is el lehetett volna vinni, azok is rendet vágnak volna. Nem éreztem, hogy most legyőzhetetlen veszedelem ellen kell harcolni.
Jó volt a karakter pátyolgatás meg megismerés, ezt szeretem én is (de pl: a románcok teljesen hidegen hagynak), de ne menjen már a fő történet rovására. A játék közbe nagyobb csatákat vívunk mint a végén a "halálsoron".
Remélem valami nagy epikus küzdelmet raknak a 3. részben, és nem a "randiszimulátor" részére korlátozódik csak a fejlesztés. -
Szép lenne de a BW idei produkciója elég hamvas, hogy tulzottan bizakodjak. -
MrAndree #1591 Egyébként szerintem nem jobb a 2 mint az 1. De nem is rosszabb. Pont azokban erős amikben az első gyenge volt, viszont pont ott gyengébb ahol meg az első tökéletes volt. Szóval a 3 akkor lenne tökéletes ha belőnék a 2 rész közé valahova. -
Ahogy érzitek. -
MrAndree #1589 Gyengébb sztori és kevesebb RPG elem, viszont kidolgozottabb és változatosabb küldetések (nem pedig leesek a Makoval, elgurulook X helyre, küldetés vége), érdekesebb karakterek, értelmesebb harcrendszer (végre nem arról szól, hogy nyomom a bal gombot és meghalnak), szebb grafika, a világ kidolgozottsága sokkal jobb mint az elsőben. -
Pares #1588 A két játékot két külön csapat fejleszti. Mellesleg meg a ME2 az én szememben sokkal jobb lett, mint az elődje. -
Anderson az ki is??? A néger tábornok? Aki Udinával kötekedett feszt? -
Konkrétan mitől kéne reménykedni? Az ME2 szarabb mint az 1, a Dragon Age 2 SZINTEKKEL szarabb mint az 1, innentől kezdve honnan kéne merítenem egy vödör optimizmust magamnak???
Hogy én hogy utálom az EA-t :/ -
Pares #1585 Nem kérdéses, hogy szar lesz. Én már ezekkel meg se próbálok vitatkozni, csak nevetek egy jót. Egyeseknek kifejezetten mindennel baja van. Ez van. -
Evoluti0N #1584 Jééé, tényleg. Valami olyasmi. Most nézem, h a feje olyan, mint egy túlméretezett batáriainak. -
MrAndree #1583 Na a fanok megint kitesznek magukért, fórumon konkrétan azon megy a vita, hogy Ashley-nek túl nagy a melle és így tuti szar lesz a játék. -
Pares #1582 Batarian Husk... -
Evoluti0N #1581 A legfelső képen az a jobboldali izé mi a tököm lehet? Úgy néz ki, mintha egy Doom epizódból jött volna. -
ZSOOLT2 #1580 Az utolsó képen középen egy huskosított rachni van? Még szerencse, hogy a végigjátszások többségében kiírtottam őket
-
Szkennek!
Ha már volt, akkor sry. :) -
Szerencsére ez nem jelenti ezt :) -
frunzi #1577 Nem azt jelenti, hogy nem lesz hanem, hogy nem válaszolhat. -
MrAndree #1576 Egyáltalán nem fajgyűlölő, illetve ha igen akkor kb. az egész szövetségi katonai vezetés az. De még azt a keveset is simán kiölöd belőle egy paragon karakterrel a játék végére. -
Pares #1575 A "no" annyit jelent ebben a kontextusban, hogy nem kapott engedélyt arra, hogy elárulja, hogy Ő csinálja a VO-t. Ennyi. -
A kinézetével sose volt bajom, annál inkább a fajgyülölö jellemével vagy inkább jellemtelenségével. -
Miranda kilőve? -
bendáj17 #1572 merem remélni. -
MrAndree #1571 Ashley-nek én spec örülök, főleg ha tényleg így is fog kinézni mint a képen. Legalább folytathatjuk ott ahol az elsőben abbahagytuk. :) Ettől függetlenül kétlem, hogy mondjuk Miranda vagy Tali ne lenne benne a 3ban. Csak nem fogják lelőni most az összes csapattagot. -
Pares #1570 Úgy látszik nem láttál még Huskokat... -
Sir Cryalot #1569 ez már igen, igazi hamisítatlan GeOW !
Nem túl sok köze van ennek az 1hez... -
Barnez #1568 Kicsit spoileres, de van pár kép a gameinformerből, mely infókat és képeket mutat a 3. részből!
ME 3
-
Agreed -
A Bioware megint tökön rúgja magát ha a két legnépszerübb csapattagot hagyja ki.
Ashley meg Kaidan meg benne lesz pont a két legbénább karakter. -
bendáj17 #1565 igazad van az újak is kellenek természetesen. -

-
Pares #1563 Azért ott is Ashley vagy Kaidan marad életben. Sőt Wrexet nem kötelező felvenned, ha jól tudom. Garrus dettó. -
Van benne valami, remélem igazad van