22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• wedge31
    Flémet akarsz ? mert most ráérek...
  • penge96
    Istenem, PERSZE! XD
    Gondolkodjatok már, az egész 2. rész a toborzásról szólt, erre berakják az első részből a 4 alap karit, akik közül 2 hulladék? Hát igen, k*va logikus lépés lenne... a nyakamat teszem rá, hogy a 2-ből majdnem mindenki ott lesz
  • lolSL
    kellett neked levenni a maszkját
  • Fenrir
    Na, ő érte nem kár szvsz :P
  • wedge31
    Ez nagyon szarul hangzik, főleg hogy ha tényleg nem lesz Tali.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem nem merülnek fel kérdéseim, mindent tudok. :D
  • Fenrir
    Hmm...Mondjuk ha az igaz amit írtál akkor nem sok ME2 karakter fog visszatérni, nagy bánatomra. Se Miranda, se Samara...
  • lolSL
    Jarrett Lee
    Created about 4 hours ago
    Sanders isn't the sniper...
  • Fenrir
    Ez érdekes, mert a trailer után a kérdéseknél írták a BW-s srácok, hogy az angol mesterlövész csak egy random katona és nem lesz semmilyen szerepe a játékban.
  • lolSL
    Got my new Game Informer, read the ME3 article. Game starts with Shepard on Earth, effectively on trial in regard to the events of Arrival, and in the middle of the trial, the Reapers invade. Prologue involves Shepard's escape to the Normandy, and off to start finding those allies, fighting Reaper troops (husks of all the different species) the whole way.

Confirmed squadmates: Liara, Ashley/Kaiden, Garrus (if he's alive) and... James Sanders... That must be the guy from the trailer, I don't remember.

Speaking of which, there's a screenshot of Ashley with her hair down, and she actually looks hot. Don't have a scanner, so wait till someone with one turns up.

Confirmed to appear, but not guaranteed as squaddies: Wrex, Mordin, Legion, and Anderson. Obviously, if they live.

The game will by default feature a "previously on Mass Effect" comic to make decisions with if starting from scratch.

The Illusive Man also plays a prominent role, and Cerberus is out to kill Shepard. Reason why is unknown at this point.

The RPG elements are being beefed up, not going back to ME1, but giving more freedom with the character skills. Skill trees will be larger, and powers will evolve several times instead of just once, offering even more freedom. Weapons are ME2 style, with a set list, but mods make a return, not in the ME1 style, but allowing you to swap out different parts such as barrels, scopes, and so on, which effect both the weapon's combat performance and its appearance.

All classes can wield all weapons unhindered now, but will have limited slots to carry them. Only the Soldier can carry all weapons at once. Probably means Adept, Engineer, and Sentinal will be limited to two, and Vanguard and Infiltrator will have three.

Also mentioned: The game will have numerous endings, some good, some bad, and who you have in your squad and which allies you recruit can have a drastic effect on which are available.

That's basically the gist of it, except for the sidebars filled with stuff everyone already knows.

Oh yeah, forgot to mention one thing: Confirmed NO MULTIPLAYER. They're talking about future games and/or spinoffs having it, but not this time.
  • lolSL
  • bendáj17
    érdekes nagyon jó lenne ha lefordítanák.
  • Barnez
    Amúgy ha van még kérdésetek ezzel a témával kapcsolatban, akkor facebookon a Mass Effect HU közösségi oldalt kell keresni. Ott pedig az EA emberei szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.
  • Barnez
    Az EA magyarországi részlege azt írta, hogy lesznek továbbra is honosított játékok. Továbbá a 20 milliós pletyka bizony hamis.
    Állításuk szerint attól függ, hogy egy játék honosítva lesz vagy sem, hogy éppen a fordítóirodának van-e kapacitása arra, hogy lefordítsa azt. Külsős cégeket erre pedig nem alkalmaznak és nem is fognak.
  • lolSL
    mert ezeket kb 3 éve legyártották csak kiadnak egyet egyet időnként.
  • Prince23
    Sims medievalt sem adtk ki subsal. Pedig azt nagyon is illő lett volna, a angy közössége miatt
  • furgelab
    Ezt nem mondanám, ott van a Sims 3 nemzedék kiegészítője ami magyar felirattal jön, hogy ne legyen off én továbbra is bízom abban hogy kiadják magyarul is.
  • lolSL
    EA játékokhoz nem készül többé magyar felirat.
  • furgelab
    Remélem ez nem egy jel, hogy nem lesz magyar felirat.

EA oldalán még mindig nincs kint semmi róla hogy milyen nyelveken jönne.
  • Pares
    Mert? Nálatok nem úgy szokás?
  • pxxl
    1 óra? tolatva mész?
  • bendáj17
    rendben ahogy jónak látod.
  • Pares
    Mondjuk még nem tudom, hogy mi lesz a programom, mert jelenleg a hónap vége húzósnak ígérkezik, de ha tehetem, akkor tuti elmegyek.
  • bendáj17
    majd tudósíts ha nem gond nekem messze lenne sajna.
  • Pares
    Hogy micsoda? Pozsonyban lesz a leleplezés?!

Az itt van 100km-re (1 óra út)! MEGYEK!
  • Sir Cryalot
    I WANT TO BE A REAPER!
  • bendáj17
    minden májusban lesz :) borzasztó
  • Fec papa
    BAN
  • Prince23
    ME3 Debut Gameplay videó!!!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de csak májusban :D
  • MerlinW
    Azt írtam "nem sok játéknak". Az más kérdés hogy én az MMO-kat nem tartom játékszámba, inkább felesleges időpocsékolásnak:)
  • Bhalage
    Rift
  • Kopiati
    Elméletileg egy fps-ből fél millió számít elegendő (minimális mennyiségnek)Szerepjátékból legalább 800ezer, ugyanis csak akkor szerez elég hírt magának, és rajongó tábort, nehezebb, hosszabb, nagyobb játékidő, ez anno az Alpha Protocol kapcsán került elő, ami sajnos nem érte el ezt a számot, időre. (pedig ha nem vétenek folyamatos dizájn hibákat, jobb lehetett volna, mint a mostani bioware felhozatal(no offens, nem kell lehurrogni))
  • bendáj17
    rajtam se az tuti.
  • mike01010101
    Witcher 1 is több mint 1milló fogyott, szerintem a 2 is eléri ezt. Rajtam nem fog múlni:)
  • Kopiati
    (6 millió team actiont kellett csinálni (csapatjáték erősítése), mondani se kell a 2 konzol nagyon le volt maradva...)

• Snexi
    az biztos,fejlesztők is nagyon büszkék voltak a pc-s eladásokra
    szerintem 2-3 millió is megvolt (arról nem is beszélve,hogy amikor kijött a kieg és egy meghatározott kill vagy nem is tudom már mit el kellett érni a pc-sek többszörösen rávertek időben a többi konzolra)
  • Fenrir
    Talán a BFBC2 is.
  • Piszkos  Fred
    Dragon Age, CoDok
  • Kopiati
    Minecraft (pedig meg sem jelent:))
  • MerlinW
    Hát ja. WoW és Sims-en kívül nem sok játéknak sikerült millió fölé mennie az elmúlt 4-5 évben.