22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Na persze... -
Bhalage #1680 duzzogva.. -
Miranda és Ashley egy vidám threesome-ban? :) -
Bhalage #1678 miranda egy hulladek, ashley viszont bejon :d -
Evoluti0N #1677 Hm, amennyiben lesz rá időm és módom, szerintem én is csatlakozni fogok a fordítók táborához. -
mike01010101 #1676 Thanks Paddy:) -
bendáj17 #1675 lehet benne valami a végét rakhattad volna spoilerbe (most már mindegy) :) -
Ashley meg egy két lábon járó csöcs, meg kifordult amikor a Cerberusnak kezdtünk melózni, de most a Cerberus üldöz majd minket szal biztos komoly szerepet kap majd a játékban. -
Ha mégsem lesz magyarul ME3, én beszállok a fordításba. Félig ír vagyok, Fallout 3 DLC-ben segítettem anno, illetve még 1-2 játékban.
Kész fordítást is tudok lektorálni. -
Hát nálam már így látatlanban kapásból megkapta a játék az alábbi díjakat: Év játéka 2011, Év RPG-je 2011, Legjobb sztori, Év játékfejlesztője. Felőlem lehet 1 pontos játék is akkor is megkapná ezeket.
Viccet félretéve, bízom a készítőkben és biztos vagyok abban, hogy egy igazán méltó befejezést adnak ennek a trilógiának és utána jöhet is a következő 3-as adag mert ebben az univerzumban 100 rész is elviselnék:) -
MrAndree #1671 Épp az a cél, hogy stresszben legyél. :) Ash, Wrex, Liara, Miranda és Mordin legyen, többieket leszarom. :) -
Pares #1670 Szerintem bőven nem fogsz unatkozni a 3-as rész végigjátszása során... Ez az egy garantált... :D -
Mert miért nem azt sorolják fel, hogy kik azok AKIK TÉNYLEG játszhatóként benne lesznek, ehelyett ott van 5 karakter neve akik tuti ott lesznek. Szerintem vagy senkit se mondjanak el, vagy mindenkit. Mert már napok óta stresszben vagyok, hogy uncsik lesznek a csapattársak xD -
Pares #1668 Értem én az aggodalmat, vagy még se. XD Értem, hogy látni szeretnéd a csapatban, de nem értem, hogy miért pánikolsz azért, mert nem volt rögtön az első infó csomagban elárulva, hogy igeg-igen, ő biztos benne lesz a csapatban?!. -
Dettó. Max még Legion -
Én az eddig bejelentett társak közül csak liarának tudtam maradéktalanul örülni a többi arc érdektelen számomra. -
ebből állt* -
Értem én, de Miranda legyen már az, elvégre is ő a szuper-tökéletes-atommegabrutál-hipercsúcs-katonanő. Szal azt megérteném, hogy Jacob, Grunt és még 1-2 jellemtelen szereplő nem lesz választható, de ha ebből a 2. rész, akkor azért a nagyrészük tényleg tartson már velünk, ha ott nyaltuk a seggüket a loyality küldikkel. -
Pares #1663 Mindenki benne lesz, de természetesen nem mindenki csapattársként.. -
Ez mind szép és jó (komolyan), csak legyen Miranda
-
Barnez #1661 Na elolvastam a cikket. Elég jó lesz a játék a cikk szerint. Hajj be várom már a megjelenést! :) -
Barnez #1660 Kösz szépen, király vagy! :D -
Pares #1659 Ha nem jön be a játék, akkor állj tovább. Nem kell itt másokat hergelni. Különben meg most lesz igazán érdekes a történet. -
Olvasd el a szkennelt újságrovatot és akkor megérted miért is fontos infromáció... -
(jó lenne ha privátban intéznétek a f*szságaitok) no offens -
Jajdeinteligencs vaty
-
Nexus10 #1655 nem, mivel az 1-be, se a 2-be nem voltak faszkalap :) -
Szerinted 2011-ben ezt nem nevetséges kiemelni, mint feature-t? -
Sir Cryalot #1653 az , tresher maw , meg coordinated assault : DD
all BS -
Sir Cryalot #1652 Nem tehetek róla hogy az avatar (mint trilógia ) lassan érdekesebb mint az ME (trilógia). 
Amúgy a metro topikban ,az il-2 topikban, sőt szerintemmég a konzol topikban is tudok viselkedni
-
Pares #1651 Mi nem tetszik megint? -
Nah talán elkészül az évtized játéka? -
Jimmyke #1649 Nemtudom, voltak-e már HD scannek.
Vigyétek, amíg le nem szedetik. -
"Levels will have ladders"
Real time weapon change nem lesz? :DASDD -
Pares #1647 Amiket ide leírtam, azok mind csak a GameInformer ME3-as cikkében található képaláírások szövegei... -
Pares #1646 Hoppá, hoppá:
---
Humans aren't the only species that can be Husk-ified.
ME3 begins with Earth's assault by the Reapers, and things don't look so good, but there's something that is a silver lining, that makes it look like it's actually possible to not lose against the reapers .
TIM has sent his top agents to take down Shepard, The combat is going to be much harder and melee attacks are going to have more focus.
Shooting specific armor parts can have certain effects, and the AI of the enemies will have them routing Shepard and will coordinate with each other
Battlefields are going to be a great deal larger, and combat will be very varied.
Enemy Weapons can be PICKED UP. Soldiers can carry all kinds of weapons, and other classes understandably less so.
There is a larger skill tree and RPG aspects are going to be more integrated.
Weapon Modding is a greenlight, with things like barrels and scopes
Modding your weapons will vastly affect their appearance and how they function in battle
So far the CONFIRMED SQUADMATES are: Ashley/Kaiden, Liara, Garrus, and James Sanders who is mentioned is an Alliance Marine
Species Loyalty cannot only get obtained via Quests
Levels will have ladders
Available Squadmates will still maintain a balance, if per say Garrus had not survived ME2's events
ME1's Decisions such as sparing the Rachni will have a grave impact in ME3
There's no railroad to the end of the game, there are multiple paths to take back Earth
---
Ezek alapján ultra ütősnek hangzik a játék... Full Extrás ME1+ME2+új cuccok... -
bendáj17 #1645 bízunk benne az is nagy lépés lenne ha élet is lenne a főbb helyeken. -
na az jó,mert a 2-ben ez nagyon hiányzott -
Pares #1643 Mondjuk azt külön kiemelték több helyen is, hogy "hatalmas" bejárható területek lesznek... -
csak lehessen szabadon mozogni a helyszíneken ne pedig csak egy ablakból bámúlva nézhessük őket