22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• penge96
    Nekem meg ilyen szar Legjobb Választás kiadásban -.-'
  • mzoli7
    nekem a ME1 a PcGuru mellékletéből van meg :D
  • Reg5
    Az mikor volt 10-15 éve?
  • penge96
    Háde van hozzá JÁTÍÍÍK!!!! :D
  • Marci0115
    kétezer forint?? amikor utoljára ilyen ujságot vettem akkor csak 700FT körül volt
  • mzoli7
    A KÖVETKEZŐ GAMESTAR CÍMLAPJA :
  • SötétBarom
    "igazi tahó-cövek, tenyeres-talpas, paraszt-katonalány módjára viselkedik"

NOT.

Könyvekből idéz, verset mond. Annyi hibája van, hogy kicsit szélsőjobbos. :D
  • penge96
    Dartuun Network, most haltam be
  • Sir Quno Jedi
    Hát igen. Elsőben Ashley igazi tahó-cövek, tenyeres-talpas, paraszt-katonalány módjára viselkedik, szóval kiábrándító, így marad a kis kékesenéskopaszonisszegszi Liara. De gondolom ezt eleve így is tervezték. Én mondjuk a veterán doktornőre is pályáztam, ha öreg, ha nem (női seppárdomat ez nem izgatta különösebben), mer jófej, de ő ugye mellékszereplő (hiába itattam le).

Terepen meg Liara+Tali csapattal-csapattam, mert Tali kellett hogy megbütykölje a Mako-t, ha leamortizáltuk a honeymoon alatt, Liara meg érthető, nem (ő nekem kellett, ha bütykölni akarnék)!? Főleg mikor keménykedni kell az egyik helyen az őrséggel és olyan fajánfényesen felizzik és nagyonveszélyesnekállítja be magát, azon behaltam (biztos sok asarikommandós filmet nézett kiskorában a Dartuun Network-on). Szal. édi na, ez a lényeg.
  • Sir Quno Jedi
    És beküldöd a gépterembe, hogy nézzen már meg valami dilítiumreaktorszivárgást és mit ad isten, a sugárzást semmi sem éli éppen túl egy véletlen baleset miatt... Értemén.
  • Aspyrin
    Első részben én is Liarát toltam, de itt szinte mindent kipróbáltam. :D
    Talinál azért egyszerű a szitu, mert ha esetleg olyat látsz, amit nem szeretnél, akkor visszahúzod a fejére a cuccost. :P
  • bendáj17
    nem semmi vagy az biztos. :D
  • Sir Quno Jedi
    Az én koromban már igyexik a zember... :D
  • penge96
    Ember Te nagyon brutál vagy :D
  • Sir Quno Jedi
    Én a kékekre buktam, mer azok uniszexek, így női és férfi sepárddal is szekszuáalizálhatóak, meg bírom Liara búráját azzal az ártalan kegyetlenségével (anyját is bírtam, kár volt megölni, őt is hozzácsaptuk volna a bulihoz), meg a Samara hozzáállása is 5csilis a brutális, bélkitaposós inkvizítor-domina szerepében. A lánya is bejött, de vele vigyázni kell, mert egyalkalmas és konyec. :D

Talit is bírtam persze a hülyeségei miatt, mer jófej baromságai vannak, de a fene sem próbálkozna be nála, ő inkább jó haver, afféle kishúg...bááár, idővel talán őt is meg lehet prütykölni, de ahhoz látni kell a fejét, mert az azért nem mind1, hogy ott helyben lepetézel-e, ha leveszi a sisakját. :DDDD
  • Aspyrin
    Ó, igen, minden csajszit igyekeztem megfektetni én is. :))))
  • Sir Quno Jedi
    Biztos, nem fizetünk különutaké.
  • Sir Quno Jedi
    Meg asszongyák, minden NAGY ember mögött áll egy nagy nő, nademost Sepárd már aaaakkora ember(vagy nő), hogy mögötte egy EGÉSZ HÁREM kell álljon nem kispályás (azé ezek közül egyiket sem kell félteni) nőkből! :D Szegínsepárd...
  • Fenrir
    Biztos? :)

• Sir Quno Jedi
    DLC bulák nálam nem játszanak. Csakis fősztorisak.
  • Fenrir
    Kasumit kihagytad, ő is beférne a "csapatba" :P
  • Sir Quno Jedi
    ÉS, ha ehhez még Liara közben hátulról (vagy előlről, hogy hozzáférj közben a kékalienkeblekhez) nyomatja a fejedbe a kekszuálshittet telepátikusan, akkor asszem úgy már érdemes nekikezdeni a dolognak. Nemmondom Samara is besegíthetne ebben nekünk mellé, de ő nem nagyon hajlik a ilyesmire sajnos, mer invizítorkodni jobban szeret, a lánya meg végképpbekrepálósan tudja csak csinálni... Jó csapat ez, ÉN már értem Sepárd miért is megy mindég világotmegmentenimeghalássalvagyanélkül... HÁMER EZ MENŐ A CSIKKENEKNÉ'! :DDD

(én személy szerint még a kis piszológuscsajt is bírtam a hídról)
  • Aspyrin
    érdekes elgondolás, de nem rossz! ;)
  • Sir Quno Jedi
    Node ha Ashley hátára fekteted Mirandát és úgy, azért az kényelmesebb nem?! :D
  • Snexi
    de legalább madzsarúl
  • Mimasz
    Következő Gamestar:

• morzsi555
    Ugyanazok az infok lesznek benne, mint a game informerben és a képek is ugyanazok lesznek. Ezért felesleges megvenni.
  • orichalcos
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207301_10150163933963805_74499138804_6498467_7014542_n.jpg
  • adam0615
    A csütörtökön megjelenő GameStarban a ME3-ról lesznek infók, az újság borítója elég jól néz ki. :D
  • penge96
    Hát engem nem fog meghatni Ashley természetessége, Miranda FTW
  • SötétBarom
    Meg amúgy is szaval.
  • nyirog
    Kúrnám én is valóságban, de amúgy igazad van, ashley sokkal természetesebb...
  • Bhalage
    az hat, muno es mint olyan - kisugarzas nelkul - megy a kukába nalam
  • TDC Geronimo
    "miranda egy hulladek"
  • Pretorian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az is lehet, de a legvalószínűbb az, hogy a keeperek közös oldatba buborékoltatnak az outer space és az Androméda közötti ködben. De még az omnigelt is csak módjával fogják adagolni, mert szörnyek vannak a zselében.
  • bendáj17
    mondasz valamit.
  • Evoluti0N
    A fene fogja feláldozni a Shepardját. Ha kell inkább hagyom kipusztulni az emberiséget, de nem azért mentettem meg milliószor a világot, h a játék végén meghaljon a karakterem
  • Sir Cryalot
    szerintem eddig csak az a 2 volt érdekes ami tuti nem lesz, 1. hogy TIM 1 AI, vagy hogy bármi jelentősége lenne a collector basenek mer nem lesz, szvsz filler vót az egész cliffhanger
  • Pretorian
    Mass Gangbang 3.
    Egyébként meg
    szerintem a Cerberus vagy lefekszik a reapereknek, vagy végig a reaperek fedőszervezete volt, de ha ez így lesz, az kb. olyan kaliberű csavar lesz a sztoriban, mint a Mátrix második részében a Kőműves sztorija az X alkalommal elpusztított Zionról. Túl keveset tudni róluk, az Illusive Man meg alapból simlisnek tűnik, a szeme sem áll jól, meg világít is. Jaj! Aztán Shepard-nek meg kell győznie a Citadella-fajok képviselőit, hogy álljanak az emberek mellé a reaperek elleni harcban, és a Turiánokkal lesz a legtöbb gebasz, illetve a kommunikációval, mivel a földieken kívül szinte senki nem fog tudni a reaper invázió kezdetéről, ugyanis minden kommunikációs vonalat elvágnak. De végül ez is megoldódik, Shepard meg valahogyan feláldozza magát, hogy megállítsa a reaper inváziót.
  • Sir Cryalot
    ...és ez most mass bang vagy gang effect ?