22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• SZEG007
    PC-n az már csucs ha valaki a millios határt átlépi.
  • Doom 4
    stílusosnak semmiképp nem nevezném, elöször megállt bennem az ütő, de aztán átgondoltam... A másik meg én is olvastam már az az info áradatot aPSM3-nak. szal nem hiszem hogy fake.
  • penge96
    Azért PC-re is bőven adhattak el, már csak abból indulok ki hogy itt Bp-n az Allee-ban, egy fél év alatt eladták az összes ME2-t az 576-ban, én vettem meg az utolsót. És ez csak egy bolt, és Magyarország. Szóval viszonylag sokan veszik...
  • SZEG007
    valoszinüleg nem PC-re adták el azt a több milliot, hanem konzolra;)
  • Sir Cryalot
    >>szánalmas vagy stílusos? há nem tom. lehet vicc az április végei infóáradat.

>>>>szánalmas

arra vonatkozhat hogy ha normális (PC) játék lenne , nem pedig retardált , akkor talán az ME1 -et is patchelhették volna azóta , ehelyett örülhetünk hogy 3 is van egyáltalán.
  • sanya200
    Persze hogy vicc, gondoljátok hogy nem adná ki pc-re mikor több millió darabot adtak el belőle,plusz szinte mindenhol az év játéka lett.magukkal basznának ki mert jó pár milla bevételtől elesnének.
  • Rage47
    hol kapsz 15 alatt boxot?:)
  • Prince23
    Újabb közlemény érkezett pár perce tőlük :D

BiowareProduct Hi Guys!

New details on BioWare's Mass Effect 3 should be arriving at the end of April, as UK mag PSM3 promises a world-first look at the game come next issue (on sale April 28). Game Informer also has a look at a "highly anticipated" sequel in store for it's next issue so you it may well be that Shepard and co will be showing up on their next cover as well.

aaaand -> Mass Effect 3 releases this HOLIDAY season, for Xbox 360, PS3 and Windows. Relax, coming to PC :D

This is not joke!

szánalmas vagy stílusos? há nem tom. lehet vicc az április végei infóáradat.
  • Doom 4
    Ezek de köcsögök XD Ugyan onnan:
    "BiowareProduct Details Coming Soon...stay tunned"
    Valszeg majd belökik, csak vicc volt! XD
  • SZEG007
    április elseje van emberek, ma semmit nem lehet komolyan venni
  • bendáj17
    az biztos köztük lennék :D
  • Gubberx
    Ha igaz lenne több ezer fős tömeg indulna el fáklyákkal és vasvillákkal a BioWare székház felé :D
  • bendáj17
    szerintem biztos csak tréfa :) merem remélni.
  • lolSL
    hát nekem mindegy, 15 ezer alatt lehet xboxot kapni, annyit megér egy ME3
    azok szopták be akik a magyarításért sírtak mert gondolom konzolon végképp esélytelen
  • Doom 4
    Marhára remélem, hogy csak egy április elseji tréfa...
  • Prince23
    Youtube-n a Bioware egy faszbejelentést hajtott végbe.

Nem készül PC port?

Forrás: Official Bioware channel (legutóbbi tevékenységben)
  • sanya200
    Látom elvagytok:)
    Hát ha benne lesz minden amit ígértek annak idején,(itt nem a mentésekre gondolok)akkor egész jó lesz, visszatér a bolygófelfedezés...stb.A DA2 lehet nem lett a legjobb de az más stílus teljesen.Ha lesz olyan legalább mint a 2 akkor már egész jó lesz.Ha rosszabb lesz akkor hát mérges leszek és kettétöröm az eredeti dvd-jét.
    A 2. rész se tökéletes de ha javítják azokat a dolgokat amik eddig nem voltak a legjobbak akkor már nagyon jó lesz.Egyszerűen vegyíteni kéne az első és a második rész legjobb elemeit és akkor kapunk egy tökéletes 3. részt.Úgyis az lesz hogy ami a játékosoknak a legjobban tetszett az első 2 részben azokat újítják-javítják..stb ami meg nem tetszett nekünk azt meg vagy kivágják a francba vagy teljesen átalakítják.Legalábbis így lenne értelme.
    Maradhat a 2. rész játékmenete de több-jobb párbeszédet és érzelmet kérek bele.És a társak legyenek végre társak ahogy a DA:Originsban.
  • bcc
    Mindenbe lehet hibát találni, még egy papírzsebkendőbe is.Szóval nagy jóstehetség nem kell ahhoz, hogy lesznek-e olyanok akik lehúzzák a játékot.Szerintem nincs ezzel semmi probléma, mivel mindenkinek más az elvárása a 3. résszel kapcsolatban és ha ez nem fog egyezni a végleges játékkal, csalódott lesz.A gond akkor van, ha valaki azért fikázza a játékot, mert szerinte Shepard kislábujja nem elég tökös.Bár az ilyen forduljon orvoshoz.
  • Pares
    És ha ultra brutál jó lenne, az évtized legjobb, bug nélküli, tökéletes játéka, Te akkor is találnál benne kivetni valót...

Már nem azért, de én nem ajnároztam se a ME-t, se a ME2-t. Egyszerűen az általam hülyeségnek vélt vádaktól próbáltam "megvédeni", tehát az én ellenvéleményem kifejteni.
  • SZEG007
    és ha a legnagyobb trágya bughalmaz lenne te akkor is ajnároznád:)
  • Pares
    Úgy őszintén szólva? Nem. De úgy is az lesz, amit mondtam.
  • Prince23
    Valld be, ugye hiányoznak a régi fanyalgások? :D
  • Pares
    Én egy dologban vagyok biztos a Mass Effect 3-al kapcsolatban: az SG fórumon, akár milyen is lesz a játék, akkora siránkozás lesz, hogy a Guinness-rekordok közé is feljegyzik...
  • Különc
    AstroTVben a horoszkópja ezt írta neki
  • penge96
    is=így*
  • penge96
    Aha. És ezt most is hasraütés szerűen eldöntötted nekünk, hogy a Mass Effect 3 szar lesz? Legalább indokolnád meg...
  • Evoluti0N
    Ezt most mire alapozod?
  • bendáj17
    ne legyen igazad. Bár nem lehet tudni.
  • Marci0115
    az a rossz érzésem hogy el fogják bacni a 3. részt :(
  • bendáj17
    na ez tök jó végre lehet valami hírt hallani.
  • furgelab
    Április 28-án bővebb infórmációk a játékkap kapcsolatban.
  • Pares
    Amilyen lekezelően viszonyul a húsgombóc organikusokhoz, az valami eszméletlen... XD
  • Bhalage
    iszonyu jo a stilusa, ahogy és amiket dumal :D
  • pxxl
    Star Wars: Knights of the Old Republic
    Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
    Trials of Obi-Wan
    ___

assassin droid

• sanya200
    HK47?Az mibe volt nekem nem rémlik sehonnan?
  • Pares
    Én azt vártam, mikor köpi be, hogy "Meatbag"...
  • Bhalage
    a HK47es utanoztatlan! de legion is beadja!
  • Snexi
    kár,hogy nálam meghalt :D
  • motyodlee
    elnézést kérek mindazoktól, akik esetlegesen spoilert nem feltételezve indultak neki a posztnak... így a megjelenés előtt nem tudom mit gondoltok, hogy talán még köntörfalazás témájú cikkek kerülnek ki napvilágra??
    pf: tömjed...
  • bendáj17
    szerintem biztos nagy szerepe lesz gondolok itt a geth szövetségére.