22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
PC-n az már csucs ha valaki a millios határt átlépi. -
stílusosnak semmiképp nem nevezném, elöször megállt bennem az ütő, de aztán átgondoltam... A másik meg én is olvastam már az az info áradatot aPSM3-nak. szal nem hiszem hogy fake. -
Azért PC-re is bőven adhattak el, már csak abból indulok ki hogy itt Bp-n az Allee-ban, egy fél év alatt eladták az összes ME2-t az 576-ban, én vettem meg az utolsót. És ez csak egy bolt, és Magyarország. Szóval viszonylag sokan veszik... -
valoszinüleg nem PC-re adták el azt a több milliot, hanem konzolra;) -
Sir Cryalot #1477 >>szánalmas vagy stílusos? há nem tom. lehet vicc az április végei infóáradat.
>>>>szánalmas
arra vonatkozhat hogy ha normális (PC) játék lenne , nem pedig retardált , akkor talán az ME1 -et is patchelhették volna azóta , ehelyett örülhetünk hogy 3 is van egyáltalán. -
sanya200 #1476 Persze hogy vicc, gondoljátok hogy nem adná ki pc-re mikor több millió darabot adtak el belőle,plusz szinte mindenhol az év játéka lett.magukkal basznának ki mert jó pár milla bevételtől elesnének. -
hol kapsz 15 alatt boxot?:) -
Újabb közlemény érkezett pár perce tőlük :D
BiowareProduct Hi Guys!
New details on BioWare's Mass Effect 3 should be arriving at the end of April, as UK mag PSM3 promises a world-first look at the game come next issue (on sale April 28). Game Informer also has a look at a "highly anticipated" sequel in store for it's next issue so you it may well be that Shepard and co will be showing up on their next cover as well.
aaaand -> Mass Effect 3 releases this HOLIDAY season, for Xbox 360, PS3 and Windows. Relax, coming to PC :D
This is not joke!
szánalmas vagy stílusos? há nem tom. lehet vicc az április végei infóáradat. -
Ezek de köcsögök XD Ugyan onnan:
"BiowareProduct Details Coming Soon...stay tunned"
Valszeg majd belökik, csak vicc volt! XD -
április elseje van emberek, ma semmit nem lehet komolyan venni -
bendáj17 #1471 az biztos köztük lennék :D -
Ha igaz lenne több ezer fős tömeg indulna el fáklyákkal és vasvillákkal a BioWare székház felé :D -
bendáj17 #1469 szerintem biztos csak tréfa :) merem remélni. -
hát nekem mindegy, 15 ezer alatt lehet xboxot kapni, annyit megér egy ME3
azok szopták be akik a magyarításért sírtak mert gondolom konzolon végképp esélytelen -
Marhára remélem, hogy csak egy április elseji tréfa... -
Youtube-n a Bioware egy faszbejelentést hajtott végbe.
Nem készül PC port?
Forrás: Official Bioware channel (legutóbbi tevékenységben) -
sanya200 #1465 Látom elvagytok:)
Hát ha benne lesz minden amit ígértek annak idején,(itt nem a mentésekre gondolok)akkor egész jó lesz, visszatér a bolygófelfedezés...stb.A DA2 lehet nem lett a legjobb de az más stílus teljesen.Ha lesz olyan legalább mint a 2 akkor már egész jó lesz.Ha rosszabb lesz akkor hát mérges leszek és kettétöröm az eredeti dvd-jét.
A 2. rész se tökéletes de ha javítják azokat a dolgokat amik eddig nem voltak a legjobbak akkor már nagyon jó lesz.Egyszerűen vegyíteni kéne az első és a második rész legjobb elemeit és akkor kapunk egy tökéletes 3. részt.Úgyis az lesz hogy ami a játékosoknak a legjobban tetszett az első 2 részben azokat újítják-javítják..stb ami meg nem tetszett nekünk azt meg vagy kivágják a francba vagy teljesen átalakítják.Legalábbis így lenne értelme.
Maradhat a 2. rész játékmenete de több-jobb párbeszédet és érzelmet kérek bele.És a társak legyenek végre társak ahogy a DA:Originsban. -
bcc #1464 Mindenbe lehet hibát találni, még egy papírzsebkendőbe is.Szóval nagy jóstehetség nem kell ahhoz, hogy lesznek-e olyanok akik lehúzzák a játékot.Szerintem nincs ezzel semmi probléma, mivel mindenkinek más az elvárása a 3. résszel kapcsolatban és ha ez nem fog egyezni a végleges játékkal, csalódott lesz.A gond akkor van, ha valaki azért fikázza a játékot, mert szerinte Shepard kislábujja nem elég tökös.Bár az ilyen forduljon orvoshoz. -
Pares #1463 És ha ultra brutál jó lenne, az évtized legjobb, bug nélküli, tökéletes játéka, Te akkor is találnál benne kivetni valót...
Már nem azért, de én nem ajnároztam se a ME-t, se a ME2-t. Egyszerűen az általam hülyeségnek vélt vádaktól próbáltam "megvédeni", tehát az én ellenvéleményem kifejteni. -
és ha a legnagyobb trágya bughalmaz lenne te akkor is ajnároznád:) -
Pares #1461 Úgy őszintén szólva? Nem. De úgy is az lesz, amit mondtam. 
-
Valld be, ugye hiányoznak a régi fanyalgások? :D -
Pares #1459 Én egy dologban vagyok biztos a Mass Effect 3-al kapcsolatban: az SG fórumon, akár milyen is lesz a játék, akkora siránkozás lesz, hogy a Guinness-rekordok közé is feljegyzik... -
AstroTVben a horoszkópja ezt írta neki -
is=így* -
Aha. És ezt most is hasraütés szerűen eldöntötted nekünk, hogy a Mass Effect 3 szar lesz? Legalább indokolnád meg... -
Evoluti0N #1455 Ezt most mire alapozod?
-
bendáj17 #1454 ne legyen igazad. Bár nem lehet tudni. -
az a rossz érzésem hogy el fogják bacni a 3. részt :( -
bendáj17 #1452 na ez tök jó végre lehet valami hírt hallani. -
furgelab #1451 Április 28-án bővebb infórmációk a játékkap kapcsolatban. -
Pares #1450 Amilyen lekezelően viszonyul a húsgombóc organikusokhoz, az valami eszméletlen... XD -
Bhalage #1449 iszonyu jo a stilusa, ahogy és amiket dumal :D -
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Trials of Obi-Wan
___
assassin droid
-
sanya200 #1447 HK47?Az mibe volt nekem nem rémlik sehonnan? -
Pares #1446 Én azt vártam, mikor köpi be, hogy "Meatbag"...
-
Bhalage #1445 a HK47es utanoztatlan! de legion is beadja! -
kár,hogy nálam meghalt :D -
elnézést kérek mindazoktól, akik esetlegesen spoilert nem feltételezve indultak neki a posztnak... így a megjelenés előtt nem tudom mit gondoltok, hogy talán még köntörfalazás témájú cikkek kerülnek ki napvilágra??
pf: tömjed... -
bendáj17 #1442 szerintem biztos nagy szerepe lesz gondolok itt a geth szövetségére.