22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az eddig kiszivárgott/megjelent képek alapján nagyon érdekes helyszínek lesznek a játékban...
  • Pares
    Te vagy a vicc. Eddig minden topikban csak a szarozást olvastam tőled...
  • ZSOOLT2
    5. képen jól látható a Mattock AR, ami nagyon tetszett az ME2-ben is, de több ismerős fegyver is újra feltűnik (Escilevator shotgun, Avenger AR, Tempest SMG is asszem).

Az utolső pár oldalon voltak új nehézfegyverek is.

Remélem a Widow sniper rifle is visszatér.
  • bendáj17
    én nem de hát az én döntésem volt. :)
  • Snexi
    nálam miután lelőtte wrexet ott hagytam a picsába elégni az atombombától :D
  • Nexus10
    nem jó a kép link
  • bendáj17
    jó lesz az szerintem. Mármint Ash
  • Sir Cryalot
    Ellenfelek terén rohadtnagy visszfejlődés a 2, gyakorlatilag nincs mit átrakni a 3-ba szvsz (nemhogy collector csapattárs) és ez vicc.
  • Renjike
    hát lehet hogy neked ez a hozzáállásod de Mass Effect 2 nél tényleg nincs visszafejlődés nagyon rosszul látod. csak más vonalakat vett fel a játék de még mindig olyan mint elődje ....
  • penge96
    Hát, én meg nem mondtam volna, hogy azon a képen Ash szerepel...

Egyébként azt meg kikérem magamnak, hogy Mirandán változtatni kell, ő úgy jó ahogy van :D
  • MrAndree
    Főleg ha azok a kozmetikai változások éppen pozitívak. Őszintén szólva rohadtul nem zavarna ha mondjuk Miranda hullaszerű arcberendezését lecserélnék valami szépre, és nem rohannék sírva a fórumra, hogy "jaj miért más Miranda, rohadt Bioware tönkretettétek az életemet!"
  • SötétBarom
    Baszod, dragon ageben például komplett fajok néznek ki teljesen máshogy :DDDD
    Engem az ilyen kozmetikai változtatások zavarnak a legkevésbé (sőt, igazából nem is zavarnak).
  • Pares
    Még is mit plasztikáztak rajta? Csak annyi változást látok, hogy leeresztette a haját...
  • lammaer
    "Ashley pár év alatt hogy plasztikázhatta konkrétan az egész külsejét?"

Science fiction, hány évvel is jár előttünk a történet? :)
  • penge96
    Igaz. És van vevő rá, mert tényleg úgy linkelgetik ezeket a lapokat mintha a demo-t kaptuk volna .D
  • lolSL
    el kell adni valamivel
  • penge96
    Itt inkább a BW-ről van szó, hogy csinálnak valamit de mégse. Kiváncsi lennék magára az írásra, mert ezek a képek tényleg semmitmondóak. Amúgy nem értem, Ashley pár év alatt hogy plasztikázhatta konkrétan az egész külsejét? Engem ez nagyon felidegesített, hamár áthozzák az elsőből akkor maradjon ugyanolyan, még akkor is ha egy selejt volt...
  • Pares
    Ajándék lónak ne nézd a fogát.
  • penge96
    Istenem ezek a képek... annyi értelmük van mint egy zsák szarnak, a ME2-ből is kiszedhetnék screenshottokat azt lefotózom őket szar minőségben feldobom a netre és ráírom, hogy ME3... a szándék megvan mondjuk...
  • Pares
    Új GameInformer képek...

• bendáj17
    :D van benn valami.
  • Pares
    "Ebből aki következtetést von le, az hülye szimplán."

Pedig voltak, vannak és lesznek ilyenek...
  • Evoluti0N
    Gondolom ezt arra alapozzák, h szerintük a játék gyenge elemeit Ashley mellméretének növekedésével akarjál ellensúlyozni.
  • Dante73
    Igazság szerint nem annyira rossz sem a DA2, sem az ME2, csak az a bajom velük, hogy az első részük után nem feltétlen ezt várta az ember. És a változtatások nem biztos, hogy pozitív irányúak voltak. Az én olvasatomban mind a 2 butult valamelyest.
    Persze megértem Parest is aki védi mind a kettőt, én viszont nem vagyok ennyire elnéző, én ME1 után epikusabb történetet vártam, nem vonulj fedezékbe gyógyulást, nem tárakkal működő, fejleszthető fegyvereket vártam, több fajta páncélt, ( a csapatnak is) stb... DA2-nél is hasonló a helyzet.

Én mindenesetre remélem, hogy a 3. részeknél nem fojtatódik ez a tendencia. Az pedig baromság, hogy szar lesz, mert nagyobb Ash melle. Ebből aki következtetést von le, az hülye szimplán. Ez az alkotói szabadság. Lara Croft melle is egyre nagyobb lett az évek folyamán, még sincs összefüggés a mellméret, és a játék minősége közt...
  • MrAndree
    Meg baromi hasznos is, Shadow Strike-ja olyanokat odacsap, hogy öröm nézni.
  • Rage47
    Én a Kasumit bírom, jók a beszólásai is küldetéseken.
  • SötétBarom
    A kettőben nekem egyik karakter sem jött be olyan nagyon :DDD Miranda a jónő-sablon, Jacob egy nulla, Jack simán irritáló, a justicar meg totál semmilyen. A klónozott kroganről még nem is beszéltem. Thane egész ok, Mordin kurva jó, Legion is fasza, akik meg az első részből jöttek teljesen okésak. Az elsőben Kaiden volt, aki unalmas volt nagyon :D
  • Pares
    But the PRIIIIIZZZZEEEE....
  • Fenrir
    Jacob sokszorosan szürkébb karakter volt mint Jack.
  • bendáj17
    lehet mondjuk ő volt akit legkevésbé kedveltem de elment egynek a csapatban.
  • Prince23
    Innentől fog folytatódni az ME3 :)
  • Kongy
    Most játszottam végig a ME2 Arrival DLC-t, és meg kell h mondjam, jó lett, de sajnos már nagyon unom a ME2-t, már bőven ráfér a szériára a 3. :) Nagyon újat már nem tudtak mutatni, bár volt egy 5 perc, ami marhára meglepett. Sajnos a végére már monotonná vált kissé, szal azt mondom: IDE A ME3-MAL!
  • MrAndree
    Díjaznám ha nem változna ez a topik is "a DA 2 szar!", "de nem is!", a "Bioware elkurvult", "Kurvult a lófaszt" jellegű parttalan anyázássá. Épp elég volt az előző 500 alkalommal egyéb helyeken.
  • Pares
    Hát hogyne. -.-
  • SötétBarom
    Aki szerint a DA2 akár csak megközelíteni is képes az első részt, azt nagyon megvezették :DDD
    A mass effect esetében nem annyira erős a kontraszt, mert a második is nagyon jó, csak ott is érezni a visszafejlődést..

Szívem megszakad a Bioware-ért. Kurvulás van, ilyen az élet. Zenekarokkal is ugyan ez szokott történni amúgy.
  • penge96
    Miranda, Thane, Garrus, Kasumi és Zaeed a legjobb! :D
  • ZSOOLT2
    Szerintem kb. hasonlóan nézhet ki, mint ahogy a "szürke" földönkívülieket szokták ábrázolni, talán kicsivel szebb, meg kisebb szemekkel.

Nem lenne rossz, ha egy keretben lehetne róla látni pl. egy ceruzarajzot, ugyanúgy, mint ahogy az ME1-es választottunk képe is megjelent a kabinunkban. Esetleg választható lenne, hogy sisakos, vagy anélküli kép jelenne meg a képkeretben.
  • Renjike
    nekem Jack nem jött be.
  • bendáj17
    ja igen és elvileg több poén is lesz Jokerrel :D
  • Prince23
    Tényleg. az EDI is visszatér ME3-ban, a szinkronszínésznővel egyetemben. :D