22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Kopiati
    Mass Effect Engine nem létezik.....a PS3-as is Unreal engine...csak polírozva, nem véletlen néz ki tök ugyanúgy mint pc-xbox pároson (a tükröződések, fények szebbek, emiatt néz ki shep páncélja jobban a me3 képeken, meg a ps3-asoko
  • penge96
    ...vagy a Mass Effect engine. (PS3)
  • Fpocok
    Ha az, akkor igen
  • SötétBarom
    Úgy érted az unreal engine.. :)
  • Prince23
    Így van
  • Fpocok
    Felesleges. A ME2 motorja tökéletesen megfelel.
  • SZEG007
    én nagyon örülnék ha a DICE motorjéval, a frostbite-al készülne a játék, ugy hogy a képi világon és a storyn a Bioware emberei dolgoznak, a hangokon, és fegyvereken pedig a DICE emberei ez vona az ideális játék.
  • Kopiati
    Azért a "lövedék fizikája az űrben" biztos rohadt sok meló van vele:P

MOH multit más csapat csinálta...(nem véletlen az eltérő grafika, a frostbyte csak a szingli alatt üzemel)
  • KondorKhan
    szerintem meg ez jó hír, a DICE nagyon is ért a fegyverek fizikájához, ellentétben a super antirealisztikus call of dutykkal, a cikkben is írják, hogy csak a fegyverekbe segítenek be, pl. a lövedék fizikája az űrben, a hangja, stb. az efféle együtt működést én tárt karokkal várom, tény, hogy a MOH multiya egy kalap szar, de szerintem ott a DICE csak kísérletezgetett....
  • Prince23
    Hát a MOH-ért nagyon düjös vagyok, nem tudtak összeállítani egy normális mp részt neki.
  • Fpocok
    Eddig csak egy franchise-t kúrtak el, de most a BF3al duplázni fognak. Activision is kettőnél jár minimum. Capcom is elkúrt már jó sokat.
  • Prince23
    Na bazzmeg. ezt azé nem kellene, maradjnakam mega BF3-mal, mit jönnek ide, fasz ki van belőlük. MOH-t is elrontották,
  • Fpocok
    Jajj ne...
    Na jó. Talán így nincs lehetőségük elkúrni az összes játékot.
  • lolSL
    a DICE dolgozik a játék fegyverein.
  • nyirog
    http://rpgames.web4.hu/cikk/mass-effect-3-egy-kis-aprosag-vacsorara
  • nyirog
    éljen...., majd ő lesz a csali a harbingernek...
  • motyodlee
    külön dlc lesz, gyanítom :D
  • SötétBarom
    Remélem le lehet szopatni a wcben. ^^
  • bendáj17
    :D az kemény lesz.
  • Pares
    Conrad Verner is benne lesz a folytatásban...
  • wedge31
    Ezt leszámitva szerintem eddig biztatoak az új infók föleg a fegyver upgrade mert szerintem az egy gyenge pontja volt a második résznek, negyven órát végigtolni 3 féle fegyverel az egy rpgben nagyon kevés.

Már csak az armorokra leszek kiváncsi...
  • BoneDragon
    Remélem ez nem komoly! Ezt a címet is meg akarják keményen análizálni? Istenem...idióták.
  • Pares
    Hát azért a DA:O és DA2 közt lehetett vagy 50%+ is a gyorsulás... Az a 10-15% hangyafasznyi. Az meg, hogy többet kell mozogni, nagyon jó jel is lehet, mert ezek szerint jóval nagyobb pályák is lesznek (amit szintén megígértek...).
  • bendáj17
    itt hátha másmilyen lesz.
  • wedge31
    " A játék gyorsabb lesz, sokkal többet kell majd mozognunk, illetve az alap sebesség is 10-15%-kal megnőtt " - ez a bioware új fétise, pedig ez a ficsör már a DAII-ben is megosztotta a usereket...
  • Pares
    Én már a ME2 grafikáját is bőven élveztem. Ha ezen csak egy kicsit tudnak csak javítani, engem nem érdekel, mert már így is nagyon szép. Az én szememnek. Nem mellesleg akadás mentesen viszi a 3 éves gépem is. Szóval megjelenítés terén nekem a ME2 óta nincs panaszom...
  • Fpocok
    Tudtommal volt már valami infó erről, mintha mindkettő lenne a 3ban is.
  • Marci0115
    jó lenne ha miranda és tali is visszaköszönne a 3. részben
  • bendáj17
    szerintem sokkal összetettebb lesz és ez érdekesebbé teszi az egészet.
  • Fpocok
    Végülis igazad van.
    DE
    Mindenki tudja, hogy csöcsökkel, bluetooth-al, zombikkal és coop-al... minden jobb :D
  • Renjike
    de azért el lehetne viselni csak kreativitás kell hozzá :D pl olyan mód h körökre vannak osztva és jönnek az ellenfelek s 4 ember külön karakterekkel .. vagy 1 TDM féle h Geth / Collector - Normandy legénységének emberi :D pl :) de igazad is van nem hiányzik mert túl sok munkát ölnének bele és inkább 1 jó hosszú százszor is végigjáccható szingli rész szükségeltetik :D
  • Barnez
    Szépek a képek. Ahogy elnézem az árnyékok és a színek is fejlődtek, illetve a karakterek részletesebbek, nem is beszélve a pályáról, amit látunk a képeken.
  • Renjike
    azért számításba vehetnéd hogy lehet ugyn az az engine neve de rengeteget jacul grafikai téren a játék ..... meg sok játék UE-t használ még sincsenek ilyen szépek ...
  • Evoluti0N
    Nem hiányzik ide co-op.
  • Kopiati
    Unreal engine már nem mai csirke:) és 2-3 évig tuti ez a szint lesz, mert a konzol nem fejlődik:) aminek örülök, addig gépet se nagyon kell venni...meg legalább maxon fut a játék:)
  • Fpocok
    3 fős coop?
  • Pares
    Ezek alapján az infók alapján nagyon jónak ígérkezik. Az új helyszínekre különösen kíváncsi vagyok... A fejleszthető fegyverek és a nem annyira csőszerű pályatervezés is nagyon ígéretesnek hangzik. Na meg persze hogy az is számít, hogy hol lőjük az ellent.
  • Pares
    Nem nagy szám? Ugye most viccelsz?
  • Renjike
    azért ha azok a karakterek az 1. képen úg fognak kinézni eléggé durva lesz és azért láccik hogy sokat fejlődött a 2 óta már nem azért nézd meg a PS3 és a régebbi verziót PS3 szebb a 3. rész motorja miatt...
  • bendáj17
    bizakodok benne hogy nem fog teljesen elveszni az rpg rész