22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ZoliJ #1561 szerintem azért nyilatkoznak az egyben megismert csapattársakról, mert ott nem volt öngyilkos küldetés, így nagyjából mindenkinél ugyanaz a felállás. Ettől függetlenül kétlem hogy a kettőben megismert csapattársak ne lennének benne. -
Pares #1560 Befejező rész, szóval biztos megoldják valahogy. Mondjuk ilyen Thane már úgy is a halálán volt. Meg aztán attól is függ, hogy ki maradt életben a öngyilkos küldetésen, meg Virmire-on...
Mindenesetre az, hogy rögtön a legelső kiszivárgott infók közt nincs ott rögtön az egész csapattag lista meg minden visszatérő szereplő neve, még nem jelent semmit. Sőt, remélem nem is mondják meg. -
Há de várjá má... az új karikkal mi lesz? azért még me2 is tudott ütni a szalári proffal, Mirandával meg még sorolhatnám... ha most visszatérnek az me1-2 hősei, akkor max 1 új kari lehet a ME3-ban XD
Ahley/Kaiden tuti benne lesz, mivel Föld inváziós témájú lesz -
bendáj17 #1558 nem is kell annyi de nagyon jó lenne mindenkivel találkozni. -
Pares #1557 Ja, abba meg kár reménykedni, hogy 16 csapattárs lesz... Mert tuti nem lesz annyi. Sok is lenne. -
Pares #1556 Ezek csak az első infó morzsák baszki! 
-
Én kajak felkötöm magam ha ilyen lesz a ME3... nehogymár ne lehessen csapattárs az a 16 karakter akit eddig megismertünk -.-''' -
Kit érdekel Liara mikor Miranda hiányzik? :) -
Pares #1553
-
Pares #1552 Hogy ezen mekkorát röhögtem, amikor ez elhangzott:
-
Pares #1551
-
Evoluti0N #1550 Talimancer... ez jó
-
Pares #1549 Hál' Istennek itt nincs annyi Talimancer... -
Evoluti0N #1548 Kit érdekel Miranda, amikor ott van Liara? :P -
Miranda hova a retekbe fog tüni? bár mondjuk szerintem még lesz karakter amit nem árultak el. -
Evoluti0N #1546 Akajooooom -
Sir Cryalot #1545 -úgylátszik ha három akkor a diablo 3 a menő nem pedig más szerelvények, na . -
Pares #1544 Mondjuk a magyar változat még nem volt linkelve. -
Pares #1543 Napi trollkodás letudva, mi? -
Sir Cryalot #1542 hát ez eddig kinéz akkora bojówer fail-nek, alulrul sem szagol semmiféle kultjátékot :D -
Inkább legyen többször, mint egyszer sem, nem de? 
-
Pares #1540 Úgy 27 poszt óta erről megy a filozofálás. :) -
bendáj17 #1539 igazad van nem szabad még levonni semmit, majd kiderül minden. -
Az-elso-hiteles-mass-effect-3-informaciok
Ez volt már? -
kár hogy nálam wrex és legion halott... -
Na, ezt így még egy logikusabb döntésnek is tartom, pl egy NFS-t totál feleslegesnek tartom h lefordítsák.... -
Pares #1535 Gyerekek, gyerekek... az ME2 hivatalos oldalára a mai napig nem tették föl az összes csapattárs profilját. Nem mellesleg pedig a BSN fórumon a fejlesztők közölték a néppel, hogy most jóval kevesebbet fognak szpoilerezni a történettel kapcsolatban, mint a ME2 előtt.
Ne vonjunk le következtetéseket egy ilyen infómorzsából azt illetően, hogy ki lesz és ki nem lesz a csapattársunk, meg hogy ki fog szerepelni a játékban...
Mellesleg Ashley konty nélkül dögösebben néz ki szerintem. -
Pares #1534 Kahlee rokonya is benne lesz? Ez érdekes lesz... -
Pares #1533
-
adam0615 #1532 Tudom hogy nem jelent semmit de végre a CD Galaxisnál kitették a Mass Effect 3-at. :D -
bendáj17 #1531 merem remélni és ne az legyen hogy semmi duma csak szia csá azt kész. -
Sanders és Anderson is visszatér :) -
Na végre normálisan néz ki, nem úgy mit Kalán néni -
KondorKhan #1528 szerintem fix, hogy mindenki benne lesz, de csapattársként biztos, hogy nem lesz meg mindenki... -
bendáj17 #1527 azért remélem mindenki benne lesz. -
Akkor is Shepard segítségével :) -
sanya200 #1525 Hát miért ne lenne benne Tali, ő az egyetlen aki még megérti a getheket valamilyen szinten.Ha rá akarjuk venni a népét arra hogy ne szlljon háborúba a gethekkel akkor csak talinak lenne rá esélye hogy rávegye őket. -
Én is :) -
Ashley
-
Jól hangzik, imádom az epikus tárgyalásokat. Majd jól beszólok nekik, amikoris szerteszana robban a tárgyalóterem és...
Mondjuk kíváncsi vagyok ez a kezdő comics, amiben el lehet dönteni a régi döntéseket az előző részekből, ha előlről kezdjük, no szóval, hogy ez mennyir elesz szofisztikált. Számolatlan apró, ámde LÉNYEGES döntés volt ott ám. Románc opciók is számosak ráadásul. Ez nagyon lényeges, mert nem biztos, hogy az embernek van megfelelő mentése az adott paltformon a régiekből.