22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Legion a kedvencem, remélem Ő több szerepet kap majd a folytatásban. Nem is tudom, leginkább HK-47-esre emlékeztet...
  • Piszkos  Fred
    szádat betömöm
  • bendáj17
    lehagyta.
  • Rage47
    :D:DD:
  • sanya200
    SPOILER!!!!!!
  • bendáj17
    már videó is van róla.
  • motyodlee
    Arrivalról:

z Arrival eseményeire még a finálé előtt kerül sor. Egy batariai zsoldosok által elrabolt doktornőt kell majd kiszabadítanunk, aki a közelgő Reaper invázióról rendelkezik életbevágóan fontos értesülésekkel.
    Ami a játékmenetet illeti, a DLC-be belekukkantó újságírók szerint a történet első felében inkább a harc dominál, később már komoly döntéseket is kell hoznunk.
    A Mass Effect 2: Arrival március 29-től lesz megvásárolható PC, PS3 és X360 platformokra 560 MS/Bioware pontért, vagy 7 dollárért.[gamestar]
  • Kopiati
    OFF: Önbeteljesítő hozzászólások:D

On: Azért most jön a DLC, mert Tricia Helferrel most kezdték el felvenni a hangokat, gondolom Arrival-al kezdték... (tegnap twittelte el...:D)
  • mike01010101
    Ok, igaz, tényleg nem kötözködni akartam.
  • Pares
    Ja, hogy az nem normális, hogy valaki valamihez hozzászól, és véletlenül esetleg merészel nem egyet érteni. Blah.

Osztom az észt! Még ha lenne olyan képességem! Jó is lenne!
  • mike01010101
    OFF: Egyszerűen az a helyzet, hogy Te kiba*tul osztod az észt. Ez tény, az itt gyakrabban fórumozók mind tisztában vannak ezzel. Ugyanazokat a játékokat szeretjük, így ugyanazokon a fórumokon vagyunk jelen és látom. Ennyi. De mivel egyáltalán nem ismerlek nem akarok veszekedni. Lehet, hogy az életben egy tök normális ember vagy.
  • Pares
    Már miért ne lenne értelme? Összeköti a 2-es meg a 3-as történéseit. Valószínűleg a DLC vége közvetlenül az ME3 elejénél fejeződik be. Olvastam pár félspoileres infót, hát nagyon ütősnek igérkezik...

Gondolom azért nem a ME3 megjelenés előtt akarják kidobni, mert akkor valószínűleg lesz elég gondjuk a ME3 forgalomba hozásával meg befejezésével. Meg amúgy is. Így jobb. Legalább lesz idő még egyszer előlről kijátszani az 1+2+DLC-ket.
  • Renegade
    valaki itt említette, hogy utolsó DLC, akkor viszont nem lehet rövid, vagy nagyon ütősnek kell lennie.
    Na, de miért utolsó? ennek semmi értelme.
    Megjelenés előtt kellene kijönni egy agy eldobós DLC-vel és mindenki rohanna előrendelni
  • Pares
    Egyébként kevés mostanában a spoiler... Kiváncsi vagyok, hogy az Arrivalban milyen új dolgot hoznak be a történetbe.
  • Pares
    [középső ujj][megsértődött]
  • Pares
    Igazad van. Bárki, aki ellentétes véleménnyel van veled, az flamer. Troll nem vagyok? Dehogy se nem. Meg idióta is. És 10 éven aluli is. Ja, és biztosan a japán animéken nőttem fel. Ja és még hülye konzolos is. Na még mit hagytam ki? Akkor továbbléphetünk ezen? Kösz.
  • Pares
  • Szolnokboy1
    :DDDDDD
  • bendáj17
    szerencsére 1 biztos lesz.
  • ferenc001
    Lesz bizony.
  • MerlinW
    Hmm lesz még ME2 DLC?
  • Mimasz
    [IMG]http://www.imageserve.info/img_store/2011/03/15/6/6c801e7a19053b2264f80acb2f8b2dee.jpg [/IMG]

<p>UI: a lényeget elfelejtettem: Ha a screenshot eléri a 750.000 visszajelzést (“lájk”, megosztás, hozzászólás, stb), akkor holnap újabb screenshotot láthatunk a közelgő DLC-ből. Íme a link: <a href="http://www.facebook.com/#%21/photo.php?fbid=10150110328186645&set=a.205444541644.131114.85811091644&theater">Dr. Kenson fogságban</a></p>

Ui.2:Valamiért az előzőben nem küldte el...
  • Mimasz
  • bendáj17
    lehet lesz valami majd meglátjuk.
  • Kopiati
    Az Arrival esélyes márc. 26-ra, mert már F*szbúkon volt screenshot belőle...
  • Barnez
    Megnéztem újra a Mass Effect 3 teaser trailerét. Nos érdekes következtetésre jutottam, sőt biztos akad majd olyan ember a fórumon, aki dilisnek nevez. Az órán ha jól látom, akkor 3:26 van. Akár ez egy utalás lehet, hogy Március 26-án valami új infót dobnak ki.
    Persze, lehet, hogy a Bioware trükkjeitől annyira megőrültem, hogy már minden kis szemcsére összeesküvés támad bennem.
    Azért jó dolog az ilyeneken eszelni. Na majd meglátjuk... :D
  • bendáj17
    akkor jó már várok valami újdonságot mert mostanában nem játszottam a Mass effect univerzumba.
  • sanya200
    xD
    nem történt semmi.
  • bendáj17
    értem én már a 3-ra gondoltam, de bocsi ha félre értettem.
  • sanya200
    nem arra értettem hanem a 2-re.Leszedtem az angolt de nem sokra rá már fent volt a magyar is.Nem telhetett el sok idő mert még az elején tartottam amikor felrakták magyarul is.Akkor elkezdtem inkább elölről.Mikor megjelent nem tudtam megvenni sajnos, rá pár hónapra, húsvétkor vettem meg a ce-t.Akkor lement az ára is így 8990-ért megkaptam plusz a kiszállítás.
  • bendáj17
    most nem hiszem hogy pár óra lenne míg felkerül a magyar. :)
  • sanya200
    Bár úgyse fogom tudni kivárni szerintem:(
    A 2-t se tudtam, leszedtem az angolt, rá egy pár órára meg fent volt már a magyar is.
  • bendáj17
    az már nem gond, sajna ez van. Én várok nem sietek.
  • sanya200
    biztos lesz hozzá.Csak várni kell rá majd pár hónapot.
  • bendáj17
    én is arra törekedtem hogy mindenki túlélje, reméljük lesz hozzá magyarítás
  • JaSoN HuNTeR #1406
    De én szerintem úgyse fogok tudni játszani a hárommal mivel nem tudok annyira jól angolul...
  • JaSoN HuNTeR #1405
    Én mindegyiket nagyon szeretem szóval nálam kötelező hogy mindenki túlélje :D
  • ZSOOLT2
    Ha a legénység elrablása után egyből mész a begyűjtők bázisára, akkor nem pépesítik őket.

A Bioware fórumán van egy elég pontos leírás arról, hogy az öngyilkos küldetésen ki, és miért halhat meg.
  • Snexi
    az,hogy a legénység túl élje min múlt?nálam csak a dokinő nem halt meg
    egyébként mindenki lojális volt,kivéve jack(ő meg is halt de nem sajnáltam,+ még legion is)
  • bendáj17
    nagyon kemény nem semmi