22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
szóval egyre inkább a harc dominál, nem a felfedezés, kalandozás, rpg-zés :D Mindegy, a történet maradjon lebilincselő -
bendáj17 #1760 Új infók a 3-al kapcsolatba de tekintettel spoilerbe írtam, sok dologról szól. -
bendáj17 #1759 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!• Az, hogy miért üldöz minket a Cerberus, már a rögtön a játék elején meg lesz magyarázva
• A Cerberus a következő egységeket küldi ránk: Mechek, Assault unit-ok, Shock troop-ok
• Reaperek: ezek többféle méretűek lehetnek, a kisebb hajók 500-600 méteresek, de a Herald például 2 km hosszú
• Shepard új skilljei: képes lesz beugrani a kisebb mélyedésekbe, ami nagyban megváltoztatja a harcot. A cikk egyébként konkrétan megemlít egy új karakterosztályt, a Heavy Melee-t is
• Az Engineer képes lesz lövegtornyokat építeni
• Testreszabható fegyverek lesznek a játékban, minden egyes alkatrészt legalább 5 féle egyébre cserélhetünk
• Sokkal több tárgy lesz a harmadik részben, mint a másodikban volt
• Egyelőre nem hivatalos, de nem kizárt, hogy az űrben is vívhatunk csatát, ez igazi eposzi harc lenne
• Az egyes helyszínek nagyobbak lesznek, több apróságot figyelhetünk majd meg, mindenhol lesz valami mozgás, például bepakolnak a hajókba, kipakolnak a hajókból, és az új bevilágítási rendszernek köszönhetően a grafika is nagyot lép előre
• Az ellenfeleket dinamikusan sebezhetjük, nem csak egy életcsíkot kell tehát nullára redukálnunk. A Cerberus mechjeinek például kilőhetjük a cockpit üvegét, míg egy másik ellennek levághatjuk a karját
• A játék gyorsabb lesz, sokkal többet kell majd mozognunk, illetve az alap sebesség is 10-15%-kal megnőtt
• Nem lesznek vezethető járművek, csak talpon tudunk majd közlekedni
• A helyszínek változatosak lesznek, el fogunk látogatni Londonba, New Yorkba, a Quarian vagy Krogan egyik holdjára, a Salarianok világába, illetve a Marsra is. A cikk szerint az egyes helyszínek megépítése 6 hónapot vett igénybe -
Az összes kavarás számít, már az 1->2 importnál is számított. Ha nem importáltál, akkor a porgam eldöntötte, hogy szerinte Kaidan/Ashley-val kavartál heterokét kiválasztva melyik illik hozzád és punktum. Így Liara kissé hűvösen fogadott, pedig nekem ő volt a partnerem az egy végére. Mivel a mentésem az első részből X360-ra volt, a másodikat meg PC-n toltam, így... -
Szerintetek, ha átviszünk mentést, akkor számit az, hogy kivel kavartunk a végén?
-
engem inkább az aggaszt,hogy olyanok a képek mintha a 2-ből szedték volna
inkább az egyre kéne hajaznia.. -
bendáj17 #1755 engem se nagyon érdekel a grafika, menjen a gépemen normálisan és jó legyen :D
-
Ez egy sztori alapú puffogattós "RPG" utánzat. A karakter importálásának egyetlen lényeges momentuma, hogy a döntéseid (egy részét) átviszi a következő részbe. Az már lényegtelen, hogy mindig level 1-ről kezded suttyóként, avagy sem. Maj kitalálnak valamit, amnézia, vagy tudomisén. :D -
1: grafikát hagyják békén, koncentráljanak a történetre, játék élményre
2: Eddig sem alap játék utáni DLC-k voltak, hanem közbe lehetett azokat a küldetéseket megcsinálni
3: valaki felvetette kinti hirek forumba a kérdést.. vajon hogyan oldják meg, hogy 3.szor is újra kezdjük a fejlődést? (mert ugye a táp karaktert a 2-ből átimportálva, még über tápabbnak kell majd lennünk? :D) -
vg #1752 Két év alatt nem fognak eget rengető grafikát alkotni. Inkább arra leszek kíváncsi, hogy az alapjáték utáni DLC-k mi a fenéről fognak szólni ha három részesre van tervezve az egész? Bizonyára nem lesz lezárva a történet, mert az biztos, hogy lesznek DLC-k. -
Kasumi a történelem egyik legcukibb játék karaktere :D Mikor beszél a kabinjában majdnem megettem :D -
sanya200 #1750 Hát ahhoz képest ahogy bereklámozták hogy ilyen meg olyan grafikája lesz, ahhoz képest nem nagy szám.Engem igazából csak a karakterek kidolgozása érdekel, legfőképp az arcuk ha az jó lesz akkor boldog leszek.Meg persze a mimika is legyen végre normális. -
hát grafikában nem lesz akkora váltás mint az első kettő közt. mondjuk jobb is így mert ha ilyen DA2 féle gyökeresen más irányt venne az nagyobb gondot jelentene :) -
bendáj17 #1748 Kasumi Goto lenne. Mestertolvaj vagy valami hasonló, olyan beszivárgó alkat. Jó kis karakter, hasznos is meg jókat szokott mondani. -
ő kis is? :S sajnos nem vittem még a DLC ket mert nincs MS pontom ( a játékXboxra van meg) -
Pares #1746 Teljesen jogos aggodalmak Ashley részéről. Aki rasszistázik, az csak naiv. Ennyi. -
amugy emiatt a párbeszéd miatt szokták Asht lerasszistázni, meg mostmár szálsöjobbozni is:
-
azt ne mond már hogy csak egy ateista ember láthatja tisztán a világot, mert minden vallásos ember elvakult idiota -
Sforzan #1743 Nekem azok a beszólásai tetszettek, amiket a játékmenet közben nyomott a liftekben, ha Liara volt a másik csapattag. -
Ez mennyire összeegyeztethető azzal, hogy vallásos? (vagy rosszul emlékszem?) Amúgy nem kifejezetten szimpatizál az "idegenekkel". -
Pares #1741 Ashleyvel az égadta világon semmi gond nincs. Tekintve családi hátterét, apja történetét, az Első Kapcsolat Háborút, teljesen természetes, hogy az emberek többsége fenntartásokkal kezeli az idegeneket. Ashley jó fej, vannak fasza beszólásai... -
Olyan ember, aki a dolgokat olyannak tudja elfogadni, amilyenek azok a valóságban, és nem táplál róluk illúziókat. -
Kezdünk átmenni off topikba
-
Realista? He? -
mivan ha valaki már realsita akkor az szélsöjobbos? -
ferenc001 #1736 Igen azt. Amúgy Wrex wikioldalán írja: "Alternatively, if your Charm or Intimidate skill is high enough, or if you helped Wrex to recover his family armor, or if you did not recruit Garrus, he can be persuaded enough to reaffirm his hatred for Saren and rejoin the squad." -
Most olvasgatom a wiki oldalt:
"Wrex also won the "Best Sidekick of the Year" award from Official Xbox Magazine. "
MUHAHA -
Köszi, tudom amúgy... de akkor is úgy néz ki. -
Ezt kell, úgy látom.
"Note: If this assignment is completed before travelling to Virmire, Commander Shepard will gain Wrex's trust and can use this in lieu of Charm or Intimidate to calm him down once it is revealed that Saren Arterius has found a cure for the genophage. This will still unlock the Charismatic achievement, despite no Charm/Intimidate being needed. "
Erre gondolsz ugye? -
mzoli7 #1732 Krogan -
Miért? Szerinted nem az? Vagy akár Grunt... nem az?
-
Aha, elég valószínű, hogy sikerülni fog.
Am fura, nekem soha nem jöttek be ezek a badass, beszólogatós karakterek... mondjuk Zaeed jóarc :D -
mzoli7 #1729 "Az asztronauta dínó"

-
ferenc001 #1728 Amúgy ha megszerzed a páncélját, vagy Garrus nincs a partyban, akkor elméletileg bent marad akkor is, ha nincs elég meggyőzésed/megfélemlítésed (előbbit már próbáltam, nekem működött, utóbbit MEwikin olvastam). -
Namost attól, hogy verseket idéz valaki, még simán lehet tahó-cövek, nekem elhiheted... :D Nem szeretnék a mai életből példákat hozni. -
Tehát akkor mindent tegyek meg, hogy lebeszéljem?
Amikor először voltam, akkor nem sikerült, cserébe utána kinyírattam a csajt :D Mindenképpen meg akarom menteni, hogy a harmadikban visszatérjen. -
Az asztronauta dínó. Wrex... talán ez a neve. -
XDDDDD Szerintem Wrex :D
ÚGy lehet megmenteni, hogy lebeszéled a baromságról... ha van elég paragon pontot elérhetővé válik a válasz, meg renegáddal is. ha nem sikerül, akk vagy Ashley puffantja le (a ribanc xD) vagy Te. -
Ki a pék az a Rex? -
Srácok, kell egy kis segítség. Szóval készülök mentésileg a harmadik részre (figyelitek milyen szépen beleraktam, hogy azért ne legyen annyira off topik? :D ). Volt egy régi mentésem, amiben az első rész és a második rész végig volt játszva. Aztán összeomlott minden. A mentés elveszett... aztán megkerült. Viszont most kipróbáltam és korrupt a fájl. Szóval újra kell kezdenem, hogy lehet megmenteni az első részben a Rexet? Majd beírom mások topikba is, csak most ez pörög.