22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    Én finoman akartam fogalmazni :D
  • Pares
    Jaj, ne is mondjátok... Pont most járok a vége felé... Hát azért gyakran van benne szemforgatós-hajkitépős rész... A kettesben sooooookkkkkaaaaal jobb lett a harcrendszer, meg úgy kb. minden (párbeszédek, környezet, hangulat). Már alig várom, hogy elkezdhessem...

Ui.: Eletania eszembe juttatta, hogy miért is utáltam a Mako-s küldetéseket...
  • penge96
    Mondjuk ki: fos volt! :D
  • Fpocok
    De csak azért, mert szarabb volt a harcrendszer.
  • penge96
    A ME1 nehezebb. Sokkal.
  • Ryder62
    A ME 1-t most játszom hatodjára de még sose jutott eszembe hogy megváltoztassam a nehézséget. Nah majd legközelebb :D Mert gyúrni kell ha azt állítják hogy még normálon is tartogat majd kihívást a ME3. :DD
  • Pares
    Jó!
  • Prince23
    Nehéz lesz
  • bendáj17
    úgy írták hogy az egy random katona nem ő Sanders.
  • Prof William
    Lehet hogy akkoriban az valami prothean vezetésű össznemzeti birodalom volt. De csak a domináns fajról maradtak fenn infót...

Jelenleg csak ennyit tudnak a tudósok de lehet hogy máshol más fajokról is maradt fent régészeti lelet. Asszem a ME2-ben is megemlítik hogy 50-100 vagy több ezer éve milyen kultúra rakta.
  • Pares
    Így hozta a sors. Lehet, hogy volt több faj is, de a Protheanok voltak a legdominánsabbak. Mivel még róluk is nagyon-nagyon keveset tudunk, ezért nem meglepő, hogy a kisebb, kevésbé fejlettebb intelligens fajokról nem tudunk semmit. Egyébként több más kihalt fajt is megemlítenek a játék során, csak az esetükben nem tudjuk, hogy mikoriban éltek.
  • Ryder62
    Ezen már én is gondolkoztam.
  • wedge31
    Vizfesték...
  • evil006
    Úgy tudom hogy Sanders a földi küldetéseknél lesz a segítőnk.
  • Pares
    Tévedés van a cikkben, mivel nem azt írják le, hogy ki lesz benne, és ki nem, hanem hogy ki CONFIRMED, tehát kik azok, akiket EDDIG bejelentettek mint csapattag.
  • Snexi
    nem úgy volt,hogy a traileres csávó nem lesz benne a játékban?
  • Fpocok
  • Renjike
    mik ezek a faszságok hogy jáccható meg nem :D a csapattársad veled lehet majd nem?
  • SötétBarom
    Lehet, hogy a protheanok kiirtottak mindenkit.
  • evil006
    Mass Effect 3 csapattagok

Szerintetek ez mennyire hihető?
  • nyirog
    Hát ha már szövetségi festés (á-lá ME3) , akkor azt az sr2-t át lehetett volna írni sr3 -ra :D
  • Kopiati
    Szerencséjük volt, és "egyedül" voltak a kiírtandó listán:) EGyébként a 3-ban kiderül mennyire voltak egyedül, vagy nem:P
  • Snexi
    amúgy az miért van,hogy 50 ezer évvel ezelött csak a prothenokról hallunk?ha a mostani állapotból indulunk ki legalább 5-10 féle fajnak kelett volna kihalnia akkor párhuzamosan
  • Kopiati
    (( a festés elég hányadék rajta)) de no offens:)
  • Fpocok
    És nem is drága. Én azt hittem, hogy simán legalább 10szeresébe fog kerülni.
  • bendáj17
    jól nézz ki
  • adam0615
    Jó kis Normandy modellt lehet vásárolni:

Itt az oldal is: Normandy
  • bendáj17
    az is lehet :D
  • Pares
    Gruppen.
  • bendáj17
    biztos lesz valami.
  • Sforzan
    A románc vonulaton én arra leszek kíváncsi, hogy ha mind Liara, mind Miranda aktív szereplőként tér vissza, lesz-e hatása annak a változatnak, hogy az alapjátékban Mirandát kaptam el egy körre, de utána a Shadowborker alatt visszaállt az eredeti állapot és újra Liara lett befutó.
  • motyodlee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nane! azért vetődött fel bennem, mert van a játék és a szobrocskák között egy biztos egyezési pont. pont. :D
  • KondorKhan
    ember! van ott egy mikulás is, szerinted az is benne lesz?! :D azok csak asztal díszek, nekem is vannak hasonlóak.....
  • motyodlee
    hmhmhmhmhmh vajon miért vannak a háttérben azok a makettek, lehet nem csak London utcakövét fogjuk taposni? Sagrada Família, Big Ben, Eiffel torony, piramisok, meg még kettő amit most hirtelen nem tudok hova tenni
  • Snexi
    lényegében semmi újat
  • dan5445
    http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/04/22/mass-effect-3-creating-garrus.aspx
    egy kis videó.
  • KondorKhan
    Kopiati - a MOH szinglejét a Danger Close csinálta unreal enginnel, a multis részt pedig a DICE a frostbyttal.

A DICE jobban ért a feygverek fizikájához, mint bármelyik más cég, szóval ez a jellegű együttműködés hasznos, nem fogják fejleszteni magát a harcot, az megmarad a Biowarenek. A PS3-as játékoknál a Sony is szokott ilyet csinálni, és náluk ez eddig bevállt. Gondoljatok bele, hogy a ME1nek a fedezék rendszere nem volt valami tökéletes, de ha mondjuk a Gears of Warért felelős Epic Games közreműködött volna a fedezék rendszer mechanikájához, animálásához, akkor mennyire jobb lett volna...
  • orichalcos
    Gamestart megvette valaki? Kíváncsi vagyok mit írnak a játékról. De félek hogy ugyanazt mint a gameinformerben.
  • bendáj17
    szerintem is teljesen megfelelő motor.
  • penge96
    De mégis külön megemlítik mindenhol, és ha a BW így hívja... én is tudom, hogy az UE-en alapul...