22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #1921 Hát nekem is a kedvenc trilógiám. Eddig mind a két része a TOP2-ben benne van... És a látottak/hallottak/olvasottak alapján eddig tényleg szupernek ígérkezik a befejező rész is... -
bendáj17 #1920 azt én nem tudom csak gondoltam ide is írok :) nekem eddig nagyon tetszetősen hangzik, nekem a Mass effect az eddigi legjobb játék amivel játszottam. De ez csak az én véleményem -
Pares #1919 Már látom azt a rengeteg gigantikus ócsárolást, amit ez a játék kapni fog. Attól függetlenül, hogy egész biztosan GoTY lesz ez is... -
bendáj17 #1918 Újabb infók jelentek meg a 3-mal kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A svéd Level újságban pedig fény derül pár érdekes információra:
* Akik túlélték az első két játékot, azokkal mindenképpen találkozni fogunk az ME3-ban valamilyen formában.
* Az ME3 elején Normandia SR-2 legénység nagy része elhagyja a hajót , így az nagyon kihalt lesz.
* Shepard befolyásolja a háború kimenetele azzal, hogy ő inspirál mások tetteit. Hasonlóan Jimmy Doolittle-höz, aki egy vadászpilóta volt a második világháborúban és képes volt inspirálni a többi katonát.
* Turiánok bolygója, a Palaven, közeli holdján lesz valami kupaktanács.
* Valóban sokkal több RPG elemmel találkozunk majd úgy hogy még pörgőseb lesz a játékmenet.
* Sokkal több dolgot lehet majd vásárolni a boltokban.
* Az cikk egyik képén egész Észak-Amerika lángokban áll.
* A szalriánok otthon bolygója párás, trópusi klímájú. Az építészet emlékeztet a babilóni birodalom függőkertjeire.
* Új ellenfeleket köszönthetünk az “Aratógép Zombik” személyében.
* A harcrendszer nagyon hasonlítani fog a Gears of War-ra, csak attól sokkal gyorsabb és gördülékenyebb játékmenetet kapunk.
* Ellenfelek okosabbak, és több taktikai elemet fognak bevetni, így növelik a játék nehézséget.
* A frakciókon belül polgárháborúk dúlnak, plusz még a Kaszások is jönnek, ezek így hatványozottan tovább rontják az emberiség fennmaradásának esélyét. Tiszta Világvége Sztori.
-
Pares #1917 Ez tényleg fura...
-
Mármint, meglepődésem tárgya a közeli névrokonságunk volt :D -
Egy biztos, szükségem lesz egy savegame generátorra, mert hogy én nem nyomom végig még 5x az első két részt, azt tuti :DD -
Bhalage #1914 ME3 végé lesz egy nagy gruppen party shepard + a hárem -
"En" vele apoltam kozelebbi kapcsolatot a Saren elleni csata folyaman, igy ugye a ME2 prologueban is o jott volna segiteni es ment el kesobb a legenysegi mentokabinnal. Aztan en hulla 2 evig, rola semmi hir, csak annyit mond a cigis csavo meg Anderson is, hogy maradt a szovetsegnel, mas beosztasba helyeztek es egy topsecret ugyon dolgozik. Legkozelebb (mivel Alenko meghalt ertelemszeruen Virmire akcioban) emiatt a Horizonton talalkozol vele, ahol probalja a vedelmi rendszert (jo nagy agyu) felallitani, csak a sokszemu gyujtogeto barataink kozbeszolnak, es a fel bazist elhurcoljak. Na itt ugye talalkoztok - nem kis meglepetesre, bar o hallotta mar a pletykakat, hogy elunk - es ha epp' nem is szakit, de kioszt minket kemenyen, Cerberus es egyeb dolgok miatt. Ezutan a kis bajcsevej utan akar nyugodtan lezartnak tekintheto a "kapcsolat" szerintem :) Oke, utana ir meg egy emailt, hogy kisse merges volt es nem ugy gondolta, meg miegymas, de ennek reszeltek.
A ME3-ban elvileg visszater. Ha neadj'sten a vegen a tulelok kozott volt az jelenlegi v2.0 szereto is, hat erdekes napoknak nez elebe az aktualis Shepard a jovoben, ket volt szereto egy legenysegben, nem jo omen. Lehet jobb kinyirni a v2 csajt az ongyilkos muveletben, megelozven a kesobbi hisztit :)
Gondolom Alenkoval ugyanez, vagy hasonlo a helyzet. -
Prof William #1912 Érdekes kérdés hogyha mondjuk vele kavartunk az 1-ben aztán a 2-ben valaki mással akkor ( ha megvan a mentés ) ez vajon kihat e arra ha vele próbálunk összejönni a 3-ban?
Én az 1-ben Liarával a 2-ben Mirandával kavartam, szóval ez a veszély nem áll fenn.
Ashley meg... az emberek elég nagy része már akkor kényelmetlenül érzi magát ha más rasszú emberrel találkozik. Így hogy meg más faj is van... Garantált xenofóbiai valamint jön a "Mutassuk meg ET-nek hogy mi jobba vagyunk" faktor is befigyel. -
Ashley nem utal minden fajt akivel talalkozunk a jatekban. (jo, 90%-ukat igen, de akkor is) Ra inkabb illik a xenofob kifejezes, mint a rasszista :) Meg ez igy enyhebb es szebb kifejezese egy negativ dolognak. -
Pares #1910 Így jártál. -
Sir Cryalot #1909 SZVSZ
Én pl. a "szerénységéért" szerettem az 1-et így utólag aztgondolom , nem volt benne a 2 féle "over the top" menősködés egyáltalán sőt, kimondottan azért tetszett nekem az 1, nem akarta többnek mutatni magát mint ami ( erre írják külföldi fórumokon hogy B-kat sci fi nem?) Kettő az már "OTT" , a három meg "OTT" a köbön -nek tűnik (eddig) . Hát saj-na baj-na. -
Így talán: " Na pont ez az. Ha pisztolyos kaszttal voltál és mesterlövész szakértelemmel, akkor valamilyen tudást kapsz, ami TPS huszár kasztoknak egyáltalán nincs, max ha arra szakosodik ő is:P. -
Google fordító?:D -
Pares #1906 Ennek a mondatnak nincs sok értelme. -
- pisztolyos kaszttal. ez nem kell a mondtaomba :D -
Na pont ez az. Ha pisztolyos kaszttal voltál mesterlövész kaszttal, akkor vmilyen tudást kapsz, ami FPS huszár kasztoknak egyáltalán nincs.
-
Pares #1903 Pont ellenkezőleg, most több kaszt-specifikus képesség lesz... -
Evoluti0N #1902 Sztem a kasztok közötti különbség a különböző képességekben nyilvánul meg és nem a fegyverek használhatóságában. -
Ezért volt RPG. ha ezt tényleg kiölök belőle, akkor ... már nem mondok semmit.
lőttek a kasztosodásnak... de remélem csak pletyka -
Hoz_Hun #1900
Thx. :)
-
lilathrone #1899 Nem cserélik le. Vagyis úgy cserélik le, hogy az UE3 legfrissebb verzióját használják fel :D De ugyanúgy UE3 lesz a motor, mint az 1nél és a 2nél. -
what -
Nem értem minek cserélik le a motort. A PS3-as verzió annyira szép? A ME2 csodaszép volt és siklott mint a kés a vajon. -
Jatek kapcsan jobban hangzik a xenofobia :) -
Szegeny kiscsaj egesz eleteben osszesugtak a hata mogott, "na itt van egy Williams megint, ennek a szaros nagyapja tette le a fegyvert a koszos Turianok elott". Meg szep, hogy nem szereti az idegen fajokat kezdetben :) -
Ezt Agyarországon RASSZISTÁNAK hívják, nem nézel/olvasol elég tévét/újságot:D -
Pares #1893 Dehogy rasszista, csak pesszimista és realista... Különben a végére megenyhül. -
MrAndree #1892 Ez mondjuk szerintem is hülyeség. Mondjuk annyival kompenzálják, hogy csak a soldier cipelheti egyszerre magával mindet. -
Ashley??? Ja... a halott rasszista csaj nálam :D :D -
Én ennek örülök... tök szar volt, hogy az 1-2 ben volt, aki csak pisztoly meg még valamit hordott... szerintem nagyon rossz, hogy korlátozva vannak, voltak. Jó, használhasson, csak mondjuk pontatlanabbul, vagy kevesebbet sebezzen... legyen valami megkötés. -
minden kaszt használhat minden fegyvert?:D ez vmi vicc?:D -
Pares #1888 Az valahogy elkerülte a figyelmed, hogy több helyen is konkrétan meg van említve, hogy bővíteni fogják a Skill Tree-t, több lehetőség lesz, és nem lesz lineáris. A másik hogy a fegyvereket is sok féle képpen fog lehetni módosítani, ráadásul látszódni is fognak a fegyveren a modifikációk. Szerintem ezek mind RPG elemek. És ezért nem igaz szerintem az, amit írtál, hogy "teljesen megszűnnek az RPG elemek". Pont ellenkezőleg.
Az meg sose baj, ha az akció rész és a térképek jobbak, kidolgozottabbak, kevésbé lineárisak lesznek... -
Megint te.. Egyrészt a cikk konkrétan írja, hogy a második részben látott GoW stílus marad + "hitmap"-et kap. Az akción lesz a hangsúly. Minden kaszt használhat minden fegyvert, stb.
Egyébként már a második részben is kizárólag annyi RPG elem volt, hogy néha szintet léptél és eloszthattad a pontjaidat, gyakorlatilag felesleges dolgokra. (a párbeszédek nem RPG, hanem kalandelemek...)
És most figyelj; én örülök ennek. Már az első részben is gáz/összecsapott volt az RPG vonal erőltetése (ettől függetlenül élvezhető volt), de a ME akció-kalandjáték, és ezt Bioware is nagyon jól látja, ezért tart arra amerre. Nincs ezzel semmi baj. RPG-nek ott az NWN. -
Ezer thx és hála. Mindjárt el is olvasom
-
Bhalage #1885 elég már te reaper-bérenc
lol -
bendáj17 #1884 igen az rpg lenne több az még jobb lenne de majd meglátjuk milyen is lesz. -
Eddig ugy tünik inkább visszahoznak pár rpg elemet de a ME széria sose erröl volt hires még a készitök szerint se, inkább akció shooter volt ez mindig mint nagybetüs rpg.
Nekem ugy tünik eddig, hogy jobb lesz mint a második rész, storyba mindenképp azt várom, hogy visszahozzák az első rész epikus cselekményeit mert shepardnak szerintem az való.
Csak azért furcsa mert egy bioware játékról van szó és öket pont az rpg tette elismerté. -
Egyébként a "veterán az új normál" pont az ellenkezőjét jelenti, mint amiről szó van:D, (a nehéz szint lesz új közepes---csökkenő nehézség; helyesen a normál az új veterán: a közepes lesz az új nehéz szint.) - napiszarrágás:)