22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Renjike
    szerintem nem lesz olyan hogy a reaperek nyernek de lessz olyan hogy mindenki meghal Normandyról Shepardot beleértve :D
  • Bhalage
    ja sztem is lesz olyan befejezes, h mindenki meghal a galaxyst elhagyo utolso reaper pedig lekapcsolja a villanyt
  • Bhalage
    ezeken az uj kepeken ezek vmi cerberuskatonak ?
    kapni fognak
  • Ryder62
    Most hogy mondod lehetne lazán. Ha az ember átszalad a játékon akkor úgy mint a 2-ben a végső csattában lennének veszteségek. Csak hát itt már az egész galaxist elvesztenénk.
  • SötétBarom
    Világbüntetően bevállalós lenne, ha nem lehetne őket megállítani!
  • Snexi
    szerintem lesz olyan befejezés is amiben nem fogjuk őket legyőzni :D
  • bendáj17
    még keményebbek is :)
  • Barnez
    Ütnek a képek, mint Shepard. :D
  • bendáj17
    nagyszerű képek.
  • balee4
    Hát a GS cikk és a lenti infók alaőján baromira ütősnek tűnik a játék, tényleg brutálisnak ígérkezik, elképzelni sem tudom, hogyan fogjuk legyőzni a reapereket. Megjlelenés napján egyből megveszem. :)
  • BoneDragon
    Új képek!
  • bendáj17
    bízunk benne.
  • Fpocok
    Reméljük.
  • Pares
    Többnyire azok a mocskos szájúak, akiknek nem tetszik valami.
  • wedge31
    Nem kell ezzel foglalkozni, itt az sg-én csak egy-két nagyhangú többnyire mocskos szájú ember van akit zavar a mások véleménye ha az különbözik az övétöl.

Aki megvesz egy játékot ugy kritizálja ahogy akarja mert joga van hozzá, akinek nem tetszik ne olvassa.

A gond itt az ha egy warezos kezd hosszas eszme futtatásokba pedig arra a kutya se kiváncsi mert lopott áru után kuss van és nem reklamálás.
  • PiszkosFred
    Es akkor mi van ha szapuljak? Hol erdekel engem, hogy ki hogy szidja, ha nekem tetszeni fog? Akik szidjak, egy het mulva odebballnak, mert uj dolog jelenik meg, amit szinten lehet szidni. Akinek meg tetszik, ugysem lesz ideje ezeket a trollokat etetni, azok ladatol ladaig fognak ugralni egy bolygo fellszinen, es imadkozni, hogy kozben ne lojjek szet a valagat, vagy konyorogni fog az Urhoz, hogy vegre a kovetkezo bolygon legyen mar eleg Nulladik elem, mert fogytan a keszlet :)
  • Prince23
    Nyilvánvalóan a Mass Effect 3-at kevesebben fogják szapulni. nem úgy mint a Dragon Age 2-őt :D
  • Pares
    Mint a Crysis 2 topikban? Ott például eléggé visszaéltél ezzel a szabad véleménynyilvánítással...

Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki kifejti, hogy ez és ez ezért nem tetszik neki. Azzal van a bajom, amikor egyesek egy-két soros hozzászólásban hordják le a sárga földig a játékot, belekötnek mindenbe. Ez az idegesítő...
  • Etelkozi Vata
    Én itt általában csak olvasok, nem írok.
    De hellyel-közzel veled vagyok.

Tonnaszám ócsárolják azokat a játékokat, amiket a többség szemrebbenés nélkül letorrentezik, patch-csel, crack-kel, steam-el, validál, mindezt tulajdonképpen ingyen, vagy végeredményben ellopva, és még nekik áll feljebb, hogy az általuk ellopott termék rossz minőségű.

Sokan elfelejtik, hogy az egyébként pénzért árult, szellemi terméket képviselő játékokkal nem kötelező játszani.

Ugyan úgy nem jár alanyi jogon a Porsche Turbo sem senkinek, mint ahogy pl. a DA2 sem.

Csak éppen az előbbit jóval nehezebb ellopni és használni, mint utóbbit.
  • Sir Cryalot
    Mégha szemét is lenne, akkor is el lehetne tőle férni a topikban, és szabad véleménnyilvánítás van vagy mi .
  • Pares
    De az az ő hibája, hogy a nem szar játékokhoz is ugyan azt a szemetet odaböfögi... Különben meg azért az arány messze nem 90-10... inkább 60-40... Tetszik, nem tetszik, manapság divattá vált a fikázás.
  • MrAndree
    Ez régen is így volt, csak ma már azokra nem emlékszünk szerencsére.
  • Ryder62
    Főleg az a zene ami akkor megy.
  • SötétBarom
    "manapság már minden játéknál"

Ez nem az ő hibája, hanem a mai játékok 90% buta szemét szar. Nembaj. A nép szereti.
  • wedge31
  • Prof William
    Reméllem űberelni tudják majd a 2 végét márpedig az a egyik nem lesz egyszerű. Az a leghangulatosabb befejezés amit eddig láttam.
  • Pares
    Hú de vicces... A valóság ezzel szemben az, hogy a magadfajták törvényszerűen előadják a szokásos ócsárolós szöveget, manapság már minden játéknál. Szóval helyedben csak szépen hallgatnék...
  • Fpocok
    ME2 nél láttam egy ilyet.
  • SötétBarom
    Van a Mass Effect 1-2nek olyan verziója, mint a Dragon Age Ultimate, amiben minden DLC benne van?
  • Sir Cryalot
    Nem érted , most az van, Pares -éknak már most rá kell készülni mentálisan az elesett, egocentrikus fanboj szövegekre, ami elő is lesz adva , menetrendszerűen.
  • SZEG007
    én meg szinte kizártnak tartom hogy nagy ocsárolást kapjon, itt teljesen mások az elvárások mint Dragon Age-nél
  • Snexi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    felrobbantott egy relayt(amin épp a reaperek át akartak kelni) aminek következtében elpusztult egy batarián lakta rendszer
  • mgkp
    Meg tudná nekem írni valaki egy spoiler-ben, hogy mi történt az Arrival DLC-ben és, hogy mivel és miért gyanusítják Shephard-et? Thx.
  • bendáj17
    teljesen egyetértek nekem is a TOP 3 ba lesz kevés ilyen klassz játék van ami ennyire leköt.
    Bhalage igaz nem sok infó van benne, nincs mit.
  • MrAndree
    Eddig is hasonlított.
  • SötétBarom
    * A harcrendszer nagyon hasonlítani fog a Gears of War-ra, csak attól sokkal gyorsabb és gördülékenyebb játékmenetet kapunk."

• Prince23
    Szerintem add fel valamelyik hunosító teamnek:D előbb csapnak majd le "ők", mint mondjuk az ea :S

Megmondták: nem lesz lefordított termék egy 10-20 milliós országban. és mi még a 10-et sem ostromoljuk. az 5k kevés ahhoz :D
  • Barnez
    Üdv.! A petíció elérte az 5 ezres álomhatárt! Mi legyen vele? Zárjam le és valahogy adjuk fel az EA-nek, vagy ti mit tanácsoltok? Most már, ha ennyien aláírták, akkor annyival az aláírókat meg lehetne tisztelni, hogy eljuttatjuk az illetékesekhez.
  • Piszkos  Fred
    Mindig ez van, a legtöbb kritikát mindig olyanoktól kapja, akik ki sem próbálták, csak nem jön be nekik a világ/műfaj
  • Bhalage
    azert valljuk be ebben tul sok uj dolog nem volt
    szamomra legalabbis nulla

de ne ertsd felre, koszi